• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Kızlar, yeni nesil krem keratinli..Normal saç kremi olarak onu alın..Daha değişik şeyler geliştirilebilir ama zamanım yok, kafamı daha ona yoramadım:9:

Eski nesil kremi ise(250 ml olan) hem bakımlarınıza baz olarak kullanabilir, hem de yine normal krem olarak kullanabilirsiniz..Size kalmış..
Ben kıyamadığım için normal krem olarak kullanmıyorum..

yeni nesil olan dalgalarımı açabilir diye düşünüyorum zaten mlek arkadaşımızda bununla ilgili bir yorum yapmıştı.
senin saç tipin nasıl tatlım? benzer bir durumu sende yaşadın mı? bu genel bir durum mu diye merak ettim de:34:dalgalarımı seviyorum onları kaybetmek istemem :50::50:

Kızlar, yeni nesil krem keratinli..Normal saç kremi olarak onu alın..Daha değişik şeyler geliştirilebilir ama zamanım yok, kafamı daha ona yoramadım:9:

Eski nesil kremi ise(250 ml olan) hem bakımlarınıza baz olarak kullanabilir, hem de yine normal krem olarak kullanabilirsiniz..Size kalmış..
Ben kıyamadığım için normal krem olarak kullanmıyorum..

Bence ikisinden de al yeni nesili duşta eskiyi de bakımlarda kullan tercih yapmak çok zor ikisi arasında :))

Gerçekten tercih yapmak zor ya ben öncelik olarak eski nesili denemeye karar verdim

yeni nesil olan dalgalarımı açabilir diye düşünüyorum zaten mlek arkadaşımızda bununla ilgili bir yorum yapmıştı.
senin saç tipin nasıl tatlım? benzer bir durumu sende yaşadın mı? bu genel bir durum mu diye merak ettim de:34:dalgalarımı seviyorum onları kaybetmek istemem :50::50:

Canım benim kafamda keratinin kendisi var zaten :9:
Islak bıraktığımda hafif su dalgası gibi oluyor, kuruttuğumda düz oluyor..Her iki şekilde de kullanıyorum.
O yüzden kremin dalga açıp açmadığını test edemiyorum mesela, eğer dalgaları ciddi manada açıyorsa ve siz de bunu istemiyorsanız, evet eski nesil mantıklı...

Hoş sadece saç kremine koyulan keratin o kadar açmaz diye düşünüyorum ama emin de değilim işte, çünkü saçımda saf keratin var, test edemem..

Son düzenleme:
Kuzum benim kafamda keratinin kendisi var zaten :9:
Islak bıraktığımda hafif su dalgası gibi oluyor, kuruttuğumda düz oluyor..Her iki şekilde de kullanıyorum.
O yüzden kremin dalga açıp açmadığını test edemiyorum mesela, eğer dalgaları ciddi manada açıyorsa ve siz de bunu istemiyorsanız, evet eski nesil mantıklı...

Hoş sadece saç kremine koyulan keratin o kadar açmaz diye düşünüyorum ama emin de değilim işte, çünkü saçımda saf keratin var, test edemem..

hadi ya :52::52: demek keratinin kendisi var :9::9::9: madem öyle o zaman normal saça sahip arkadaşlardan yorum bekliyoruz :27: normal saç deyincede sanki seninkine anormal demişim gibi saçma bi durum oldu sanki :44::44:

Son düzenleme:
hadi ya :52::52: demek keratinin kendisi var :9::9::9: madem öyle o zaman normal saça sahip arkadaşlardan yorum bekliyoruz :27: normal saç deyincede sanki seninki anormal gibi oldu ama :44::44:

Bir tane yorum gelmiş...Yeni nesili kullanan dalgalı saçlı başka arkadaşlardan da bilgi almak lazım..
Ama öyle dalga açılıyor yerine gelmiyor diye düşünmeyin..Öyle bişey yok..Saf keratinin ömrü bile 4-5 ay yani..kaç derece ısıyla sabitlenmesine rağmen..
Yeni nesilin yarattığı his çok güzel..Belliydi zaten içeriğinde yoğun bakımla alakalı bir şey olduğu..

Benim saçım zaten düz kremden sonra güzel bi düzlük oluyor elektriklenmiyor çok işime geldi bu durum benim :9:

Garnet dalgalı saçlıların dalgaların açılması istenmiyorsa yenı nesıl kremden az kullanmamızı önerdıler ben bıraz bol kullanıyordum, yenı nesılı kullanmak ıstersen az kullan bence belkı o zaman acmaz, ben de artık öyle kullanacagım ama bu bıtınce eskı nesılden almayı dusunuyorum. Yenı nesılı bır de sen kullan bakalım sen de nasıl etkısı olacak.

Bir tane yorum gelmiş...Yeni nesili kullanan dalgalı saçlı başka arkadaşlardan da bilgi almak lazım..
Ama öyle dalga açılıyor yerine gelmiyor diye düşünmeyin..Öyle bişey yok..Saf keratinin ömrü bile 4-5 ay yani..kaç derece ısıyla sabitlenmesine rağmen..
Yeni nesilin yarattığı his çok güzel..Belliydi zaten içeriğinde yoğun bakımla alakalı bir şey olduğu..

aslında haklısın sonuçta saçta 2 bilemedin 5 dakika bekletilen birşey :44: kimseden yorum gelmezse en sonunda iş başa düşecek gibi :9: deneyip göreceğiz...

