.merhaba kızlar ben yeni katılıyorum aranıza üç ay önce burun ameliyatı oldum
sagol cnm anladıgın için ... bu kez dogru kararı verecegım inş ve istedıgımede kavuşacagım inanıyorumm buna bilmiyorumkismileasminem seni çok iyi anlıyorum.zühtü beyin yaptığı ameliyatları takip edeceğim bir süre.sanırım en iyisi birebir görüşmek olacak.revizyon=stress seçimimizi çok çok dikkatli yapmalıyız.frapan güzel haberlerini bekliyorum.
hoşbulduk kk kulubünden araştırarak ,yaklaşık bir birbuçuk sene yapılan yorumların üzerine bir seçim yaptım.doktorum reha yavuzer evet kendisi çok sempatikve doğallıktan yana.fakat ben iddalı bir burun istediğimi defalarca belirttim.alcı sonrası oldukca güzeldiama burun deliklerim çok belirgin görünüyorduikinci aydan sonra ise nerdeyse eski haline çok benzer bir duruma geldi.Burun ucum kalın ve sarkık nasıl söylenireski gibi.etrafımdan çokta yapıcı tepkiler alamadım beğenende oldu hiç değişmemişsin diyende.doğrusu beni kırmamak adınakötü olmuşta diyemediklerini düşünüyorum.reha beye ulaşmak çok zor ilk görüşmemi ancak bunum iki aylık olduğunda yapabildimki şu halinden daha iyiydi.ve tam burun deliğimin önünde bir iz var geçer dedi .sabret daha güzel görünecek dedi .bekliyorum. frapancığım tüm kalbimle diliyorumki senin ve bu sabır isteyen ameliyatı olan herkesin burnutam istediği ve hayal etdiği gibi olur
asminem elimde değil senelerce bekledikten sonra sonuç istenilen gibi olmayınca büyük bir hayal kırıklığı oluyor.sende yaşamışsın aynı şeyleri bundan sonrasına bakmak lazım.dilerim bundan sonra tamda hayalindeki buruna kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?