• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

arkadaşlar selam:)
benim saçlarımın dipleri yağlı, uçları kuru. saç diplerimde hep beyaz bir tabaka var gibi (kafamı kaşıdığım zaman tırnağıma geliyo :/ ) dökülme problemim zaman zaman oluyor ama çok aşırı değil, genellikle yağlandığında dökülüyor.

bu durumda hangi şampuanı kullanmalıyım sizce? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)
Yağlı saçlar için olanından kullan bence uçlara da nemliyken hindistan cevizi yağı falan sürersen iyi gelir

kızlar ben doadan dökülmeye karşı olan şampuan ve bakım yağını aldım.yağı birkere kullandım ama arıtırken zorlandım.doanın şampuanı doğrudüzgün köpürmüyo zaten yağlı kaldı hep.bu yağı saçtan arıtmanın bi yolu yöntemi varsa söylermisiniz.şampuan daha ilk yıkamalarda bile işe yaradı sanki daha az döküldü saçım ama köpürmediği için temiz hissetmiyorum ya.o yüzdende bakım yağını kullanamıyorm.

kızlar ben doadan dökülmeye karşı olan şampuan ve bakım yağını aldım.yağı birkere kullandım ama arıtırken zorlandım.doanın şampuanı doğrudüzgün köpürmüyo zaten yağlı kaldı hep.bu yağı saçtan arıtmanın bi yolu yöntemi varsa söylermisiniz.şampuan daha ilk yıkamalarda bile işe yaradı sanki daha az döküldü saçım ama köpürmediği için temiz hissetmiyorum ya.o yüzdende bakım yağını kullanamıyorm.

Temiz hissetmemek piskolojk olabilir bende de ilk zamanlarda öyle oluyordu ama doa dan önce kullandıım şampuanlar da köpürmeyen cinsdendı o yüzden doa kullanmaya başladığım zaman öyle pisım falan diye düşünmedim.

doa sabunlarıyla yüz makyajını çıkaran ya da yüzünü yıkayan arkadaşlar uzun vadede hangi sonuçlarla karşılaştınız? yüzde sabun kullanmanın artıları eksileri neler oldu? lütfen yardımcı olun :16:

doa sabunlarıyla yüz makyajını çıkaran ya da yüzünü yıkayan arkadaşlar uzun vadede hangi sonuçlarla karşılaştınız? yüzde sabun kullanmanın artıları eksileri neler oldu? lütfen yardımcı olun :16:

Oda arkadaşım kükürt sabununu kullanıyor cok beğeniyor yüzüm beyazladı diyor ki. Cidden yüzüne aklık paklik geldi.

Ben sabah süt bal akşam kil sabunuyla yıkıyorum yüzümü.bunlara başladığımdan beri yüzümde sivilce çıkmaz oldu yüzümdeki pütürlükler kayboldu dümdüz oldu yüzüm lakin sabun kullanırken nemlendirici sürmeye dikkat etmeli çünkü kurutuyor nemlendirici artı pirinç kepeği yağı sürüp dengelemeye çalışıyorum.bu arada şu yağ ne güzel bişeymiş yaa sürmeye başladığımdan beri yüzümdeki güneş lekelerinin rengi açıldı :16:

Oda arkadaşım kükürt sabununu kullanıyor cok beğeniyor yüzüm beyazladı diyor ki. Cidden yüzüne aklık paklik geldi.

kükürt sabununu daha çok akneli cilde sahip olanlar kullanıyor sanırım. ama aklık paklık vermesi süper olmuş :9::9:

Ben sabah süt bal akşam kil sabunuyla yıkıyorum yüzümü.bunlara başladığımdan beri yüzümde sivilce çıkmaz oldu yüzümdeki pütürlükler kayboldu dümdüz oldu yüzüm lakin sabun kullanırken nemlendirici sürmeye dikkat etmeli çünkü kurutuyor nemlendirici artı pirinç kepeği yağı sürüp dengelemeye çalışıyorum.bu arada şu yağ ne güzel bişeymiş yaa sürmeye başladığımdan beri yüzümdeki güneş lekelerinin rengi açıldı :16:

aslında kil sabunu güzelmiş maskesini yapana kadar sabununu kullanmak daha mantıklı gibi (tabi ara ara kullanmak lazım bence) :1: bende leke için doktorumun verdiği kremi kullanıyorum daha önceden lekelerim için herhangi bir yağ kullanmadım. bu konuda cahilim yani :43: yüzüne yağı öylece sürüp geçiyor musun yoksa nemlendirici ile seyreltip öyle mi kullanıyorsun tatlım :44: bir kaç arkadaşım yüzlerine yağ sürdükleri zaman gözeneklerinin genişlediğini iddaa etmişlerdi... denemedim bilmiyorum sen bu konuda ne diyeceksin?

