Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Tuğrul Maral a ameliyat oldum 1 hafta oldu alçım çıktığı gibi resim koydum bakabilirsiniz
kahvekolik canım benım burnum nasıl?iyi kötü yaz bişilerr canım ya
kızlar yarın amelıyat gunumu almaya gıdıcem aksamda suankı burnumun durumunun resımlerını eklıcem
tugrul marala canım gun almaya gıdıcem gecen hafta gıdecektım gun ıcın ısım cıktı gıdemedım yarın kısmetse gunumu alcam yarın
kahvekolik cnm burnunun 1 haftalık hali ve 2 haftalık hali çok farklı sanki burnunun ucu kalkık gibi geldi bana
miss-angela banada sormuşsun canım girmedim bi kaç kusura bakma.benim burnum 2 haftalıkken sopa gibiydi dümdüzdü.çok moralim bozuluyodu.ama şimdi 5inci aydayım resimlerimi gördünüz zaten baya bi kavis oldu.ben amelitattan hemen sonraki resimlerimide koyiyim daha net anlarsınız.bide ameliyat öncesini eklim.yani moralini bozma canım burnun dahada güzellişicek doktorun dediği gibi kalkıcak ucuda.
yok cnm kendi çabalarımla hallettim ben nefes problemimi.geçen ay 2 büyük parça çıktı burnumdan şimdi rahatım.ama çok uğraştım.senin daha çok yeni 3 gün olmuş şimdiki haline sakın aldanma moralinide bozma.5-6 ayda çok değişime uğruyo.inşallah memnun kalıcaksın cnm.