evet dökülen saçlar için şampuandan aldım bu kadar umutlu değildim ama süperrrr
söylemeyi unuttum yağdan ben de kullanıyorum ama yeni başladım daha 1 kez kullandım :)Senin adına sevindim.Bende dökülme için şampuan ve yağdan sipariş ettim.Umarım bana da iyi gelirler..
söylemeyi unuttum yağdan ben de kullanıyorum ama yeni başladım daha 1 kez kullandım :)
Evet iyi ki almışsın :)O kadar kötü kü saçlarım.Tek şampuanla olucak iş değil bari yağını da alayım demiştim..İyi ki almışım desene:)
Sabunlar dan bir tanesi gözeneklere iyi geliyordu ama hangisi unuttum. Pirinç kepeği yağı ile beraber kullansakmi diye konuşuyorduk biz de arkadaşlarla.
Kıl sabunu olabilir ama mobil olarak giriyorum internet e bakmak uzun sürüyor istersen sabunları oku özelliklerinı
Doa şampuan kullandığımdan beri saçlarım hiç dökülmüyor. Önceden banyodayken birsürü dökülür bide tararken resmen bir avuç elime gelirdi. Şimdi banyoda hiç dökülmüyor tararken de sadece 3-4 tel
Teşekkürler Doa
2 hafta falan oldu sanırımne zamandır kullanıyorsun canım şampuanı?
2 hafta falan oldu sanırım
bende de yumuşaklık ve hacim etkisi olmadı hiç.hatta daha sertleşti sanki saçlarım.yağlanma da yine aynı 2 günde falan hafif yağlanmaya başlıyor.önceki şampuanda da böyleydi. ama dökülmesini önledi o yüzden memnunum yani.
benim de o kadar olmuştur herhalde.ama yumuşaklık ve hacim dışında
yağlanma ve dökülme konusunda konuşmam için daha erken sanırım.çünkü hala şikayetçiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?