• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

benim saçlarım dalgalı ve biraz kabarık.yeni nesil saç kreminden kullanıyorum dalgalarım hiç açılmadı hatta daha çok dalgalandı sizde niye öyle oldu anlamadım :26:
hatta dün keratin maskesi yaptım bugün öğlende yıkadım yine hiç değişmedi hep aynı. Kabarık ve dalgalı.
Keşke elektriklenmesini alsa,dalgalarım açılsa düzleşse :1:

Demek kı benım saclarımın dalgası acılmaya zaten bahane arıyormus keratın kremını gorunce de fırsat bu fırsat demısler vay hainler vay hehe :1:

Burada başlığı vardı tatlım, brezilya fönü adı altında..Ben kuaföre yaptırmıştım..Memnun kaldım sonuçtan..
Allah allah, ince telliyse biraz alması lazımdı kabarıklığını ama, ben de bilemedim şimdi:44:
hmm brezilya fönünü duymuştum tamam.
yanlış mı kullanıyorum acaba bilmiyorumki :26:

ama ben yinede memnunum ürünlerden kabarıklığı çok dert değil benim için

Canım senin de benim eski saçlarım gibi, kalın telli ve inatçı sanırım saçların :1:
Normalde keratin saçın elektriğini alır, daha düzgün, parlak bir saç olur..

Ama anladığım kadarıyla bu etkiyi sende sadece saf keratin yüklemesi gösterir :1:
Maskeyle ya da kremle arkadaşların ki gibi bir etki göstermemesi normal..

Yine de doanın keratin maskesi, piyasadaki ürünlere göre cidden çok güçlü bir bakım.

Bende dün ilk defa denedim keratin maskesini..Müthişti..o kokusu beni mest etti:)
Gece 3 saatte kadar bekletip yıkayım yattım.Sabah kalktım ciddi anlamda saçımda bir parlama ve ve saçlarım dümdüz.benim saçların elektriğini almış.normalde yıkadıktan sonra çok kabarırlardı:)
Bu arada eski nesil krem sipariş ettim.umarım oda başarılıdır.Saçın elektriğini almada:)

Dalgalı saçlı arkadaşlar, özellikle yeni nesili kullananlardan yorum bekliyoruz o halde..
Benim de dalgalıdır ama dediğim gibi zaten saçım keratin yüklü..Ben anlayamam..

ben hem boyalı saçlar için olan şampuanını hemde yeni nesil (pembe renk olan ) saç kremini kullanıyorum saçlarıma keratinli maskeyide uyguladıktan sonra saçlarımın dalgası gitti elektriklenmeside gitti yerine hep istediğim dağınık olmayan saçlar geldi :119: dalgalarım güzeldir ama çok karışıyor saçlarım rahat edemiyorum sürekli düzleştiriyordum :120: şimdi ellerimi saçlarımdan alamıyorum vee saçlarım gür kalın telli boyalı uçlarıda hafiften süpürgeyi andırır :117: :9:
şimdi hem uçları daha sakin hemde doğal bir düzlük var ben çokkk sevdim yahu bunlarııııı :123:

Son düzenleme:
Yeni saç kremini kullanmadım ben ama keratinli maske dalgaları daha serbest bir hale getiriyor, o da geçici. Sülfatsız şampuanla bile bir kez yıkanınca (su değince) eskisi gibi oluyor benim saçlarım

hmm brezilya fönünü duymuştum tamam.
yanlış mı kullanıyorum acaba bilmiyorumki :26:

ama ben yinede memnunum ürünlerden kabarıklığı çok dert değil benim için

Yok canım yanlış kullanmıyorsun, saç tipinden kaynaklıdır. Zaten memnunsun etkisinden, sıkıntı yok:34:

Bende dün ilk defa denedim keratin maskesini..Müthişti..o kokusu beni mest etti:)
Gece 3 saatte kadar bekletip yıkayım yattım.Sabah kalktım ciddi anlamda saçımda bir parlama ve ve saçlarım dümdüz.benim saçların elektriğini almış.normalde yıkadıktan sonra çok kabarırlardı:)
Bu arada eski nesil krem sipariş ettim.umarım oda başarılıdır.Saçın elektriğini almada:)

