- 13 Kasım 2007
- 483
- 3
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
bizede tam tamına 211 tl geldi :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün baktımda bizim kombi minumum da durdugu zaman 40 dereceyi gösteriyor..1 e getirsen 60 derece falan oluyor herhalde.Sıcaklıkta en düşük 40 derece yani..E bazı arkadaşlar soğuklarda 40 dereceye getiriyorum demiş nasıl iş anlamadım ben 40 derece bizde resmen en düşük ısıbilmiyorumkismile
bizde idareli yakıtğımızda 54 gelmişti.. geçen ay soğukalrda yaktık.. 124 geldi.. bu ay çok geliceği kesingeçen ay 55 bu ayda 56 tl geldi . çok istikrarlı g idiyoruz canıımm.boshayallersmile
ama idareli kullandığımızdan böyle geldi. bazı günler dışarısı sıcak oluyordu. o zamanlar hiç açmıyorduk. genelde akşam üstleri açıyoruz gecede kapatıyoruz.
sadece bir oda ve 120tl.....
nasıl hesaplıyorsun bilmiyorum canım ama igdaşın sitesinden faturmatikten hesap yapabilrisin.. ben hep onla hesaplıyorum.. faturam gelmeden öğreniyorum ne kadar geleceğin.. mesela bu ay şimdiye kadar 110 tl lik yakmışız bile.. faturada daha ayın 5 inde gelecek.. havalar böyle giderse bende 250 bekliyorum faturayı.. evde bebiş var.. yakıyoruz cayır cayır.. bari zam gelmese iyi..Subat ayin´da ortalama 150 TL bekluyorum...önceden ortalama tüketime göre hesap ediyorum...simdiye kadar tuttu hesaplamalarim!
Gecen ay 129 TL geldi, bu ay banyo ve misafir odayi´da actik...150 TL bekliyoruz!
200 metreküp tüketim bekliyorum bu ay..!
Subat´ta daha genis bilgi veririm faturam geldigi zaman!
:hulya:
nasıl hesaplıyorsun bilmiyorum canım ama igdaşın sitesinden faturmatikten hesap yapabilrisin.. ben hep onla hesaplıyorum.. faturam gelmeden öğreniyorum ne kadar geleceğin.. mesela bu ay şimdiye kadar 110 tl lik yakmışız bile.. faturada daha ayın 5 inde gelecek.. havalar böyle giderse bende 250 bekliyorum faturayı.. evde bebiş var.. yakıyoruz cayır cayır.. bari zam gelmese iyi..
Dün geldi 101 ytl İzmirdeyiz ve minumumda yanıyor 40 derecede.....