Saç Bakım Ürünleri Doal keratin bakım sütü kullananlar

Kaş kirpik serumu aldım sadece 3 gün, günde bir kez sürdüm ve Kaş fırlıyor resmen
Hamilelik yüzünden dökülen kaşlarım tekrar doldu, 3gündür de süremiyordum, annemde unutmuştum onu aldım bugün sürmeye devam 🤗
Adı neymiiiş acaba senin hormonlarından dolayı mı fışkırıyor kaşın kirpiğin🌸💜

Hay
Adı neymiiiş acaba senin hormonlarından dolayı mı fışkırıyor kaşın kirpiğin🌸💜
Hayır kuzum :KK43: hormonlar dan dolayı kaşım saçım hep döküldü :KK43:
Farmasi den bir şampuan aldım bir de kaş kirpik serumu
Şampuan küçüktü zaten bitti sayılır saç dökülmem nerdeyse durdu
Kaş serumunu da 3gün sürdüm sonra annemlerde unuttum 3gün de sürmedim toplam 6günde kaşlarımın dökülen yerleri dolmaya başladı valla yaradı galiba 💕
Şimdilik memnunum 😘

Hay

Hayır kuzum :KK43: hormonlar dan dolayı kaşım saçım hep döküldü :KK43:
Farmasi den bir şampuan aldım bir de kaş kirpik serumu
Şampuan küçüktü zaten bitti sayılır saç dökülmem nerdeyse durdu
Kaş serumunu da 3gün sürdüm sonra annemlerde unuttum 3gün de sürmedim toplam 6günde kaşlarımın dökülen yerleri dolmaya başladı valla yaradı galiba 💕
Şimdilik memnunum 😘
Bende 2 ay sonra alabilirm denemek için canım çünkü kirpiklerime kirpik lifting yaptırdım bende kirpiklerimi uzatmak istiyorum cook😔.. dikkat et hamilelikte zararlı olmasn

12 gündür doal keratin bakım sütünü kullanıyorum;
-dolgunlaştırdı✅
-uzama var ve yok gibi belki de hiç yoktur🚫
-dökülme azaldı diyemem zaten saç dibimde dökülme değilde uçlarında vardı hasar gördüğü için galiba ölü saçları koparıyordu bende de ne zaman tarasam saç uclarımdan geliyor 10 15 tel🌸
-saç yanması sonu hani saçlarda kuruluk hissi olur ya o kalmadı açıkcası ben sinirlenip saç uçlarımı kesmiştim saçımı yaktıklarında o kadar pişmanım ki keşke ellemeseydim bu keratin bakım sütü saç uçlarımı yumuş yumuş etti✅
(Ben sadece doal keratin bakım sütünü kullanmıyorum arkadaşlar kullandıklarım
-elidor yeşil biotinli ve çam terebentinli sampuan içine kadın doğum hapıda atıyorum
-2 günde bi saçımı yağlıyorum bitkisel yağlarla badem,hindistan cev yağ,hint yağ vs.
-her doal keratin bakım kremini sürdüğümde mutlaka saç diplerime masaj yapıyorum banyoda ve 5 dakika bekletiyorum
-en önemlisi 1000lik biotin kullanıyorum 12 gündür
Bunlarla birlikte doal keratin bakım sütünü kullanıyorum)

Bugün selin cigercinin sayfasına girdim ve doal keratin sütünü öneriyor geçenlerde yine paylasmıstı.. saçlarıda cok güzel o kadar boyaya rağmen.. o değil diamond hairinde reklamını yapıyordu.. arkadaşlar gerçekten kullanan var mı ya.. selini severim ama o kadar emin konusuyor ki uzatıcak düzelticek diye saçları tabi para gani.. yani bilemiyorum sizce alsam mı tüm paramo bu tarz işlere harcıyorum kesin emin olduduğum bir seyleri denemek istiyorum supergro denedim,hc hair care denedim vitamin maskeleri denedim bana en sağlıklı ve kısa sürede uzatan bir seyler lazım. Bu keratin bakımı sampuanı nasıl uzatır aklım almıyor maske falan değil..
CUMARTESİ GÜNÜ BU ÜRÜNÜ ALDIM. İLK KULLANDIĞIMDA SAÇLARIMDA UFAK DA OLSA BİR YUMUŞAKLIK HİSSETTİM. İKİNCİ YIKAMAMDA SAÇLARIMDAKİ AĞIRLIK GİTTİ. DAHA KOLAY FÖN ÇEKEBİLDİM. ELEKTRİKLENME VE KURULUK HİSSİ KAYBOLDU. DAHA FRESH DAHA TAZE BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTU. HER KULLANDIĞIMDA BİR YENİLİK OLACAĞINI HİSSEDİYORUM. ONUN İÇİN DE DEVAM EDECEĞİM.

