hadi geçmiş olsun işte bu kadar kolay darısı mod26' nın ve Nur'un başına kaydirigubbakcemile3
Amiiiinnn:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi geçmiş olsun işte bu kadar kolay darısı mod26' nın ve Nur'un başına kaydirigubbakcemile3
cok zor gecıyo ıyılesme surecım...hıc uyku yok...gece kalkıp oturyorum resmen...kasınıyo gıdıklanıyo burnum...dıkıslerımde sızlıyo...nasıl gecıcek boyle 1 hafta hıc bılmıyorum...bın kere pısman oldum...gercı 1 hafta gecse belkıde ıyıkı yaptırmısım dıcem ama suan cok zor gecıyıo..suan sbhın 7 sı kalktım bılgyrs actım...uyuyamıyorum geceden berı...dha 6 gun var alcının cıkmasına...kabus gıbı...yuzum gozum de şiş..ay cok soylendım ama halsızlık cok fena..
Arkadaşlar slm,özelden soran arkadaşlar var.genel olarak burnumun şeklinden memnunum ama daha öncede sölediğim gibi istediğim burun değil.benim istediğim tam olarak gamzeinin burnuydu.bu 3üncü ayım.ancak rahat nefes alabiliyorum.ilk 2-2.5 ay ağzımdan nefes alıp verdim.bu benim için oldukça can sıkıcıydı.burnumun içinde sağ kısmında yara oluşmuş ve kabuk bağlamış.3 ay içinde burnumdan çıkardığım kabukların haddi hesabı yok desem yeridir.ve burnumda deviasyon sorunu olmuş.şimdiki aklım olsa maddi anlamda birazda bekleyip daha bilinen bi doktora giderdim.indirimli ucuz olsun die bu hatayı yapmazdım.yeşil zeytin senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım hiçbirini sorun etme şişlikler hergeçen gün dahada hafifler,bende ön dişlerimi hissetmiyodum oda zamanla geçti.hergece yatarken buz torbası koymayı ihmal etme.umarım çektiğin sıkıntılara değerde şeklini beğenirsin.tekrar geçmiş olsun cnm.
saol..suan gusel gbı gozukuyo...ucu fılan cok gusel toparlanmıs...ay korktum ama ya bndede oyle bı sorun olursa....mahvolurum....genelde tugruldan memnun kalıyolar....ne gbı duzeltmen var kı? bn sdce ucu toplarsn kemıgı alınsın ıstedım...cok muthıs bır burun beklemıyorum ztn..benı tatmın edıcegı kdr olsun yeter...okdr sıkıntılıkı umarım deger...tam olarak eskı yuzume ne zmn kavusurum..yanı burun dısındakı btn şişlıklerım ne zmn ıner amlıyttan sora?kendımden korkuyorum ya...cok tıpsız oldum...4.gunumdeyım..
saol..suan gusel gbı gozukuyo...ucu fılan cok gusel toparlanmıs...ay korktum ama ya bndede oyle bı sorun olursa....mahvolurum....genelde tugruldan memnun kalıyolar....ne gbı duzeltmen var kı? bn sdce ucu toplarsn kemıgı alınsın ıstedım...cok muthıs bır burun beklemıyorum ztn..benı tatmın edıcegı kdr olsun yeter...okdr sıkıntılıkı umarım deger...tam olarak eskı yuzume ne zmn kavusurum..yanı burun dısındakı btn şişlıklerım ne zmn ıner amlıyttan sora?kendımden korkuyorum ya...cok tıpsız oldum...4.gunumdeyım..
yuzumu parcalıcak kasıntıdan...oturdgum yerde aglıyorum o dereceyım...goz kasıntısı ıcın bı onerınız yokmu? gecem gunduzum degıstı....hıc uyku yok..hadı onada razıyım bu kasıntı öldurcek benı...bın kere pısmanım..keske kemerlı burnumla olsaydım suan...bu cekılcek bısı degıl...
cok zor gecıyo ıyılesme surecım...hıc uyku yok...gece kalkıp oturyorum resmen...kasınıyo gıdıklanıyo burnum...dıkıslerımde sızlıyo...nasıl gecıcek boyle 1 hafta hıc bılmıyorum...bın kere pısman oldum...gercı 1 hafta gecse belkıde ıyıkı yaptırmısım dıcem ama suan cok zor gecıyıo..suan sbhın 7 sı kalktım bılgyrs actım...uyuyamıyorum geceden berı...dha 6 gun var alcının cıkmasına...kabus gıbı...yuzum gozum de şiş..ay cok soylendım ama halsızlık cok fena..
ya bu arada bısı sormak ıstyrm...burun ucu dusmesı nasıl bı olay?yanı burun ucu agıza dogrumu dusuyo yoksa kıkırdak dusmesımı?bı komsu geldı korktuttu benı ya....yok neymıs onun yıgenı 3 kere olmus ucu hep dusuyomus...kıkırdak eklemelı burunlardamı cogunlukla gorulur?bnm burun ucumdakı et kısmı daraltıldı okdr...kıkırdagıyla oynadıgını dusunmuyorum cnku asagı dgru olan bı burnum yoktu...merak ettım ya.