Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

ank32 cnm sonra1 yaptin demi onun ucundaki sivriligi fln aldin daha dogallastirdin galiba
ama cok güzel oldu yaaa
bende bu programi kullaniyorum iyi degil diye düsünüyodum teknolog sen hangi programla yapiyosun

hosgeldiniz teknologgggg ve BlackHoneyyyyyy

doktarlar bölümünde zühtü demir hakkında bilgi paylaşalım diye bi topik açmış kazen bey yeni gördüm olmazsa artık orda yorumlarımızı paylaşalım kızlarr

Bencede..

yani ben mesela ameliyat oldukdan sonra önemli tecrübem ile yani ameliyatimle ilgili konulari diger tarafa yazacagim

öylesine yazmak istedigim seyleri de buraya yazacagim ;-)

ozaman hersey ve herkez yerini bulur ne dersiniz?

sen ameliyat olduktan sonra oraya yazarsin cnm neler yasadigini fln sorusu olan sorar
ama biz orda konusursak laylaylom yapmis oluruz anliyo musun o yüzden biz burda kaliyoruz cnm sonra yorumlar tekrar gider fln hic ugrasamayiz valla
zaten yorumlar tasinilcak denildi kimse tasimadi :enbuyukkk:

Canim benim hos bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkk
özledim seni kiiiiiz ;-)

bende seni yaa uzun zmndir konusamadik:)
BlackHoney .!.:
tasarimini begendim canim, ya merak ettigim ameliyatda o delikleri nasil kücültüyorlar ?
bunu bende cok merak ediyorum dikiyolar galiba
Lakitooo hosgeldin cnm sen bilirsin bunu snein burun deliklerinde kücültüldü

blak hoş geldin canımm...

sanıım kıkırdak eksikliği...... kıkırdakk için ne yapıyorlar bilmiyorumm..

Yok cnm burdayım bi konu okudum uzun sürdü :)
Ama şimdi yatıcam çok uykusuzmmmmm
Pazartesi de yaklaşıyo ben coşturcam burayı inş . aklinialirimsmile

Evet costur fakat Dr.Zühtü beyin diger topiginide cosdur, bilgi edinmek isteyenler icin!
Biliyorsunuz degilmi, taleb cok oldugundan sirf istanbula gelip ameliyat ediyor!

Istanbulda Ferihan Lacin özel hastanesinde mesela-bu konuyu diger topikde de deginicegim cünki ben sahsen burda onu cok önerdiginizi görüyordum fakat ankarada oldugu icin ilgimi cekmiyordu yani konsantremi istanbuldaki doktorlara veriyordum, hani istanbulda iyi burun yapan doktor vardir misali

hahaha niye kiskaniyo ya adi üstünde KK kadinlar kulübü :teytey:

black canımm..bu erkekleri anlamak zor yani...
kıskanmalarını anlamıyorumm ...fısıtıkın dediği gibi adı üstünde kk kadınlar kulubüzemuszemus

amaan erkekleri kim anlamiski biz cözcez

kizlar birincisi sevgili ank32cimin tasarimi ikincisine sadece birazcik kavis ekledim belli belirsiz nasil sizce??

black canımm..bu erkekleri anlamak zor yani...
kıskanmalarını anlamıyorumm ...fısıtıkın dediği gibi adı üstünde kk kadınlar kulubüzemuszemus

aman birak allah askina ya, benimki ilgimi ceken ney varsa onu kiskanir simdide catliyor hem burun hem gögüs yaptiriyorum diye-ben de ona diyorum ki bak her kiskanligina bir ameliyat lülülülülülü ay icime gina giridi yaa anami bile kiskanir

fistik , teknolog size resim yollayim bana sizin uygun gördügünüz tasarim yaparmisiniz? mesela ben kalin olan kismin inceltilmis kavisli burun ucu zarif findik uclu ve hafif kalkik biseyler yaparmisiniz? hosuma giderse dokora götürecegim ne dersiniz?

gönder cnm yaparim öndendemi gönderceksin foto önden pek becerebilir miyim bilmiyorum ama denerim

Son düzenleme:
kizlar tasarima bisey demediniz
ben zühtü beyin yanina giderken ankin tasarimini götürcem yanimda ama kavisli istiyorum kavisli oluncada böyle oluyo karar veremedim
ya tasarimlar aslinda cok dogal cok hos ama yinede icime sinmeyen biseler var

black hepsi aynı hamur bunlarr..ilgilenmezsen kıskanmazlarr..
azcık bişeye fazla ilgi göstersenn kıskançlık damarları çıkarr.

fıstık ben çok beğendim ikisinidee...sence ne varrr eksik olarakk..ne hissediyorsunn..
tam yüz lazım canımm burunn ne kadar yakıştı göremiyoruzz..ben kendime güzel okka burun yapıyorum ama m yüz olmayıncaa havada kalıyorr..
yüz olmadan brun anlaşılmazkii çene alınn yapısı çok önemli...

bilmiyorum iyi hos dogal ama icime sinmiyo bi türlü
cilegin burnunun 8 aylik fotosu var öyle istiyorum..
bi ara ben sana msnden tüm yüzümün fotosunu gösteririm yandan..buraya koymiim simdi opuyorumnanaktan

kizlarr nerelerdesinizzzzz bugün pek bi sessiz burasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…