Doa Kozmetik Ürünleri

Canım benim güldürdün beni
Yok gitmez dalgaların.
Doa maskenin içine keratin miktarını hayli fazla koymuş.
Keratin çok güçlü bir saç bakımı, yan etkisi de saçın dalgasını açması.
Keratin bakımına brezilya fönü denmesinin sebebi bu.
Ama o saf keratin ve saç presleniyor. Bu ise maske, saç tellerini bir nebze toparlıyor.

Yani geçici bir durum için rahat olsun :)

Ozonlanmış yağ bombasını ben patlatacaktım sizlere ama kargom kayboldu geç kaldım yarından itibaren bildireceğim sonuçları
kızlar ozon yagını banada verdıler 3 gundur kullanıyorum sonuclara ınanamadım ya.gunde ıkı kez temız cılde uyguladım ton farklılıklarım kayboldu ve gozenekler yok sankı yaaaaaabır kac hafta sonra nasıl sonuc alırım bılemıyorum ama hayatımda kullandıgım en etkılı urun dersem abartmıs olmam ya da bana coook ıyı geldı ama ınanın şoktayım yanı artık pudra fondoten bıle kullanmam boyle gıderse.lütfen kullananlar acıl gozlemlerını yazsın coook merak edıyorum sızdekı etkılerını

Hemen Özcan beyi arıyorum

yaa saçmalamışım sonradan fark ettim ama bi anlık panik sonucunda yorum yapmış bulundum :44:
aslında yorumu şu mantıkla yapmıştım:dalgaları açıyorsa bu saçta bulunan bağları kırdığı içindir. brezilya fönü gibi değil ama çookkk uzun vadeli kullanmada bu etkiler artarak kalıcı bir sonuca neden olabilir mi? bunu merek etmiştim. sonuçta mavikuş ve siz benden daha tecrübelisiniz etkileri en iyi siz bilirsiniz :44::44:

3 günde böyle bir etki göstermesi inanılmaz cildinde bir hassaslaşma oldu mu peki?

Saçmaladığından değil paniğine gülümsedim ben tatlım
Yok canım, öyle kalıcı bir durum olmaz için rahat olsun.
Senin sağlıklı saçların varmış, ama senin göremediğin, boyadan kaynaklanan ufak tefek yıpranmalar illaki vardır. maalesef hepimizde var bu..Onları toparlar..Zaten şampuanı da sülfatsız kullanıyorsun artık..Saçlarının sağlığını korursun böylelikle..

inşallah tatlım...

Cicilerime kavuştum kızlar şeklen merak edenlere bir resim atayım dedim hindistan cevizinin altındaki kapta ozonlanmış yağım buzun içinde donuk vaziyette. Aksi gibi çok işim var akşam olsun da kullanayım aklıma takılacak şimdi bütün gün

Son düzenleme:
Benimde buğün siparişlerim geldi
Annemle ağbim çıldırdılar.Akşama onlar içinde bir sipariş geçeceğim:)
Bu arada kızlar Vucud için sabun ve duş jelleri ve tırnak güçlendirirci için bana ne tavsiye edersiniz??Bir de bu ceviz yağı ne için?Sitede bulamadım

ben keçi sütü sabununu makyajımı çıkartmak için kullanıyorum 5-6 kez kullandım şimdilik memnunum sende vücudun için kullanabilirsin. duş jeli olarak karaüzümü kullanıyorum kokusunu pek sevmedim ama zaten kokusu da pek kalıcı değil. son olarak susam yağının tırnaklara iyi geldiğini duymuştum bi araştır istersen. ayrıca bir arkadaşım tırnaklarını limonlu su da bekletiyordu ve tırnaklarının sertleştiğini söylüyordu... benden bu kadar

Canım çok teşekkür ederim önerilerin için
Değerlendirmeye alacağım:)

