Doa Kozmetik Ürünleri

Şükür kargom geldi..

Doaylada görüşmemizi yaptık, artık kargoda hiçbir problem çıkmayacak,

Ohhh beeeeeeee :)

Kargom geldi
Çok mutlu oldum
Darısı kargosunu bekleyelendirin başına.Umarım buğün herkez alır.
Bu aras kargo çok çok iyi olmuş..

Aslında bız kadınlar alıverıs yaptıkça mutlu oluyoruz, benim 74 yaşında annem var bacakları agrıyor çok fazla dısarı cıkmıyor alısverıs dıyınce, olsun dınlene dınlene gıderım hadı gıdelım dıyor :) kadın her yaşta kadın.
Gule gule kullanın urunlerınızı, benımkı de kargoya verılmış.

bu kadar faydasını okuduktan sonra hemen ozon yağını almalıyım.kendimi zor tutuyorum zaten
Sorma yaa ben bıle sıparıs verdıgım halde daha gelmeden yenısını sıparıs veresım var hatta sıparıs verırken ıkı adet verıyordum ozon yagını özcan beye sordum, beklese dolapta bırsey olur mu dıye, olmaz ama kullandıkca alın taze taze kullanın dıye önermıstı, yanı benı vaz gecırdı 2 adet almaktan acaba şimdi özcan beyden 1 adet ozon yağı mı alacaklı oluyorum

Gule gule kullanın cicileriniz keşke keratın maskesı de gelmıs olsaydı sıze de :/

kızlar mrb,
konunuza daha önce bir kaç kez denk gelmiş o anki mesajları okuyup yahu bu '' doa'' da nedir demiştim. Şimdi üşenmeyip nerden baksanız bi 50 sayfa kadar okudum. Çoğunluk oldukça memnun ürünlerden. Hemen siteye üye oldum ama ürünlere sizin kadar vakıf olmadığım için ne sipariş vereceğimi şaşırdım
siteye mail attım ne kadar sürede yanıtlarlar bilmiyorum tabii :44:

ama sizede sorayım eminim bana yardımcı olacak birileri vardır.
Şimdi benim saçlarım banyo sonrasında kabaran, çok çabuk yağlanan, dökülen ve mısır püskülü görünümünde bir saç tipi. bunun için hangi ürünü önerirsiniz ?
birde cildimde güneş lekeleri var, varmı buna çare olacak bir ürün ?

bunun dışında, şunu al pişman olmazsın dediğiniz bişi varsa memnun olurum, sevgilerr

yağlı saçlar için şampuan ve saç kremi, saç dökülmeleri için yağ karışımı, hindistancevizi ve shea yağı, lekeler için de pirinç kepeği yağını öneriyorduk ve fakat ozon yağı geldi pabucu dama doğru gidiyor sanki
kısa zamanda geri dönüş yaparlar muhtemelen müsaitlerse

Barrocum sana ek olarak ozon yağı ciltte kan dolaşımını hızlandırır, göz altı morlukları şişlikleri ve kırışıklarına iyi gelir, lekeleri yok ederken cildimizi yüksek faktörlü korucuyla da koruyoruz tabi

Teşekkür ederim..Napalımm kısmet değilmiş

Güle güle kullan canım..Muhakkak bitti maske..Bekliyorduk zaten bunu..
Dediğim gibi, keratin işine girmeleri için bastırın

Barronun tavsiyeleri gayet güzel ve yerinde..Sen lekelerin için pirinç kepeğini de ozon yağını da al bence
Sabunlarını da deneyebilirsin..Kremleri çok hoş..Bütün ürünleri çok güzel ya..Yani ne alırsan al pişman olmazsın

teşekkürler canım cvbın için. firma mailime jet hızıyla cevap verdi ama tatmin olmadım açıkcası , hoooş mektup gibi uzun yazacak halleride yoktu tabii

Onlarda normal saçlar için şampuan ve krem önermişler, lekeler içinde sabun ve pirinç kepeği demişler. Ozonla ilgili bişi dememişler walla :44:

Bide burda çok methedilen japonlu bir koku vardı sitede onu bulamadım.
Bu arada ofisteki herkes şuanda firmanın sitesinde ürün bakıyolar şaka gibi.............

izninizle 1 soru dahaa,,

mesela ben şimdi sipariş versem yarın gelir mi????? malum cumartesiye kalırsa ofis kapalı. yoksa pazartesi versem dahamı garanti olur :44:

Japon kirazı kokusu..Ne zamandır yok
Sabun olarak kil sabunu öneririm lekeler için..
Ozon yağını mutlaka al kaçırma Ben daha kullanamadım diye içim içimi yiyor

ya fiyatlarda inanılmaz ucuz. bugün sipariş versem yarın kargo gelmez diye, pazartesi vereyim diyorum. hem ne alacağımada karar veririm o zamana kadar

bugün çok soru sordum farkındayım ama size zahmet solid parfümlerinden tavsiye ettiğiniz varmı acaba ???? siparişime bide ondan ekliyeyim.

ya fiyatlarda inanılmaz ucuz. bugün sipariş versem yarın kargo gelmez diye, pazartesi vereyim diyorum. hem ne alacağımada karar veririm o zamana kadar

Ya bugün perşembe çok özür..Nedense cuma diye düşündüm bugünü..Ama yine de yarın değil cumartesi gelir..

bugün çok soru sordum farkındayım ama size zahmet solid parfümlerinden tavsiye ettiğiniz varmı acaba ???? siparişime bide ondan ekliyeyim.

Solid parfümlerden japon kirazı, pedesa ve laginayı tavsiye ederim..Fakat hiç biri yok

Solid parfümler ve bazı yağlar konusunda sıkıntı 1-2 haftaymış kızlar..Ondan sonra eski çeşitler stoklarda olacakmış..

Ozon yağım geldi kızlar ama çok kötü kokuyor napalım nelere katlanıyoruz güzel olmak için bunu da atlatırız

bende morluk şişlik çok yok ama olanı tamamen ortadan kaldırdı, annemin gözaltında şişlik ve morarma çoktur onu da ortadan kaldırdı kırışıklık ve leke uzun vadede olacak şeyler elbet ama pirinç kepeği yağını kullanıyor annem düzenli olarak lekelerde açılma var ve yüzü çok canlandı memnun ozondan da pirinç kepeği yağından da.

uzunca cevap vermiyorlar çünkü çalışan hepi topu üç kişiler ama bizim gibi yüzlerce gözü dönmüş kadınla uğraşıyorlar, ama aradığında işi çıkmadığı sürece uzun uzun anlatır her şeyi Özcan Bey, cildi saçı hallettiler ya bir de zayıflama işine el atsınlar ya olmaz mı

Ozon yağım geldi kızlar ama çok kötü kokuyor napalım nelere katlanıyoruz güzel olmak için bunu da atlatırız

bana kötü kokmuyor pek memnunum bu durumdan bilmediğim bir sebepten ötürü burnum alışık kokuya, ya da sonunda güzellik var diye gözüm döndü, gerçi saçımıza sürdüğümüz boyalardan beter de bir kokusu yok yağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…