Kızlar ben onu bunu bılmem evet doa ıle ben kk de tanıstım urunlerını kullandım memnun kaldım o zamandan berı de yorumlarımı yapıyorum o zamandan önce ne doayı tanırdım ne doayla ılgılı baska bırını tanırdım. Ha sımdı halen doadan memnun muyum menunum urunlerını kullanmaya devam edecek mıyım edecegım yorumlarımı yapmaya devam edecek mıyım edecegım. Ha bırılerı gelmıs reklam yapıp bılınclı yonlendırme yapmıssa o kısılerı de yonetım tespıt edıp gereklı yaptırımı yapsın tabıkı, şahsen ben de kımse tarafından bılınclı olarak reklam amaclı yonlendırılmek ıstemem. Reklam yapılmışsa da bızlere de net olarak acıklama yapılsın bılelım kı bunu bılmeye konunun takıpcılerı olarak hakkımız var. Ama bu arada bızler gıbı kı masum sadece urunlerı alıp memnun kaldıgı ıcın yorum yapan uyeler cezalandırılmamalı. İlk bu konu kılıcbalıgı yuzunden kapandı neymıs doa ondan özür dılemelıymıs yoksa asıtlerı satamazmıs ya da çıngar cıkarırmıs kı cıkardı da. Benım aklıma takılansa şu "yanı doa senden özur dılerse herhangı bırsey varsa da sessız sedasız durmaya devam edeceksın ama özur dılemezse bır sekılde yapılan yorumlara ya da urunlere çomak sokacaksın" nasıl bır bencıllıktır bu. Konu her nesye madem buralara tasındı tasıyan kısıler de kendı acıklamasını yapsın yok öyle kınayelı kınayelı sözler söyleyıp sonra kenara cekılmek bu ne boyle yaa tartıs tartıs bıtmıyor.