• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Evet canım iyiki açmışsın bu konuyu sayende piyasa üstü kalitede ürünleri piyasa altı bir fiyatla alabiliyoruz.Hem biz faydalanıyoruz hem de doğayı zararsız ürünlerle fazla kirletmemiş oluyoruz.Öncelikle doaya sonra da sana sonsuz teşekkürler :16:

Evet canım iyiki açmışsın bu konuyu sayende piyasa üstü kalitede ürünleri piyasa altı bir fiyatla alabiliyoruz.Hem biz faydalanıyoruz hem de doğayı zararsız ürünlerle fazla kirletmemiş oluyoruz.Öncelikle doaya sonra da sana sonsuz teşekkürler :16:

Konunun asıl sahipleri sizlersiniz tatlım, ben vaktim oldukça girebiliyorum..Sizler sayesinde bunca insana ulaşıyor bu ürünler:16:

Bu arada siteye girdim şimdi de, hakikaten solid parfümlere noldu ya:44:
Benim japon kirazım nerde:26:
Bana dolu parfüm yollamışlardı en son, yarısı hala duruyor, ama japon kirazının yeri başka, neden yok ki:14:

Konunun asıl sahipleri sizlersiniz tatlım, ben vaktim oldukça girebiliyorum..Sizler sayesinde bunca insana ulaşıyor bu ürünler:16:

Bu arada siteye girdim şimdi de, hakikaten solid parfümlere noldu ya:44:
Benim japon kirazım nerde:26:
Bana dolu parfüm yollamışlardı en son, yarısı hala duruyor, ama japon kirazının yeri başka, neden yok ki:14:
Yakında borsa gibi an be an takip edip gelir gelmez kapışacağız sanırım bu parfümleri yok satıyor :9::9: 2 haftaya gelirmiş gelir gelmez stok yapcam haberin olsun sonra bana nie bitirdin deme gelir gelmez al :1::1::1:

Yakında borsa gibi an be an takip edip gelir gelmez kapışacağız sanırım bu parfümleri yok satıyor :9::9: 2 haftaya gelirmiş gelir gelmez stok yapcam haberin olsun sonra bana nie bitirdin deme gelir gelmez al :1::1::1:

solid parfümleri çoğaltsınlar biz anlamayız :1:

Bak ne farkettim, bana yolladıkları solidleri çıkardım da baktım tek tek, pedesa gayet hafif ve hoşmuş evet..Ama lagina diye bir şey yollamışlar, onun kokusu aynı japon kirazı gibi, çok sevdim..
Japon kirazı müdavimleri lagina da alabilir bak..Ama sitede lagina da yok, bastıralım hızlandırsınlar kızlar:1:

Bak ne farkettim, bana yolladıkları solidleri çıkardım da baktım tek tek, pedesa gayet hafif ve hoşmuş evet..Ama lagina diye bir şey yollamışlar, onun kokusu aynı japon kirazı gibi, çok sevdim..
Japon kirazı müdavimleri lagina da alabilir bak..Ama sitede lagina da yok, bastıralım hızlandırsınlar kızlar:1:
Olmadı Ankara'ya gidip pankart açalım :9::9:

Bana da eski şampuan dan üretsinler özledim şampuanımin kokusunu özledim. Özledim saçımda ki dokusunu özledim

Yaa ben siparişimi verene kadar parfümler bitmiş mi :43: Çok mutsuzum şuan çooook en kısa zamanda gelir umarım :34:

Bir sipariş daha verdim... DOA'ya doyum olmaaaaaaaaaaaaaazzzz..
Hindistan cevizi yağı + Shea butter + argan yağı :)

Yağı yeterli şekilde alıp kullanacaksın..zaten 5-10 dk içerisinde emiyor cilt. Doktorun ne verdi bilemiyorum, muhtemelen o ürünü gece kullanıyorsun. pirinç kepeğini sabah yüzünü yıkadıktan sonra uygulayabilirsin.
Güneş koruyucu krem kullanman şart. Yoksa daha fazla lekelenirsin, aman dikkat.
Leke tedavisinde 1-2 seneyi gözden çıkaracaksın bu arada canım..Uzun bir süreçtir leke tedavisi..Hiç bırakmadan kullandığın ürünlere devam etmen gerekiyor. Tabi koruyucu kreminle beraber.

