Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

bizim faturamız aralık ayında 280, ocak ayında 220,subat ayında 180 geldi. işin tuhafı hem eşim hem ben çalışıyoruz ve günboyu yanmıyor kombi. ama evimiz ısınmadığı için aksam mecburen yanıyor.senağlama sanki faturalar için çalışıyoruz vallahi ödedikçe içim yanıyor.

mayısta çok büyük indirim olacakmışşş,))))))ayıp çok ayıp. mayısta inadına yakıcam. )))

:roflol::roflol:İnsanlarla resmen alay ediyorlar yaa...

Bizede bu ay 107 geldı ama şöyleki elektrikte akıllı tarifeye geçtik gece saat 10dan sonra sabaha kadar klima çılışıyor kombi kapanıyor..birde üstüne en az 3 hafta sonu evde yoktuk...:bbo:

bize de geçen ay 90 bu ay 120 geldi.ve aynı yandık farkı yok.nasıl bir indirim bu anlayamadım:)hayır gerçekten hesaplayınca indirim var ama faturaya niye böle yansıdı anlamış değilim:)

bu ay 102 geldi çok az geliyor bana en yuksek 133 ödedik bu kış ama evimiz fırın gibi eve gelen misafir hemen kapatın çok sıcak burası diyor bence bu sıcaklıga biz az fatura ödüyoruz...

benm ögrencı evım 2 oda 1 salon en üst kat her gün,en az 50de yakıyorum akşamları kapatıyorum,gündüz okldayken de 40da bırakıyorum,175 geldi ondan önceki ay 190 gelmişti ama 1 hafta evde olmadıgım halde.bir de haftasonları da yokum.off çok pahalı

yaa kızlar banada 200 den aşağı gelmedikafamçokkarıştı
bide merak ettim çocuğu olmayanlar kenara para atabiliyomu biz fasla atamıyorus düşünüyorum gider de yok fasla bide çocuk olsa.bunu konu olarak açacaktım ama nereye açacağımı bilemedim:nazar:

sıka sıka çorapla hırkayla pilotta yakıp 97 TL getirdik.delikafadulden
onun şerefine bi gün 55'e getirip yaktık iliklerimizi ısıttık :1rolleyes:
şimdi gene 38 derecede pilotta devam

geçen ayki 97 tl'yi bu ay 86 tl'ye düşürdük.:sm_cool:

geçen ay yaptığımız gibi 100 tl'yi aşmadığımız için kendimizi ödüllendirip kombiyi 55 dereceye getirdik. bi günlüğüne iliklerimize kadar ısındık. şimdi gene 34-40 derecede battaniye altı günlere döneceğiz.delikafadulden

önceki iki faturam böyleydi.
hedefimiz zaten 100 tl'yi aşmamaktı. bu ayda net 100 tl geldi onun için.
küsuratı falan da yok net 100:sm_cool:
1 metreküp daha yaksak hedefimizden şaşacakmışız. delikafadulden

ve biz gene ne yaptık; tabiki de bunun şerefine ısındık.
sıcacık bir pazar günü geçirdik yatarken hüzünlü gözlerle kombizi kapatık soğuk bir pazartesiye uyandık. :nazar:

sıcacık bir pazar günü geçirdik yatarken hüzünlü gözlerle kombizi kapatık soğuk bir pazartesiye uyandık. :nazar:

:jeyyar:allah yardımcımız olsun az kaldı bahara martıda atlattıkmı korkmayın (millet ne hallerde allahım duy milletin sesini):Saruboceq:

afiyet sıcaklık olsun, essmeraldam yerimseniben hak etmişsiniz o bir günlük ısınmayı :hooray:

arkası gelecek ay serisi gibi oldu, şimdi toparlamışsın ya 3 ayı, çok güldüm :roflol: allah da seni güldürsün Şeniz

xzem'e katılıyorum allah'ım duy bu sesleri, insanlar komedyen oldu bu soyguncular sayesinde :jeyyar:

afiyet sıcaklık olsun, essmeraldam yerimseniben hak etmişsiniz o bir günlük ısınmayı :hooray:

arkası gelecek ay serisi gibi oldu, şimdi toparlamışsın ya 3 ayı, çok güldüm :roflol: allah da seni güldürsün Şeniz

xzem'e katılıyorum allah'ım duy bu sesleri, insanlar komedyen oldu bu soyguncular sayesinde :jeyyar:

sorma canım yaa o iki mesajı da bulmak için yarım saat uğraştım valla :roflol:
ağlanacak halimize gülüyoruz işte böyle :nazar:

:KK43::1shok: slm kızlar bugun geldi 215 çıldırcam valla ki bu ay doğru dürüst yakmadık havalar iyi gitti akşamları yaktık yatcağımızdada petek termostadı var ondan kapattık bir tek çocukların odası sabaha kadar açık rabbim yardımcımız olsun ,allahım faturaların altında ezme bizi rabbimmmmmmmm yok müsrif biri olsam tamam savurgan davrandım geliyor diycem ama oda yok ne yapcamızı şaştık şu yaz bir gelseeeefisfisfisfisfisfis:sm_confused::sm_confused:

X