- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
Ben kaç zamandır konuşamamıştım özcan beyle, daha dün söyledi bana da, ama çıkacak gibi anlamışım..Cilt için yapmayı düşündüğü bir sürü güzellikten bahsetmişti. Ozon yağını da onlarla bir çıkacak sandım..
Hemen kullanın sonuçları yazın kızlarr, çok merak ettim
Ozon yağı göz altı morluklarına da iyi gelir mi ki:26:
iyi geliyomuş
ama benim göz altı morluğum falan yok
başka neye iyi gelir acaba:26:
sizden olumlu yorumlar okuyunca çok özeniyorum ya.
ama şuan maddi olarak sıkıntıdayım, malum öğrenci bütçesi.
ama en kısa zamanda bende sipariş vericem para biriktirmeye başladım.
birde kapıda ödeme yapanlar bana anlatabilirler mi acaba?
iyi geliyomuş
ama benim göz altı morluğum falan yok
başka neye iyi gelir acaba:26:
O kargo şirketini başlarına yıkmadım ya şükretsinler çatlıyorum meraktan yahuu
Cilde ciddi etkisi olduğunu biliyorum, sıkılaşma renk dengesi, canlılık vs vs... yarın elimde kızlar biraz sabırlı olundeneyip göreceğiz
O kargo şirketi bikere de benim kavanoz ürünümü kırmıştı
Ben kaç zamandır konuşamamıştım özcan beyle, daha dün söyledi bana da, ama çıkacak gibi anlamışım..Cilt için yapmayı düşündüğü bir sürü güzellikten bahsetmişti. Ozon yağını da onlarla bir çıkacak sandım..
Hemen kullanın sonuçları yazın kızlarr, çok merak ettim
Ozon yağı göz altı morluklarına da iyi gelir mi ki:26:
Ben firmanın mümessili değilim..Eşantiyon ürün geliyor da ne demek? Söylediklerinize dikkat edin. Hediye ürünler herkese gidiyor, siz dahil.
Sülfatsız şampuanın bir kullanım şekli vardır. normal şampuan gibi kullandığınızda saçtaki yağ bakımını arıtmak zor olur. Bu sa şampuanın arıtıcılığının olmamasından değil yanlış kullanımdandır.
Şampuan saç dökmez. Hele doanın ki hiç dökmez..Saç kremini diplere sürersiniz, ya da bir saç maskesi süresiniz diplere de anlarım. İçinde biotin olan bir şampuan nasıl saç döker? Arkadaş saç dökülmesinin şampuandan kaynaklandığını söylerse elbette bunun şampuanla ilgisi olmadığını, başka sebepler olabileceğini söylerim. Alerjiyle dökülme aynı şey değildir..Ben de sizin gibi yorum yapmak ya da kullandıklarımın etkilerini söylemek için buradayım.
Ben etkisini görmediğim veya emin olmadığım hiç bir şeyi buraya açıklama ya da cevap niteliğinde yazmadım yazmam da.
merhaba dıren alınganlık yapmana gerek yok acık sozlu bır ınsanım,sen bıze kızlar bana ne geldıgını gorsenız hepınız sasarsınız gıbı bır cumle kurmustun eskı sayfalarda bende bagdastırdım mınnettarlıgını bu sekıldemı ıfade edıyor dıye acaba !dedıgını yıne dıyorsun sampuan sac dokmez dıye ben bızzat eskı kullandıgım sampuanlar sacımı asırı doktugu ıcın bu sampuanı tercıh ettım .(sampuanlar sac dokebılır)ıcındekı bıotın oranı canım %1 suan neredeyse pıyasadakı her sampuanda bıotın ve cınko aktıfı o oranda var zaten cınko ıse bır agır metaldır.(kullanım oranı onemlıdır) nerden bılıyorsun dersen ıkı unıversıte bıtırdım bırıde kımya muhendıslıgı.memnunıyet sahsıdır ve ınsanlara yon gosterırken kesın ve katii cumleler kurmaktan kacınmalısın .sac kremı ve maske hıc kullanmadım kullanmayı dusunmuyorumda.sacları onlar dokuyor gıbı bagdastırmıssın .
