DOA Kozmetik Ürünleri

eteğindeki taşlar ürün kalitesiyle ilgili değildi yalnız... sürekli kalitesine bişey demiyorum diyordu

bende merak içindeyim nasıl taşlarsa :26:

Doa'nın imajının sarsıldığını düşünmüyorum cnm. Yönetimle ilgili bi durum var gibi. belki de tamamen bizim düşünmediğimz bişi var ortada. ama işte bize hiçbir açıklamanın yapılmaması ancak böyle fikirler yürütmemize neden oluyor.

filix ben de ürün kalitesiyle ilgili bişi olduğunu düşünmüyorum. olanlar sadece doa çalışanlarının reklam içerikli üyelikler almasıysa, olay saçma.

bilemiyorum işte olmaması gerekenler oldu. umarım bi çözüm yolu bulunur.

Neler olmuş yine böyle?
Yine tartışma çıkmış diğer topic kapatılmış..
Orada tek gördüğüm direnin haklı olarak topiginin neden kapatıldığı ve halen konunun neden açılmamış olmasına dair açıklama istediği mesajı. Bunda da gayet haklı, tamam kazen gelıp başına beklenmedık bır olayın geldıgını sıkıntılı gunler yaşadıgını ve konuyu inceleyeceğini bildiren mesaj yazmıştı. Bizler de gayet haklı bulup bekledik konunun incelenip açıklama yapılmasını ki o zamandan bu zamana aradan 10 gun gecmesıne ragmen hıcbır acıklama yapılmadı. Tamam sayın kazen'nin kısısel ıslerden yogunlugu olabılır ama bır topıgın ıncelenmesı de bu kadar zaman almamalı kı goruyoruz dıger topık sayın kazen tarafından kapatılmıs demek kı topıklerı takıp etmeye artık zamanı var bu zamanı bırazda dıger topığın incelemesınde kullabavılır dıger topık acılabılır ya da acılmasa da neden acılmadıgına daır bız konu takıpcılerıne acıklama yapılabılırdı. Oysa hıcbır acıklama yapılmaksızın konu sahıbı hakkını arıyor gecerlı bır acıklama beklıyor dıye Diren'nin hesabınında kapatılması nasıl bir tarafsız adaletli yönetimdir?

Şahsen ben artık yönetimden hiçbir açıklama falan beklemiyorum çünkü sergilenen tavırla yeterince açıklamış oldular zaten kendilerini. Açıklamayı kendi iç sorgularında kendilerine yapmaları dileklerimle.

offf yaaaaa ben liste çıkaracaktım. sayfaları okuyordum . aradım bulamadım ((
yeni üye oldum. şampuan ,saç bakım yağım ve lavanta sabunu siparişlerim gelmişti. başka ürünlere başlayacaktım . tühhh önce listemi yapsaymışım(

Hem şu kılıçbalığı ile doa arasındakı mesele neymıs ya bılen bırısı ya da kılıçbalıgı gelsın acıklasın da bu etektekı taslar denen seyı anlayalım bızler burada urunlerı kullanan kısıler olumlu ya da olumsuz yorumlarımızı yapıyoruz kendı aramızda ıkıde bır ıkıde bır taş taş ne bu taş yaa dökün de siz de kurtulun bız de kurtulalım artık gına getırdınız resmen.

Son düzenleme:

canım bende yeni başladım kullanmaya:) dediğim gibi kil sabunu + lavanta suyu sivilcelerimi söndürdü, isotrexin'de yok etti:) kil sabunu ve nar sabununu almalısın :) gül suyu bende siyah nokta yapmıştı o yüzden ön yargılıyım biraz, lavanta suyum bitsin gül suyu alıcam doa'dan :)
lekelerime yağları sürdüm fakat soluk renkteki lekelerim yeniden kıpkırmızı oldu anlam veremedim ve canımı sıktı

canım konu orada yine çıkar listeni anlayamadım ben seni yazılar duruyor yerinde .

ilk kapatılan konudaki son 2 sayfada Kılıçbalığı itham ediliyor suçlanıyor ,2 kapatılan konuyu bende bilmiyorum nedenini açıklama yapılmadı ,son 4 sayfa yok silinmiş ,ama ortaya çıkmayan gerçekler varmış Kazen bey ısrarla açıklayın diyordu laydsubaruya sonra o sayfalar silindi ,bence kazen bey ve kılıçbalığı birşeyler biliyor ama ne ?

ilk konunun son 2 sayfasını okursanız neden kapatıldığını hatırlarsınız

http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/504319-doa-kozmetik-urunleri-330.html

Son düzenleme:

walla açıkca benim anladığım
* ladysubaruyu dün resmen reklamcılıkla suçladılar elindeki ürünleride satın almadığı firma tarafından hediye edildiğini ima ettiler.
* doa firması daha öncede üyelikler alıp forumda reklam yaptıkları http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=312946
* kılıç'ın doa ya kırgın olduğu kimyasal peelinglerde emeğinin olduğu

ama işte parça parça bişiler bir bütünlük sağlamıyor!!!

Son düzenleme:
bence açıklayamıyorlar çünkü üye kaybetmekten korkuyorlar kılıçın bi sürü takipçisi var sonuçta reklamcılık şüpheleri varsa hemen kapatırlardı ya da biz görmeyelim diye o kadar mesaj silinmezdi ben doa'ya güvendiğim için alışveriş yapıyorum bu durumda açıklama yapılmazsa üzülürüm bi daha doadan alışveriş yapmayacağım için....

ara ara denk geliyoru ben bu konuyaa
kilicbaligindan keratin bende temin ettim
ancak herkesin bildigi benim bilmedigim biseymi var yada yanlis yonlendirme biri anltabilirmi....

tatlım üye kaybetmekten korkacaklarını pek zannetmiyorum bu bölüm forumun ufak bir parçası sonuçta

aslında herkes zan altında kaldı leydi ve doa reklamcılıkla
kadınlar kulubu üyeleri kayırmakla
kılıçbalığınında keratin satma ile

simdi gecenlerde layd ile kilicbaliginin yazismalari vardi
sanki kilicbaligi uzerine kar koyarak keratin satiyormusssss....

simdi gecenlerde layd ile kilicbaliginin yazismalari vardi
sanki kilicbaligi uzerine kar koyarak keratin satiyormusssss....

o zaman kılıçbalığının üyeliğini iptal edicekler. ayrıca bi kaç kişinin yazdığına göre keratin hediye olarak yollanmış. kılıçbalığı bunu nasıl kar koyarak satmış? buda merak konusu... herkes açıklama bekliyor..

yaaa sonucta burasi sanal ortam sanmiyorum ben kimse kimseyi birebir tanimio sonuctaaa ama bu is nerelere varicak
kendi topigindede bi tartismalar olmustu..
ama kk guvenio kilicbligina sonucta kk ninda var bi bildigi sanirim...

yaaa sonucta burasi sanal ortam sanmiyorum ben kimse kimseyi birebir tanimio sonuctaaa ama bu is nerelere varicak
kendi topigindede bi tartismalar olmustu..
ama kk guvenio kilicbligina sonucta kk ninda var bi bildigi sanirim...

kk bildiğini açıklayacak o zaman! kimseyide kayırmayacak!

tatlım hediye keratin maskesini doa yollamış hani fesleğen kremi yolluyorlar ya onun gibi

kılıç başka bir yerden getirtip satmış iddalara görede karlı bir satış olmuş

ayrıca kılıç ile doa arasındada bir yardımlaşma olmuş kılıç elindeki keratinlerin içeriklerini daoya aktarmış doada bu içeriklerden esinlenerek üretmişler keratinli maskeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…