• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

tesekkur ederım herkese...ben selımıye hastasınde oldum...ordada calısyomus....1800 odedım:S bı hemsıre suratsızdı ztn ama derdı wrdı bellıydı...suan burnum cok tıkanık ya...tampnlar alındı cok rahatlamıstım ama tıkandı soraya dgru..bıde cok şiştım ama buz koydum hemen...bıde uyudum brz daha ındı gıbı..of bu gece nası uyucam bılmıyorum...ama sorayı dusunuyorum hersey gusel olcak ya ınss:) resım koymayı dusunuyorum bnm ıcın cok zahmetlı aslında...usb kablom yok...arkdsm cekıcek blgyrsına atıcak sora bana msnden atıp yuklıcem..yanı brz surer bu ıs...2 haftaya kalmadan koyarım ama...smdı yatıyım gene zor yazıyorum...hoscakalın..

cok zor gecıyo ıyılesme surecım...hıc uyku yok...gece kalkıp oturyorum resmen...kasınıyo gıdıklanıyo burnum...dıkıslerımde sızlıyo...nasıl gecıcek boyle 1 hafta hıc bılmıyorum...bın kere pısman oldum...gercı 1 hafta gecse belkıde ıyıkı yaptırmısım dıcem ama suan cok zor gecıyıo..suan sbhın 7 sı kalktım bılgyrs actım...uyuyamıyorum geceden berı...dha 6 gun var alcının cıkmasına...kabus gıbı...yuzum gozum de şiş..ay cok soylendım ama halsızlık cok fena..

cok zor gecıyo ıyılesme surecım...hıc uyku yok...gece kalkıp oturyorum resmen...kasınıyo gıdıklanıyo burnum...dıkıslerımde sızlıyo...nasıl gecıcek boyle 1 hafta hıc bılmıyorum...bın kere pısman oldum...gercı 1 hafta gecse belkıde ıyıkı yaptırmısım dıcem ama suan cok zor gecıyıo..suan sbhın 7 sı kalktım bılgyrs actım...uyuyamıyorum geceden berı...dha 6 gun var alcının cıkmasına...kabus gıbı...yuzum gozum de şiş..ay cok soylendım ama halsızlık cok fena..

Canım tamponların cıkmadı mı daha ? tamponlardan sonra cok rahat ediyo insan nefes alıyosun arada tıkanıo ama iyi gelio cıkması... biraz daha sık dişini... ben cuma günü ameliyat olmustum ve 1,2,3 diye ertesi hafta c.tesiye kadar saymaya başlamıstım saya saya bir haftayı geçircem te Allam kafamçokkarıştı alçıyada alışıosun zaten bir kaç günden sonra... hersey güzel olacak bunu düşün sabret beklemekten başka yapacak bişey yok şu aşamada yerimseniben

senin tamponlarda alınmış iyidir durumun benim tamponlar 5 gün sonra alındı 5 gün hem gram nefes alamadım hem de acayip şiştim... üsten alçı, altan burunumu beynime kadar kapamış tamponlar pres etkisi yapmıstı resmen delikafadulden ağrı olmamıştı cok ama sende rahatsızlık verecek düzeydeyse agrı kesici iç herkes benzer seyler yasıo pişman olacak bir durum yok :olmaz:

tamponların alındı ama ınanılmaz tıkanıyo burnum..onu yıne sprey fılan acıyorum brz brz ama cok sızlıyo benım...dıkıslerım acıyo..burnum akıyo arada o ıslaklık acıtıyo...zannedıyorumkı o kalıp fırlıcak yerınden yada dıkıslerım atıcak...ayy aklıma gelmeyen kalmadı...bıde dudakla burun arası varya orası hala cok uyusuk yanı ust dıslerımı hala goremedım...gecer dımı?dudak ıfadem boyle kalırsa yandım....ınanılmaz bı kasıntı oluyo zor dayanıyorum kalıbı yerınden fırlatasım gelıyo...şişlerım ınse bı brz daha rahat edıcem ama bakalım artık ya...baska bırı oldum sankı:) bocege benzedım:) :) :)