Firmanın ürünlerini yenilemesinin sebebi bir parti ürünün maddesinden doğan sıkıntıydı..
canım aynı sorunları bende yasadım 2 defadan fazla yıkama saclarını artık kalan kalsın sac derısı yapısını bozabılırsın ,ben saclarımı yıkadıktan 2 yada 3 gun sonra tekrar yıkıyorum yagdan eser kalmıyor ,yag bakımınıda haftada bır defaya mahsus yapıyorum .
ben de hindistan cevizi yağını arındıramadım doa sampuanla..tam dustan cıktım farkettim ve baska sampuanla yıkayıp arındırdım.bu doa bana pek yaramadı.en cok sabunlarıyla hindistan cevizi yağından memnun kaldım,yüzüme sürüyorum.ama saç ürünleri hem arındırmada hem de yumusaklık olarak benim röfleli saclarıma yaramadı.silikonlulara geri dönmek zorunda kaldım
lar sen hangı sampuanı kullanıyorsun canım boyalı saclar ıcın olanını denedın mı? ben dokulme ıcın olanını kullandım ama daha verım alamadım sımdı dıgerını kullanıcam bırde bakalım o nasıl.
tatlım bölüm bölüm yıkamayı denedin mi saçını. bu tarz şampuanlar çünkü pek köpürmüyor tamamına yapmaya çalıştığında da dağılmıyor. Bende bakım yaptığım zamanlarda ilk yıkamamda bölüm bölüm ayırsamda pek arınmıyor ama 2. yıkamada arındığını hissedebiliyorum. birde krem kullanıyor musun? Çünkü krem kullanmak gerekiyor diye biliyorum ben yine:26: yanılıyorsam düzeltin lütfen
bolum bolum yıkamaktan baska care yokkı zaten ılk uygulandıgı yerde kalıyor dagılmıyor .
Direnin de dediği gibi bu sülfatsız şampuanı normal şampuanlar gibi kullanmayınız arkadaşlar hele ki yağlı bakımlardan sonra, parça parça saça dağıtıp hafifçe ovuşturarak kullanıyorum ben ve şimdiye kadar arınmama ya da temizlenmeme gibi bi problem yaşamadım.Ayrıca şampuan değişikliğinde dökülme problemi yaşanabiliyor her zaman olmasa da saçın alışmasını bekleyin.Herhangi bi değişiklikte de bünyenin bi alışma evresi olur herşeyde normaldir yani bu.Uzun vadeli etkilerine bakmak gerek.
bende bunu beklıyorum sacımın alısmasını ya alısır yada bu gıdısle kel kalınır.
Yağ bakımlarını arıtmanın püf noktası saç yağla kaplıyken hiç su değdirmeden şampuanı kullanmak.
Belki çoğu kişinin bildiği birşeydir bu çok basit bir kural: Yağ ile su birbiri ile karışmaz.
Ben bütün yağ bakımlarını çıkarabiliyorum hem de ya sadece kremle, ya da sulandırılmış şampuanla. Yağı arıtamayanlar önceden böyle yapmadıysanız bir kez de böyle deneyin ve sonuçları yazın lütfen
melissssssa fikrinizi yorumunuzu ürünleri kullanıyorsanız elbette yazabilirsiniz ama başka bir kullanıcıyı itham etmek farklı bir durum!
Eğer öyleyse bir ürünü kullanıp tavsiye, memnuniyet yazan her arkadaşa aynı mümessil etiketini basalım!
Derine katılıyorum alerji ve dökülme farklı sorunlardır.
Alerjik reaksiyona sebep olacak kozmetik diye tabir edilen içeriği olmadığı doğa dostu olduğu için firmanın adı doa ve saçları dökülen o arkadaşlara tavsiyem hormon değerlerini ölçtürmeden, mevsim değişimlerini, saç ömrünü gözlemlemeden bilinçsiz yorumlar yazamamalarıdır ki kullanıcılar karşı karşıya gelmesin!
Sahi siz doa dan ürün kullandınız sıkıntı yaşadınız da derine mi çıkışıyorsunuz?
o baska kullanıcı baska kullanıcılar ıcın kesın ve katı cumleler kullanıyorsa senın bana yorum yapma hakkın gıbı bende ona yorum yaptım ..!(itham etmek suclamaktır )
Ben aslında bilerek cevap yazmadım, çünkü melissa da bence yazdıklarının nereye gittiğini farkedecek ve hatasını anlayacaktır diye düşünüyorum. Kendisi uzun zamandır başlıkta ve birçok bilgisini burada paylaşıyor.
