- Konu Sahibi melissssssa
-
kapanan konudaki son yazışmalar neden silinmiş bende onu anlamış değilim
kızlar diğer konu kapanmış :/ bende buraya yazayım bari:)
ürünleri dün kullanmaya başladım.
ameliyat sonrası yüzümde aşırı sivilcelenme olmuştu. yaklaşık 4 gündür sivilce kremi sürüyorum ama geçmiyordu.
dün gece kil sabunuyla yıkadım, lavanta suyuyla tonikledim üstüne yine sivilce kremimi (isotrexin) sürdüm sabah uyandığımda sivilcelerim yok olmuştu :S
geri kalan yerlere(burnum hariç) pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağı sürdüm. ama lekelerim kıpkırmızı oldu anlamadım :S
kapanan konudaki son yazışmalar neden silinmiş bende onu anlamış değilim
Lekelerin kırmızı olması zamanla geçer diye düşünüyorum. Doa ile ilgili konular kapanınca üzüluyorum ya bu ne ya her iki laf da konu mu kapanır
Bende anlamadım çünkü en son birsey yazıldımi onuda bilmiyorum en son ben birsey yazdim sonra başka sayfaları okuyordm bir döndüm ki hersey silinmiş. Daha birsey yazıldımi ne oldu bilmiyorum
sıcaktan dolayı çıkıyor onlar yüzüne hiç bir şey sürme bu aralar yağ hele sakın,sonra sivilce ,isilik ve yağ bezeleriyle uğraşırsın ,benden uyarması,temizliğine özen göster ,çok sabun kullanma,bol bol su ile yıka yüzünü dicem ama alçın alındımı?sivilce için Nadixa kullanmanı tavsiye edebilirim,benım sıvılcelerımı 1 kerede yok ediyor .
Evet onlar kakao yağı bende ilk geldiklerinde çikolata diye defa defa elimi uzattım unutup
Aynı başlıklar değil.
Açıklama yapmalarını bekliyoruz 8. günsizlerde konuyu kitleyen ''yağmurluk''un son mesajında ki kötü içerik kısmına tıkayıp çıkan alana konunun neden açılmadığını sorabilirsiniz.
alçım alındı canım doktorum bana tretin kullanırken ya nadixa yada imex al demişti ama ben fondoten renginde diye imex almıştım
lekeler azalsın yeter ya((((( niye böyle kıpkırmızı oldular anlamadım solmuşlardı
Evet sözde ''Asla yazılan mesajlar ne sebeple olursa olsun silinmezdi'' ya hani.
Site sahibi Kazen Bey doa kozmetik ürünlerini sitesinde istemediğini yazdığı mesajlarla gece belirtti, şükür silinse bile bir sürü okuyan var!
Klıçbalığı geldi yazdı en son klasik olarak konu kilitlendi.
Daha fazla bu durumla ilgili yazmayacağım, Kazen Bey Özcan Beyden gereken yazışmaları talep etsin, görsün, okusun o zaman konuşuruz
forumda en çok tartışma çıkan konu doa kozmetik'tir herhalde. dünkü tartışma çok can sıkıcıydı, etekteki taşlardan bahsedildiydi kimse açmadı bu imayı, ister istemez insanın aklına kurt düşüyor:105:
Evet sözde ''Asla yazılan mesajlar ne sebeple olursa olsun silinmezdi'' ya hani.
Site sahibi Kazen Bey doa kozmetik ürünlerini sitesinde istemediğini yazdığı mesajlarla gece belirtti, şükür silinse bile bir sürü okuyan var!
Daha fazla bu durumla ilgili yazmayacağım, Kazen Bey Özcan Beyden gereken yazışmaları talep etsin, görsün, okusun o zaman konuşuruz
Bu nadixa nasıl birsey bende normal de sivilce çıkmaz ama cok sınav falan olunca alnıma ya da saça yakın yerlere bir kac tane çıkıyor ben hic dokunmüyorum ama gitmek bilmiyor eğer öyle bir iki sürme ile geçiriyorsa bende alayım bulunsun sınav zamanı bir sürme ile geçirir :-D sonuç da sivilce yağ falan da sürülmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?