Doa Kozmetik Ürünleri

Ozonlanmış yağ bombasını ben patlatacaktım sizlere ama kargom kayboldu geç kaldım yarından itibaren bildireceğim sonuçları

Ben kaç zamandır konuşamamıştım özcan beyle, daha dün söyledi bana da, ama çıkacak gibi anlamışım..Cilt için yapmayı düşündüğü bir sürü güzellikten bahsetmişti. Ozon yağını da onlarla bir çıkacak sandım..

Hemen kullanın sonuçları yazın kızlarr, çok merak ettim
Ozon yağı göz altı morluklarına da iyi gelir mi ki:26:

sizden olumlu yorumlar okuyunca çok özeniyorum ya.
ama şuan maddi olarak sıkıntıdayım, malum öğrenci bütçesi.
ama en kısa zamanda bende sipariş vericem para biriktirmeye başladım.
birde kapıda ödeme yapanlar bana anlatabilirler mi acaba?

iyi geliyomuş
ama benim göz altı morluğum falan yok
başka neye iyi gelir acaba:26:

iyi geliyomuş

O kargo şirketini başlarına yıkmadım ya şükretsinler çatlıyorum meraktan yahuu
Cilde ciddi etkisi olduğunu biliyorum, sıkılaşma renk dengesi, canlılık vs vs... yarın elimde kızlar biraz sabırlı olun deneyip göreceğiz

Son düzenleme:

Canım alışveriş yapacağın zaman kapıda ödeme seçeneğini işaretliyorsun.
Sonra ürünler sana geliyor, sen ücretini ödüyürsun paketini alıyorsun.
Kapıda ödemede 2-3 lira gibi bir fark ödeniyor sanırım.

iyi geliyomuş

Selülite de iyi geliyormuş, ama kullanımını bilmek lazım..Sonra cilt lekeleri, sivilceler v.s..netten baktığımda iyi gelmediği yok gibi

O kargo şirketi bikere de benim kavanoz ürünümü kırmıştı

dermatite de iyi geliyo demişti doğru ya
ben de diyorum bana yarayacak bi durumu vardı ama neydi
gelsin bi deneyelim
kökünü kurutacak mı illetin

Bu bahsettiğiniz ozon batık izlerinede iyi gelirmi ki:26:
sipariş vermek istiyorum ben yine, bi sürü sabun parfüm almak falan ama zor tutuyorum kendimi

Bende daha önce biogreen diye bir markanin ozon yağını almıştım zaten koku cok kötü. Hiç bir işe yaramadı. Plastik değmesin yağa yoksa yapısi bozulur ise yaramaz diyordu ama yağın tıpasi plastik dı ama yine de cok cok yumuşak yapıyordu cildimi ama ben leke icin almıştım ise yaramadı bakalım doa nasil olacak

Annemin gozaltindaki morluk ve sislikler gecti ve cildinde gerilme hissettigini soyledi birkac defa daha kullanip etkisini gozlemleriz, kendimde de deneyeyim hatta fotograf cekeyim daha net olur

Nude'dan doaya geçen biri olarak bende ilk kullanımlarda dökülme problemi yaşadım evet ama nude'a geçtiğim zamanda dökülme problemi yaşadım. Şampuan değiştirildiğinde çok yaşanan bir olay bu. Ama bünyede de alerjik problemler olabiliyor. Ben mesela kara üzüm duş jelini kullanamıyorum. Kullandığım zaman hatır hutur kaşınıyorum ve bazı yerlerim minik minik kabarıyor. eski kullandığım sabuna dönünce bütün problemlerim gitti biranda. Yani demek istediğim kısaca ürünleri çok güzel ve çok sağlıklı fakat kişiden kaynaklı problemlerde olabiliyor. Bir problem görünce birkaç kere daha uygulayıp sonra baktık geçmiyorsa bırakmak lazım bence.[/QUOTE]

merhaba canım bizler ürünler ile ilgili deneme sonuclarımızı paylasmalıyızki ürün dahada gelissin herkesin kullanabılecegı sekılde gelissin zaten sureklı AR-GE çalışması ıcındeymısler.bende dokulme dahada arttı fırmayı aradım sampuanı bırakmamı soyledıler ama ınatla kullanmaya devam edıyorum dogal urun dıye 1 ay oldu nerdeyse dokulme devam edıyor ben alıısır dıye devam edıyorum bıraz daha devam edıcem bakalım sonuca gore ne yapıcam :)

o bır partı urun bazı arkadasların saclarında cok kootu sonuclar dogurdu belkı hatırlarsın bunu kasteetmıstım .

Son düzenleme:
QUOTE=mavikus;24901344]Ben uzun zamandır doa kullanıyorum, dökülme sorunum zaman zaman arttı ve zaman zaman tekrar azaldı, şampuan hep aynı kaldığı halde. Ben şampuanların genel olarak saçta çok büyük değişiklik yapmadığını düşünenlerdenim, hormon ve vitamin değerleri daha ani dökülmeler yapabiliyor

Fakat kaşıntı ve sivilce varsa bünyen şampuandaki bir maddeye alerjik de olabilir[/QUOTE]

canım dogal bır urun alerjık reaksıyonlara yol acmamalı dıye dusunuyorum ,ama artık bende sampuan konusunda senın gıbı dusunuyorum

canım bu seferde cok sampuan kullanmam gerekıyor .

Son düzenleme:

Son düzenleme:
kızlar doanın hediye olarak gönderdiği maskeyi ilk kez dün akşam kullandım. kokusu gayet başarılı ama saçlarımda kırık ve yıpranma olmadığı için pek bir etkisini göremedim sanırım. maskeyi kullanmaya devam edeceğim değişiklikler olursa paylaşırım...

canım dogal bır urun alerjık reaksıyonlara yol acmamalı dıye dusunuyorum ,ama artık bende sampuan konusunda senın gıbı dusunuyorum

canım bu seferde cok sampuan kullanmam gerekıyor .

Son düzenleme:

Saçında boya ve yanık olanlar değişiklikleri hemen gözlemleyebiliyorlar evet.. Bence bakım için harika bir ürün, fakat benim de yumuşaklık parlaklık ve biraz kıvırcıklığın açılması gördüğüm etkiler.

anladım tatlım :) saçlarımda sadece boya var ama sağlıklılar :) ilk kullanımda etki etmemesi normal bence... saçım hafif dalgalıdır umarım olan dalgalarım da gitmez senin dalgalarının açılması geçici bir durum değil mi? bi sonra ki yıkama sonucunda saçların eski haline dönüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…