- Konu Sahibi melissssssa
-
ama beni en çok şaşırtan nedir biliyor musunuz kızlar doada henüz bir açıkalama yapmadı.
kılıç mevzusu olduğunda hemen özür dileriz makalesini yazmışlardı ama bunda kimseden ses çıkmıyor bu sessizlikte birşeyler anlatıyor... gecenin 3 de bu taşlar neymiş merak ettim diye mesaj attım walla bizde merak ettik diye cevap geldi onlarda bu topiğin takipcisi şaşırmadılar ne taşları diyede cevap gelebilirdi
heeee
hangi sampuani
cunku siteye baktim kepek icin su demiyo..
ama yinede tesekkur ederimmm...
Hala aranızda ısrarla Keratin alıp sattığımı iddia eden arkadaslar var bu konu Kazen tarafından açığa çıkarıldı ve benim suçsuz oldugum anlaşıldı hala bu mesnetsiz saldırıya ve iftiraya devam etmeyi arzu eden arkadaslar varsa konuyu adli yargıya taşımaya hazırım ilk olarak bunu bildiririm ve bu konuda ciddinin bana ilk olarak bu suçlamada bulunan P.H. İsimli şahıs doanin müşterisinin ve su an Doa firması beni bertaraf etmek icin bu konuyu gündeme getirmektedir... Ek olarak Doa ile alakalı açıklama aksam forumda tarafimdan yapılacaktır bilginize...
arkadaşlar ben sayfalara baktım göremedim.şimdi saç uzatma bakım yağımı sürdüm. ne kadar süre bekletiyorsunuz? sonrada sülfatsız şampuanımı deneyeceğim. ama bazı arkadaşlar saçlarımız tuttu diye yazmıştı sayfaların birinde .benim saçlar kuzu kıvırcığı zaten Allah korusun benimkide tutarsa vay halime((( offff çok heyecanlıyım inşallah korktuğum gibi olmaz...
fiyatlar nasıl acaba
bizimde beklediğimiz bu cevap zaten, her kafadan bir ses çıkıyor insanlar kime inanacağını şaşırdı.. lütfen bu açıklama en kısa sürede yapılsın, suçsuz olan kişilerde zan altında kalmasın
arkadaşlar ben sayfalara baktım göremedim.şimdi saç uzatma bakım yağımı sürdüm. ne kadar süre bekletiyorsunuz? sonrada sülfatsız şampuanımı deneyeceğim. ama bazı arkadaşlar saçlarımız tuttu diye yazmıştı sayfaların birinde .benim saçlar kuzu kıvırcığı zaten Allah korusun benimkide tutarsa vay halime((( offff çok heyecanlıyım inşallah korktuğum gibi olmaz...
Yarım saat beklet saç bakım yağı sürdü is en
Belkide tek sucu Doa firmasına güvenmek olan bazı arkadaslar kendi kendilerini zan altında bıraktılar zaten ama hala farkında değiller... Sunu unutmayın ki bazı insanlar zor durumda kaldıklarında sözde dost olarak gördükleri insanları kullanmaktan hiç çekinmezler, yazık... Dediğim gibi bilgisayarım yanımda olmadıgı icin cevapları telefondan yazmak durumundayim bu yüzden açıklama icin bı geceyi bekliyorum bu sure zarfında aklandınız Keratin konusunu utanmazca gündeme getiren Ve ek olarak hayatıma kast etmekle tehdit eden Ozcan Bey icinde gerekli hukuki işlem başlatılacak elbette... Ayrıntılar icin biraz sabır... Unutmadan fasollal, o zaman unutamadım seni ancak gala belli ki kulis yapıyorsun seninle de adlı yoldan hesaplaşacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?