Canım eski nesili bakımlarına baz olarak kullan bence...Eğer maskenin etkisinden memnun kaldıysan yeni nesil kremin içinde de keratin var, aklında olsun..

ben hem boyalı saçlar için olan şampuanını hemde yeni nesil (pembe renk olan ) saç kremini kullanıyorum saçlarıma keratinli maskeyide uyguladıktan sonra saçlarımın dalgası gitti elektriklenmeside gitti yerine hep istediğim dağınık olmayan saçlar geldi :119: dalgalarım güzeldir ama çok karışıyor saçlarım rahat edemiyorum sürekli düzleştiriyordum :120: şimdi ellerimi saçlarımdan alamıyorum vee saçlarım gür kalın telli boyalı uçlarıda hafiften süpürgeyi andırır :117: :9:
şimdi hem uçları daha sakin hemde doğal bir düzlük var ben çokkk sevdim yahu bunlarııııı :123:

Aynen canım aynı ürünü kullanıyorum ben de..
Evet elektriklenmeyi büyük oranda alıyor keratin, kesinlikle maske güçlü bir maske..

Bana bu kadar iyi gelince, bende de bir bayram havası yaratmıştı :1:
Anlıyorum yani duygularını:9:

Yeni saç kremini kullanmadım ben ama keratinli maske dalgaları daha serbest bir hale getiriyor, o da geçici. Sülfatsız şampuanla bile bir kez yıkanınca (su değince) eskisi gibi oluyor benim saçlarım

Evet zaten benim de geçen sayfalarda bahsettiğim buydu..Maske sonuçta, e ısıyla falan da sabitlenmiyor..Bir sonraki yıkamaya kadar yani etkisi :1:
Hani en kötü ihtimal bir defaya mahsus sülfatlı şampuanla yıkanır, o da olduğu gibi keratini çözer zaten..

arkadaşlar benim siparişlerim geldi :emir_bebek: sizin siparişlerinizde en kısa sürede gelecektir...
hemen ilk izlenimlerimi aktarıyorum: melissa kreminin kokusu başarılı (bende koku takıntısı vardır yoğun kokulardan nefret ederim :19:)
mimoza katı parfümünün kokusu çok ağır ben beğenmedim bir daha almam :50: güzel olan katı parfümler gelince eve stok yapacağım yoksa hemen bitebilirler :27:
veee ozon yağı hediye olarak gelmiş mucize ürünlere inanmam ama sizlerden çok iyi yorumlar duydum bu nedenle yarından itibaren deneyip sonuçları sizlerle paylaşırım :12::12:

arkadaşlar benim siparişlerim geldi :emir_bebek: sizin siparişlerinizde en kısa sürede gelecektir...
hemen ilk izlenimlerimi aktarıyorum: melissa kreminin kokusu başarılı (bende koku takıntısı vardır yoğun kokulardan nefret ederim :19:)
mimoza katı parfümünün kokusu çok ağır ben beğenmedim bir daha almam :50: güzel olan katı parfümler gelince eve stok yapacağım yoksa hemen bitebilirler :27:
veee ozon yağı hediye olarak gelmiş mucize ürünlere inanmam ama sizlerden çok iyi yorumlar duydum bu nedenle yarından itibaren deneyip sonuçları sizlerle paylaşırım :12::12:

Hayırlı olsun canım

Eski şampuan tekrar çıkıyormuş, onu daha çok beğenenlere (mesela bana) mutlu haber

Bu arada doa yetkililerinin yazmasından farklı kişi olduğu belli oluyor. Mesela bugün sorduğun soruya tak cevap veren, kısa ve öz yanıt yazan bir yetkili iş başında
Bir de esprili ve ekstra bilgiler katan biri var, o yazdığı zaman da belli oluyor