Garnet dalgalı saçlıların dalgaların açılması istenmiyorsa yenı nesıl kremden az kullanmamızı önerdıler ben bıraz bol kullanıyordum, yenı nesılı kullanmak ıstersen az kullan bence belkı o zaman acmaz, ben de artık öyle kullanacagım ama bu bıtınce eskı nesılden almayı dusunuyorum. Yenı nesılı bır de sen kullan bakalım sen de nasıl etkısı olacak.

anladım tatlım az kullanılacak bunu bir yere yazdım :8: ben şampuanımı yeni aldığım için bitmesi biraz uzun sürecek gibi :31: bitince ilk iş doa şampuan ve saç kremi kullanıp yorum yapacağım

Evet arkadaslar dalgaları acıyor bır daha öyle kalıyor dıye dusunmeyın tabıkı mesela ben dun yıkadıgım da saclarımı daha önce kullandıgım kremı kullandım yıne eskı dalgalarını aldı saclarım. Ben de merak edıyorum benden baska dalgalı saclı arkadas yok mu yenı nesıl kremı kullanan onun saclarında durum nasıl acaba ondan da yorum alsak.

Dalgalı saçlı arkadaşlar, özellikle yeni nesili kullananlardan yorum bekliyoruz o halde..
Benim de dalgalıdır ama dediğim gibi zaten saçım keratin yüklü..Ben anlayamam..

Çözdüler canım tamamen süratın yarattığı problem, düşünün işte babamın izmire gönderdiği kargoyu hataydan topladım, diyorum ya diğer firmaların gönderi oranları epey yüksek olduğu için öncelik tanıyorlar sanırım bizim kargoları pek savsaklıyorlar
hadi onu geçelim benim kargomu başkasına başka şehre göndermek nedir yahu:19:
gönderi ücretini al ama işini yapma tek tercih edilmemesi gereken kargo şirketi isabet oldu doanın onlarla çalışmaktan vazgeçmesi:19:

Tekrar olsun istedim alttaki mesajım:42:

yaa ben hayret ettım 4 senedır kargo sırketlerının abonesı oldum ben. yurtıcının burdakı subesı becerıksız dolu ve ılgısız bırde pahalı dıye onu bıraktım mng bırkac kez 6 7 gunde teslım ettım vazgectım. ptt ıcınde 1000 lıralık kargomu caldırdı ve odemedı ondanda vazgectım. sımdı arada aras ama en cok hatta devamlı suratle gonderıyorum. bırde oğrencı ındırımı yapıyor kı mısss. ben genelde ayda en az 2 3 kez kargo yollarım. aldıgım kargonunıse hesabı zaten yok. suratdan bunu hıc beklemezdım. ordakı subeden kaynaklanıyor galıba. neyse arasda cok ıyı arasın anlastıgı gunaydın kargo benım vazggecılmezım zaten. ısabet olmus aras..

benim saçlarım dalgalı ve biraz kabarık.yeni nesil saç kreminden kullanıyorum dalgalarım hiç açılmadı hatta daha çok dalgalandı sizde niye öyle oldu anlamadım :26:
hatta dün keratin maskesi yaptım bugün öğlende yıkadım yine hiç değişmedi hep aynı. Kabarık ve dalgalı.
Keşke elektriklenmesini alsa,dalgalarım açılsa düzleşse :1:

benim saçlarım dalgalı ve biraz kabarık.yeni nesil saç kreminden kullanıyorum dalgalarım hiç açılmadı hatta daha çok dalgalandı sizde niye öyle oldu anlamadım :26:
hatta dün keratin maskesi yaptım bugün öğlende yıkadım yine hiç değişmedi hep aynı. Kabarık ve dalgalı.

yaaa öyle deme o dalgayı bulamayanlar var :) sende farklı bi etki göstermiş. sanırım kişiden kişiye değişiyor :44::44:

Canım senin de benim eski saçlarım gibi, kalın telli ve inatçı sanırım saçların :1:
Normalde keratin saçın elektriğini alır, daha düzgün, parlak bir saç olur..

Ama anladığım kadarıyla bu etkiyi sende sadece saf keratin yüklemesi gösterir :1:
Maskeyle ya da kremle arkadaşların ki gibi bir etki göstermemesi normal..

Yine de doanın keratin maskesi, piyasadaki ürünlere göre cidden çok güçlü bir bakım.

Canım senin de benim eski saçlarım gibi, kalın telli ve inatçı sanırım saçların :1:
Normalde keratin saçın elektriğini alır, daha düzgün, parlak bir saç olur..

Ama anladığım kadarıyla bu etkiyi sende sadece saf keratin yüklemesi gösterir :1:
Maskeyle ya da kremle arkadaşların ki gibi bir etki göstermemesi normal..

Yine de doanın keratin maskesi, piyasadaki ürünlere göre cidden çok güçlü bir bakım.

yok çok ince telli saçlarım var hiç inatçı değiller :)
maske şampuan krem falan yumuşattı gerçekten ama dalgalarımda bir değişiklik söz konusu değil :1:
saf keratin yüklemesi nasıl yapılıyor ki? :44:

yok çok ince telli saçlarım var hiç inatçı değiller :)
maske şampuan krem falan yumuşattı gerçekten ama dalgalarımda bir değişiklik söz konusu değil :1:
saf keratin yüklemesi nasıl yapılıyor ki? :44:

Burada başlığı vardı tatlım, brezilya fönü adı altında..Ben kuaföre yaptırmıştım..Memnun kaldım sonuçtan..
Allah allah, ince telliyse biraz alması lazımdı kabarıklığını ama, ben de bilemedim şimdi:44:

Son düzenleme:
Back