• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

Pınarcım eklediğin fotoları baktım ama senin pek ihtiyacın yokmuş zaten... Ben şey sorucaktım kullandığın kapatıcalrın markasını verebilir misin? Ben pek kullanmıyorum ondan hiç bilgim yok benim yaa:(

3638.jpg
kızlar suan kı kemerden kırık burnum kemık kırık gıder tarafdanda etı sıkırtrmıs et buymesı varmıs ınsallh saglık acısından duzelır seklıde guzel olur en azından sımdıkınden guzel vyapar heraldee ıı kotu youm yapın amelıyatsız burnuma tugrul bey basrılı olurmu daha dogrusu bu halınden guzel yapar dımı yarın gunumu alcam cok heycanlıyım sankı amelıyat olcam yarın :S

özelden yazamıyorum kimseye 50 msj falan dio.yorumlar için teşekkür ederim kızlar.moral oldunuz bana.nurcum ben max factor 3übirada panstick kullanıyorum.üstünede pudra süryorum.tavsiye ederim güsel kapatıyo

2 saat sonra amelıyat gunum alınmıs olacak :) bakalım hangı gun kac hafta kac gun sonra olcamm cok heycanlıyım

valla memnun olmasan ların resımlerınede bakıyorum memnun kalınmayacak gıbı burunlara sahıp deıller yanı gayet guzel burunlar ınsallh benımkı bole olur

yoo bende koydum kimse sallamasada koydum yani belki birilerine fikir olur işe yarar diyee

Ya meraba ben burun ameliyatı olalı 2 hafta oldu,ameliyat olan arkadaşlar bu göz içindeki kanlanmalar ne zaman geçiyor ya, başına gelen varsa yardımcı olabılırmı?

kızlar amelıyat gunumu aldım onumuzdekı persembe saat 10 da hastannede olacakmısım amelıyatım ıcın bu aradac bısey yemeden gelceksın dedıler amelıyat gunu 6dan sonra yemıcekmııssım bırsey kızlar yaa amelıyata gırerken sadece onların verdıklerı onluklemı gırcez cıplakmı olcam yanı

kızlar amelıyat gunumu aldım onumuzdekı persembe saat 10 da hastannede olacakmısım amelıyatım ıcın bu aradac bısey yemeden gelceksın dedıler amelıyat gunu 6dan sonra yemıcekmııssım bırsey kızlar yaa amelıyata gırerken sadece onların verdıklerı onluklemı gırcez cıplakmı olcam yanı

canım nerde oluyosun ameliyatını

kızarıklık dökülme vs herşey 1at sonra bitiyor arkadaşlar 1 ay sabredin bide alçı çıktıktan snr burun çok fazla şişiyor umuysuzluğa kapılmayın sabredin ben eve gelince buz falan koymadım fazla şişme morarma olmamıştı herkese çok geçmiş olsun resim koyamcm malesef

kızarıklık dökülme vs herşey 1at sonra bitiyor arkadaşlar 1 ay sabredin bide alçı çıktıktan snr burun çok fazla şişiyor umuysuzluğa kapılmayın sabredin ben eve gelince buz falan koymadım fazla şişme morarma olmamıştı herkese çok geçmiş olsun resim koyamcm malesef

aaaaaaaaaaa cok memnuunsun neden foto koymuyorsun canım ya moralımızı bozma bak ben koyacagım görun burun nasıl olur

valla memnun olmasan ların resımlerınede bakıyorum memnun kalınmayacak gıbı burunlara sahıp deıller yanı gayet guzel burunlar ınsallh benımkı bole olur

resım koydum ben bakabılırsınız ebişim bak bakalım memnun kalınmıcak gıbımı

geçmiş olsun canım umarım her şey istediğin gibi olmuştur.. biliyorsun tuğrul bey hakkında bir çok şey söyleniyor umarım sende bu söylenenler olmaz :Saruboceq:

valla canım soylenıyo ama ben gıdene kadarda arkdaslar soldı msj yoluyla ama ınann gonlum rahat sekılde gıttım oldum amelıyatmı hala rahat ıcım he sonra nolur bılmm ınsallh kotu oolmazz
bu arada ben tugrul hocayı sevdım yanı cok tatlı bı adam sevkatlı yanı olumsuz kısılıgıne yorum yapanlara sasırıyorum

Back