Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

2 petek yaktım oda gündüz sadece 73 geldi:KK53:
bu ne yhaa zaten ısınamıyoruz boşuna para ödüyoruz..
valla yalandan yere yakıyoruz kızlar kat kat giyinip bide üstüne para ödüyoruz..
petekler saolsun kendilerini ve duvarları anca ısıtıyorlar
boşuna giden bu paraya çok acıyorum..:KK50::KK50::KK50:

2 petek yaktım oda gündüz sadece 73 geldi:KK53:
bu ne yhaa zaten ısınamıyoruz boşuna para ödüyoruz..
valla yalandan yere yakıyoruz kızlar kat kat giyinip bide üstüne para ödüyoruz..
petekler saolsun kendilerini ve duvarları anca ısıtıyorlar
boşuna giden bu paraya çok acıyorum..:KK50::KK50::KK50:
..çok doğru..3+1 140 m2 ev..45 derecede 24 saat yandı sonuç= 140 tl:KK43:

doğrusu evde penye-uzun kollu ile gece ise ince kazakla yattım ve bazen terledik bile..ama yinede çoook çok bu fatura..

burası -25'leri görmeye çoktan başladığı için 159 tl geldi, buna şükrediyoruz. geçen yıl en soğuk aylarda 250 civarı verdik, bakalım bu sene nasıl olcak, salonu kapattım çünkü.

hiç yakmadık..valla o kdr yüksek faturalara kalbimiz dayanmaz heralde..tek bi odada oturuyoruz orayada ufo aldk..onla ısınıyoruz..50 civarı gelen elektrik faturası 70 geldi böylece bu ayı 20 tl yle kapadık..doğalgazda sırf ocak ve banyodan 17 fln geliyo..bakalm çocuk olunca napcaz..sanırım başka bi eve çıksak iyi olur..burdaki kombiyi ev sahibi nerden bulduysa taş devrinden kalma bi kombi..yaksak bişi değil bizde yanarız diye korkuyorum.. o yüzdende yakmaya korkuyorum..asfalt kırma makinası gibi sesler çıkarıyo çalışırken..

İlk faturam bu kış ve İzmirdeyim...
227 Lira....

Sizinkileri okuyunca çok yüksek geldi bana..
Bütün ev yanıyor ama minimumda öyle pişmiyoruz yani gece tek battaniye ile yatıyoruz tamam ama oda sıcaklığında diyebilirim bu fatura...

valla evim eski bina mantosu filan yok:) ayrıca en üst kattayım ve alt daire boş şimdi sıkı durun bu ay bize 250 tl geldi ve daha kar filan yağmadı battııııkkkk:KK53:

bayanlar oda sıcaklıklarınızı kaç derecede tutuyorsunuz ideal olan 22 derece deniyor ama ben üşüyorum o derecede benim hep 23.5 24 derece acaba çokmu yüksek diye tereddüt ediyorum da...
duygu efe bende izmirdeyim canım ama senin fatura banada çok geldi...sen evini kaç derecede tutuyorsun

2 petek yakıyorum o da en fazla bir kaç kere 50 derecede yakmısımdır genelde 40-30 arası durur ve 24 saat yanmaz
gecen ayın yarısından sonra yakmaya başladım petekleri 65 geldi bu ay :KK43:
ondan once 8.50 ödemiştim ne güzel :KK43:(

% 80 zam yapıldı artık normal görmek zorunda kalıyoruz korkalım bence önümüzdeki aydan yıl başı demek yeni zamlar demek..
gecen ay 2 petek yaktım oda hep değil gece zaten kapatıyorum 73 ödedim..
bu ay 3 petek gündüz hiç söndürmeden gece kapatarak yakıyorum bakim kaç gelicek...
off az yaksakda geliyo yakalımda yandı diyelim bari ısınamasakta..

öfffff öfffff ben battımmmm
geçen ay 130 lira ödedim bu ay 278 lira bu ne yaaaa
bu kadar mı fark eder. battım ulen ne maaş alıyoruz ki
bukadar doğalgaz verelim küçük bebeğim olmasa ahhh ahhh
en iyisi kıza yelek filan giydirelim... size ne kadar geldi ??? acaba ben mi abarttım ???

X