Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-Bu arada özelden bir arkadaş eski nesil saç kremini baz olarak nasıl kullandığımı sormuş..Ben kendi maskemin tarifini vereyim, saç tipine ve arzuya göre geliştirilebilir..
3 yemek kaşığı kremi bir kaba alıyorum..İçine 1 ampul evigen, 1 ampul bepanten, hindistan cevizi yağı, hint yağı, badem yağı,argan yağı koyuyorum..Bu yağların miktarını kendiniz ayarlayın, ben göz kararı koyuyorum..
Benim saçlarım belime yakın, miktarları bu yüzden fazla..Bu karışımı nemli saçıma uyguluyorum ve streçle sarıyorum..2-3 saat bekliyorum ve yıkıyorum...2-3 haftada bir uyguluyorum..haftada bir de, doanın saç bakım yağını uyguluyorum.
-Yine eski nesil kremi saç boyasıyla nasıl kullandığımı sormuşlar bunu da yazayım..
Benim saçlarım karamel-bakır tonları..Rengi cansızlaştığında saç kremini kullanarak boyuyorum, oksidan kullanmadan cila yapıyorum yani..Sadece dip boya yaparken oksidan kullanırım..
Dolu dolu 2 yemek kaşığı kremin içine, bir miktar tatlı badem yağı, ve 2 tüp boya koyuyorum..Bunun bir tüpü renk yoğunlaştırıcı..Artık saçınız ne renkse o rengin yoğunlaştırıcısını kullanacaksınız.
Bunu kuru saça değil, hafif nemli saça sürüyorum..Normal boyayı ne kadar bekliyorsanız bunu da okadar bekliyorsunuz ve yıkıyorsunuz..Saç rengi ilk günkü canlılığına kavuşuyor böylece.
Ben saçımı kınayla boyuyorum. Kına yaptıktan bir iki hafta sonra doanın saç kremi ile iki çorba kaşığı kınayı karıştırıp saçımda bekletiyorum. Hem kızıllığı canlanıyor hem parlıyor.
Fakat saç rengini sürekli değiştirenler için riskli
şampuanlar bir bana yaramadı sanırım.. bundan önce nude kullanıyordum ve dökülmesini bayağı azaltmıştı.. doayı kullanıyorum bir süredir ama dökülme arttı gibi geldi bana yinede bir süre daha devam edicem. umarım iyi sonuçlar alırım
Ben saçımı kınayla boyuyorum. Kına yaptıktan bir iki hafta sonra doanın saç kremi ile iki çorba kaşığı kınayı karıştırıp saçımda bekletiyorum. Hem kızıllığı canlanıyor hem parlıyor.
Fakat saç rengini sürekli değiştirenler için riskli
Bu eski nesil saç kremleri yeni nesilden çok mu farklı:26:
eskisi daha iyiyse niye değiştirmişler ki?
Bu arada ben yazılanlardan yanlışta anlamış olabilirim. Bu aralar uykusuzluktan yazılanı yanlış bile görebiliyorum bazı zamanlar.
Benim sipariş vereceğim zamana kadar umarım parfümler gelmiş olur ve de bitmez umarım:)
birde mavi anemon kullananlar yorum lütfennn:)
İçeriğinde doğal biotin ve çinko olan bir şampuanın saç dökme ihtimalini araştırır mısın canım?
Bu şampuanın saç dökme ihtimali yok.
Şampuan değişikliğin mevsim geçişine denk gelmiştir ve saçların dökülmesi yoğunlaşmıştır hepsi bu..
Tabi böyle bir sorunun sürekli varsa, değerlerini ölçtürmende fayda var.
Ayrıca bir şampuanın yarattığı etki en az 1 aylık kullanımda anlaşılır. Sürekli kullanıldığında saçlardaki değişikliği herkes farkeder.
Evet canım, benim hep aynı tonlardadır, rengi matlaştırdığında bu uygulamayı yapıyorum ben de. Keşke diplere de oksidan sürmesem ama vazgeçemiyorum bakırdan napayım
kızlar ben doadan dökülmeye karşı olan şampuan ve bakım yağını aldım.yağı birkere kullandım ama arıtırken zorlandım.doanın şampuanı doğrudüzgün köpürmüyo zaten yağlı kaldı hep.bu yağı saçtan arıtmanın bi yolu yöntemi varsa söylermisiniz.şampuan daha ilk yıkamalarda bile işe yaradı sanki daha az döküldü saçım ama köpürmediği için temiz hissetmiyorum ya.o yüzdende bakım yağını kullanamıyorm.