Arkadaşlar slm,özelden soran arkadaşlar var.genel olarak burnumun şeklinden memnunum ama daha öncede sölediğim gibi istediğim burun değil.benim istediğim tam olarak gamzeinin burnuydu.bu 3üncü ayım.ancak rahat nefes alabiliyorum.ilk 2-2.5 ay ağzımdan nefes alıp verdim.bu benim için oldukça can sıkıcıydı.burnumun içinde sağ kısmında yara oluşmuş ve kabuk bağlamış.3 ay içinde burnumdan çıkardığım kabukların haddi hesabı yok desem yeridir.ve burnumda deviasyon sorunu olmuş.şimdiki aklım olsa maddi anlamda birazda bekleyip daha bilinen bi doktora giderdim.indirimli ucuz olsun die bu hatayı yapmazdım.yeşil zeytin senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım hiçbirini sorun etme şişlikler hergeçen gün dahada hafifler,bende ön dişlerimi hissetmiyodum oda zamanla geçti.hergece yatarken buz torbası koymayı ihmal etme.umarım çektiğin sıkıntılara değerde şeklini beğenirsin.tekrar geçmiş olsun cnm.

saol..suan gusel gbı gozukuyo...ucu fılan cok gusel toparlanmıs...ay korktum ama ya bndede oyle bı sorun olursa....mahvolurum....genelde tugruldan memnun kalıyolar....ne gbı duzeltmen var kı? bn sdce ucu toplarsn kemıgı alınsın ıstedım...cok muthıs bır burun beklemıyorum ztn..benı tatmın edıcegı kdr olsun yeter...okdr sıkıntılıkı umarım deger...tam olarak eskı yuzume ne zmn kavusurum..yanı burun dısındakı btn şişlıklerım ne zmn ıner amlıyttan sora?kendımden korkuyorum ya...cok tıpsız oldum...4.gunumdeyım..

Arkadaşlar slm,özelden soran arkadaşlar var.genel olarak burnumun şeklinden memnunum ama daha öncede sölediğim gibi istediğim burun değil.benim istediğim tam olarak gamzeinin burnuydu.bu 3üncü ayım.ancak rahat nefes alabiliyorum.ilk 2-2.5 ay ağzımdan nefes alıp verdim.bu benim için oldukça can sıkıcıydı.burnumun içinde sağ kısmında yara oluşmuş ve kabuk bağlamış.3 ay içinde burnumdan çıkardığım kabukların haddi hesabı yok desem yeridir.ve burnumda deviasyon sorunu olmuş.şimdiki aklım olsa maddi anlamda birazda bekleyip daha bilinen bi doktora giderdim.indirimli ucuz olsun die bu hatayı yapmazdım.yeşil zeytin senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım hiçbirini sorun etme şişlikler hergeçen gün dahada hafifler,bende ön dişlerimi hissetmiyodum oda zamanla geçti.hergece yatarken buz torbası koymayı ihmal etme.umarım çektiğin sıkıntılara değerde şeklini beğenirsin.tekrar geçmiş olsun cnm.

:kedi:benim burnum mu?? cok teşekkür ederim begenmene sevindim..
sana da cok geçmiş olsun.baktım ama resimlerini göremedim cok merak ettima.s

saol..suan gusel gbı gozukuyo...ucu fılan cok gusel toparlanmıs...ay korktum ama ya bndede oyle bı sorun olursa....mahvolurum....genelde tugruldan memnun kalıyolar....ne gbı duzeltmen var kı? bn sdce ucu toplarsn kemıgı alınsın ıstedım...cok muthıs bır burun beklemıyorum ztn..benı tatmın edıcegı kdr olsun yeter...okdr sıkıntılıkı umarım deger...tam olarak eskı yuzume ne zmn kavusurum..yanı burun dısındakı btn şişlıklerım ne zmn ıner amlıyttan sora?kendımden korkuyorum ya...cok tıpsız oldum...4.gunumdeyım..

merak etme ve sakin ol.benim gülerken normalde nerdeyse diş etlerim bile görünürken,ameliyattan hemen sonra güldüğümde dişleirmi göremiyodum.senin gibi ben de paniklemiştim ya böyle kalırsam diye ama tamamen geçici bunlar.10-15.güne kalmıcak.ozaman da burnun üst tarafı yani kas arasının şişliğini kafana takmaya baslıyosun bakışların değişiyor.ama tabiki o da geçici.4.gün cok erken.yüze dair ameliyat olmuşluk belirtileri 10-15 güne geçiyor.ama burundaki şişlik için aylarca beklemek gerekiyor,zaman geçtikçe olumlu yönde değişiyor.bu günleri bir atlattın mı iyiki olmuşum dersin..:1hug:

birde korkma kolay kolay patlamıyor dikişler bende gülerken cok korkuyodum.ama sandığın kadar etkilemiyor dikişleri.sen yüzün burnun cok şiş oldugu için acayip basınç hissediyorsun oyüzden patlıcak gibi geliyor..2-3 güne alınır zaten dikişlerin.

