Yağlı saçlar için olanından kullan bence uçlara da nemliyken hindistan cevizi yağı falan sürersen iyi gelirarkadaşlar selam:)
benim saçlarımın dipleri yağlı, uçları kuru. saç diplerimde hep beyaz bir tabaka var gibi (kafamı kaşıdığım zaman tırnağıma geliyo :/ ) dökülme problemim zaman zaman oluyor ama çok aşırı değil, genellikle yağlandığında dökülüyor.
bu durumda hangi şampuanı kullanmalıyım sizce? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)
kızlar ben doadan dökülmeye karşı olan şampuan ve bakım yağını aldım.yağı birkere kullandım ama arıtırken zorlandım.doanın şampuanı doğrudüzgün köpürmüyo zaten yağlı kaldı hep.bu yağı saçtan arıtmanın bi yolu yöntemi varsa söylermisiniz.şampuan daha ilk yıkamalarda bile işe yaradı sanki daha az döküldü saçım ama köpürmediği için temiz hissetmiyorum ya.o yüzdende bakım yağını kullanamıyorm.
ayrıca o kadar şey aldım bana hediye keratin maske göndermediler.bi tahta tarak vardı
doa sabunlarıyla yüz makyajını çıkaran ya da yüzünü yıkayan arkadaşlar uzun vadede hangi sonuçlarla karşılaştınız? yüzde sabun kullanmanın artıları eksileri neler oldu? lütfen yardımcı olun
Ben sabah süt bal akşam kil sabunuyla yıkıyorum yüzümü.bunlara başladığımdan beri yüzümde sivilce çıkmaz oldu yüzümdeki pütürlükler kayboldu dümdüz oldu yüzüm lakin sabun kullanırken nemlendirici sürmeye dikkat etmeli çünkü kurutuyor nemlendirici artı pirinç kepeği yağı sürüp dengelemeye çalışıyorum.bu arada şu yağ ne güzel bişeymiş yaa sürmeye başladığımdan beri yüzümdeki güneş lekelerinin rengi açıldıdoa sabunlarıyla yüz makyajını çıkaran ya da yüzünü yıkayan arkadaşlar uzun vadede hangi sonuçlarla karşılaştınız? yüzde sabun kullanmanın artıları eksileri neler oldu? lütfen yardımcı olun
Oda arkadaşım kükürt sabununu kullanıyor cok beğeniyor yüzüm beyazladı diyor ki. Cidden yüzüne aklık paklik geldi.
Ben sabah süt bal akşam kil sabunuyla yıkıyorum yüzümü.bunlara başladığımdan beri yüzümde sivilce çıkmaz oldu yüzümdeki pütürlükler kayboldu dümdüz oldu yüzüm lakin sabun kullanırken nemlendirici sürmeye dikkat etmeli çünkü kurutuyor nemlendirici artı pirinç kepeği yağı sürüp dengelemeye çalışıyorum.bu arada şu yağ ne güzel bişeymiş yaa sürmeye başladığımdan beri yüzümdeki güneş lekelerinin rengi açıldı
Parmak uçlarıma bi iki damla alıp öyle sürüyorum canım.Yumuşatıyor yüzü ya ondan genişlemiş gibi gelebilir bende olmadı böyle bişey.Yumuşatsın diye kullanmıştım ilk baktım lekelerim kaybolmaya yüz tutmuşaslında kil sabunu güzelmiş maskesini yapana kadar sabununu kullanmak daha mantıklı gibi (tabi ara ara kullanmak lazım bence)bende leke için doktorumun verdiği kremi kullanıyorum daha önceden lekelerim için herhangi bir yağ kullanmadım. bu konuda cahilim yani yüzüne yağı direk olara mı sürüyorsun yoksa nemlendirici ile seyreltip öyle mi kullanıyorsun tatlım :44: bir kaç arkadaşım yüzlerine yağ sürdükleri zaman gözeneklerinin genişlediğini iddaa etmişlerdi... denemedim bilmiyorum sen bu konuda ne diyeceksin?
Parmak uçlarıma bi iki damla alıp öyle sürüyorum canım.Yumuşatıyor yüzü ya ondan genişlemiş gibi gelebilir bende olmadı böyle bişey.Yumuşatsın diye kullanmıştım ilk baktım lekelerim kaybolmaya yüz tutmuş
kızlar ben doadan dökülmeye karşı olan şampuan ve bakım yağını aldım.yağı birkere kullandım ama arıtırken zorlandım.doanın şampuanı doğrudüzgün köpürmüyo zaten yağlı kaldı hep.bu yağı saçtan arıtmanın bi yolu yöntemi varsa söylermisiniz.şampuan daha ilk yıkamalarda bile işe yaradı sanki daha az döküldü saçım ama köpürmediği için temiz hissetmiyorum ya.o yüzdende bakım yağını kullanamıyorm.
