Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bende tugrul marala burun estetigi oldum..1 hafta sonra yani bugün alcılarım alındı..normalde ince bi buruna sahiptim..yani önden bi sorun yoktu..kemer beni rahatsız ediyordu ve onun kücültülmesini istedim..ama suan burunum aşırı şiş duruyor önden..bu normal mi.. agızımı bile tam acamıyorum tam olarak...bide burunda hafif bi agrı var..olan arkadaşlarıma soruyorum,,alcı alındıktan sonra ne yaşadınız nası bi durumdaydınız.,,beni aydınlatırsanız cok svinirim..cünkü suan profil haric burunumu fazla begenmiyorum..mirmirmirmir
benim yorumlarıma kimse kulak asmadı,işte sonuçlar böle oluyo sonucunda....
benim yorumlarıma kimse kulak asmadı,işte sonuçlar böle oluyo sonucunda....
Merhaba arkadaşlar,
Ben de bugün muayne oldum Tuğrul Bey'e.Cuma günü selimiye hastanesinde olacağım.
Beni korkutan nefes alamamak.Ağzımdan asla nefes alamam:S Burnum tıkanırsa nasıl uyuyacağım onu bile bilmiyorum :S Nefes alamama sorunu çok uzun sürüyor mu acaba.Bilgisi olanlar cevap verebilirse çok sevinirim.
1,5 ay oluyor hala bi tarafım tıkanık. ne zaman geçecek bilemiyorum. bende ağzımdan hiç nefes alamazdım hatta ilk zamanlar ağzım kapanacak da ölücem zannediyordum. uyumuyordum.