• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Bizim zamanımızda senin gibi bilnçli ve idealleri olan öğretmenlerimiz yoktu canım:31:..Hoş şimdi de yok..:19: Sen istisnalardan birisin, öğrencilerin çok şanslı..

Ben genelde uçan tekme atmakla tehdit ediyorum, ama daha etkili bişey arıyorsan, kadınları örgütleyip isyan çıkarmakla tehdit edebilirsin:33:

Canım güzel düşüncelerin için çok sağol, kendimi iyi hissettim bak şimdi.

İkinci tehdit çok fena yalnız, çok etkili olur zaten saç kremini de kaldırırlarsa örgütlenelim gerçekten de

Yok yok, bizim bakımlarımızın can damarı, minnacık güzelimizi kaldırmaya cesaret edemezler canım:9:
Benim çok azcık kaldı kremim..Bir bakım anca çıkarır..
Durumumu toparlar toparlamaz sipariş geçmem lazım..

Ne denir ki çok tatlı ve esprililer. Geri dönüşüm noktası diye birşey Van'a gelmemiş henüz ama ben kağıtları ve camları büyük siyah poşetlere doldurup üzerine etiketle yazıyorum. Kapıdan onları alıyorlar ve biryerlere satıyorlar galiba :) Çözümsüzlüğün içinde böyle bir çözüm bulmaya çalıştım

Bu arada mesaj attıktan sonra da birazdan musallat olacağız diye uyarı geliyor çok güldüm :)

Kesinlikle bu bilinç, duyarlılık biz kadınlardan başlar ve ilerler harikasınız gurur duydum:42:

Sen de çok tatlı ve duyarlısın canım ya..Kim düşünür ki senin yaptığın şeyi..Tebrik ederim:16:..

Bazen bana da musallat olup sorduklarıma cevap versinler diye tehdit etmek zorunda kalıyorum:27:
Dünden beri kendimle ilgili bişey soruyorum adama, ohoo tın tın..Tehdit edince hemencik geliyor cevap, burdan duyurulur:33::27:

:9::9::9:İlahi kızlar çok güldüm tehditler ciddi başarılı:28::27:

Kızlar sitede katı parfüm olarak basil solid ve mimosa solid parfüm kalmış kokularını bilen varmı ve hangisini önerirsiniz ?

ben daha önceki yorumlarımda şampuanın dökülmeyi önlediğini ama yumuşaklık kazandırmadığını söylemiştim. bugün duştan sonra kendi kendine kurudu saçlarım ve şimdi farkettim gerçekten yumuşacık ve çok canlı gözüküyor. tabi buna saç kreminin baya etkisi vardır. zaman geçtikçe etkileri daha çok ortaya çıkıyor saçlarım çokkk güzeellll :21:

Ozon yagini dun ve bugun surdum yuzume ama su hava almamasi gerekmesi geriyor beni streci bir cirpida acip surmek icin epey ugrasiyorum bir de yuzume bir sey surerken ellerimin temiz olmasina takigimdir strece elim degince huylaniyorum ama yaga zeval gelmesin diye elimi yikamadan suruyorum yine de. Gozaltimdaki sislik ve koyuluk gecti bunun disinda bir etki gormedim henuz sivilce ve izlerine iyi gelmesini umutla bekliyorum, kokusuna da takildim burnum cok hassastir ama beni rahatsiz etmedi keskin degil kokusu hatta tanidik gibi. Buzluktan ciktigi icin surmek ve yaymak zor oluyor o yuzden cok suruyorum sanirim hafif yaglilik kaliyor uzuuuuunn sure. Utanmasam bir daha arayip soracagim da iki haftada o kadar cok aradim ki utanirim daha aramaya (:

Dayanamadım daha diğer kargom gelmeden ozon yağını sipariş verdim bir an önce gelsin kullanayım istiyorum.

