Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hatayı nerede yapıyoruz biliyomusun? Onları da bizim gibi iyi niyetli düşünüp herşeyi paylaşıyoruz halbuki onlar bizim annelerimiz değil. Mesafeyi her anlamda korumak lazım ki böyle saçma şeylere cesaret edemesinler sonrada varsın adımız soğuk gelin olsun ! Senin hastaneye gittiğin zamanları neden biliyorlar ki? Söyleme bir daha bazı şeyleri kendine sakla daha mutlu olacaksın
Allah kolaylık versin o zaman dik dur sabret bu cazgırlara fırsat verme..Aynı apartmandayız bilmeseler bile eşim söylüyor. Yani işte ne yapsam uzaklaşamıyorum...
bunu okudukça daha iyi anladim.Biz hatayı nerede yapıyoruz biliyomusun? Onları da bizim gibi iyi niyetli düşünüp herşeyi paylaşıyoruz halbuki onlar bizim annelerimiz değil. Mesafeyi her anlamda korumak lazım ki böyle saçma şeylere cesaret edemesinler sonrada varsın adımız soğuk gelin olsun ! Senin hastaneye gittiğin zamanları neden biliyorlar ki? Söyleme bir daha bazı şeyleri kendine sakla daha mutlu olacaksın
ayy ben bu konulara çok sınırlenıyorum ve salon kadınlıgı çizgimden çıkıyorum yemınle
acaba onlara neymiş acaba kocana lafmı düşüyormuş bu çocuk benım karnımda ben taşıyorum ve isim koyma hakkı sadece ve sadece bana aittir , sana fikir danışırsam söylersin , size hiç birşey düşmüyor desene bacım yaaaa
hele bu kv sadece bok yemek düşüyor
bunu okudukça daha iyi anladim.
herşeyi anlatmiyorum haa hıı diyorum geçiyorum kırmamak lazim yinede..
eşimede kaş göz yapıyorum anlatma diye:)
çok yüz verdim galiba çok işine karişmaya geldi hehe deyip geçtim valla çok sıkıldım nabayim..
eşinize resti çekin
beni kızdırma sultan ı da koydurmam
seni de üzmek istemiyorum "senin" hatrın için koyuyorum sultan ismini
sare de koyulacak diyin.. kararlı olun
ne cahillik bu devirde
En iyisini yapıyorsun.. bende artık fazla sohbete girmiyorum her hafta görüşsekte konuşmalarımız sınırlıdır ki bu şekilde bile sinir bozmayı başarabiliyorlar. Aman uzak olsunlar mümkünse
kaynanam herşeyi karişir karşacagi bildiğim için eşime kaş göz yaparim. anlatma diyorum. bilmediği için sölüyor vay efendim ...En iyisini yapıyorsun.. bende artık fazla sohbete girmiyorum her hafta görüşsekte konuşmalarımız sınırlıdır ki bu şekilde bile sinir bozmayı başarabiliyorlar. Aman uzak olsunlar mümkünse
Birde ben safra kesemden kriz gecirdim ondan 3 gün önce ameliyat oldum rahimden dikiş attılar safra krizi gecirirken zor yetiştirildim hastaneye eşim yanımdaydı gördü allahtan ama onlar su an diyetteyim cogu seyi yiyemiyorum kilo almadım 7. Ayıma girecekken onu bile kıskanıyorlar habire doktor yanlarında demesine ragmen özellikle kv ye bu kıza yemek verirsenin düşmanısınız dedi doktor ya. Özellikle yemek yedirmeye calısıyorlar. Birde ben uzun süre yattım ondada biri demediki gelip bi evini süpüreyim üstüne laf söylüyorlar evin cok kirli surası tozlanmıs annem haftalık gelip yardım ediyordu. Bi bardağım yerde olsa hayatta bu kız hasta eğilemez alayım demezler. Gamsız insan başka ne desen anlatamazsın illa onların dilinden konusucaksın.
Dedim eğer istemediğim bir isim koyarsan evi terkederim cocugumuda göstermem korkum ben lohusayken gidip kimliğime babaannesinin ismini yazdırması valla lohusalık dinlemem kızımıda alır terkederim yetti artık herşeyde karısıyorlar neler yaşadım anlatsam roman olur bu sayfada ama sabrediyorum hastane parası için dedim ama zenginler isteseler hastaneyi alırlar ama 300 tl gözlerine geliyor. Niye bir bebek arabası gösterdim yemediğim laf kalmadı neymiş erkenmiş bi komsusu varmıs 7. Ayında yüksek tansiyonu cıkmıs bebeği ölmüş. Hamile bir kadına söylenecek lafmı allah aşkına.