- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
Kızlar o Lekelicilt isimli şahsa lütfen artık cevap vermeyin yeteri kadar cevap verdildi tatmin olmuyorsa kendi problemi, bizlerin problemi değil.
Hepimiz dijital imzayız
Ki amacıda açık! tartışma uzatıp ürün yorumlarımızı engellemek.
Tebrik ediyorum doa kozmetik kimlerin kuyruğuna basmışsın, başarılarınızın da devamını diliyorum tüm kullanıcılar olarak yanınızdayız
Evet gören görüyor işte.
Altı üstü 1 (bir) tane yorum yazdım 1 saat sonra 20 yorumla üstünü örttüler...
Ekip olarak orkestra gibi çalıştıkları çok bariz.
Ama yemezler.
kızlar kaç sayfadır bu tartışma ilerlemiş cvp verirseniz daha da çok ilerler konu. belki yeni gelicek araştıracak arkadaşlar olucak ama bu konularla kişilerin kafasını karıştırmaya izin vermeyelim bu şekilde saldırarak yorumları bu yöne çekip uzattırıyor
bu arada bugün 4.cü siparişimi verdimşampuan , saç kremi , 2 ad duş jeli , nar çekirdeği ve üzüm çekirdeği yağı
yarım çay kaşığı pirinç kepeği yağına evigen ekledim yüzüme boynuma omuz uçlarıma masaj yaparak yedirdim planım yarın sabah yıkamak
Şampuanım saç kremim nar çekirdeği yağım sabunlarım solid parfümlerim yola çıktı bana doğru kuzu kuzu gelmekte kardeşlerinin yanında yerini alacak
ilk resim ozon yağım kaçıran arkadaşlara tekrar göstermek istedim
benimde aklıma yattı sonuçları yazarsan sevinirim memnun kalırsan bende denicem
benimşhea butterim teneke kutuda gelmedi acaba büyük boy aldığımdan mı :44: baya sert bişey ilk geldiğinde oğlumun dizine dirseklerine falan sürdüm ben henüz denemedim ama baya sertti normal değilmi bu
benimşhea butterim teneke kutuda gelmedi acaba büyük boy aldığımdan mı :44: baya sert bişey ilk geldiğinde oğlumun dizine dirseklerine falan sürdüm ben henüz denemedim ama baya sertti normal değilmi bu
Bende elim rahat durmadığı için sivilcelerimi yara yapmıştım onarması için pirinç kepeği yağına evigen ve bepanten ampül eklemiştim bir haftadır falan öle kullanıyorum...
subaru'cum özellikle sana yazıyorum çünkü senin doa nın ürünler ile ilgili yaratıcı tariflerin var ve ben senden tavsiye almak istiorum.
diğer arkadaşlardan özür diliyorum burayı meşgul ettiğim için. ama özelden yazamıyorum.
subarucum ben sana elimdeki ürünleri yazsam kullanma önerini bana yazar mısın?
ozon yağı
argan yağı
pirinç kepeği yağı
hindistan cevizi yağı
shea butter
fesleğen kremi
melisa kremi
keratin maskesi
blue anemon kremi
kuru ve yıpranmış sçlar için saç kremi
boyalı ve işlem görmüş saçlar için sülfatsız şampuan
250 ml saç kremi
badem yağı
ürünlerim bunlar. sence nasıl kullanmalıyım?
birde sana yüz için kil maskesi soracaktım. hangisini önerirsin.
bu arada saç yapım kuru ve cansız.
ten rengim açık ve yine kuru bir cilde sahibim.
subaru'cum özellikle sana yazıyorum çünkü senin doa nın ürünler ile ilgili yaratıcı tariflerin var ve ben senden tavsiye almak istiorum.
diğer arkadaşlardan özür diliyorum burayı meşgul ettiğim için. ama özelden yazamıyorum.
subarucum ben sana elimdeki ürünleri yazsam kullanma önerini bana yazar mısın?
ozon yağı
argan yağı
pirinç kepeği yağı
hindistan cevizi yağı
shea butter
fesleğen kremi
melisa kremi
keratin maskesi
blue anemon kremi
kuru ve yıpranmış sçlar için saç kremi
boyalı ve işlem görmüş saçlar için sülfatsız şampuan
250 ml saç kremi
badem yağı
ürünlerim bunlar. sence nasıl kullanmalıyım?
birde sana yüz için kil maskesi soracaktım. hangisini önerirsin.
bu arada saç yapım kuru ve cansız.
ten rengim açık ve yine kuru bir cilde sahibim.
Hiii çok teesüf ederim, demek sadece ladye özel haa
Halbuki benim de ne tariflerim vardı ama söylemicem küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?