Benim gibi dalgalı saçları olan arkadaşlar bugun doa'ya tlf ettiğimde saçlarımın dalgasının açıldığını söyleyip şampuandan olup olmadığını sordum, keratinli bakım kreminden sonra açılıyordu ama bu hafta bakım kremi değil de yağlayıp yıkadım saçımı yine de açıldı, benim saçlarımın dalgaları açılınca koyunun tüylerini tararsın tel tel mısır püskülü gibi olur ya öyle oluyor saçım :37: işte böyle bunu dalgalı kıvırcık saçları olan bilir o nedenle hiç taramayız saçımızı bu yönü pek bir keyiflidir tembel işi :9:
Duşta şampuandan sonra kullandığımız kremde de keratin varmış o nedenle dalgaları açılıyormuş saçlarımızın, kremi çok az kullanmamızı önerdiler. Ayrıca eski nesil saç kremini de kullanabilirmişiz o düzleştirmezmiş, ben bir dahakine eski nesil kremi kullanmayı düşünüyorum, dalgalarımı geri istiyorum, hatta saçlarım ahangle dans ederken yakalansın da ahenk bir yorum yapmasın istiyorum, ne yani çok şey mi istiyorum :119:
Fakat bu yeni saç kremleri düzleştirici özelliği ile düz saçları olanlar için gerçekten ideal.

Ozon yağını anlatıyorsunuz hepiniz merak ettim aslında ama yüzüm değişikliğe toleranslı değil o yüzden merakımı bastırmaya çalışıyorum. Kullananlara bakılırsa harika birşey

Bu arada ben yeşil çay katkılı yeni nesil şampuanı sözlüme göndermiştim. Çok beğenmiş, onların çocukluğunda topladıkları köpüren bir ot varmış içinde ondan olduğunu düşünüyor, ben de bunu bozmak istemedim. Çok kötüyüm :27:

Ozon yagini dun ve bugun surdum yuzume ama su hava almamasi gerekmesi geriyor beni streci bir cirpida acip surmek icin epey ugrasiyorum bir de yuzume bir sey surerken ellerimin temiz olmasina takigimdir strece elim degince huylaniyorum ama yaga zeval gelmesin diye elimi yikamadan suruyorum yine de. Gozaltimdaki sislik ve koyuluk gecti bunun disinda bir etki gormedim henuz sivilce ve izlerine iyi gelmesini umutla bekliyorum, kokusuna da takildim burnum cok hassastir ama beni rahatsiz etmedi keskin degil kokusu hatta tanidik gibi. Buzluktan ciktigi icin surmek ve yaymak zor oluyor o yuzden cok suruyorum sanirim hafif yaglilik kaliyor uzuuuuunn sure. Utanmasam bir daha arayip soracagim da iki haftada o kadar cok aradim ki utanirim daha aramaya (:

Hakkaten ya kızlar havayla temas etmemesı gerekıyormus nasıl olacak o iş anında açıp kapatmak gıbı mı yanı, hep buzdolabında mı muhafaza edılecek buzlukta mı tutuyorsun dıger normal bolumde mı?

kızlaaar,gözlerim acıdı yorumları okumaktan,ne çok şey paylaşılmış bu başlıkta :)
doa'yı yeni keşfeden biri olarak sizlere soruyorum :
kuru cildim için banyoda temizleyici olarak ne kullanabilirim doa'dan?
nemlendiricili duş jelleri bile kurutuyor benim cildimi ona göre ;)
ayrıca şu shea butter'ı alsam banyodan sonra tüm vücuduma uygulasam.. mı? :)

kızlaaar,gözlerim acıdı yorumları okumaktan,ne çok şey paylaşılmış bu başlıkta :)

Cildin o derece kuruysa büyük ihtimalle doa dan aldıkların da kurutabilir. Fakat üstüne melisalı kreminden veya vücut losyonlarından kullanabilirsin, onlar nemlendiriyor.

Shea butter çok yoğun bir yağ, ben tüm vücuduma değil de çatlayan el ve dudaklarıma sürüyorum. Veya vücudumda bir kabuk vs. oluşursa. Tüm vücuda nasıl olur bilemedim.