ben yaz kış güneş kremi kulanırım canım. lekelerimin sebebi güneş değil zaten :43: doktorun verdiği kremleri gece kullanıyorum pirinç kepeği yağı aklımda bulunsun teşekkürler:16::16:

Yüzdeki lekeler artık bir çok kişinin sorunu çok fazla kişide bu şikayetler var, benim de yüzümde lekeler var ve ne yaptıysam hangi kremi, kullandıysam lekeler gitseler de bir müddet sonra yeniden çıkıyor ( her zaman yüksek faktörlu koruycu kullanmama ragmen ) bunun kullandığım ürünle değil cildimle ilgili olduğunu düşünüyorum. Galiba bizler ömür boyu bu lekelerle uğraşıp duracağız.

Eski şampuan deniyor ya benım doayla tanısmam yenı oldugundan bu eski şampuanı bılmıyorum, guzel bır şampuanmıs bahsettıgınıze gore ama neden kaldırdı kı doa satıstan bu şampuanı kızlar?

Lagina bende de var canım :) çok beğenerek kullanıyorum.

dün bir eczanede cilt ve saç testi yaptırdım.cildim karmaymış,gözeneklerim de açılmış biraz.Doa yı kullandığımı söyledim (tanımıyorlar doayı daha).ısırgan sabunuyla yıkıyorum dedim,o gözenekleri açar dediler :53: ne kullanmalıyım peki ben kızlar yüzüm için?
şu pirinç kepeği,argan,kakao fln bu yağlardan önerebileceğiniz var mı? yoksa daha çok gözenek mi açıyor bunlar?
bana bir markanın ürünlerini önerdi de almam zaten bir de çok pahalıydı :52::52:

öncelikle beni doa'yla tanıştıran barrocuğuma daha hiç kullanmasam da okuduğum olumlu yorumlara bakarak teşekkür ederim.
buradan yorum okudukça, gittim sepeti doldurdum. sabunlar, yağlar, şampuan,anneme ayak bakım seti... ohooo.. neler neler..
parfüm de alacaktım ama kimisi bitmiş, bence bitenler de tutulanlar. ama bir türlü kiraz çiçeği parfümünü bulamadım, hangisi o? listede yok mu yoksa şu anda hiç? fesleğen, mimoza ve ıhlamur var sadece.. açıkçası bunlar da çekmedi beni... bikaç gün beklesem de belki parfümler gelir mi ki diye umut ediyorum aslında.. aksi takdirde vericem sipariş insallah..

Ben şampuandan önce HİNT YAĞI & SARIMSAK SABUNU nu kullanıyorum, normalde ben de saçıma hiç sabun kullanmazdım ama bu sabun saçlara ıyı geldıgı ıcın denemek ıstedım ve temızlemesınden de memnun kaldım ustelık dıgerlerı gıbı sertlestırmıyor sabundan sonra da şampuanı kullanıyorum, şampuanın saçını temızlemedıgını hıssedenlere önerırım.

evet,ben de bunu merak ediyorum. hint yağı da sarımsak da saça iyi geliyor. hatta sarımsak yeni saçlar çıkarıyor.. bu sabundan sonra şampuan kullanma fikri bende de oluştu görünce ama mlek'ten başka kimsenin yorumunu göremedim. kullanan var mı bu sabunu saçında?

ayrıca annem için AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU aldım. varislere iyi geliyormuş.çok ağır değil varisleri ama havalar ısınınca ağrı yapıyor,biraz denesin bakalım, belki de rahatlatır mentol filan...

sorularımı cevaplayan olursa ben de pek bir memnun olurum, zira bütün konuyu okumaya çalıştım sayılır atlayarak da olsa..