Hayırlı olsun canım

Eski şampuan tekrar çıkıyormuş, onu daha çok beğenenlere (mesela bana) mutlu haber

Bu arada doa yetkililerinin yazmasından farklı kişi olduğu belli oluyor. Mesela bugün sorduğun soruya tak cevap veren, kısa ve öz yanıt yazan bir yetkili iş başında
Bir de esprili ve ekstra bilgiler katan biri var, o yazdığı zaman da belli oluyor

teşekkür ederim :) şampuanlarda çeşit arttıkça benim kafam iyice karışacak gibi :44::44: senin saç tipin nasıl ve neden eskisini daha çok beğeniyordun öğrenebilir miyim?
üslup farkı benimde dikkatimi çekti... daha önceden gelen cevaplar daha espiriliydi hatta bi keresinde ciddi ciddi kahkaha atmıştım :9::9::9:

teşekkür ederim :) şampuanlarda çeşit arttıkça benim kafam iyice karışacak gibi :44::44: senin saç tipin nasıl ve neden eskisini daha çok beğeniyordun öğrenebilir miyim?
üslup farkı benimde dikkatimi çekti... daha önceden gelen cevaplar daha espiriliydi hatta bi keresinde ciddi ciddi kahkaha atmıştım :9::9::9:

Benim saç tipim normal, aşırı yağlanma yok, uçları kuru sadece. Eskisinin içeriğini daha az buluyorum canım, beni doaya bağlayan şeylerden biri sadelik

Benim siparişlerimin bugun kargoya verılecegını söylemıslerdı ama hala beklemede gorunuyor, neden hep benım kargom geç kalıyor ama haksızlık buuu :43:

Benim siparişlerimin bugun kargoya verılecegını söylemıslerdı ama hala beklemede gorunuyor, neden hep benım kargom geç kalıyor ama haksızlık buuu :43:

Biz ikimiz kaldık galiba kargo bekleyen :(
Bu arada çıkmıştır cnm kargon. Ben aynı gün ekleme yapmak icin 2ci bır sipariş daha gecmiştim sitede 1 i çıktı digeri bekliyor gözüküyor mail artınca ikisi 1 paket seklinde çıktı dediler. Sen bence sitede yazana takılma bugün bana aras kargo faturaları yarın sabah vericek o zaman takip numarasını vereceğiz dediler. Sabah 1 mail at iste bakalım kargo takip numarasını .

Ozon yağı ile ilgili çok güzel bilgiler var kızlar.

Ozon Yağı ve kullanımı:
Cildinize gençlik katmak ve güzelleşmek istiyorsanız ozon yağını görmemezlikten gelemezsiniz. Birçok kişi ozonlanmış cilt bakım ürünleri sayesinde kendi vücudunda devrim niteliğinde değişimler yapıyor. Aşağıda faydalarını okuduğunuzda mutlaka size uygun bir çözüm olduğunu göreceksiniz.
Günümüzde zaten ozonoterpi (ozon tedavisi) birçok merkezde sağlık açısından hizmet etmektedir. Buradan hareketle, son zamanlarda tamamen yan etkisiz ozon içeren kremlerin yapılması başarılmıştır.
Ozon yağı, saf oksijen moleküllerinin zeytinyağı içerisine nakledilmesi ile elde edilen doğal bir üründür. Bu işlem sonrası zeytinyağı ozonu tutarak koyulaşır, jel halini alır. Zeytinyağı ozonlandığında, bir soğutucuda saklanırsa, uzun süre(17 yıl) bozulmadan kalabilmektedir. Ozonlanan yağ, vücuda kolaylıkla nüfuz etmekte ve hücre boyutunda temizlik işlemlerine başlamaktadır. Temizlenen bir hücrede elbette bakım olmakta, daha geç yaşlanmaktadır.

OZON NEDİR?
En basiti dünyamızın etrafını çevreleyen bir koruyucu bir gaz tabakasıdır. En iyi bilinen mikrop öldürücüdür(dezenfektan). Ozon, yıldırım çakmaları anında oluşmakta, yükseltilerde ve deniz kenarlarında içimize çektiğimiz temiz havanın verdiği ferahlık hissidir. Ozon, üç tane oksijen atomundan oluşmuş yüksek enerjili bir moleküldür.