şampuanlar bir bana yaramadı sanırım.. bundan önce nude kullanıyordum ve dökülmesini bayağı azaltmıştı.. doayı kullanıyorum bir süredir ama dökülme arttı gibi geldi bana yinede bir süre daha devam edicem. umarım iyi sonuçlar alırım
Değiştirmediler ki..Eski krem hala satılıyor..
Yeni nesil kremi saç diplerinize sürmüyorsunuz. Bu nedenle sadece saç kremi olarak kullanmanızda fayda var. Normal saç kremlerinden kat kat daha kaliteli yalnız..Saç maskesi etkisini veriyor.
Fakat eski nesil kreme sadece saç kremi demek haksızlık olur..O çok başka bir ürün..Çok kaliteli..Saç dibine sürülebiliyor olması da tüm saç bakımlarında baz olarak kullanabileceğiniz gösterir..Ben cila bile yapıyorum düşünün..Mavikuş ta kullanıyormuş o şekilde..
Bu kalitede bir kreme 70-80 lira ödüyor insanlar.
Mavi anemona ben de yorum istiyorum..
Bir de salyangoz kremiyle mavi anemonun ne farkı var? Ben ikisinden de aldım o fiyata görünce
Ama netten baktığımda ikisi de aynı gibi görünüyor..Bu konuda uzman olanlar bizi aydınlatsınlar lütfen
merhaba direncim bir kac arkadasa cevap yazmıssın okudum ve dıkatımı cektı Doa fırmasını savunur tarzda sankı bazı sonuclar kesınlıkle yasanamaz gıbı kesın ve katii cevaplar yazmıssın mesela bır arkadas sacından sac bakım yagını arındıramadıgını yazmıs sen ıse yıkamasını bılmııyorsun yazmıssın aynı dertten bende muzdarıbım ama yıkamayı bılıyorum ,senelerdır sac yıkıyoruz canım .bir diğeri ise bir arkadas dökülmeden bahsetmıs bunlar aaa DOanın urunlerı kesınlıkle dokulme yapmaz dıye bır savunmaya gırmıssın anlıyorum sana bol bol mıktarda tanıtım ve esantıyon urunu gelıyor ve fırmayı sevıp koruyorsun ama bu ınsanlarıda buraya biz cektık urunler hakkında yaptıgımız yorumlar ıle sımdı onlara kesınlıkle olmaz olmaz dersek soyledıklerımızle yaptıklarımız tezat duruma duser ,cınko ve bıotın sac dokmez demıssın ama dokulme sadece bunlar ıle olmaz kı eğer bunyede alerjık bır sorun varsa bu urunler alerjli yapabılır yanı sonuc dokebılır ,dokemez dıye bırsey yok.biliyorsun bazı arkadaslarda saç dokulme ve sacta sorunlar yuzunden Doa firması urunlerını yeniledi .yanı sozun ozu canım herkeste sendeki etkiyi yapıcak diye bırsey yok.
merhaba direncim bir kac arkadasa cevap yazmıssın okudum ve dıkatımı cektı Doa fırmasını savunur tarzda sankı bazı sonuclar kesınlıkle yasanamaz gıbı kesın ve katii cevaplar yazmıssın mesela bır arkadas sacından sac bakım yagını arındıramadıgını yazmıs sen ıse yıkamasını bılmııyorsun yazmıssın aynı dertten bende muzdarıbım ama yıkamayı bılıyorum ,senelerdır sac yıkıyoruz canım .bir diğeri ise bir arkadas dökülmeden bahsetmıs bunlar aaa DOanın urunlerı kesınlıkle dokulme yapmaz dıye bır savunmaya gırmıssın anlıyorum sana bol bol mıktarda tanıtım ve esantıyon urunu gelıyor ve fırmayı sevıp koruyorsun ama bu ınsanlarıda buraya biz cektık urunler hakkında yaptıgımız yorumlar ıle sımdı onlara kesınlıkle olmaz olmaz dersek soyledıklerımızle yaptıklarımız tezat duruma duser ,cınko ve bıotın sac dokmez demıssın ama dokulme sadece bunlar ıle olmaz kı eğer bunyede alerjık bır sorun varsa bu urunler alerjli yapabılır yanı sonuc dokebılır ,dokemez dıye bırsey yok.biliyorsun bazı arkadaslarda saç dokulme ve sacta sorunlar yuzunden Doa firması urunlerını yeniledi .yanı sozun ozu canım herkeste sendeki etkiyi yapıcak diye bırsey yok.