Çok kesin ifadeler kullanmayalım doaya da alerjisi olanlar tabii ki vardır demek istemiş aslında, fakat bazı cümleler talihsiz olmuş. Kendisi de doanın herkese hediye gönderdiğini biliyor sonuçta, Direnin hediyeyle fikrinin değişmeyeceğini de. Sonuçta doa hediye gönderse de göndermese de doğala yakın ve hesaplı ürün üreten hayvanlarla test yapmayan... bir firma. Hepimizin içinde hediyelerden değil, bu sebeplerden dolayı bir dayanışma isteği uyandı
direndeki asırı memnunıyet kelimelerin kıfayetsız kaldıgı bır duruma donustu bende acaba bızdemı bır sorun var yoksa dırenı etkıleyen bırseylermı var dıye dusundum ve belırttım dırende hayır dıyebılırdı ama soylemedıgını bırakmamıs neyse gecırdıgı zor gunlere verıyorum.
Direkt şampuan mı dökülmeli yağlıyken yıkadığımızda hımm ben bunu bilmiyordum mesela ıslatıyor sonra şampuanla çıkarmaya çalışıyordum, öğrendiğim iyi oldu.
Diren ve melis arasındaki tartışmaya ben de bir yorum yapmak istiyorum, melisin ifadeleri sert olmuş biraz eminim sonradan kendisi de okuduğunda farketmiştir bunu ki melisinde burada sorulan sorulara yardımcı olmak amacı ile ürünlerle ilgili kendi gözlemlerine dayanan yorumları var. Diren bu konuyu açmakla çok ıyı etmıs ben de bu baslık altında tanıstım doa ıle ve bu tanısıklıgımdan memnunum tesekkur ederım kendısıne. Fakat bazen belki farkında olmadan diren'in yorumları çok kesin ifadeler içeriyor bence böyle ifadelerden de kaçınılmalı nihayetinde her ürün herkeste aynı etkiyi yapmaz. Bu bundan değildir bu bunu kesinlike yapmaz dememiz içinde o konuda uzman olmamız lazım. Burada da bizler ancak deneyip bizdeki etkisine göre yorum yapabiliyoruz o kadar.
canım ben asla tartısmaya gırmem zaten dıkkat edersenız arkadasa katılmadıgım noktayı belırttım kesın ve katı konusması bukadar .ama nedense bana karsı bır tavır sergıledı halbukı daha baska bır yaklasım beklıyordum .bu sekılde davranmasını bende beklemıyordum .bende arkadasımız sayesınde tanıdım eskı sayfalarda ona ve fırmaya mınnettarlıgımı gorebılırsınız ,halende mınnettarım bızler cocuk degılız tartısma gıbı konular soz konusu bıle degıl,bızler ınsanız ve yaza yaza (konusa konusa ama aslı :))
anlasırız.
merhaba canım bizler ürünler ile ilgili deneme sonuclarımızı paylasmalıyızki ürün dahada gelissin herkesin kullanabılecegı sekılde gelissin zaten sureklı AR-GE çalışması ıcındeymısler.bende dokulme dahada arttı fırmayı aradım sampuanı bırakmamı soyledıler ama ınatla kullanmaya devam edıyorum dogal urun dıye 1 ay oldu nerdeyse dokulme devam edıyor ben alıısır dıye devam edıyorum bıraz daha devam edıcem bakalım sonuca gore ne yapıcam :)
evet canım bendede maalesef devam ediyor. elbette şampuan değişimlerinde ve mevsimsel geçişlerde saçlarda dökülme olabileceğini biliyorum. ama nudeye çok çabuk alışmıştı saçlarım. abartısız üçüncü yıkamamda falan bayağı azalmıştı hatta mutlu olmuştum. nudeyi doğal bildiğim için onu kullanıyordum uzun süredir. buradaki yorumlarla tanıdım doayı ve denemekten zarar çıkmaz hem nude doğal değilmiş diyerek ilk fırsatta sipariş verdim. zaten dediğim gibi bir süre daha devam edicem. kaşıntı yada sivilce gibi şeyler olursa alerjim var diyip bırakıcam ama o da yok. kremide kullanıyorum ama yumuşaklık çabuk gidiyor. nerdeyse burdaki herkese iyi gelmiş ama ben bendeki etkilerini söylüyorum ve iyi gelenlerede gıpta ediyorum banada iyi gelse keşke diye. nasılki bazı arkadaşlar farklı şeylerle suçlanmaktan hoşlanmıyorsa benim gibi ürünle ilgili sorun yaşayanlarada biraz daha toleranslı yaklaşılmalı diye düşünüyorum. elbette herkes birşeyleri açıklamak zorunda değil ama başka tarafta farklı birşey açıklayınca bilinçsizlikle! suçlanmamalı. benimde amacım firmayı falan kötülemek değil. aksine sabunları beğendim ama benim için önemli olan şampuan olduğu için biraz tereddütlü yaklaşıyorum. bir süre daha kullanıp iyi gelmesini bekliycem yoksa maalesef nudeye dönmek zorunda kalıcam.. birine iyi gelen birşey diğerine iyi gelmeyebilir.. herşey bu kadar basit aslında. ve tekrardan söylüyorum umarım belli bir kullanımdan sonra iyi gelir çünkü zararlı şampuanları kullanmak istemiyorum.
