Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım iyiki açmışsın bu konuyu sayende piyasa üstü kalitede ürünleri piyasa altı bir fiyatla alabiliyoruz.Hem biz faydalanıyoruz hem de doğayı zararsız ürünlerle fazla kirletmemiş oluyoruz.Öncelikle doaya sonra da sana sonsuz teşekkürler
Yakında borsa gibi an be an takip edip gelir gelmez kapışacağız sanırım bu parfümleri yok satıyor 2 haftaya gelirmiş gelir gelmez stok yapcam haberin olsun sonra bana nie bitirdin deme gelir gelmez alKonunun asıl sahipleri sizlersiniz tatlım, ben vaktim oldukça girebiliyorum..Sizler sayesinde bunca insana ulaşıyor bu ürünler
Bu arada siteye girdim şimdi de, hakikaten solid parfümlere noldu ya:44:
Benim japon kirazım nerde:26:
Bana dolu parfüm yollamışlardı en son, yarısı hala duruyor, ama japon kirazının yeri başka, neden yok ki
Yakında borsa gibi an be an takip edip gelir gelmez kapışacağız sanırım bu parfümleri yok satıyor 2 haftaya gelirmiş gelir gelmez stok yapcam haberin olsun sonra bana nie bitirdin deme gelir gelmez al
Olmadı Ankara'ya gidip pankart açalımsolid parfümleri çoğaltsınlar biz anlamayız
Bak ne farkettim, bana yolladıkları solidleri çıkardım da baktım tek tek, pedesa gayet hafif ve hoşmuş evet..Ama lagina diye bir şey yollamışlar, onun kokusu aynı japon kirazı gibi, çok sevdim..
Japon kirazı müdavimleri lagina da alabilir bak..Ama sitede lagina da yok, bastıralım hızlandırsınlar kızlar
Olmadı Ankara'ya gidip pankart açalım
Ahahaha bu laftan sonra tedbirlerini alırlar merak etmeHatta üretim yerlerini basıp tüm ürünleri yağmayalım
Neyse canım parfümler beklenir, yarın öbür gün şampuanlara kıtlık gelmesin de..Valla hiç anlamam basıveririm iş yerlerini
Yağı yeterli şekilde alıp kullanacaksın..zaten 5-10 dk içerisinde emiyor cilt. Doktorun ne verdi bilemiyorum, muhtemelen o ürünü gece kullanıyorsun. pirinç kepeğini sabah yüzünü yıkadıktan sonra uygulayabilirsin.
Güneş koruyucu krem kullanman şart. Yoksa daha fazla lekelenirsin, aman dikkat.
Leke tedavisinde 1-2 seneyi gözden çıkaracaksın bu arada canım..Uzun bir süreçtir leke tedavisi..Hiç bırakmadan kullandığın ürünlere devam etmen gerekiyor. Tabi koruyucu kreminle beraber.
solid parfümleri çoğaltsınlar biz anlamayız
Bak ne farkettim, bana yolladıkları solidleri çıkardım da baktım tek tek, pedesa gayet hafif ve hoşmuş evet..Ama lagina diye bir şey yollamışlar, onun kokusu aynı japon kirazı gibi, çok sevdim..
Japon kirazı müdavimleri lagina da alabilir bak..Ama sitede lagina da yok, bastıralım hızlandırsınlar kızlar
Ben şampuandan önce HİNT YAĞI & SARIMSAK SABUNU nu kullanıyorum, normalde ben de saçıma hiç sabun kullanmazdım ama bu sabun saçlara ıyı geldıgı ıcın denemek ıstedım ve temızlemesınden de memnun kaldım ustelık dıgerlerı gıbı sertlestırmıyor sabundan sonra da şampuanı kullanıyorum, şampuanın saçını temızlemedıgını hıssedenlere önerırım.
