• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

Kızlar bu cumartesı bende muayeneye gıdıcem bayramdan sonra hangı gun olursa artık amelıyatımı yapsın tugrul bey bu c.teıs gorusmeye gıtcem bakalım hayrlısı

inş. herşey istediğin gibi olur canım umarım fotolarınıda bizle paylaşırsın tuğrul beyin yaptığı burunları pek göremedik bende tuğrul beye ameliyat olmak istiyorum ama pek bi fikrim yok yaptığı burunlar hakkında burda bi arkadaşın burnunu gördüm güzeldi ama önden görmedim nasıl burunlar yapıyo merak ediyorum

kızlar ya bu c.tesı muayeneye gıtcem ya burnuma aletlerle flan bakıcak oruc tutsam sorun olurmu yanı orucum bozulurmu ?

Merhaba kızlar,

Ben Tuğrul beye 31 ağustosta muayene oldum. 10 yılın sonunda eşimden burun ameliyatı için izin koparmıştım.çünkü eşim burnumu hep beğeniyordu ama ben kararlıydım. Tuğrul beye endişelerimi paylaştım. ona gitme sebebim en yakın arkadaşımın ona ameliyat olmasıydı ve memnundu. Tuğrul beye ameliyatın sonucunda daha kötü bir buruna sahip olmaktan korktuğumu söyledim. ama kendisi kötü ameliyat sonucu gelmiş bir hastasının resmini göstererek böyle olmiyacağını söyledi. korkunç bir burundu. Benim orda olma sebebim daha güzel bir burna sahip olmak ve endişelerimi den kurtulup ona güvenmekti. Ama kendisi hastaları ben dahil 10 dakika muayene etti. Ben bu görüşme sonunda ameliyat endişelerim arttı. Beni çok endişeli buldu. yoğun bir gündü belki acelesi vardı. Evet çok kalabalık belkide uygun fiyat olduğu için. Ame ben güvenemedim. Aslında tarih bile aldım. bilmiyorum. ameliyat olucam ama kime hala araştırıyorum. ben hala burdan resimlere nasıl bakılıyor anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar muayenemı oldum doktra gorundum burnumda kemık kırıgını et sıkısmasını hersorunumu duzeltıcek ve sekıdlede duzenlemeısnı yapıcak 2000 tl fıyat verdı bayramdan osnra gorunecegım bakalım hazıylısı olsn

hadi ya 2000 mi olmuş fiyatı 1500 1800 falan yazılmıştı burda eğer 2000 se fiyat ameliyat benim için hayal olucak off nasıl moralim bozuldu şimdi

kızlar ben tuğrul beyn yaptığı burunları hiç beğenmiorum yaa
estetk açıdann hoş değillerrr ama sağlk problemlerni giderir onu bilememde
ne biliim ben bence iyi düüşünülmelii
:::S:S

kızlar ben tuğrul beyn yaptığı burunları hiç beğenmiorum yaa
estetk açıdann hoş değillerrr ama sağlk problemlerni giderir onu bilememde
ne biliim ben bence iyi düüşünülmelii
:::S:S

Kiminkini beğenmedi mesela? Çevrende birileri mi var? Burda çok fazla fotoğraf paylaşımı olmadı ve olanlarınki de gayte güzel de... Bu kanıya nerden vardın merak ettim açıkcası. . .

yoo forumda tuğrul marala ameliyat olmuş arkadaşların çoğu paylaşımda bulunmuş fotolarını eklemişler.((şimdi sana şunun şunun burunlarını beğenmedim diye isim veremem maalesef pek etik olmaz genelleme yapmam en iyisi zaten istisnada olsa beğendiğim yok.))
demekki ben foto paylaşımında bulunan arkadaşlarınınkini senin kadar güzel bulmamışım arkadaşım.
yani sebep budur.

yoo forumda tuğrul marala ameliyat olmuş arkadaşların çoğu paylaşımda bulunmuş fotolarını eklemişler.((şimdi sana şunun şunun burunlarını beğenmedim diye isim veremem maalesef pek etik olmaz genelleme yapmam en iyisi zaten istisnada olsa beğendiğim yok.))
demekki ben foto paylaşımında bulunan arkadaşlarınınkini senin kadar güzel bulmamışım arkadaşım.
yani sebep budur.

benım burnumu beyenmeme gıbı durum olcagını zanntemıyorum ınsallh oleolur yanı benım burnumda saglık acısından kemık kırılması ve et sıkısmasını duzeltsın estetık acıdada burnumda kı kemer gıtsın yeterlı ben normal adı ustunde estetk ıstemıyorum zatenkemer sıkayetım var bıde saglık acısından herkesın yanı yaptırnalarınkı gıbı kavıslı burun ucu hvada dırek estetıklı densın ıstemıyorum zaten o yuzdede dr nasıl yapayıyodr bılmıcem ama muayenede yaptıgı burunlrı gosterdı hepsındede basarılı buldum yanı bılemıcem kızlar ama kendı acımdan solıyım saglık yonunden ıyı yapsın ısını burnumdakı kemer gıtsın benım ıcın yeterlı

bende oldum bitti ardaşlar sonuç güzel memnunum bu arada tuğrul bey evet rahat biraz hatta amlytn ortasında çıkıyor içecek alıyo içiyo geri geliyor =) komik birisi =)))

Back