benim saçlarım dalgalı ve biraz kabarık.yeni nesil saç kreminden kullanıyorum dalgalarım hiç açılmadı hatta daha çok dalgalandı sizde niye öyle oldu anlamadım :26:
hatta dün keratin maskesi yaptım bugün öğlende yıkadım yine hiç değişmedi hep aynı. Kabarık ve dalgalı.
Keşke elektriklenmesini alsa,dalgalarım açılsa düzleşse
hmm brezilya fönünü duymuştum tamam.Burada başlığı vardı tatlım, brezilya fönü adı altında..Ben kuaföre yaptırmıştım..Memnun kaldım sonuçtan..
Allah allah, ince telliyse biraz alması lazımdı kabarıklığını ama, ben de bilemedim şimdi:44:
Canım senin de benim eski saçlarım gibi, kalın telli ve inatçı sanırım saçların
Normalde keratin saçın elektriğini alır, daha düzgün, parlak bir saç olur..
Ama anladığım kadarıyla bu etkiyi sende sadece saf keratin yüklemesi gösterir
Maskeyle ya da kremle arkadaşların ki gibi bir etki göstermemesi normal..
Yine de doanın keratin maskesi, piyasadaki ürünlere göre cidden çok güçlü bir bakım.
Dalgalı saçlı arkadaşlar, özellikle yeni nesili kullananlardan yorum bekliyoruz o halde..
Benim de dalgalıdır ama dediğim gibi zaten saçım keratin yüklü..Ben anlayamam..
hmm brezilya fönünü duymuştum tamam.
yanlış mı kullanıyorum acaba bilmiyorumki :26:
ama ben yinede memnunum ürünlerden kabarıklığı çok dert değil benim için
Bende dün ilk defa denedim keratin maskesini..Müthişti..o kokusu beni mest etti:)
Gece 3 saatte kadar bekletip yıkayım yattım.Sabah kalktım ciddi anlamda saçımda bir parlama ve ve saçlarım dümdüz.benim saçların elektriğini almış.normalde yıkadıktan sonra çok kabarırlardı:)
Bu arada eski nesil krem sipariş ettim.umarım oda başarılıdır.Saçın elektriğini almada:)
ben hem boyalı saçlar için olan şampuanını hemde yeni nesil (pembe renk olan ) saç kremini kullanıyorum saçlarıma keratinli maskeyide uyguladıktan sonra saçlarımın dalgası gitti elektriklenmeside gitti yerine hep istediğim dağınık olmayan saçlar geldi :119: dalgalarım güzeldir ama çok karışıyor saçlarım rahat edemiyorum sürekli düzleştiriyordum :120: şimdi ellerimi saçlarımdan alamıyorum vee saçlarım gür kalın telli boyalı uçlarıda hafiften süpürgeyi andırır :117:
şimdi hem uçları daha sakin hemde doğal bir düzlük var ben çokkk sevdim yahu bunlarııııı :123:
Yeni saç kremini kullanmadım ben ama keratinli maske dalgaları daha serbest bir hale getiriyor, o da geçici. Sülfatsız şampuanla bile bir kez yıkanınca (su değince) eskisi gibi oluyor benim saçlarım
arkadaşlar benim siparişlerim geldisizin siparişlerinizde en kısa sürede gelecektir...
hemen ilk izlenimlerimi aktarıyorum: melissa kreminin kokusu başarılı (bende koku takıntısı vardır yoğun kokulardan nefret ederim)
mimoza katı parfümünün kokusu çok ağır ben beğenmedim bir daha almamgüzel olan katı parfümler gelince eve stok yapacağım yoksa hemen bitebilirler
veee ozon yağı hediye olarak gelmiş mucize ürünlere inanmam ama sizlerden çok iyi yorumlar duydum bu nedenle yarından itibaren deneyip sonuçları sizlerle paylaşırım
Hayırlı olsun canım
Eski şampuan tekrar çıkıyormuş, onu daha çok beğenenlere (mesela bana) mutlu haber
Bu arada doa yetkililerinin yazmasından farklı kişi olduğu belli oluyor. Mesela bugün sorduğun soruya tak cevap veren, kısa ve öz yanıt yazan bir yetkili iş başında
Bir de esprili ve ekstra bilgiler katan biri var, o yazdığı zaman da belli oluyor
teşekkür ederim :) şampuanlarda çeşit arttıkça benim kafam iyice karışacak gibi :44::44: senin saç tipin nasıl ve neden eskisini daha çok beğeniyordun öğrenebilir miyim?
üslup farkı benimde dikkatimi çekti... daha önceden gelen cevaplar daha espiriliydi hatta bi keresinde ciddi ciddi kahkaha atmıştım
Benim saç tipim normal, aşırı yağlanma yok, uçları kuru sadece. Eskisinin içeriğini daha az buluyorum canım, beni doaya bağlayan şeylerden biri sadelik
anladım tatlım teşekkür ederim
Benim siparişlerimin bugun kargoya verılecegını söylemıslerdı ama hala beklemede gorunuyor, neden hep benım kargom geç kalıyor ama haksızlık buuu
Kızlarr ilk kargom geldi hemen ilk izlenimlerimi belirteyim..
Çilekli duş jeli ve vücut losyonu çok güzel kokuyor sakız gibi çilek severler beğenir diye düşünüyorum.
Süt ball ve aleoveralı sabun aldım ama henüz kullanmadım kullanınca yorum yaparım.
Shea butter çok güzell dudaklarımı yumuşacık yaptı hemen yanlız kokusu bana ilginç geldi daha tatlı bir koku bekliyordum nedense
Birde hediye olarak susam yağı yollamışlar sağolsunlar.
Ancak büyük bir hevesle beklediğim keratinli saç maskesi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?