Kusura bakma başta seni haklı görmüstüm ama parasal olarak kvye bu kadar bagimli olursan zenginler diye surekli biseyler kopartmaya ugrasirsan sikayet etmeye hakkin yok. 1. Ismide koyar 2. Ismide koyar...
Hastane parasini veremiceksen kvye mi guvenip oldu o cocuk? Begenip bebek arabasi filan gostermeler alsin diye... Böyle saça böyle tarak her lafi duyarsin.
Ya böyle mahvolmaya filan gerek yok.BEN SULTAN OLMASINI İSTEMİYORUM KOYMAYACAĞIM.Bu kadar basit.Sen ismi kabul ediyorsun.Sonra yok yanına şu bu.arkadaşlar merhaba .kızımı sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum ve çok sıkıntılı oldugum bir konu var. Eşimin ailesi her konuda karıstıgı gibi kızıma isim konusunda da karıştı ve ismi sultan olsun dediler neymiş efendim babaannesi türbeye kurban vermiş sonra rüyasında görmüş ismi sultan olmak zorundaymıs. Koymazsak cocugun özürlü olur dediler( bunu cidden yüzüme direk söylediler) ve benim ilk cinsiyetini öğrendiğim gündendir psikolojimi bozdular. Bakmayın ilgilerine yaşasa ölse bebeğim umurlarında değil. Bir tane kürtajım oldu onlar yüzünden çok büyük kavga ettik ondan sonra ki hafta bebeğimin kalbi çalışmadı ve kürtaj olmuştum. Bu da sanki umurlarında erkek olsun diye ölüp bitiyorlar halada doktora cinsiyet soruyorlar doktor %100 kız demesine rağmen. Artık bıktırdılar eşimde zaten kendi kafasında beni dinlemiyor bile. Sultan koyalım dedikten sonra bende yanına isim istiyorum sare koyalım dedim burun kıvırdılar. Sanki kendisi doguracak allahım ya . Sinirlerim alt üst oldu ben ne zaman sultan sare desem milettin yanında yok daha ikinci isim düşünmedik diyolar ben ne yapayım simdi sinirden ölüp gidicem zaten zor bir gebelik geçiriyorum mahfoldum gerçekten.
Benim bağlılığım değil işte eşim bağlı ben eşimden istiyorum paramı ona bile karısıyorlar herkes ortak is yapıyor Ama bunlarınki ayrı mesele amaçları benim haaytıma karışmak. Bende ne yapabilirim eşim elimi kolumu bağlıyor. Bebek arabasınıda onlar alacak diye model gösterdim gerisini ailem alıyor zaten
Ya böyle mahvolmaya filan gerek yok.BEN SULTAN OLMASINI İSTEMİYORUM KOYMAYACAĞIM.Bu kadar basit.Sen ismi kabul ediyorsun.Sonra yok yanına şu bu.
Bir de ben şu olaya inanmıyorum.Hamilelerde çok yapıyor bunu.Hamile insan doğal olarak biliçn altında bebekle ilgili rüyalar görür.Nomal insanlar olarak kafamızda düşündüğümüz şeylerin bile rüyasını görürken,hamilenin isim düşünüpte rüyasında bilinçaltı olarak bunu görmesinden daha normal ne olabilir.Yok rüyada gördüğün ismi illa koyacaksın.Yok böyle bir şey.Allah bu kadar mı hoşgörüsüz de,rüyada belirtilen ismi koymazsan çocuğu engelli verecek sana.Farzet ki öyele,Sultan diye bir isim mi var dinen.Anlamı ne.Sultan.İsim mütevazilikten uzak.Anlamı güzel isim koyun.İlla kurandan olması,arapça olması şart değil.ANLAMI GÜZEL OLSUN.İş hayatında zorlayacak bir isim olmasın.Akılda kalacak,uluslarası kolay telafı-uz edilecek bir isim olsun.Kulağa hoş gelsin.