canım aynı sorunları bende yasadım 2 defadan fazla yıkama saclarını artık kalan kalsın sac derısı yapısını bozabılırsın ,ben saclarımı yıkadıktan 2 yada 3 gun sonra tekrar yıkıyorum yagdan eser kalmıyor ,yag bakımınıda haftada bır defaya mahsus yapıyorum .
ben de hindistan cevizi yağını arındıramadım doa sampuanla..tam dustan cıktım farkettim ve baska sampuanla yıkayıp arındırdım.bu doa bana pek yaramadı.en cok sabunlarıyla hindistan cevizi yağından memnun kaldım,yüzüme sürüyorum.ama saç ürünleri hem arındırmada hem de yumusaklık olarak benim röfleli saclarıma yaramadı.silikonlulara geri dönmek zorunda kaldım
canım aynı sorunları bende yasadım 2 defadan fazla yıkama saclarını artık kalan kalsın sac derısı yapısını bozabılırsın ,ben saclarımı yıkadıktan 2 yada 3 gun sonra tekrar yıkıyorum yagdan eser kalmıyor ,yag bakımınıda haftada bır defaya mahsus yapıyorum .
ben de hindistan cevizi yağını arındıramadım doa sampuanla..tam dustan cıktım farkettim ve baska sampuanla yıkayıp arındırdım.bu doa bana pek yaramadı.en cok sabunlarıyla hindistan cevizi yağından memnun kaldım,yüzüme sürüyorum.ama saç ürünleri hem arındırmada hem de yumusaklık olarak benim röfleli saclarıma yaramadı.silikonlulara geri dönmek zorunda kaldım
tatlım bölüm bölüm yıkamayı denedin mi saçını. bu tarz şampuanlar çünkü pek köpürmüyor tamamına yapmaya çalıştığında da dağılmıyor. Bende bakım yaptığım zamanlarda ilk yıkamamda bölüm bölüm ayırsamda pek arınmıyor ama 2. yıkamada arındığını hissedebiliyorum. birde krem kullanıyor musun? Çünkü krem kullanmak gerekiyor diye biliyorum ben yine:26: yanılıyorsam düzeltin lütfen
Yosun sabunu selülite iyi geliyor canım çatlaklar içinse kakao yağını öneriyorlar.Herkese hediye gönderiyorlar ki, herkes mümessil gibi zaten bir nevi
Ben arkadaşlarıma falan krem, şampuan alcakları zaman falan dedim kaç kere bakın almayın doa'dan aldın şeklinde
Kızlar birde birşey daha sorucam, yosun sabunu mu iyi geliyordu çatlaklara yoksa başka bir sabun muydu. Krem vardı gibi aklımda kalmış ama o selülit için sanırım set halinde olan. Yada çatlaklarda da işe yarar mı?
tatlım bölüm bölüm yıkamayı denedin mi saçını. bu tarz şampuanlar çünkü pek köpürmüyor tamamına yapmaya çalıştığında da dağılmıyor. Bende bakım yaptığım zamanlarda ilk yıkamamda bölüm bölüm ayırsamda pek arınmıyor ama 2. yıkamada arındığını hissedebiliyorum. birde krem kullanıyor musun? Çünkü krem kullanmak gerekiyor diye biliyorum ben yine:26: yanılıyorsam düzeltin lütfen
bölüm bölüm ayırmadım canım normal sampuanlar gibi tümden yıkadım öyle 2 defa..kremi de kullanmıstım.:44:
bölüm bölüm ayırmadım canım normal sampuanlar gibi tümden yıkadım öyle 2 defa..kremi de kullanmıstım.:44:
yumuşaklık için birşey diyemem ama arınma problemin için saçlarını bölüm bölüm yıkamayı dene tatlım.