3 günde böyle bir etki göstermesi inanılmaz cildinde bir hassaslaşma oldu mu peki?
yok tatlım hassaslasma olmadı ama ben hala ınanamıyorum boyle bır etkıye o yuzden kullananlardan hemen yorum beklıyorum acaba sadece banamı cok ıyı geldı anlamadım.duzenlı kullanacagım bakalım nasıl olacak.ama ıkı hafta sonunda hala boyle muthıs bır etkı devam ederse doa kozmetıgı basıp ellerındekı tum ozon yagını gaspetmeyıde planlıyorum bılgınıze kızlar nasılsa ankaradayım bendealacaksanız hemen alın yoksa bır kac gun ıcınde bulamayacaksınız sayemde

hahha harika :) bende ankaradayım yardıma ihtiyacın olursa söyle birlikte gidelim

vay ne kadar çok yazılmış bu markayla ilgili. okumak istedim gözlerim yanmaya başladı valla. en iyisi sorayım o yüzden. ince telli yağlı hacimsiz ve kimyasallı şampuanlar kullanınca dökülen saçlarım var. dökülmeye karşı olan şampuanı kullanan varsa yazarmı lütfen sonuçlarını? birde hint yağlı sarımsaklı sabunu meak ediyorum kullanan varsa lütfen yazarmı?
ayrıca katı parfümler ilgimi çekti. hangilerini önerirsiniz? kalıcı ama hafif koku severim.
fiyatlarda gayet uygun inşallah bende beğenirim ürünleri.
cevapalr için şimdiden çok teşekkür ederim eğer yazan olursa.

Evet saçın dalgalarını açıyor ben saçlarım da dalgalıdır hatta uçlarını krem ya da jöleyle mıncıkladığımda kıvır kıvır olurlar, keratinli maskeyi ilk yaptığımda tam anlamamış fark etmemiştim ama 2. de saçlarımın dalgasının açıldığını farkettim dün gece yağladım bu sabah yıkadım saçlarımı doanın yıpranmış boyalı saçlar ıcın olan şapmuanını kullanıyorum saçlarım yumuşacık ama dalgaları eskısı gıbı degıl daha düzleşti sacım galıba şampuanda da duzlestırıcı etkı var duz saçlar ıcın çok ideal bence ama ben saçlarımın dalgalı kıvırcık halını daha çok sevıyorum o nedenle ben hep kıvırcık saçlar ıcın olan buklelerı daha belırgenlıstıren şampuanları kullanırdım. Doa bıze dalgalı saçları ıcın olan şampuanı da çıkarsın. Dodan da ne çok şey ister olduk dimi

Kargom ıcın maıl atmıstım bu hafta da gelmedı pazartesıye bakacagız artık, ozon yagını da sordum son aşamalarındalarmış belkı bu gece satışa cıkarırlarmış.
Benim derdim yuzumdekı lekeler kullandıgım bır krem vardı o ıyı gelıyordu ama o da cıldı çok soyuyor yaz geldı artık onu tekrar kullanmakta kararsızım, işin kotusu yuzumde olmayan yerlerde de hafıf lekeler olusmaya basladı ustelık daha yaza yenı gırıyoruz. Ozan yagının lekelere ıyı geldıgını okumustum bır umut bakalım belkı o ıyı gelır.

evet evet bukleli saçlar için şampuan isteriz doa duuuuuuuuuyyy sesimizi

bende dalgalı saçlarımı seviyorum dalgalarımız bozulmasnnnn

Son düzenleme:

aynı saç tipi bende de vardı artık hiç dökülmüyor.dökülen saçlar için şampuanı tavsiye ederim. parfümlerden yasemin ve pedesayı aldım.yasemin çok ağır ama pedesa hafif ve çok hoş. hem de kalıcı.

Bugün baktım herkes sipariş veriyor, bende niye bekliyorum diyip verdim yine sipariş. Bahsettiğiniz eski nesil olan saç diplerine de sürülen saç kreminden aldım. Kaç gündür aklımda o vardı dayanamadım artık bugün Birde yine sabun aldım. yosunla kil sabunu sipariş ettim birde linden flower solid parfüm. E birde tabiki artık vazgeçilmezim olan melisa krem:) onu evde stok yapıcam sanırım bu gidişle
aslında mavi anemonuda almayı düşünüyordum ama kendilerine danıştığımda melisa al dediler bende melisaya devam edicem onlara güvenerek:)
birde bugün artık keratin maskesini uygulayacağım saçıma. tamamını mı sürmeliyim bana çok gelir gibi geliyor tamamı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…