DOA Kozmetik Ürünleri

Lekelerin kırmızı olması zamanla geçer diye düşünüyorum. Doa ile ilgili konular kapanınca üzüluyorum ya bu ne ya her iki laf da konu mu kapanır

kapanan konudaki son yazışmalar neden silinmiş bende onu anlamış değilim

Bende anlamadım çünkü en son birsey yazıldımi onuda bilmiyorum en son ben birsey yazdim sonra başka sayfaları okuyordm bir döndüm ki hersey silinmiş. Daha birsey yazıldımi ne oldu bilmiyorum

sıcaktan dolayı çıkıyor onlar yüzüne hiç bir şey sürme bu aralar yağ hele sakın,sonra sivilce ,isilik ve yağ bezeleriyle uğraşırsın ,benden uyarması,temizliğine özen göster ,çok sabun kullanma,bol bol su ile yıka yüzünü dicem ama alçın alındımı?sivilce için Nadixa kullanmanı tavsiye edebilirim,benım sıvılcelerımı 1 kerede yok ediyor .

kapanan konudaki son yazışmalar neden silinmiş bende onu anlamış değilim

Lekelerin kırmızı olması zamanla geçer diye düşünüyorum. Doa ile ilgili konular kapanınca üzüluyorum ya bu ne ya her iki laf da konu mu kapanır

Bende anlamadım çünkü en son birsey yazıldımi onuda bilmiyorum en son ben birsey yazdim sonra başka sayfaları okuyordm bir döndüm ki hersey silinmiş. Daha birsey yazıldımi ne oldu bilmiyorum

Evet sözde ''Asla yazılan mesajlar ne sebeple olursa olsun silinmezdi'' ya hani.
Site sahibi Kazen Bey doa kozmetik ürünlerini sitesinde istemediğini yazdığı mesajlarla gece belirtti, şükür silinse bile bir sürü okuyan var!
Klıçbalığı geldi yazdı en son klasik olarak konu kilitlendi.
Daha fazla bu durumla ilgili yazmayacağım, Kazen Bey Özcan Beyden gereken yazışmaları talep etsin, görsün, okusun o zaman konuşuruz

Son düzenleme:

alçım alındı canım doktorum bana tretin kullanırken ya nadixa yada imex al demişti ama ben fondoten renginde diye imex almıştım
lekeler azalsın yeter ya ((((( niye böyle kıpkırmızı oldular anlamadım solmuşlardı

ladyy o kakao yağlarına bayıldım ne diye sipariş verdin onları bende onlardan istiyorumm :)))

Bu nadixa nasıl birsey bende normal de sivilce çıkmaz ama cok sınav falan olunca alnıma ya da saça yakın yerlere bir kac tane çıkıyor ben hic dokunmüyorum ama gitmek bilmiyor eğer öyle bir iki sürme ile geçiriyorsa bende alayım bulunsun sınav zamanı bir sürme ile geçirir :-D sonuç da sivilce yağ falan da sürülmezki

canım hata etmişşin nadixa almanı isterdim ,1 defada yok ediyor ,ince bir tabaka sürmen yeterli ,canım isilik tir ,onlar muhtemelen sıcaktan ve burnunun kapalı kalmasından dediğim gibi birşey sürme sakın ,suyla aklına geldikçe git yıka burnunu ,sabun kullanma ,hafif hafif de kurula .

Kılıçbalığı ne yazdı biz göremedik son sayfalar silinmiş...?

forumda en çok tartışma çıkan konu doa kozmetik'tir herhalde. dünkü tartışma çok can sıkıcıydı, etekteki taşlardan bahsedildiydi kimse açmadı bu imayı, ister istemez insanın aklına kurt düşüyor

Son düzenleme:

evet canım bariz bilinen birşeyler var ama hiç kimse açıklama yapmıyor inan bana hepimiz merak içindeyiz .

demek ki Türkiyenin heryerinde olduğu gibi burdada kayırma var demek ki, bu kurallar kişiden kişiye esneklik gösterebiliyor demek ki
hiç yakışmadı...
bizim topiclerimizle (doa'yla) alıp veremedikleri ne anlamış değilim.
halbuki nerdeyse sırf o topic için giriyordum son zamanlarda.
çok güzel paylaşımlar oluyordu.
yapılanlar çok saçma. kimseye doğrudüzgn açıklama dahi yapılmadan bunların olması... Yöneticilik böyle olmaz bana göre.
Eteğimdeki taşları döktürmeyin diyordu Kazen Bey. EE dökün ozamn ne bu tehdit eder gibi. dökün de biz de anlayalım bu kadar sorun yaratan şeyin nolduğunu.
sonra da yok efendim kapattım konuyu alın size mesajları da sildim. (son mesajları okuyamadım gece çok geç olduğu için şimdide silindiğini gördüm. neler olup bittiğini pek bilmiyorum ama anlaşılan sorunun çözülmesindense üstünün kapatılması tercih ediliyor.)
bu kadar insanın emeğine yazık. Paylaşılan o kadar şeye yazık.
böyle olmamalıydı.

rabia,cım dr yazdığı taktirde alabilirsin çok işe yarıyor ince bir tabaka sürmen yeterli oluyor .

canım kılıçbalığı keratin almış satmış bunu anladım ben, kılıçbalığını pek takip etmediğim için şok olmadım açıkcası konumuzla alakalı olduğunu da düşünmüyorum daha başka bildikleriniz var mı? ya da düşündüğüm doğru mu? biri açıklasa çok iyi olacak hem doanın imajı sarsıldı hem de yönetimin ortada bir çıkar söz konusu ama hangi taraf emin olamadım ben.

eteğindeki taşlar ürün kalitesiyle ilgili değildi yalnız... sürekli kalitesine bişey demiyorum diyordu

bende merak içindeyim nasıl taşlarsa :26:

ne oluyor ya yine konu kapatılmış ve yine bir doa konusu oysa onca sayfayı şaşı olma pahasına okumuştum kafamda menmun olduğum olmadığım şeyleri belirleyip yazmayı tasarlamıştım tam sonuna gelmişken oldumu bu şimdi:)
olmadı üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…