Fakat melisalı kremin içinde shea butter var onu vücut nemlendiricisi olarak tavsiye edebilirim

Temizleyici olarak ise harika sabunları var, ben en son okaliptüslü olanı kullandım, kekikli olanı da güzeldi. Duş jellerini ise henüz kullanmadım ama hoş kokuyorlar

Cildin o derece kuruysa büyük ihtimalle doa dan aldıkların da kurutabilir. Fakat üstüne melisalı kreminden veya vücut losyonlarından kullanabilirsin, onlar nemlendiriyor.

Shea butter çok yoğun bir yağ, ben tüm vücuduma değil de çatlayan el ve dudaklarıma sürüyorum. Veya vücudumda bir kabuk vs. oluşursa. Tüm vücuda nasıl olur bilemedim.

Fakat melisalı kremin içinde shea butter var onu vücut nemlendiricisi olarak tavsiye edebilirim

Temizleyici olarak ise harika sabunları var, ben en son okaliptüslü olanı kullandım, kekikli olanı da güzeldi. Duş jellerini ise henüz kullanmadım ama hoş kokuyorlar

teşekkür ederim öncelikle :)
doa'dan olmasa da doğal sabun kullanmaya yeltenmiştim,sonrasında vazgeçtim tabi siyah atletimin altında beyaz beyaz kepekler görünce :(
sabun sonrası muhakkak nemlendirmem gerekir ya da hiç kullanmamam.
çatlaklarım var,onun için cocoa butter tavsiye etti yetkili,o da kalmamış sitede,çarşamba gelecekmiş.
oyoy,kuru kuru yaşayacağım :(

Kızlar sitede katı parfüm olarak basil solid ve mimosa solid parfüm kalmış kokularını bilen varmı ve hangisini önerirsiniz ?

Canım, benim kullandıklarım arasında değil maalesef...Cevap gelmediğine göre kimse kullanmamış :( Ben japon kirazı, pedesa ve laginayı öneriyorum...Bir tek melisayı sevmedim..Bu arada yanlışlıkla bir mesajımda, mimosa demişim melissa solid parfüme, yeri gelmişken söyleyeyim:17:

ben daha önceki yorumlarımda şampuanın dökülmeyi önlediğini ama yumuşaklık kazandırmadığını söylemiştim. bugün duştan sonra kendi kendine kurudu saçlarım ve şimdi farkettim gerçekten yumuşacık ve çok canlı gözüküyor. tabi buna saç kreminin baya etkisi vardır. zaman geçtikçe etkileri daha çok ortaya çıkıyor saçlarım çokkk güzeellll :21:

Kreminin yarattığı yumuşaklık çok hoş evet, ama bunun başka sebebi varmış bkz:mlek in mesajı:9:

Teşekkürler canım izlenimlerini aktardığın için, ben de göz altım için kullanıcam büyük ihtimal:16:

Dayanamadım daha diğer kargom gelmeden ozon yağını sipariş verdim bir an önce gelsin kullanayım istiyorum.

Benim gibi dalgalı saçları olan arkadaşlar bugun doa'ya tlf ettiğimde saçlarımın dalgasının açıldığını söyleyip şampuandan olup olmadığını sordum, keratinli bakım kreminden sonra açılıyordu ama bu hafta bakım kremi değil de yağlayıp yıkadım saçımı yine de açıldı, benim saçlarımın dalgaları açılınca koyunun tüylerini tararsın tel tel mısır püskülü gibi olur ya öyle oluyor saçım :37: işte böyle bunu dalgalı kıvırcık saçları olan bilir o nedenle hiç taramayız saçımızı bu yönü pek bir keyiflidir tembel işi :9:
Duşta şampuandan sonra kullandığımız kremde de keratin varmış o nedenle dalgaları açılıyormuş saçlarımızın, kremi çok az kullanmamızı önerdiler. Ayrıca eski nesil saç kremini de kullanabilirmişiz o düzleştirmezmiş, ben bir dahakine eski nesil kremi kullanmayı düşünüyorum, dalgalarımı geri istiyorum, hatta saçlarım ahangle dans ederken yakalansın da ahenk bir yorum yapmasın istiyorum, ne yani çok şey mi istiyorum :119:
Fakat bu yeni saç kremleri düzleştirici özelliği ile düz saçları olanlar için gerçekten ideal.