öncelikle beni doa'yla tanıştıran barrocuğuma daha hiç kullanmasam da okuduğum olumlu yorumlara bakarak teşekkür ederim.
buradan yorum okudukça, gittim sepeti doldurdum. sabunlar, yağlar, şampuan,anneme ayak bakım seti... ohooo.. neler neler..
parfüm de alacaktım ama kimisi bitmiş, bence bitenler de tutulanlar. ama bir türlü kiraz çiçeği parfümünü bulamadım, hangisi o? listede yok mu yoksa şu anda hiç? fesleğen, mimoza ve ıhlamur var sadece.. açıkçası bunlar da çekmedi beni... bikaç gün beklesem de belki parfümler gelir mi ki diye umut ediyorum aslında.. aksi takdirde vericem sipariş insallah..

evet,ben de bunu merak ediyorum. hint yağı da sarımsak da saça iyi geliyor. hatta sarımsak yeni saçlar çıkarıyor.. bu sabundan sonra şampuan kullanma fikri bende de oluştu görünce ama mlek'ten başka kimsenin yorumunu göremedim. kullanan var mı bu sabunu saçında?

ayrıca annem için AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU aldım. varislere iyi geliyormuş.çok ağır değil varisleri ama havalar ısınınca ağrı yapıyor,biraz denesin bakalım, belki de rahatlatır mentol filan...

sorularımı cevaplayan olursa ben de pek bir memnun olurum, zira bütün konuyu okumaya çalıştım sayılır atlayarak da olsa..

bende anneme ayak bakım seti ile at kestanesi sabunu aldım memnun kaldıklarında yazarız buraya :1: daha gelmedi ama siparişim bugün son gelse hemen şimdi yoksa memlekete gidicem :8: yalnız annemin varisi çok ağır faydası olur umarım :44:

ben yaz kış güneş kremi kulanırım canım. lekelerimin sebebi güneş değil zaten :43: doktorun verdiği kremleri gece kullanıyorum pirinç kepeği yağı aklımda bulunsun teşekkürler:16::16:

Sebebi güneş olmasa da, leke tedavisi yaparken koruyucu kullanılmadığı takdirde bu lekeler artar canım..Zaten yaz kış kullanrak gayet doğru bir şey yapıyorsun..geriye biraz sabretmek kalıyor :)

Yüzdeki lekeler artık bir çok kişinin sorunu çok fazla kişide bu şikayetler var, benim de yüzümde lekeler var ve ne yaptıysam hangi kremi, kullandıysam lekeler gitseler de bir müddet sonra yeniden çıkıyor ( her zaman yüksek faktörlu koruycu kullanmama ragmen ) bunun kullandığım ürünle değil cildimle ilgili olduğunu düşünüyorum. Galiba bizler ömür boyu bu lekelerle uğraşıp duracağız.

Eski şampuan deniyor ya benım doayla tanısmam yenı oldugundan bu eski şampuanı bılmıyorum, guzel bır şampuanmıs bahsettıgınıze gore ama neden kaldırdı kı doa satıstan bu şampuanı kızlar?

Canım eski şampuanı geliştirdiler..hem miktarı arttı, hem de saç tipine göre çeşitlendirildi..Eski nesil tek tipti..
Ama eski nesil krem hala duruyor..o benim için çok değerli bir krem mesela..

Lagina bende de var canım :) çok beğenerek kullanıyorum.

dün bir eczanede cilt ve saç testi yaptırdım.cildim karmaymış,gözeneklerim de açılmış biraz.Doa yı kullandığımı söyledim (tanımıyorlar doayı daha).ısırgan sabunuyla yıkıyorum dedim,o gözenekleri açar dediler :53: ne kullanmalıyım peki ben kızlar yüzüm için?
şu pirinç kepeği,argan,kakao fln bu yağlardan önerebileceğiniz var mı? yoksa daha çok gözenek mi açıyor bunlar?
bana bir markanın ürünlerini önerdi de almam zaten bir de çok pahalıydı :52::52:

Ben kil ile süt bal kullanıyorum, öyle gözenek açılması falan olmadı canım:44: Bana göre cildimi çok güzelleştirdiler..
Ben yüzün için pirinç kepeği öneriyorum..dudakların,vücudun ve ellerin için ise shea butter en iyi tercih olur..cocoa butter ise genelde çatlaklar için kullanılıyor..

Kızlar ben saç için sabun önermiyorum ya:44:
Yani şampuanları muazzam..Saç için bundan başka bir şey kullanmaya gerek yok ki..Saç bakım yağları da çok iyi..Saçınız için bunlardan başka bir şeye gerek yok kanımca..Sabunları cildiniz için alın derim..Yine de size kalmış..

