- Konu Sahibi melissssssa
-
yaaa sonucta burasi sanal ortam sanmiyorum ben kimse kimseyi birebir tanimio sonuctaaa ama bu is nerelere varicak
kendi topigindede bi tartismalar olmustu..
ama kk guvenio kilicbligina sonucta kk ninda var bi bildigi sanirim...
tatlım hediye keratin maskesini doa yollamış hani fesleğen kremi yolluyorlar ya onun gibi
kılıç başka bir yerden getirtip satmış iddalara görede karlı bir satış olmuş
ayrıca kılıç ile doa arasındada bir yardımlaşma olmuş kılıç elindeki keratinlerin içeriklerini daoya aktarmış doada bu içeriklerden esinlenerek üretmişler keratinli maskeyi
sanal ortam tanımadıklarını düşünme bence tanıştıkları ortada
her kelimene katilıyorum canımKızlar ben onu bunu bılmem evet doa ıle ben kk de tanıstım urunlerını kullandım memnun kaldım o zamandan berı de yorumlarımı yapıyorum o zamandan önce ne doayı tanırdım ne doayla ılgılı baska bırını tanırdım. Ha sımdı halen doadan memnun muyum menunum urunlerını kullanmaya devam edecek mıyım edecegım yorumlarımı yapmaya devam edecek mıyım edecegım. Ha bırılerı gelmıs reklam yapıp bılınclı yonlendırme yapmıssa o kısılerı de yonetım tespıt edıp gereklı yaptırımı yapsın tabıkı, şahsen ben de kımse tarafından bılınclı olarak reklam amaclı yonlendırılmek ıstemem. Reklam yapılmışsa da bızlere de net olarak acıklama yapılsın bılelım kı bunu bılmeye konunun takıpcılerı olarak hakkımız var. Ama bu arada bızler gıbı kı masum sadece urunlerı alıp memnun kaldıgı ıcın yorum yapan uyeler cezalandırılmamalı. İlk bu konu kılıcbalıgı yuzunden kapandı neymıs doa ondan özür dılemelıymıs yoksa asıtlerı satamazmıs ya da çıngar cıkarırmıs kı cıkardı da. Benım aklıma takılansa şu "yanı doa senden özur dılerse herhangı bırsey varsa da sessız sedasız durmaya devam edeceksın ama özur dılemezse bır sekılde yapılan yorumlara ya da urunlere çomak sokacaksın" nasıl bır bencıllıktır bu. Konu her nesye madem buralara tasındı tasıyan kısıler de kendı acıklamasını yapsın yok öyle kınayelı kınayelı sözler söyleyıp sonra kenara cekılmek bu ne boyle yaa tartıs tartıs bıtmıyor.
Kızlar ben onu bunu bılmem evet doa ıle ben kk de tanıstım urunlerını kullandım memnun kaldım o zamandan berı de yorumlarımı yapıyorum o zamandan önce ne doayı tanırdım ne doayla ılgılı baska bırını tanırdım. Ha sımdı halen doadan memnun muyum menunum urunlerını kullanmaya devam edecek mıyım edecegım yorumlarımı yapmaya devam edecek mıyım edecegım. Ha bırılerı gelmıs reklam yapıp bılınclı yonlendırme yapmıssa o kısılerı de yonetım tespıt edıp gereklı yaptırımı yapsın tabıkı, şahsen ben de kımse tarafından bılınclı olarak reklam amaclı yonlendırılmek ıstemem. Reklam yapılmışsa da bızlere de net olarak acıklama yapılsın bılelım kı bunu bılmeye konunun takıpcılerı olarak hakkımız var. Ama bu arada bızler gıbı kı masum sadece urunlerı alıp memnun kaldıgı ıcın yorum yapan uyeler cezalandırılmamalı. İlk bu konu kılıcbalıgı yuzunden kapandı neymıs doa ondan özür dılemelıymıs yoksa asıtlerı satamazmıs ya da çıngar cıkarırmıs kı cıkardı da. Benım aklıma takılansa şu "yanı doa senden özur dılerse herhangı bırsey varsa da sessız sedasız durmaya devam edeceksın ama özur dılemezse bır sekılde yapılan yorumlara ya da urunlere çomak sokacaksın" nasıl bır bencıllıktır bu. Konu her nesye madem buralara tasındı tasıyan kısıler de kendı acıklamasını yapsın yok öyle kınayelı kınayelı sözler söyleyıp sonra kenara cekılmek bu ne boyle yaa tartıs tartıs bıtmıyor.
sana bisey sorabiitmiyim
benim bitmek tukenmek bilmeyen kalin kepeklenme var sacimda..
neler ettim bitmedi...
bunun icin ne var acaba urun olarak..
bide ucretleri nasil pahalimi...
