• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

benim ameliyat günümde alçın çıkacak yani ohh ne güzel yerinde olmayı isterdim ebişim.. ameliyatımı olmuş alçımın çıkacağı günün gelmiş olmasını isterdim bense daha ameliyat olacağım :sinifsinif:

satt kacda olacaksın cnm ben saat 3 gıbı orda olurum gecmıs olsuna ugrayayım yanına ıstersen tabı

satt kacda olacaksın cnm ben saat 3 gıbı orda olurum gecmıs olsuna ugrayayım yanına ıstersen tabı

ayyy canım ya sen böyle söyleyince sanki uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşımmışsın gibi hissettim opuyorumnanaktan. çok isterdim gelmeni ama selimiye hastanesinde ameliyat olacağım ben.

Ya canım resımlere baktım da yorumda yazıdm gercı ben burnun kotu durmuyokı bence daha dogrusu sole ılk ekledıklerın baya bı yakından cekılmıstı ozman gordugumde gercekten ıı olmamıs dıye ıcımden gecırdım yanı ama sımdı ekledıklerın uzakdan onlar kadar yakın olmamıs ve ole durmuyo yanı kotu deıl

Ya cnm delıkler bıde burun ucu buyuk hanı cok kotu degıl ama ıyıde degıl ıstedıgım bu degıldı anlıcan..

BENIM ALçım 7.günde çıktı canım evet benım cildim baya hassas mosmor oldu 20 günde zor geçti yani normalde hemen geçiyomuşş korkma canım:)
ama burnm çok çok devre geçirdi çok güzelleştii:)

BENIM ALçım 7.günde çıktı canım evet benım cildim baya hassas mosmor oldu 20 günde zor geçti yani normalde hemen geçiyomuşş korkma canım:)
ama burnm çok çok devre geçirdi çok güzelleştii:)

burnun baya bi degisti canim...dahada degiscegine eminim...:)

5246.bmp

kızlar alcım cıktı bole bısey cıktı ortaya yandan cok guzel ucunuda beyendım onden burun genıs gıbı sankı ucundan yukarısı yanı ama dr sıslık oldufgu ıcın ole oldugunu soledı ınecegını soledı ınsallh dedıgı gıbı olur

Ayy ya çok heyecanlandım benimde yarın bu vakitler çıkmış olucak İnşallah güzel olur:Saruboceq: Gayet değiştirmiş yüzünü çok doğal ve güzel olmuş canım... Daha çok değişir 1 haftalık hali bu... Bu arada banyo yapacak mısın ben artık yıkanmak istiyorumsenağlama

canım burnun çok güzel...olmşşş bnm alçıdan çıktıında bundan daha düzdü senın benden daha güzel olacak bencee canım güzel günlerde kullan

ebişim bence gayet güzel olmuş, tabiki şiştir, endişelenme daha 1 hafta oldu, buna şükür ki morlukların çok azalmış cnmm, yandan da güzel görünüyo, öndende çok şiş değil

sonunda ameliyatımı oldum allah'a çok şükür aşırı bir ağrım yok.. 1 gece hastanede yattım sabah doktorum kontrole geldi salı tamponlarım çıkacak bu beni biraz korkutuyor mafoldumben

istedigi kadar banlasinlar...ip degistirip yeniden üyelik alir...ve sabaha kadar bla bla bla yapar durur...:)

Back