-Bu arada özelden bir arkadaş eski nesil saç kremini baz olarak nasıl kullandığımı sormuş..Ben kendi maskemin tarifini vereyim, saç tipine ve arzuya göre geliştirilebilir..

3 yemek kaşığı kremi bir kaba alıyorum..İçine 1 ampul evigen, 1 ampul bepanten, hindistan cevizi yağı, hint yağı, badem yağı,argan yağı koyuyorum..Bu yağların miktarını kendiniz ayarlayın, ben göz kararı koyuyorum..

Benim saçlarım belime yakın, miktarları bu yüzden fazla..Bu karışımı nemli saçıma uyguluyorum ve streçle sarıyorum..2-3 saat bekliyorum ve yıkıyorum...2-3 haftada bir uyguluyorum..haftada bir de, doanın saç bakım yağını uyguluyorum.

-Yine eski nesil kremi saç boyasıyla nasıl kullandığımı sormuşlar bunu da yazayım..

Benim saçlarım karamel-bakır tonları..Rengi cansızlaştığında saç kremini kullanarak boyuyorum, oksidan kullanmadan cila yapıyorum yani..Sadece dip boya yaparken oksidan kullanırım..

Dolu dolu 2 yemek kaşığı kremin içine, bir miktar tatlı badem yağı, ve 2 tüp boya koyuyorum..Bunun bir tüpü renk yoğunlaştırıcı..Artık saçınız ne renkse o rengin yoğunlaştırıcısını kullanacaksınız.
Bunu kuru saça değil, hafif nemli saça sürüyorum..Normal boyayı ne kadar bekliyorsanız bunu da okadar bekliyorsunuz ve yıkıyorsunuz..Saç rengi ilk günkü canlılığına kavuşuyor böylece.

Ben de saça sabun kullanma taraftarı değilim ama doa bu sabunu saç için çıkarmış zaten arkadaşımız da memnunmuş demek diğer normal sabunlardan farklı saça zarar vermiyor.

şükür şekerparem sen de al bakalım bizim kadar memnun kalacak mısın ürünlerinden.
anneler günü sabun setlerinden kan davasına dönen 4 nar sabunu eksiğimin kargosu için defalarca arayıp duruyorum yakında numaramı engellerlerse şaşırmayacağım :1:
neyse en son aradığımda katı parfümlerde hanımeli var yazılmıştı linden için heyecanla aradım, tabi kelime anlamıyla birebir olduğundan hunysuckle görene kadar beklememiz gerekecek.
Katı parfümlerle alakalı olarak ürün çeşidini azaltmayı düşündüklerini yapım aşamasının çok zahmetli olduğunu söylediler, ama hanımeli ve erguvan katı parfümü çıkacakmış en yakın zamanda.
Sabunlarla alakalı olarak da saç için sabun önermiyorlar özellikle de uzun ve kimyasal işlem gören kadın saçı için uygun olmadığını şampuan ve saç kremi kullanılması gerektiğini belirtti, saç kremi olarak da tabağa koyup yiyebileceğimizi belirttiği eski tip beyaz ambalajlı kremi kullanılmasını özellikle tavsiye etti.
Hepimizi mest edecek yeni ürünlerin de satışa çıkması çok çok yakınmış kargolardaki gecikmeler de bu çalışmalardan kaynaklanıyormuş arkadaşlar.
ve son olarak annem at kestanesi sabununu kullanıyor ve memnun karıncalanma hissettiğini rahatladığını söylüyor kullanmaya başladığından beri ve pirinç kepeği yağını yüzüne kullanıyor cilt tonunda düzelme ve açılma var

Ben kil ile süt bal kullanıyorum, öyle gözenek açılması falan olmadı canım:44: Bana göre cildimi çok güzelleştirdiler..
Ben yüzün için pirinç kepeği öneriyorum..dudakların,vücudun ve ellerin için ise shea butter en iyi tercih olur..cocoa butter ise genelde çatlaklar için kullanılıyor..

tşk ederim canım,aklım yağlarda zaten.bir ara alıcam.:34:

Back