Bende dün tuğrul maral'a burun ameliyatı oldum.Benim hiç bir şikayetim yok doktor beyden yana.Bu operasyonu geçirmiş arkadaşlara şunu sormak istiyorum 2. günüm bu gün dikişlerim acıyor ama daha önemli dün akşam akan kan kurumuş temizlemem lazım ama kulak çubuğu bile şu an acıtıyor.Siz nasıl hallettiniz bir de kaçıncı gününde bu acı hafifler.Cevap veren arkadaşlara teşekkürler
Bende dün tuğrul maral'a burun ameliyatı oldum.Benim hiç bir şikayetim yok doktor beyden yana.Bu operasyonu geçirmiş arkadaşlara şunu sormak istiyorum 2. günüm bu gün dikişlerim acıyor ama daha önemli dün akşam akan kan kurumuş temizlemem lazım ama kulak çubuğu bile şu an acıtıyor.Siz nasıl hallettiniz bir de kaçıncı gününde bu acı hafifler.Cevap veren arkadaşlara teşekkürler
banuşka son durum ile ilgili bilgi verir misin? sonuç nasıl memnun kaldın mı? bende gün sayıyorumm ah ahh heycan artıo yavaş yavaş herkes istediği burna kavuşur umarım...
kızlar tuğrul hocanın ameliyatını piyasa fiyatının altında yapması beni düşündürüyor. sizce neden? ameliyat olanlar memnun mu, şekil ve sağlık açısından sorun çıktı mı? ve bana ona ameliyat olmuş biri burun resmini gösterebilir mi acaba, yada link verebilirse memnun olurum. çok aradım ama tuğrul hocanın yaptığı bir burun göremedim.
Benim profilimde bir resim var. Tuğrul Bey'in ameliyatından çok memnunum İlk ayından şu an
içinde bulunduğum 7. ayına kadar hiç bir sorun yaşamadım... Fiyat politikası hastaneyle ilgili sanırım. Sana tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?