Doa Kozmetik Ürünleri

kızlar sayenizde tanıştığım bu ürünlerden ilk siparişimi vermiş bulunuyorum.

Walla kendimi kaybettim desem yeri onudamı alsami budamı olsa.... ay şu iyi gelirmi derkeeenn tam 94 tl lik alışveriş yapmış oldumm. Umarım memnun kalırım bide şu katı parfümlerden olsamış süper olurmuş

Kızlar kargom gelirken doğal olarak ordan oraya gittiğinden mahfolmuş hindistan cevizi yağı hep dökülmüş, shea butter kapağından ayrılmış pakete bulaşmış hep üstü pütür pütür olmuş...

Doayla konuştum tekrar gönderecekler pazartesi malzemelerimi...

Onlarda sizde kalsın dediler, sağolsunlar...

Bide dayanamadım bende ozonlu yağdan ve tüy azaltıcı kremden sipariş ettim...

Sizin bu mesajınızı okuyunca özcan beyin telefonda söylediği aklıma geldi, "bayanlar zayıflamak için birşeyler var mı diye soruyorlar yakında üzerinde afrıkalı çocukların resımlerının olduğu buzdolabı kapağı süsü yaptırıp, hediye olarak göndereceğiz kargolarda" demişti, özellikle biz bayanlarda fazla kılolar her zaman sıkıntı olmuştur hep dıyet yöntemlerı ararız ( ben güya her zaman dıyetteyım ) hep fazla kılomuz var bunu nasıl verecegız dıye yollar arastırırız fakat işe bu yönü ile bakıldığında gerçekten can alıcı ve çok doğru.
Böyle bır fıkrı dusunduklerı ve bızlerın de aklımıza durtup düşündüreceklerı için buradan tebrık ederım doa'yı.

Son düzenleme:

Hayrını gör canım, güle güle kullan

evvet bende siparişimi verdim saç kremi ve şampuan naneli sabun ve çeşit çeşit duş jelleri söyledim pazartesiye yollancakmış umarım şu meşhur maskaden banada yollarlar

Zencefil Sabunu

Her türlü cilt sorununa iyi gelmesinin yanında, çok etkili bir onarıcıdır.
Cilde canlılık kazandırır ve gerginleştirir. Alerji, egzama ve açık yaralara iyi gelir.
Makyaj temizler, ciltteki doğum lekelerini giderir. Rahatlatıcı, canlandırıcı ve antiseptiktir.
Bedeni dinlendirir. Ruhu da dinlendirir.
Tüm cilt tiplerine önerilir.
Zencefil Sabununun Isıtan, Onaran, Antiseptik Etkileri ve Cildi Temizleyen Özelliği Bulunmaktadır.
Zencefil sabununun cildi temizleyici özelliğinin yanında tonik etkisi mevcuttur.

Alıntı.

En iyisi ben ayak bakım setinde gelen zencefil sabununu ayağımda değilde yüzümde kullanayım

tühh keşke siparişi vermeden önce yazsaydınn...... neyse not alıyorum memnun kalırsam ürünlerden bi sonraki siparişte isterim artıkk

Selam kızlar
Buğün öğlen siparişlerimin arasında ozon yağı geldi.ve hemen suratıma sürdüm.
1 tane iltahaplı sivilcem vardı 1 haftadır oynaya oynaya mahvetmiştim.çok kötü yara şeklinde suratımda duruyordu..ve yaklaşık 6-7 saat sonra ozon yağını kullanmamdan sivilce kurumuş yok gibi suratımda :)hafif kızarıklığı kalmış..
Ben inanamıyorum bu ürüne hala..Bu şaka gibi birşeyyyyyyy.Ben cildimi düşünemiyorum bu ürünü birkaç hafta kullandıktan sonra....
Allah bin kez razı olsun doa kozmetikten bizi böylesi müthiş bir ürünle tanıştırdıkları için ve özellikle bu topiği açan arkadaştan..
Bu arada sürerken garip bir kokusu var ama sonra sanırım burnun kokuya alışıyor duymuyorsun..:)

Kızlar hindistancevizi yağını sonunda bende sipariş ettim. Bir almadıgm yağ kakao kaldı galiba . Aaa o bugün mu stoklara girecekti acaba. Yag doldu dolabım maşallah sırf 200 ml argan var dolapda :-D hint yağını kirpik icin almıştım ama baktım kullanamiyorum saç uzatma yağıma kattim. İyi etmişimdır inşallah

Bu arada tüy azaltıcı kremi kullanan kızlar, nasıl gidiyor kullanım..Merak ediyorum etkisini?

evet ya ben de merak içindeyim tüy azaltan kremlere karşı bir ön yargım var işe yaramadıklarına dair inşallah beni yanıltır bu krem :44:

Son düzenleme:

İyi etmişsin

Argan benim de duruyor, cildim için pirinç kepeği, saçım için de hindistan cevizi gelince arganın pabucunu azcık dama attım gibi oldu

Bu arada kızlar, özellikle cilt lekelerinden muzdarip kızlar;

Özcan bey der ki, Nar çekirdeği yağı ile pirinç kepeği yağının karışımı, lekelere çok daha hızlı ve çok daha fazla etki edermiş. Ayrıca cilt tonu da çok daha kısa sürede eşitlenirmiş..

Bilginize..

Son düzenleme:

Hemen prinç kepeği yağımı nar çekirdeği ile evlendireyim
Tabi önce nar çiçeği yağı siparişi geçeyim...

sadece lekeye mi süreceğiz yoksa tüm yüze mi :44::44::44: tüm yüze sürmek daha mı mantıklı ne :)

Son düzenleme:

ablamın cildi güneş lekeleri ve küçük küçük ben gibi şeylerle doldu çok üzülüyorum bu haline dediğiniz şekilde bir karışımı uygulasak nasıl olur sizce yada başka ne var bizde alsak...

ablamın cildi güneş lekeleri ve küçük küçük ben gibi şeylerle doldu çok üzülüyorum bu haline dediğiniz şekilde bir karışımı uygulasak nasıl olur sizce yada başka ne var bizde alsak...

Canım geçmiş olsun..pirinç kepeği çok iyi lekelere..Ama nar çekirdeği ile çok daha etkiliymiş...
Bu iki yağın karışımını gece sürsün, gündüz de mutlaka korucu krem kullansın..Koruyucusuz olmaz..

Yalnız leke tedavisi sabır gerektirir..Bıkmadan usanmadan devam etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…