CUMARTESİ GÜNÜ BU ÜRÜNÜ ALDIM. İLK KULLANDIĞIMDA SAÇLARIMDA UFAK DA OLSA BİR YUMUŞAKLIK HİSSETTİM. İKİNCİ YIKAMAMDA SAÇLARIMDAKİ AĞIRLIK GİTTİ. DAHA KOLAY FÖN ÇEKEBİLDİM. ELEKTRİKLENME VE KURULUK HİSSİ KAYBOLDU. DAHA FRESH DAHA TAZE BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTU. HER KULLANDIĞIMDA BİR YENİLİK OLACAĞINI HİSSEDİYORUM. ONUN İÇİN DE DEVAM EDECEĞİM.
Ben aldım zaten 12.günümdeyim aynı seyleri bende hissetim ama uzama yok kesinlikle daha 1 ayın sonucunda görüsümğ yazacagım tam olarak.

17 günüm uzama yok❌ Dökülme hala var ama diplerinden değil uçlarından. Garanti olsun diye saçımda 5 dakika bekletmeye başladım 13 gün sonra allahtan bir şey olmazsa tam sonucu ve fotoğraflarımo atacağım.. doal keratin bakımı kullanmak isteyenlerin dikkatine🌸🌸

17 günüm uzama yok❌ Dökülme hala var ama diplerinden değil uçlarından. Garanti olsun diye saçımda 5 dakika bekletmeye başladım 13 gün sonra allahtan bir şey olmazsa tam sonucu ve fotoğraflarımo atacağım.. doal keratin bakımı kullanmak isteyenlerin dikkatine🌸🌸
Canım bende aldım ama daha kullanmadım nasıl gidiyo pişman mısın aldığına

Bugun 20. Günümdeyim 3-6 cm uzama yok!!! Belki 1 cm falan vardır o da saçımın normal uzama hızıdır çünkü biotin içiyorum artı bitkisel yağ kullanıyorum..

Saçım dökülüyor arkadaşlar gariptir ki boyasız yerleri dökülüyor taragıma sarı saçlar yani boyalı saçlar gelmiyorda doğal saçlarım geliyor

Saçımda yumuşama oldu hani saç boyatıktan sonra sertleşir ya o serleşme %30 azaldı banyodan 2 gün sonra tekrar sertleşiyor o ayrı mevzu

Saçımda 3-5 dakika bekletiyorum bu arada saç diplerime masaj yapıyorum ılık su kullanıyorum hatta banyodan çıkarken hafif soguk su kullanıyorum

1 ayın sonunda tam netleştirecektim ama şu 10de neler olur bilmiyorum..

Bence tam bi fiyasko reklam doldurmaları!!! Aldığıma pişman değilim ama bir daha almam saçı uzattığı falan yok ki bende uzatsın diye almıştım ama hep birlikte emin olmak için 10 günün sonunda paylaşacağım saçımın fotoğrafını.. ekstra şu zamana kadar kullandığım en iyi ürün hc hair care bakım yağıydı onda 3-4 ay üst üste kullanırsan işe yarıyor..

