Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Selam kızlar ben geldim :) Biraz fırsatım oldu.Benim burnumda daha çok bi değişiklik yok.Halen şiş tabi.Soğuktada çok acıyor.Bu arada kısaca biri rapor versin bana hemen :) kimler ameliyat oldu son zamanda bakim? bi özet geçsin biri lütfen.

hosgedlin cnmmm yeni fotolarini ne zaman eklyiosun yaa meraktan catlamak üzereyimm
ehe ehe baslayim ben hemennnn supergirllümüz ameliyat oldu ameliyat olali 2 hafta oluyodur dün frapanimiz ameliyat oldu cok iyiymis sadece sismis bugünde 17:30da nehiyyimiz ameliyat olcakkkkkk

fıstık bugün çok güldüm yarın ağlamam inşallah sempatiksalakcinni

aglamazsin tatlim bgn cok gülcez daha hele bi aksam geldee zemuszemus

bu arada lakitocum cilegimizde banlandi eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Ohooo amwliyat olan olana yani :) Hadi hayırlısı
Ben haftasonu koyabilirim canım.Ankara'ya gidince yani.

lakito nerlerdesin kuzum senn...aşk olsunn:bbo:.çatliycezzz yanüü:1closedeyes:

Son düzenleme:
bu demek oluyoki merak icinde gecicek bi hafta daha boshayallersmile

çatlamayın canlarım !!! olumunekankayizsmile haftaya sırf sizin için bi foto çektiricem .bu hafta sanırım birazda tırstığım için çektirmedim.hani o gördüğüm hali daha iyi geldi yaaa,olurda foto çeker fotoda da sonradan baktıkça iyi olmadıını düşünür belki moralimi bozarım diye cesaret eddemedim:kedi: ohh be sonunda itiraf edebildim boshayallersmile

gördüm elanin yeni fotolarini tasarimdan bayaaa farkli olmus burnu
saglik sorunu varmis o yüzden ameliyat olurken estetigide arada cikarmis kbb doktoruda girmis amelyiatina ama tekrar ameliyat olcakmis nefes problei hala gitmemis bilmiyorumkismile

:1shok: çok üzüldüm yaaa..inşallah nefes probleminide halleder en kısa zamanda ...
fstkçım tasarımdan farklı olmuş diosun yaaa çok merak ettim olumlumu olumsuz yöndemi?

kızlar kulaklarımı çınlattınız geldim bende:)ya benim kankime n'olmuş,ben bayağı bi süre uzak kaldım formlardan,ah çilek yine tutamamıştır kendini kesin:)tekrar dönme ihtimali yok mu arkadaşlar?anlamadım vallahi.birazcık okuduğum kadarıyla kız haklı,ne bu böle ya,kurtlar vadisini mi izliyoruz???kimdir bu adam,ne iş yapar!!!bende sizin tavrınızı hiç beğenmedim n'olcak şimdi?anlamadım vallahi.bu arada ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.

Kızlar sanırım Zühtü Bey için yazılan eski mesajları silmişler. Bütün doktorlarınki arşiv gibi dururken Zühtü Bey'inki niye yok, çok üzüldüm. Bu doktorun adını hiç duymamıştım. Başka bir forumda tesadüf eseri gördüm.

Tamam ilk yazdıklarınız gitmiş olabilir. Ama hatırladığınız kadarıyla ve özet olarak deneyimlerinizi http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...c-dr-zuhtu-demir-hakkinda-bilgi-paylasim.html forumunda yazsanız güzel olmaz mı?

supergirllüm olumlu yönde olmus bence tasarimdan daha hos olmus zaten elada tasariminin altina tasarimi begenmemistim yazmis kaydirigubbakcemile3

hosgeldin ela.12 sonunda sana kavusabildik :) yok cnm cilek siteden tamamen atildi maalesef

yaa inşallah benimde tasarımdan daha güzel olur :Saruboceq: tasarıma baktıkça çokta güzel bulmuyorum artık kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
:) insallah cnmm bence cok güzel olcak zemuszemus

adisoyadi ve hotmailli olan mailinden

.merhaba kızlar ben yeni katılıyorum aranıza üç ay önce burun ameliyatı oldum

pozi geçmiş olsun canımmm nasıl burun sen kime oldun zühtü beyemi..resimelrin avrmı canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…