kız sabırsızzz biz sana anlatmadık mı bunlar bunlar olacak diye. bende senin gibiydim zaman geçmezdi, eşim uyur ben onu izlerdim ağzımdan nefes alarak kaydirigubbakcemile3 bir hafta içinde yüzün toparlanır merak etme. ben 3-4 ve 5. günler canavar gibiydim göz kapaklarım altlı üstlü şişmişti açamıyodum bile. hergün resim çek bak nasıl iyileştiğini göreceksin.

yuzumu parcalıcak kasıntıdan...oturdgum yerde aglıyorum o dereceyım...goz kasıntısı ıcın bı onerınız yokmu? gecem gunduzum degıstı....hıc uyku yok..hadı onada razıyım bu kasıntı öldurcek benı...bın kere pısmanım..keske kemerlı burnumla olsaydım suan...bu cekılcek bısı degıl...

yuzumu parcalıcak kasıntıdan...oturdgum yerde aglıyorum o dereceyım...goz kasıntısı ıcın bı onerınız yokmu? gecem gunduzum degıstı....hıc uyku yok..hadı onada razıyım bu kasıntı öldurcek benı...bın kere pısmanım..keske kemerlı burnumla olsaydım suan...bu cekılcek bısı degıl...

benim gözlerim kaşınmadı hiç. sadece alçı varken burnum bikaç kez kaşındı ama başka şey düşündüm geçti. yarın ara bi tuğrulcuğunu olmazsa sor bakalım belki bişey önerir yerimseniben

benide korkuttun ya =) inşallah sonuç iyi olurda değer =) pınarın söylendiğine bakmayın ben görmüştüm onun burnunu süper =)

oylemı...oh rahatladım...ah pınarrrr:) tugrulcugumu nedense aramaya cekınıyorum ya..cok sevdım kendılerını ama cekınıyorum...ztn rezıl oldum adama...demedıgım sey kalmamıs herıfe:) :) senı sevıyorum nerdesın tugrul.....nıye benı gormeye gelmıyo..ayy rezıllık:) arkdsm elımı tutyomus demısımkı bnde senın hamılıgıne gelcem basında durcam demısım...yawrum aglmaya baslamıs hemen:) keske kameraya cekselerdı gormek ısterdım kendımı....herkesın kasınmyıo demekkı..bana annem kasıntı ıyılestıgını gostrr dedı ama cok zor ya...gozumu cıkarmak ıstedım resmen...gunduz bısı degıl dayanıyosun ama gece yatarken daha beter azıyo sankı:) bnm burun seklımde gusel gbı duruyo ucundan az cok bellı oluyo..gercı şiş olucak tıkanınlıkda olucak dogal olarak cnku şiş oldgu ıcın nefes delıgı bıle kapanmıs gıbı..1-2 ayımı alır tamamen acılması...ee anca ınmıyomu şişlıkler ztn..

ya bu arada bısı sormak ıstyrm...burun ucu dusmesı nasıl bı olay?yanı burun ucu agıza dogrumu dusuyo yoksa kıkırdak dusmesımı?bı komsu geldı korktuttu benı ya....yok neymıs onun yıgenı 3 kere olmus ucu hep dusuyomus...kıkırdak eklemelı burunlardamı cogunlukla gorulur?bnm burun ucumdakı et kısmı daraltıldı okdr...kıkırdagıyla oynadıgını dusunmuyorum cnku asagı dgru olan bı burnum yoktu...merak ettım ya.

ya bu arada bısı sormak ıstyrm...burun ucu dusmesı nasıl bı olay?yanı burun ucu agıza dogrumu dusuyo yoksa kıkırdak dusmesımı?bı komsu geldı korktuttu benı ya....yok neymıs onun yıgenı 3 kere olmus ucu hep dusuyomus...kıkırdak eklemelı burunlardamı cogunlukla gorulur?bnm burun ucumdakı et kısmı daraltıldı okdr...kıkırdagıyla oynadıgını dusunmuyorum cnku asagı dgru olan bı burnum yoktu...merak ettım ya.

cnm sen memnunmusun burnundan =)

Back