FAYDALARI NELERDİR?
Cilt hastalıkları üzerine olumlu etkilere sahiptir. Egzama, yanıklar ve güneş yanıkları, bacak ülserleri, hemoroit, arı sokmaları, böcek ısırıkları, aknede rahatlıkla kullanılabilir.
Vitiligonun sebep olduğu cilt lezyonlarında kullanılabilir.
Kepek ve kafa derisi problemlerinde ideal bir çözümdür.
Bebek ve yetişkinler için pişik tedavisinde kullanılabilir.
Uygulanan bölgede yaşlı hücrelerin ölmesini sağlar. Kan akımı hızlanır.
Cilt elastikiyetinin kazanılmasını sağlar.
Yaşlılık etkilerine karşı birebirdir. Kırışıklıkları ve göz halkalarını giderir.
Baş ve kas ağrısında ağrıyan yere ozon yağı ile masaj yapılır.
Selülit tedavisinde başarı ile kullanılır.
Yaraların çabuk iyileşmesini sağlar. Ağız içi ve cinsel organ yaraları için de kullanılabilir. Olağanüstü bir antiseptiktir.
Bakteri, mantar ve fotozoa gibi canlıları, uygulandığı bölgede yok eder. Ozon, bunu, sağlıklı hücrelere ve dokulara zarar vermeden başarır.
Ozonlu krem, koltuk altlarını tahriş etmediğinden bir deodorant gibi kullanılabilir.
Çatlak dudaklar için kesin ve hızlı bir çözümdür.
Ayak ve tırnak mantarları, ayakta bulunan çürükler için idealdir.
Ozon yağı içerek, yemek borusu ve reflü yaralarını iyileştirebilirsiniz.
Şeker hastalarında sebepsiz oluşan yaraların tedavisinde kullanılır.
Grip ve nezlede burun yolu ile kullanılabilir.
Ağız pamukçuklarında, aft ve uçuk tedavisinde kullanılabilir.

NOT: Ozon yağı, daha etkili olabilmesi için gece yatmadan evvel kullanılmalıdır. Mümkünse, yağ sürülen bölgenin uzun bir süre su ile temas ettirmemek gerekir.

bu kadar faydasını okuduktan sonra hemen ozon yağını almalıyım.kendimi zor tutuyorum zaten :1:

Kızlarr ilk kargom geldi hemen ilk izlenimlerimi belirteyim..
Çilekli duş jeli ve vücut losyonu çok güzel kokuyor sakız gibi çilek severler beğenir diye düşünüyorum.
Süt ball ve aleoveralı sabun aldım ama henüz kullanmadım kullanınca yorum yaparım.
Shea butter çok güzell dudaklarımı yumuşacık yaptı hemen yanlız kokusu bana ilginç geldi daha tatlı bir koku bekliyordum nedense :9:
Birde hediye olarak susam yağı yollamışlar sağolsunlar.
Ancak büyük bir hevesle beklediğim keratinli saç maskesi gelmedi :50:

Kızlarr ilk kargom geldi hemen ilk izlenimlerimi belirteyim..
Çilekli duş jeli ve vücut losyonu çok güzel kokuyor sakız gibi çilek severler beğenir diye düşünüyorum.
Süt ball ve aleoveralı sabun aldım ama henüz kullanmadım kullanınca yorum yaparım.
Shea butter çok güzell dudaklarımı yumuşacık yaptı hemen yanlız kokusu bana ilginç geldi daha tatlı bir koku bekliyordum nedense :9:
Birde hediye olarak susam yağı yollamışlar sağolsunlar.
Ancak büyük bir hevesle beklediğim keratinli saç maskesi gelmedi :50:

Güle güle kullan
Keratin maskesinin yakın zamanda bitmesi bekleniyordu sanırım ellerinde kalmamış yoksa yollarlardı emin ol

Back