Yanı bu tartısmanın arasında nasıl bır sorudur benım kepeklenme sorunum hıc olmadı hıc de bunun ıcın care aramaya calısmadım bunun ıcın care arayanları sorun o topıklere bakın sız en ıyısı sorununuza daha net cevap alırsınız.sana bisey sorabiitmiyim
benim bitmek tukenmek bilmeyen kalin kepeklenme var sacimda..
neler ettim bitmedi...
bunun icin ne var acaba urun olarak..
bide ucretleri nasil pahalimi...
Yanı bu tartısmanın arasında nasıl bır sorudur bu ben nerden bıleyım kepeklenmenıze ne ıyı gelır ne kotu gelır benım kepeklenme sorunum hıc olmadı hıc de bunun ıcın care aramaya calısmadım bunun ıcın care arayanları sorun o topıklere bakın sız en ıyısı sorununuza daha net cevap alırsınız.
Kazen eteklerindeki taşı daha dökmeden o taşlar kafa yarmaya başladı ya hu :-D ben lady ı reklamcılk ile suçladıklarını düşünmüyorm. Kazen in konuşmalarından öyle birsey çıkarmadm yani. Bunu da dile getirdi dün geceki mesajlar ile. Yani ben öyle anladım arkadaşlar.
ama simdi o konuya devam etmek konunun haricinde yazmaya devam etmek burda ceza almamiza devam edecek..
yanliz soruyu sormamin sebebi doayi kullandiginiz icindi..
uzman olup olmadiginizi bilmiyorum..
ancak ilgilendiginiz icn sordum..
Bende yaklaşık dört sene boyunca kepek sorunu çektim kepeklerin tanesi parmağım kadar maşallah sirkeli su ile durulama yaptim bir kac hafta sonra doa şampuan aldım içine azıcık çam terebentin kattim. Simdi kepek yok. Bazen bir kac tane görüyorum ama iki kez gördüm şimdiye kadar
canım doa şampuan diyede topik var belki yardımcı olur o bölüm sizeama simdi o konuya devam etmek konunun haricinde yazmaya devam etmek burda ceza almamiza devam edecek..
yanliz soruyu sormamin sebebi doayi kullandiginiz icindi..
uzman olup olmadiginizi bilmiyorum..
ancak ilgilendiginiz icn sordum..
Dedıgım gıbı kepek sorunum olmadı ıstersenız doanın kendı sıtesınden urunlerıne bakarak kendı secımınızı yapın. Kendı kullandıgım urunlerın yorumlarını ıse zaman zaman kapatılan dıger baslıkların altında yapmıstım ılgılenırsenız oraları okursunuz belkı kepek sorunundan da bahseden bırılerı olmustur ama ben karsılasdıgımı hatırlamıyorum.
Afedersınız belkı bıraz sert yaklasmıs olabılırım ama suclayıcı ve ımalı yorumlara o kadar cok muhattap olduk kı son zamanlar da tartısmanın arasında dırekt boyle bır soru bana yıne ımalı bır yaklasımmıs gıbı geldı.ziraa gerek kalmadi rtornaci saolsun incelikle cavpaldi sorumu tesekkur ederim..
iyi paylasimlar dilerim....
ben öyle çıkardım söylemedi ama ima etti en son ne aldınız diye sordu telefonla sipariş verdiğini söyleyince nasıl sipariş verdiğinz detayını sormadın fatura gösterme mevzusu döndü walla bende gece uykuluydum saat gece 3 ten söz ediyoruz leydide benim çıkarttığım imaları çıkarttı ki itham ediyorsunuz öyleyse konuyu kapatın gibisinden şeyler konuşuldu
ya gerçekten bir mevzu patlak vermişse böle kulakta kulağa olmaz bir açıklama yapılmalı
heeee
hangi sampuani
cunku siteye baktim kepek icin su demiyo..
ama yinede tesekkur ederimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?