arkadaşlar merhaba .kızımı sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum ve çok sıkıntılı oldugum bir konu var. Eşimin ailesi her konuda karıstıgı gibi kızıma isim konusunda da karıştı ve ismi sultan olsun dediler neymiş efendim babaannesi türbeye kurban vermiş sonra rüyasında görmüş ismi sultan olmak zorundaymıs. Koymazsak cocugun özürlü olur dediler( bunu cidden yüzüme direk söylediler) ve benim ilk cinsiyetini öğrendiğim gündendir psikolojimi bozdular. Bakmayın ilgilerine yaşasa ölse bebeğim umurlarında değil. Bir tane kürtajım oldu onlar yüzünden çok büyük kavga ettik ondan sonra ki hafta bebeğimin kalbi çalışmadı ve kürtaj olmuştum. Bu da sanki umurlarında erkek olsun diye ölüp bitiyorlar halada doktora cinsiyet soruyorlar doktor %100 kız demesine rağmen. Artık bıktırdılar eşimde zaten kendi kafasında beni dinlemiyor bile. Sultan koyalım dedikten sonra bende yanına isim istiyorum sare koyalım dedim burun kıvırdılar. Sanki kendisi doguracak allahım ya . Sinirlerim alt üst oldu ben ne zaman sultan sare desem milettin yanında yok daha ikinci isim düşünmedik diyolar ben ne yapayım simdi sinirden ölüp gidicem zaten zor bir gebelik geçiriyorum mahfoldum gerçekten.
Bak anlayamadığın bir şey var.Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin.Kendini gelin sıfatına koymak zorundada değilsin.Yaşadığın bir hayat var.Allah sana bir elat nasip etmiş.İsmini de dilediğin gibi koyarsın.Taviz tavizi doğurur.Kimse kimsenin kölesi değil.Gelde anlat canım bazen düşünüyorum biz gelinler onların kafalarını yaşayamıyoruz nasıl bir kafa yapıları varsa. Mantıklı düşününce hemen seni eski kafalı yapmaya calısıyorlar. İstemedim hasta yatagımda beni sinir ettiler rüyasında görmüş müş . Aklın sıra hem kendi isimlerini koymaya calısıyorlar hemde kaynanasının gözüne girmeye calısıyor kvdem.
Kaynanayı evire çevire dövme isteği bi bende mi oluştu yaaa
hayatiniza baskalarinin bukadar müdahake etnesine nasil izin veriyorsunuz anlamiyorum. cokmu ariyorsunuz bu tip kocalari ve ailelerini. senin kurtaj olmani bile bilmememei gerek niye herkese herseyinizi anlatiyorsunuz kiarkadaşlar merhaba .kızımı sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum ve çok sıkıntılı oldugum bir konu var. Eşimin ailesi her konuda karıstıgı gibi kızıma isim konusunda da karıştı ve ismi sultan olsun dediler neymiş efendim babaannesi türbeye kurban vermiş sonra rüyasında görmüş ismi sultan olmak zorundaymıs. Koymazsak cocugun özürlü olur dediler( bunu cidden yüzüme direk söylediler) ve benim ilk cinsiyetini öğrendiğim gündendir psikolojimi bozdular. Bakmayın ilgilerine yaşasa ölse bebeğim umurlarında değil. Bir tane kürtajım oldu onlar yüzünden çok büyük kavga ettik ondan sonra ki hafta bebeğimin kalbi çalışmadı ve kürtaj olmuştum. Bu da sanki umurlarında erkek olsun diye ölüp bitiyorlar halada doktora cinsiyet soruyorlar doktor %100 kız demesine rağmen. Artık bıktırdılar eşimde zaten kendi kafasında beni dinlemiyor bile. Sultan koyalım dedikten sonra bende yanına isim istiyorum sare koyalım dedim burun kıvırdılar. Sanki kendisi doguracak allahım ya . Sinirlerim alt üst oldu ben ne zaman sultan sare desem milettin yanında yok daha ikinci isim düşünmedik diyolar ben ne yapayım simdi sinirden ölüp gidicem zaten zor bir gebelik geçiriyorum mahfoldum gerçekten.
Arkadasim siz evlisiniz. Cocukta yaptiginiza göre kendi sorumluluklarinizi bilmeli, ihtiyaclarınızı karşılamalisiniz. Sizde öyle degil ki hastaneyi kv oducek, bebek arabasini kv alcak, bilmem neleri benim ailem alacak filan.
Siz napcaksınız?... Böyle evlilik olmaz.
Kv ve kpden gecinerek, kendi ailenizden geçinerek yaşarsanız böyle olur ve hicbizaman kendi fikirlerinizle kendi istediginiz gibi hareket edemezsiniz. Boşuna şikayetleniyorsunuz yani. Esinizinde zaten o ortak işten cikmaya niyeti yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?