merhaba canım bizler ürünler ile ilgili deneme sonuclarımızı paylasmalıyızki ürün dahada gelissin herkesin kullanabılecegı sekılde gelissin zaten sureklı AR-GE çalışması ıcındeymısler.bende dokulme dahada arttı fırmayı aradım sampuanı bırakmamı soyledıler ama ınatla kullanmaya devam edıyorum dogal urun dıye 1 ay oldu nerdeyse dokulme devam edıyor ben alıısır dıye devam edıyorum bıraz daha devam edıcem bakalım sonuca gore ne yapıcam :)
evet canım bendede maalesef devam ediyor. elbette şampuan değişimlerinde ve mevsimsel geçişlerde saçlarda dökülme olabileceğini biliyorum. ama nudeye çok çabuk alışmıştı saçlarım. abartısız üçüncü yıkamamda falan bayağı azalmıştı hatta mutlu olmuştum. nudeyi doğal bildiğim için onu kullanıyordum uzun süredir. buradaki yorumlarla tanıdım doayı ve denemekten zarar çıkmaz hem nude doğal değilmiş diyerek ilk fırsatta sipariş verdim. zaten dediğim gibi bir süre daha devam edicem. kaşıntı yada sivilce gibi şeyler olursa alerjim var diyip bırakıcam ama o da yok. kremide kullanıyorum ama yumuşaklık çabuk gidiyor. nerdeyse burdaki herkese iyi gelmiş ama ben bendeki etkilerini söylüyorum ve iyi gelenlerede gıpta ediyorum banada iyi gelse keşke diye. nasılki bazı arkadaşlar farklı şeylerle suçlanmaktan hoşlanmıyorsa benim gibi ürünle ilgili sorun yaşayanlarada biraz daha toleranslı yaklaşılmalı diye düşünüyorum. elbette herkes birşeyleri açıklamak zorunda değil ama başka tarafta farklı birşey açıklayınca bilinçsizlikle! suçlanmamalı. benimde amacım firmayı falan kötülemek değil. aksine sabunları beğendim ama benim için önemli olan şampuan olduğu için biraz tereddütlü yaklaşıyorum. bir süre daha kullanıp iyi gelmesini bekliycem yoksa maalesef nudeye dönmek zorunda kalıcam.. birine iyi gelen birşey diğerine iyi gelmeyebilir.. herşey bu kadar basit aslında. ve tekrardan söylüyorum umarım belli bir kullanımdan sonra iyi gelir çünkü zararlı şampuanları kullanmak istemiyorum.
evet canım tam olarak anlatmak ıstedıgım buydu sana ve bır dıger arkadasa verılen cevabı hos bulmadım bu yuzden arkadasa belırttım ama hos karsılanmadı sanırım bır cephe alındı bana karsı ,bıraz empatı kurmak lazım .layd subaru bilinçiszlikle itham ediyor ürünlerden memnun kalmayanları yaftalıyor.alışkanlık.(yorum yok bilincsiz olan cevap yazar ona).benım anlatmak ıstedıgım sen ve senın gıbı benım gıbılere kesın yargılı cevaplardan uzak bır sekılde urunlere karsı akıllarda bır yargı olusmadan(işe yaramadı vs..gibi) bu urunden nasıl daha cok verım alabılecegımızın yargısız cevaplarıdır..yoksa ılk kesın ve katı bır cevapla ümitsizliğe düşmek ürüne ve firmaya olan güveni zedeler.sen benım ıcın bılınçsız degılsın en azından bunu bılmenı ve rahat olmanı ısterım canım .ben sımdı dıger boyalı saclar ıcın olanını denemeyı dusunuyorum bu arada denedıktan sonra yorumlarımı bızzat paylasıcam o urunden umıtlıyım içeriği cok hosuma gıttı.