Ver canım ver herkes pek bi memnun ben dahil :)hahhaamadem öyle her an gözümü karartıp şipariş verebilirim
Valla canım elini çabuk tut bu katı parfüm piyasası çok hızlı ilerliyor alıcısı çokKatı parfumler yine bıtmeye baslamış, ne yapıyorsunuz bu parfümleri kızlar az sürün biraz bu kargom gelsin bir dahakine alacaktım az alın hemen bitirmeyin.. :117::130:
Katı parfumler yine bıtmeye baslamış, ne yapıyorsunuz bu parfümleri kızlar az sürün biraz bu kargom gelsin bir dahakine alacaktım az alın hemen bitirmeyin.. :117::130:
................
Siz hangılerını kullandınız begendınız?
Ben bır tek pedesayı kullandım onu da begenmedım çok ağır geldı, bir çok arkadaş begenmış kokular da begenı çok farklı oluyor tabı. Diğerlerini merak ediyorum.
yeni nesil saç kremini kullandım kızlar bana cook daha guzel geldı eskısınden.gıttıkce gelıstırıyorlar kendılerını yakında dunyanın en ıyı urunlerını yapsalar sasmamkargolarda gecıkme olmasıda tamamen asırı talep olması ve zor yetısmelerı kızlar dün banada kızılaydan gecerken bızzat bıraktılar paketımı.ordan oraya kostururken yakaladım adamları desem yerıdır yoksa bıraz daha beklemem gerekecektı
bende de yumuşaklık ve hacim etkisi olmadı hiç.hatta daha sertleşti sanki saçlarım.yağlanma da yine aynı 2 günde falan hafif yağlanmaya başlıyor.önceki şampuanda da böyleydi. ama dökülmesini önledi o yüzden memnunum yani.
arkadaşlar selam:)
benim saçlarımın dipleri yağlı, uçları kuru. saç diplerimde hep beyaz bir tabaka var gibi (kafamı kaşıdığım zaman tırnağıma geliyo :/ ) dökülme problemim zaman zaman oluyor ama çok aşırı değil, genellikle yağlandığında dökülüyor.
bu durumda hangi şampuanı kullanmalıyım sizce? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)
Temiz hissetmemek piskolojk olabilir bende de ilk zamanlarda öyle oluyordu ama doa dan önce kullandıım şampuanlar da köpürmeyen cinsdendı o yüzden doa kullanmaya başladığım zaman öyle pisım falan diye düşünmedim.
doa sabunlarıyla yüz makyajını çıkaran ya da yüzünü yıkayan arkadaşlar uzun vadede hangi sonuçlarla karşılaştınız? yüzde sabun kullanmanın artıları eksileri neler oldu? lütfen yardımcı olun
Ben sabah süt bal akşam kil sabunuyla yıkıyorum yüzümü.bunlara başladığımdan beri yüzümde sivilce çıkmaz oldu yüzümdeki pütürlükler kayboldu dümdüz oldu yüzüm lakin sabun kullanırken nemlendirici sürmeye dikkat etmeli çünkü kurutuyor nemlendirici artı pirinç kepeği yağı sürüp dengelemeye çalışıyorum.bu arada şu yağ ne güzel bişeymiş yaa sürmeye başladığımdan beri yüzümdeki güneş lekelerinin rengi açıldı
kükürt sabununu daha çok akneli cilde sahip olanlar kullanıyor sanırım. ama aklık paklık vermesi süper olmuş
aslında kil sabunu güzelmiş maskesini yapana kadar sabununu kullanmak daha mantıklı gibi (tabi ara ara kullanmak lazım bence)bende leke için doktorumun verdiği kremi kullanıyorum daha önceden lekelerim için herhangi bir yağ kullanmadım. bu konuda cahilim yani yüzüne yağı öylece sürüp geçiyor musun yoksa nemlendirici ile seyreltip öyle mi kullanıyorsun tatlım :44: bir kaç arkadaşım yüzlerine yağ sürdükleri zaman gözeneklerinin genişlediğini iddaa etmişlerdi... denemedim bilmiyorum sen bu konuda ne diyeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?