Beni hayal kırıklığına uğratan ise ünlülerimizdir bu iş ticaret işi tamam ama insanları kandırarak ticaret yapılmasına karşıyım. Yine kesin bir şey söyleyemiyorum 10 günün sonunda hep birlikte göreceğiz.. iyi günler xxx

Bugün ne hikmetse bi önceki fotoğrafıma bakayım dedim arkadaşlar! Tarihli paylaşacağım benim saçım baya kısa kesmişim hiç farkında değilim ve bir anda inmiş aşağı.. bu ürüne haksızlık etmişim o kadar kesin ve net konuşmuşum ki bugun 23 gündeyim galiba dayanamıyorum sizinde bu farkı görmenizi istiyorum yarın size önceki ve sonraki fotoğrafı atacağım bariz bi şekilde uzama var.
Kısa hatırlatma keramet tek bu üründe mi bilmiyorum!
Çünkü ben bunun yanında ilk 15 gün biotin kullandım biotin kullanmadığım günler ıspanak,pırasa ya da kahvaltıda zorla bi yumurta yedim..
Elidorun(yeşil) biotinli+cam terepentinli yeni çıkmıs sampuanının içine 8 adet kadın doğum kontrol hapı dövmüştüm onu kullandım her banyoda bi daha kadın doğum kontrol hapı ezmeyeceğim sampuanın tek basına etkisi zaten büyük
Bol su içtim..
Saçıma(badem,hint,e vit,hindis.cev.yağ) bakım yağı karıştırıp uyguladım 16-17 kere
Masaj yaptım
Saçımı sıcak suyla yıkamadım ılık suyla yıkadım son banyo suyumuda soguk suyla yaptım..
Doal keratin bakımı sütünü her banyoda 3-5 dakika saç diplerimde beklettim.
Yarın sonuçları görünce sizde şok olacaksınız🌸🌸🌸 almak isteyenler gönül rahatlığıyla alsınlar.. ortalama 20 küsür günde mükemmel bir sonuç aldığımı önceki ve sonraki fotoğrafına bakarak şok olarak gördüm..
hatta dayanamıyorum şimdi paylaşacağım;
4795F274-E65B-4FAE-B270-9D06B60B8FDB.png 3DE72EE6-497F-4B77-8C1D-BF665ABFCD99.png

Son düzenleme:
Bugün ne hikmetse bi önceki fotoğrafıma bakayım dedim arkadaşlar! Tarihli paylaşacağım benim saçım baya kısa kesmişim hiç farkında değilim ve bir anda inmiş aşağı.. bu ürüne haksızlık etmişim o kadar kesin ve net konuşmuşum ki bugun 23 gündeyim galiba dayanamıyorum sizinde bu farkı görmenizi istiyorum yarın size önceki ve sonraki fotoğrafı atacağım bariz bi şekilde uzama var.
Kısa hatırlatma keramet tek bu üründe mi bilmiyorum!
Çünkü ben bunun yanında ilk 15 gün biotin kullandım biotin kullanmadığım günler ıspanak,pırasa ya da kahvaltıda zorla bi yumurta yedim..
Elidorun(yeşil) biotinli+cam terepentinli yeni çıkmıs sampuanının içine 8 adet kadın doğum kontrol hapı dövmüştüm onu kullandım her banyoda bi daha kadın doğum kontrol hapı ezmeyeceğim sampuanın tek basına etkisi zaten büyük
Bol su içtim..
Saçıma(badem,hint,e vit,hindis.cev.yağ) bakım yağı karıştırıp uyguladım 16-17 kere
Masaj yaptım
Saçımı sıcak suyla yıkamadım ılık suyla yıkadım son banyo suyumuda soguk suyla yaptım..
Doal keratin bakımı sütünü her banyoda 3-5 dakika saç diplerimde beklettim.
Yarın sonuçları görünce sizde şok olacaksınız🌸🌸🌸 almak isteyenler gönül rahatlığıyla alsınlar.. ortalama 20 küsür günde mükemmel bir sonuç aldığımı önceki ve sonraki fotoğrafına bakarak şok olarak gördüm..
hatta dayanamıyorum şimdi paylaşacağım;
Eki Görüntüle 2288073 Eki Görüntüle 2288074
Hemen deneyeceğim 😊🙏

Aldım dün kullanmaya başladım ilk kullanım için fena değil genelde kuaförde bakım yapılan şeyler gibi kokusu var kuru kuru olmadı saçım bakalım fotoda çektim inşallah faydası olur 🙏

Doal keratin sütüne 10 üzerinden 6,7 puan veriyorum..
Yumuşatması süper saçlarım o boyadan sertleşen saçlarım allahım nasıl yumuş yumuş yaptıı anlatamam mükemmel yaptıııı o yönünden bayıldım..

