Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

123 geldi
Geceleri petek, gündüzleri tek odada d.sobası yanıyor
Bir de tam gaz yaksak ne olurdu acaba eyvahedigeldismile

ya şu sürekli yakıpta 56-58 civarı gelenelr neler yapıyorsunuz.. biz sürekli yaksak 130 dan aşağı gelmiyor bize??
neyse b u ay fazla yalkmadım buna rağmen 93 tl geldi.. hadi geçmiş ola..

Kombiden kaynaklanıyor olabilir mi? Bir de evin konumu, boruların döşenişi her şey etkiliyor olabilir. Tabi ev ısınmayınca da haliyle dereceyi yükseltiyorsunuzdur.
Bizimki bosh yoğuşmalı kombi. ekonomik düğmesi de var sıcak suyu ekonomik kullanıyoruz çok çabuk soğmuyor böylelikle de ısıtmak için kombi devreye girmiyor. bunların etkisi olabilir.

Kombiden kaynaklanıyor olabilir mi? Bir de evin konumu, boruların döşenişi her şey etkiliyor olabilir. Tabi ev ısınmayınca da haliyle dereceyi yükseltiyorsunuzdur.
Bizimki bosh yoğuşmalı kombi. ekonomik düğmesi de var sıcak suyu ekonomik kullanıyoruz çok çabuk soğmuyor böylelikle de ısıtmak için kombi devreye girmiyor. bunların etkisi olabilir.
OLABİLİR BELKDİE.. BİİMKİ DEMİRDMKÖÜM MİLLENIUM..YOĞUŞMALI DİİL.. AMA NE BİLİYİM SADECE AYGAZ VE SICAK SU KULLNsak en az 30 gelir.. yani gende entrasan..

banada geçen ay 155 bu ay 93 geldi :1ninca: gece gündüz hiç kapamam bende salon hariç her yer yanar
ama halimize acıdılar herhaldeki bu ay faturamız 5 gün önceden geldi laelaelaelaelae

54 geldi bana da geçen ay 72 gelmişti. ben akşam 6 da yakıyorum sabah 7 ye kadar yanıyo çıkarken kapatıyorum hep 35-40 derece arası yanıyo. kombim demirdöküm neva kendinden termostatlı. ama benim evim küçük ısı yalıtımlı ve alt katta üst katta cayır cayır yanıyo ufak çocuk olduğu için bu yüzden şanslıyım

ayy bunasıl bi fatura böyle yaa bize 280 gelmişti en son ondan öne 190 ve hiç kışın 100 den aşşa görmedik.

150 gelmiş bu ay da...
geceleri söndürmedim...
çok da yüksek yakmadım...
hayırlısı Allah ödeme gücü versin hepimize...

Bu ay ızmir çok güzel gidiyor valla gündüzleri 18 20 derece arası yakmıyoruz akşamları yakıyoruz sabah kapatıyoruz muhtemelen 50 60 civari bitiricez ayı..

X