Dayanamadım daha diğer kargom gelmeden ozon yağını sipariş verdim bir an önce gelsin kullanayım istiyorum.
Benim gibi dalgalı saçları olan arkadaşlar bugun doa'ya tlf ettiğimde saçlarımın dalgasının açıldığını söyleyip şampuandan olup olmadığını sordum, keratinli bakım kreminden sonra açılıyordu ama bu hafta bakım kremi değil de yağlayıp yıkadım saçımı yine de açıldı, benim saçlarımın dalgaları açılınca koyunun tüylerini tararsın tel tel mısır püskülü gibi olur ya öyle oluyor saçım
işte böyle bunu dalgalı kıvırcık saçları olan bilir o nedenle hiç taramayız saçımızı bu yönü pek bir keyiflidir tembel işi
Duşta şampuandan sonra kullandığımız kremde de keratin varmış o nedenle dalgaları açılıyormuş saçlarımızın, kremi çok az kullanmamızı önerdiler. Ayrıca eski nesil saç kremini de kullanabilirmişiz o düzleştirmezmiş, ben bir dahakine eski nesil kremi kullanmayı düşünüyorum, dalgalarımı geri istiyorum, hatta saçlarım ahangle dans ederken yakalansın da ahenk bir yorum yapmasın istiyorum, ne yani çok şey mi istiyorum :119:
Fakat bu yeni saç kremleri düzleştirici özelliği ile düz saçları olanlar için gerçekten ideal.