• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

kızlar bu cuma yanı 3 ekımde tugrul beyle gorusmeyye gıdıcem gun almak ıcın amleıyata heycanlşııym

kızlar bırturlu ggun almaya gıdemıyorum hep plan cıkıyo aksılık gıdemıyorum ınsallh haftaya c.tesı gunumu almaya gıdecem ıns aksılık olmaz

arkadaslar merhaba yeni üye oldum. ekim döneminden önce tugrul beye ameliyat olacaktım ancak maddi aksiliklerden oturu olamadım. ekimden sonra fiyatların degisecegi soyleniyordu? Su anda burun estetigi icin ortalama fiyatlar hala 1500-2000 dolaylarında mı? Yoksa fiyatları değiştimi? Bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ederim.

bogazicisaglıga msj at canım onlar yazarlar zaten..bu sekilde de ögrenmiş olursun..yerimseniben

kızlar bende aradım görüştüm şimdi tuğrul beyin çalıştığı tıp kurumuyla
pazartesi görüşmeye gideceğim, şimdiden çok heyecanlıyım, korku, sıkıntıda var tabi
eşime ilk kez bu pazar günü burnumu beğenmediği söyledim, bunun üstüne birde estetik yaptırcam deyince şok oldu tabiben uzun zamandır istiyodum ama hep içimde yaşıyodum
cesaretimi toplayıp itiraf etmemde kolay olmadı
sonuçta benim için bu bi eksiklik ne biliyim ya da bi fazlalıktı
belki o beğeniyo ama ben beğenmiyorum burnumu
ben söyleyene kadar da hiç öle düşünmediğini beni bu halimle beğenip aşık olduğunu söylese de beni kararımdan vazgeçiremeyeceğini anlamış durumda
şimdi habire burnumu sıkıp seviyom ben senin burnuşunu diyo daha bi utandıyo beni
bu durumda kesinlikle ameliyat olmam gerekiyo çünkü bi ömür boyu burnuşumu sıkıp beni utandırmasını istemiyorum:utangac:

tugrul marala canım gun almaya gıdıcem gecen hafta gıdecektım gun ıcın ısım cıktı gıdemedım yarın kısmetse gunumu alcam yarın

miss_angela senin şu anda en şiş yerin kaşlarının ortası. orası inince kavisi ve şekli daha belli oluyor. eski burnunu bilemiyorum ama seninkini de fazla küçültmemiş sen mi öyle istedin yoksa, doğal olsun mu dedin?

kahvekolik cnm burnunun 1 haftalık hali ve 2 haftalık hali çok farklı sanki burnunun ucu kalkık gibi geldi bana

miss-angela banada sormuşsun canım girmedim bi kaç kusura bakma.benim burnum 2 haftalıkken sopa gibiydi dümdüzdü.çok moralim bozuluyodu.ama şimdi 5inci aydayım resimlerimi gördünüz zaten baya bi kavis oldu.ben amelitattan hemen sonraki resimlerimide koyiyim daha net anlarsınız.bide ameliyat öncesini eklim.yani moralini bozma canım burnun dahada güzellişicek doktorun dediği gibi kalkıcak ucuda.

cnm benimde alçım çıkalı 3 gün oldu sanki hala kemer var gibi geliyor bana ama doktorum şiş olduğunu söyledi senin burnunu ve açıklamanı okuyunca içim rahatladı çok sağol canım ya bu arada nefes problrmin hala devam ediyormu??

yok cnm kendi çabalarımla hallettim ben nefes problemimi.geçen ay 2 büyük parça çıktı burnumdan şimdi rahatım.ama çok uğraştım.senin daha çok yeni 3 gün olmuş şimdiki haline sakın aldanma moralinide bozma.5-6 ayda çok değişime uğruyo.inşallah memnun kalıcaksın cnm.

ben öle aman aman nefes almıyorum ama benim daha bir burun deliğimden hala kan pıhtısı çıkıyor ama diğer delikten hiçbirşey akmıyor ama ne olursa olsun biraz daha zaman geçsin kbb uzmanına muayene olucam tedbiri elden bırakmamak lazım

Back