QUOTE=mavikus;24901344]Ben uzun zamandır doa kullanıyorum, dökülme sorunum zaman zaman arttı ve zaman zaman tekrar azaldı, şampuan hep aynı kaldığı halde. Ben şampuanların genel olarak saçta çok büyük değişiklik yapmadığını düşünenlerdenim, hormon ve vitamin değerleri daha ani dökülmeler yapabiliyor
Fakat kaşıntı ve sivilce varsa bünyen şampuandaki bir maddeye alerjik de olabilir
melissssssa fikrinizi yorumunuzu ürünleri kullanıyorsanız elbette yazabilirsiniz ama başka bir kullanıcıyı itham etmek farklı bir durum!
Eğer öyleyse bir ürünü kullanıp tavsiye, memnuniyet yazan her arkadaşa aynı mümessil etiketini basalım!
Derine katılıyorum alerji ve dökülme farklı sorunlardır.
Alerjik reaksiyona sebep olacak kozmetik diye tabir edilen içeriği olmadığı doğa dostu olduğu için firmanın adı doa ve saçları dökülen o arkadaşlara tavsiyem hormon değerlerini ölçtürmeden, mevsim değişimlerini, saç ömrünü gözlemlemeden bilinçsiz yorumlar yazamamalarıdır ki kullanıcılar karşı karşıya gelmesin!
Sahi siz doa dan ürün kullandınız sıkıntı yaşadınız da derine mi çıkışıyorsunuz?
o baska kullanıcı baska kullanıcılar ıcın kesın ve katı cumleler kullanıyorsa senın bana yorum yapma hakkın gıbı bende ona yorum yaptım ..!(itham etmek suclamaktır )
Ben aslında bilerek cevap yazmadım, çünkü melissa da bence yazdıklarının nereye gittiğini farkedecek ve hatasını anlayacaktır diye düşünüyorum. Kendisi uzun zamandır başlıkta ve birçok bilgisini burada paylaşıyor.
Çok kesin ifadeler kullanmayalım doaya da alerjisi olanlar tabii ki vardır demek istemiş aslında, fakat bazı cümleler talihsiz olmuş. Kendisi de doanın herkese hediye gönderdiğini biliyor sonuçta, Direnin hediyeyle fikrinin değişmeyeceğini de. Sonuçta doa hediye gönderse de göndermese de doğala yakın ve hesaplı ürün üreten hayvanlarla test yapmayan... bir firma. Hepimizin içinde hediyelerden değil, bu sebeplerden dolayı bir dayanışma isteği uyandı
direndeki asırı memnunıyet kelimelerin kıfayetsız kaldıgı bır duruma donustu bende acaba bızdemı bır sorun var yoksa dırenı etkıleyen bırseylermı var dıye dusundum ve belırttım dırende hayır dıyebılırdı ama soylemedıgını bırakmamıs neyse gecırdıgı zor gunlere verıyorum.
canım ben asla tartısmaya gırmem zaten dıkkat edersenız arkadasa katılmadıgım noktayı belırttım kesın ve katı konusması bukadar .ama nedense bana karsı bır tavır sergıledı halbukı daha baska bır yaklasım beklıyordum .bu sekılde davranmasını bende beklemıyordum .bende arkadasımız sayesınde tanıdım eskı sayfalarda ona ve fırmaya mınnettarlıgımı gorebılırsınız ,halende mınnettarım bızler cocuk degılız tartısma gıbı konular soz konusu bıle degıl,bızler ınsanız ve yaza yaza (konusa konusa ama aslı :))
anlasırız.
Konu amacından sapıp gereksiz uzuyor derine geçmiş olsun dileklerinizi iletip gerginliği bitirmenizi beklerdim. Tekrar ediyorum mevsim geçişindeyiz dökülme probleminin şampuanla alakalandırılması olması çok saçma, tabi yine bu konudaki en doğru açıklamayı doa yapacak bizler.
Müsadenizle ben ozonlanmış yağımı kargodan teslim almaya almaya gidiyorum
kızlar doanın hediye olarak gönderdiği maskeyi ilk kez dün akşam kullandım. kokusu gayet başarılı ama saçlarımda kırık ve yıpranma olmadığı için pek bir etkisini göremedim sanırım. maskeyi kullanmaya devam edeceğim değişiklikler olursa paylaşırım...
Saçında boya ve yanık olanlar değişiklikleri hemen gözlemleyebiliyorlar evet.. Bence bakım için harika bir ürün, fakat benim de yumuşaklık parlaklık ve biraz kıvırcıklığın açılması gördüğüm etkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?