Doa Kozmetik Ürünleri

Sabunlar dan bir tanesi gözeneklere iyi geliyordu ama hangisi unuttum. Pirinç kepeği yağı ile beraber kullansakmi diye konuşuyorduk biz de arkadaşlarla.

Kıl sabunu olabilir ama mobil olarak giriyorum internet e bakmak uzun sürüyor istersen sabunları oku özelliklerinı

kızlar ben nar sabunu kullanıyorum siparişim geldiği günden beri, 8 mayısdan beri yani. cilt tonunu hafif beyazlatıyor sanırım biraz. Bana bugün arkadaşım dedi beyazladın mı diye. Güneşin etkili olduğu zamanlarda bile biraz işe yaramış sanırım, kışın sanırım etkisi daha iyi anlaşılır.

Bu arada düşündümde pirinç kepeği yağıda etkili olabilir, ama onu çok düzenli kullanmadım diyebilirim. sabunla her gün sabah akşam yıkadığım için ondan dolayı olabilir diye düşündüm ama tabi yağında etkisi olabilir.
Birde doa yetkilileri batık izleri için birşeyler üretse ne de güzel olur, benim başım o izlerle dertte

Son düzenleme:

ne zamandır kullanıyorsun canım şampuanı?

sabahın 5 inde uyanıp 7 sinde saçına avuç avuç hindistancevizi yağı sürersen te böyle yağ kafanda erir ensenden akar işte
aksın koksun razıyım da yumuşatsın yeter ki hepten uzaylı zekiye oldum çıktım bakım yapmak için

doanın saç uzatmasına yardımcı bakım yağını ilk defa bu sabah kullandım yağın kıvamı oldukça güzel ayrıca içindeki mentol sayesinde saçlarımda ağırlık hissi yaratmıyor. uzun vadeli kullanımda da saçlarımı uzatırsa herşey süper olacak

yeni nesil saç kremini kullandım kızlar bana cook daha guzel geldı eskısınden.gıttıkce gelıstırıyorlar kendılerını yakında dunyanın en ıyı urunlerını yapsalar sasmamkargolarda gecıkme olmasıda tamamen asırı talep olması ve zor yetısmelerı kızlar dün banada kızılaydan gecerken bızzat bıraktılar paketımı.ordan oraya kostururken yakaladım adamları desem yerıdır yoksa bıraz daha beklemem gerekecektı

Saç uzatma yağını yurt da üç kız aksatmadan kullanıyoruz. İki ay falan oldu. Kızlar açıkçasi saçlarımız bayağı uzadı ama yağdan dolayı mi bilmiyorum ama cok iyi bakım oluyor saçlara bir de ben saçlarımı yıkarken öyle yağı arıtmak icin deli gibi yıkamiyorum. Başka bir saç bakım yağında yazıyorduki saça yağ bakımı yaptığınız zaman normalde yıkadıginızdan bir fazla yıkayın yoksa yağ fayda etmez. Öyle okumuştum. Bende iki defa yıkayıp bırakıyorum saçlarım cok da deli gibi yağlı olmuyor. Bir de kızlar ben yağı hep yarım saatten cok kafam da tutuyorum zararı olur mu

Ben de dökülen saçlar için yağ aldım yeni dün akşam denedim yoğun olmasına rağmen saçta çok hafif bir his yaratıyor kokusunu da sevdim 2 saat falan beklettim iyi geldi saçıma bundan sonra bununla devam edicem

benim de o kadar olmuştur herhalde.ama yumuşaklık ve hacim dışında
yağlanma ve dökülme konusunda konuşmam için daha erken sanırım.çünkü hala şikayetçiyim
bende de yumuşaklık ve hacim etkisi olmadı hiç.hatta daha sertleşti sanki saçlarım.yağlanma da yine aynı 2 günde falan hafif yağlanmaya başlıyor.önceki şampuanda da böyleydi. ama dökülmesini önledi o yüzden memnunum yani.

nerdeyse bütün sayfaları okudum. erkes ne kadar çok memnun kalmış ne güzel.
benimde alacaklarım kafamda şekillendi, hemen üye oldum zaten.
para biriktirmeye başladım bile istediğim miktar olunca bende sipariş vericem.

arkadaşlar selam:)
benim saçlarımın dipleri yağlı, uçları kuru. saç diplerimde hep beyaz bir tabaka var gibi (kafamı kaşıdığım zaman tırnağıma geliyo :/ ) dökülme problemim zaman zaman oluyor ama çok aşırı değil, genellikle yağlandığında dökülüyor.

bu durumda hangi şampuanı kullanmalıyım sizce? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…