- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
- 123
- Konu Sahibi melissssssa
-
canım kılıçbalığı keratin almış satmış bunu anladım ben, kılıçbalığını pek takip etmediğim için şok olmadım açıkcası konumuzla alakalı olduğunu da düşünmüyorum daha başka bildikleriniz var mı? ya da düşündüğüm doğru mu? biri açıklasa çok iyi olacak hem doanın imajı sarsıldı hem de yönetimin ortada bir çıkar söz konusu ama hangi taraf emin olamadım ben.
eteğindeki taşlar ürün kalitesiyle ilgili değildi yalnız... sürekli kalitesine bişey demiyorum diyordu
bende merak içindeyim nasıl taşlarsa :26:
offf yaaaaa ben liste çıkaracaktım. sayfaları okuyordum . aradım bulamadım((
yeni üye oldum. şampuan ,saç bakım yağım ve lavanta sabunu siparişlerim gelmişti. başka ürünlere başlayacaktım . tühhh önce listemi yapsaymışım(
offf yaaaaa ben liste çıkaracaktım. sayfaları okuyordum . aradım bulamadım((
yeni üye oldum. şampuan ,saç bakım yağım ve lavanta sabunu siparişlerim gelmişti. başka ürünlere başlayacaktım . tühhh önce listemi yapsaymışım(
canım konu orada yine çıkar listeni anlayamadım ben seni yazılar duruyor yerinde .
ilk kapatılan konudaki son 2 sayfada Kılıçbalığı itham ediliyor ,2 kapatılan konuyu bende bilmiyorum nedenini açıklama yapılmadı ,son 4 sayfalar yok silinmiş ,ama ortaya çıkmayan gerçekler varmış Kazen bey böyle dedi ,bence kazen bey ve kılıçbalığı birşeyler biliyor ama ne ?
ilk konunun son 2 sayfasını okursanız neden kapatıldığını hatırlarsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/504319-doa-kozmetik-urunleri-330.html
bence açıklayamıyorlar çünkü üye kaybetmekten korkuyorlar kılıçın bi sürü takipçisi var sonuçta reklamcılık şüpheleri varsa hemen kapatırlardı ya da biz görmeyelim diye o kadar mesaj silinmezdi ben doa'ya güvendiğim için alışveriş yapıyorum bu durumda açıklama yapılmazsa üzülürüm bi daha doadan alışveriş yapmayacağım için....
tatlım üye kaybetmekten korkacaklarını pek zannetmiyorum bu bölüm forumun ufak bir parçası sonuçta
aslında herkes zan altında kaldı leydi ve doa reklamcılıkla
kadınlar kulubu üyeleri kayırmakla
kılıçbalığınında keratin satma ile
simdi gecenlerde layd ile kilicbaliginin yazismalari vardi
sanki kilicbaligi uzerine kar koyarak keratin satiyormusssss....
kim reklam yapio kim yalan soyluyo valla iyice kafam karisti....
o zaman kılıçbalığının üyeliğini iptal edicekler. ayrıca bi kaç kişinin yazdığına göre keratin hediye olarak yollanmış. kılıçbalığı bunu nasıl kar koyarak satmış? buda merak konusu... herkes açıklama bekliyor..
yaaa sonucta burasi sanal ortam sanmiyorum ben kimse kimseyi birebir tanimio sonuctaaa ama bu is nerelere varicak
kendi topigindede bi tartismalar olmustu..
ama kk guvenio kilicbligina sonucta kk ninda var bi bildigi sanirim...
o zaman kılıçbalığının üyeliğini iptal edicekler. ayrıca bi kaç kişinin yazdığına göre keratin hediye olarak yollanmış. kılıçbalığı bunu nasıl kar koyarak satmış? buda merak konusu... herkes açıklama bekliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?