öncelikle beni doa'yla tanıştıran barrocuğuma daha hiç kullanmasam da okuduğum olumlu yorumlara bakarak teşekkür ederim.
buradan yorum okudukça, gittim sepeti doldurdum. sabunlar, yağlar, şampuan,anneme ayak bakım seti... ohooo.. neler neler..
parfüm de alacaktım ama kimisi bitmiş, bence bitenler de tutulanlar. ama bir türlü kiraz çiçeği parfümünü bulamadım, hangisi o? listede yok mu yoksa şu anda hiç? fesleğen, mimoza ve ıhlamur var sadece.. açıkçası bunlar da çekmedi beni... bikaç gün beklesem de belki parfümler gelir mi ki diye umut ediyorum aslında.. aksi takdirde vericem sipariş insallah..
evet,ben de bunu merak ediyorum. hint yağı da sarımsak da saça iyi geliyor. hatta sarımsak yeni saçlar çıkarıyor.. bu sabundan sonra şampuan kullanma fikri bende de oluştu görünce ama mlek'ten başka kimsenin yorumunu göremedim. kullanan var mı bu sabunu saçında?
ayrıca annem için AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU aldım. varislere iyi geliyormuş.çok ağır değil varisleri ama havalar ısınınca ağrı yapıyor,biraz denesin bakalım, belki de rahatlatır mentol filan...
sorularımı cevaplayan olursa ben de pek bir memnun olurum, zira bütün konuyu okumaya çalıştım sayılır atlayarak da olsa..
ben yaz kış güneş kremi kulanırım canım. lekelerimin sebebi güneş değil zaten doktorun verdiği kremleri gece kullanıyorum pirinç kepeği yağı aklımda bulunsun teşekkürler
Yüzdeki lekeler artık bir çok kişinin sorunu çok fazla kişide bu şikayetler var, benim de yüzümde lekeler var ve ne yaptıysam hangi kremi, kullandıysam lekeler gitseler de bir müddet sonra yeniden çıkıyor ( her zaman yüksek faktörlu koruycu kullanmama ragmen ) bunun kullandığım ürünle değil cildimle ilgili olduğunu düşünüyorum. Galiba bizler ömür boyu bu lekelerle uğraşıp duracağız.
Eski şampuan deniyor ya benım doayla tanısmam yenı oldugundan bu eski şampuanı bılmıyorum, guzel bır şampuanmıs bahsettıgınıze gore ama neden kaldırdı kı doa satıstan bu şampuanı kızlar?
Lagina bende de var canım :) çok beğenerek kullanıyorum.
dün bir eczanede cilt ve saç testi yaptırdım.cildim karmaymış,gözeneklerim de açılmış biraz.Doa yı kullandığımı söyledim (tanımıyorlar doayı daha).ısırgan sabunuyla yıkıyorum dedim,o gözenekleri açar dediler ne kullanmalıyım peki ben kızlar yüzüm için?
şu pirinç kepeği,argan,kakao fln bu yağlardan önerebileceğiniz var mı? yoksa daha çok gözenek mi açıyor bunlar?
bana bir markanın ürünlerini önerdi de almam zaten bir de çok pahalıydı
öncelikle beni doa'yla tanıştıran barrocuğuma daha hiç kullanmasam da okuduğum olumlu yorumlara bakarak teşekkür ederim.
buradan yorum okudukça, gittim sepeti doldurdum. sabunlar, yağlar, şampuan,anneme ayak bakım seti... ohooo.. neler neler..
parfüm de alacaktım ama kimisi bitmiş, bence bitenler de tutulanlar. ama bir türlü kiraz çiçeği parfümünü bulamadım, hangisi o? listede yok mu yoksa şu anda hiç? fesleğen, mimoza ve ıhlamur var sadece.. açıkçası bunlar da çekmedi beni... bikaç gün beklesem de belki parfümler gelir mi ki diye umut ediyorum aslında.. aksi takdirde vericem sipariş insallah..
evet,ben de bunu merak ediyorum. hint yağı da sarımsak da saça iyi geliyor. hatta sarımsak yeni saçlar çıkarıyor.. bu sabundan sonra şampuan kullanma fikri bende de oluştu görünce ama mlek'ten başka kimsenin yorumunu göremedim. kullanan var mı bu sabunu saçında?
ayrıca annem için AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU aldım. varislere iyi geliyormuş.çok ağır değil varisleri ama havalar ısınınca ağrı yapıyor,biraz denesin bakalım, belki de rahatlatır mentol filan...
sorularımı cevaplayan olursa ben de pek bir memnun olurum, zira bütün konuyu okumaya çalıştım sayılır atlayarak da olsa..
Ben kil ile süt bal kullanıyorum, öyle gözenek açılması falan olmadı canım:44: Bana göre cildimi çok güzelleştirdiler..
Ben yüzün için pirinç kepeği öneriyorum..dudakların,vücudun ve ellerin için ise shea butter en iyi tercih olur..cocoa butter ise genelde çatlaklar için kullanılıyor..