Bugün ne hikmetse bi önceki fotoğrafıma bakayım dedim arkadaşlar! Tarihli paylaşacağım benim saçım baya kısa kesmişim hiç farkında değilim ve bir anda inmiş aşağı.. bu ürüne haksızlık etmişim o kadar kesin ve net konuşmuşum ki bugun 23 gündeyim galiba dayanamıyorum sizinde bu farkı görmenizi istiyorum yarın size önceki ve sonraki fotoğrafı atacağım bariz bi şekilde uzama var.
Kısa hatırlatma keramet tek bu üründe mi bilmiyorum!
Çünkü ben bunun yanında ilk 15 gün biotin kullandım biotin kullanmadığım günler ıspanak,pırasa ya da kahvaltıda zorla bi yumurta yedim..
Elidorun(yeşil) biotinli+cam terepentinli yeni çıkmıs sampuanının içine 8 adet kadın doğum kontrol hapı dövmüştüm onu kullandım her banyoda bi daha kadın doğum kontrol hapı ezmeyeceğim sampuanın tek basına etkisi zaten büyük
Bol su içtim..
Saçıma(badem,hint,e vit,hindis.cev.yağ) bakım yağı karıştırıp uyguladım 16-17 kere
Masaj yaptım
Saçımı sıcak suyla yıkamadım ılık suyla yıkadım son banyo suyumuda soguk suyla yaptım..
Doal keratin bakımı sütünü her banyoda 3-5 dakika saç diplerimde beklettim.
Yarın sonuçları görünce sizde şok olacaksınız
almak isteyenler gönül rahatlığıyla alsınlar.. ortalama 20 küsür günde mükemmel bir sonuç aldığımı önceki ve sonraki fotoğrafına bakarak şok olarak gördüm..
hatta dayanamıyorum şimdi paylaşacağım;
Eki Görüntüle 2288073 Eki Görüntüle 2288074