Okuyunca ufak çaplı bir şok yaşadım:53::53:
Yeni nesil kremin içinde demek keratin varmış:53:
Söylemeden edemicem ama ben demiştim, sanki krem gibi değil saç maskesi etkisinde diye, demek ki anlıyormuşum bu işten:17::33:

Canım benim bir önerim var..zararlı bir öneri olacak ama yine değerlendirmek sana kalmış..
saç dalganın açılması seni rahatsız ettiyse bir defaya mahsus normal şampuan kullanıp, bundan sonra ki kremleme işini eski nesille devam ettirebilirsin..Sülfat keratini çözer biliyorsun..
Saçlarına bakım yapacağın zaman da, eski kremi baz kullanıp, hindistan cevizi, badem, hint yağı v.s artık elinde ne varsa, öyle bir bakım uygulayabilirsin..

Ozon yağını anlatıyorsunuz hepiniz merak ettim aslında ama yüzüm değişikliğe toleranslı değil o yüzden merakımı bastırmaya çalışıyorum. Kullananlara bakılırsa harika birşey

Bu arada ben yeşil çay katkılı yeni nesil şampuanı sözlüme göndermiştim. Çok beğenmiş, onların çocukluğunda topladıkları köpüren bir ot varmış içinde ondan olduğunu düşünüyor, ben de bunu bozmak istemedim. Çok kötüyüm :27:

Seni gidi :9:

Mavikuşun tavsiyeleri bence çok uygun..Çatlakların için evet kakao yağı en ideal canım..Bir de shea butter+kakao yağı karışımı vardı..Bu da çatlaklara baya iyi gelebilir..Şu an satışta yok ama irtibata geçebilirsin bunun için..

Son düzenleme:
yenı kremlerde keratınmı varmıs?:53:cok sevdım ben zaten yenısını eskısınden daha cok hosuma gıttı.pekı bu yenısını sac dıplerıne surebılıyormuyduk sankı surulmuyor gıbı bır yorum okudum ama bulamıyorum su anda yaaaaaa

yenı kremlerde keratınmı varmıs?:53:cok sevdım ben zaten yenısını eskısınden daha cok hosuma gıttı.pekı bu yenısını sac dıplerıne surebılıyormuyduk sankı surulmuyor gıbı bır yorum okudum ama bulamıyorum su anda yaaaaaa

Ahhahha şok oldun dimi :9:
Ya valla ben anlamıştım ama, hala gülüyorum kendi kendime:9:
Yok diplerine sürmüyorduk canım..

doa şampuanım küflenmek suretiyle çöpe gitti :s su oranı çok yüksek siz böyle bi sorun yaşadınız mı? küf kokusu geliyordu içinden :s

doa şampuanım küflenmek suretiyle çöpe gitti :s su oranı çok yüksek siz böyle bi sorun yaşadınız mı? küf kokusu geliyordu içinden :s

Nasıl yani küflendi mi:44:
Canım ka şişe şampuan bitirdim ama hiç böyle bir sorun yaşamadım, yaşayan biri de olmadı okuduğum kadarıyla, yetkiliye mail at istersen, illaki vardır bir sebebi..

Nasıl yani küflendi mi:44:
Canım ka şişe şampuan bitirdim ama hiç böyle bir sorun yaşamadım, yaşayan biri de olmadı okuduğum kadarıyla, yetkiliye mail at istersen, illaki vardır bir sebebi..

hangi saç kremi ne bazı bana anlatın:44: lütfennn

doanın eski nesil saç kreminden bahsediyoruz tatlım :) benim siparişlerim daha gelmediği için ürünü deneme şansım olmadı... eski sayfaları okursan yapılan yorumları görürsün :34:

Back