Uzatması idare eder çünkü ben+biotin,hint badem yağları,uzatma sampuanları, saç dibi masajı kullandım sadece doal keratin bakımla değil hiç bir şey kullanmasam bile bu kadar uzuyor 1 ayda saçlarım.
Yanmış saçların uçlarını mükemmel yapacağından eminim
Bir daha alacağımı sanmıyor ben uzatması için almıştım onun yerine hc hair yağı alsam bundan daha güzel uzatırdı ama bakım yapmazdı.. yinede sevdim bi olumsuz yönüde 1 ayda 1 şişe yetmiyor arkadaşlar çok az bana göre bi de uzun saçlılar ne yapsın??
Ve ben 3 gün doal keratin bakımı kullanmadım saçlarım acayip kaşınmaya başladı çok kaşınıyor kepek attı saç dibi alıştığı için bırakınca çok zor oldu krem bittince haliniz yaman arkadaşlar.. bitlendim sandım gaz yağı sirke bit ilaçları sürdüm baya bitlenmdim sandım çok kötü kepek yaptı bırakınca..

Bir de ünlüler sanki aylarca kullanmışlar gibi bu benim 3. Şişem diye atıyorlar 3 şişe ona çok gülüyorum zaten siyah doal keratin şişesi 1-2 hafta bile olmadı piyasa geleli ben bile sarı şişeyi yeni bitirdim. Dediğim gibi ünlü abartması çooookk. İnanmayın reklamcı ünlülere onlar daha lüks ürünler kullanıyorlarda o lüks ürünlerinde reklamlarını yapamıyorlar işte..
Benim aldığım şişede içindekiler yazmıyor arkadaşlar ben o yüzden kıllandım bir de sadece doal keratin yazıyor bir şişesi var sarı sert iğrenç bir rengi var o instada gördüğünüz muz rengi değil hani plastik hamam tasları olur ya böyle tuvalet çeşmesinin altına koyarız bana onu hatırlatıyor şişesi tutma yerinde de diken gibi bi çıkıntı var parmaklarımı yara yaptı.. hiç ama hiç beğenmedim ambalajını zaten döke döke getirmişler kargocular..

Bu arada saçımda bit pire hiç bir şey yok bulasıcak kimse yok zaten diplerimi deri kaldırdı

‘’Bu arada kendi paramla aldım hiç bir şekilde reklam değildir ki şu anda övüyor muyum gömüyor muyum belli değil ürüncağızı.. 3 ay daha denemek isterdim burada yazmak isterdim sizlere çünkü 1 ayda hiçbir şey belli olmaz ama dediğim gibi bu ürüne para vermek istemiyorum zaten binlerce dansöz var:)) bir sürü ünlümüz harika reklamları var şahsen bende onlardan görüp aldım ama ben para falan almadım en doğrusu benim yorumum hihihi diyormuşum:))’’

-aldığıma pişman değilim bir daha almam.. alsam dahi saç uçlarıma sürerim o da yıpranmış bölgelere

Sonuçlar böyle ben doal keratin bakımının uzattığını düşünmüyorum tekrar söylüyorum zaten 1 ayda uzama hızı bu kadardır bir de ben saçlarımı kesmiştim kestiğim gün başladım kullanmaya saç uçlarıda bir nefes aldıda uzadı bence sizde sonuç nasıl olur bilmem ben kişisel eleştiride bulunuyorum herkes gitsin alsın ve denesin:))) burayada yazın fıstıklar))
Sonuç;
7C3F26C8-86AC-40E8-8113-4101C4921ABC.png 0645979A-44D1-48BD-BBD5-D57A97646371.png

Ben de bu ürünün siparişini dün verdim. Dün bir arkadaşım uğradı saçı geçen aydan bu yana bariz uzamıştı. Ne yaptığını sorduğumda bu ürünü söyledi. O da selin ciğercinin sıkı takipçisi. Ama saçları yumuşacıktı ve uzamıştı net gördüm ki başka hiçbirşey yapmamış bakım için. Kampanyası vardı. 2 şişesi 140 a geliyordu. 2 şişe verdim. Bakalım deneyelim bi

Merhaba kaş kirpik serumu hangi marka kullandınız acaba benim kaşlarda boşluklar var bir türlü dolmayan lütfen yardım edın:bicak:

X