Son düzenleme:
aslında kil sabunu güzelmiş maskesini yapana kadar sabununu kullanmak daha mantıklı gibi (tabi ara ara kullanmak lazım bence) :1: bende leke için doktorumun verdiği kremi kullanıyorum daha önceden lekelerim için herhangi bir yağ kullanmadım. bu konuda cahilim yani :43: yüzüne yağı direk olara mı sürüyorsun yoksa nemlendirici ile seyreltip öyle mi kullanıyorsun tatlım :44: bir kaç arkadaşım yüzlerine yağ sürdükleri zaman gözeneklerinin genişlediğini iddaa etmişlerdi... denemedim bilmiyorum sen bu konuda ne diyeceksin?
Parmak uçlarıma bi iki damla alıp öyle sürüyorum canım.Yumuşatıyor yüzü ya ondan genişlemiş gibi gelebilir bende olmadı böyle bişey.Yumuşatsın diye kullanmıştım ilk baktım lekelerim kaybolmaya yüz tutmuş :9::9:

Parmak uçlarıma bi iki damla alıp öyle sürüyorum canım.Yumuşatıyor yüzü ya ondan genişlemiş gibi gelebilir bende olmadı böyle bişey.Yumuşatsın diye kullanmıştım ilk baktım lekelerim kaybolmaya yüz tutmuş :9::9:

hahhaa:9::9: madem öyle her an gözümü karartıp şipariş verebilirim :9:

Ben şampuandan önce HİNT YAĞI & SARIMSAK SABUNU nu kullanıyorum, normalde ben de saçıma hiç sabun kullanmazdım ama bu sabun saçlara ıyı geldıgı ıcın denemek ıstedım ve temızlemesınden de memnun kaldım ustelık dıgerlerı gıbı sertlestırmıyor sabundan sonra da şampuanı kullanıyorum, şampuanın saçını temızlemedıgını hıssedenlere önerırım.

Katı parfumler yine bıtmeye baslamış, ne yapıyorsunuz bu parfümleri kızlar az sürün biraz bu kargom gelsin bir dahakine alacaktım az alın hemen bitirmeyin.. :117::130:

Katı parfumler yine bıtmeye baslamış, ne yapıyorsunuz bu parfümleri kızlar az sürün biraz bu kargom gelsin bir dahakine alacaktım az alın hemen bitirmeyin.. :117::130:
Valla canım elini çabuk tut bu katı parfüm piyasası çok hızlı ilerliyor alıcısı çok :1::1:

japon kirazı, larisa ve pedesanın ne zaman geleceğini sordum iki haftayı geçer dediler haberiniz olsun:43::43: ürünlerin satışı olduğu zaman alıp stok mu yapsam bilemedim :44::44:

................

Siz hangılerını kullandınız begendınız?
Ben bır tek pedesayı kullandım onu da begenmedım çok ağır geldı, bir çok arkadaş begenmış kokular da begenı çok farklı oluyor tabı. Diğerlerini merak ediyorum.

Siz hangılerını kullandınız begendınız?
Ben bır tek pedesayı kullandım onu da begenmedım çok ağır geldı, bir çok arkadaş begenmış kokular da begenı çok farklı oluyor tabı. Diğerlerini merak ediyorum.

arkadaşımda japon kirazı vardı... ben onu denemiştim tatlı bir kokusu var. ama bence her tende farklı kokuyor. sizde nasıl olur bilmiyorum... diğer kokuları denemedim ama ürünler gelsin 2 şer tane alacağım. ben farklı esanslarla katı parfümleri birlikte kullanıp farklı kokular elde ediyorum. pedesa elinizde öylece duruyorsa değerlendirebilirsiniz :12:

Herkese selamlar canlar..Memnun olmayan hemen hemen yok, ne kadar güzel. Demek ki bu adamlar gerçekten iyi iş çıkarıyor :) Ben de bu konuyu iyi ki açtım diyorum. Sayenizde çok daha fazla insana ulaşıyor her gün:16:
Benim şampuanla ilgili hayranlığım hala devam ediyor.
Bu memnuniyetimi tekrar belirtmek istedim geçenlerde ve aldığım habere göre şampuanları git gide geliştireceklermiş. Artık ortaya mucize üstü bir ürün çıkacak heralde :)

Ayrıca ben eski nesil kremi, yani diplere sürülebileni bir arkadaşıma hediye etmiştim kullanması için..Kullanmış ve delirmiş..Anca görüşebildik..Dediğine göre pirinç özlü bir bakım kremi varmış..Hamadi mi ne..fiyatı bir hayli pahalı..ondan hiç bir farkı yok bunun diyor.
Kokusundan rahatsız olan bir arkadaş vardıi bunu ona ithaf edeyim :1:
Yani çok güçlü bir bakım kızlar..
Ben zaten tüm bakımlarımda eski nesili baz olarak kullanıyorum..Yani bakım maskemi bu kremi kullanarak hazırlıyorum..
Yeni nesil kremi de normal saç kremi olarak kullanıyorum..
Eski nesil krem, normal krem gibi kullanılmayacak kadar değerli benim için.

yeni nesil saç kremini kullandım kızlar bana cook daha guzel geldı eskısınden.gıttıkce gelıstırıyorlar kendılerını yakında dunyanın en ıyı urunlerını yapsalar sasmam:1::1:kargolarda gecıkme olmasıda tamamen asırı talep olması ve zor yetısmelerı kızlar dün banada kızılaydan gecerken bızzat bıraktılar paketımı.ordan oraya kostururken yakaladım adamları desem yerıdır yoksa bıraz daha beklemem gerekecektı:1::1::1:

Senin de böyle hissedeeğini biliyordum :1:

bende de yumuşaklık ve hacim etkisi olmadı hiç.hatta daha sertleşti sanki saçlarım.yağlanma da yine aynı 2 günde falan hafif yağlanmaya başlıyor.önceki şampuanda da böyleydi. ama dökülmesini önledi o yüzden memnunum yani.

Yağlanmaya bir şey diyemeyeceğim ama sertleştirme işini anlayamıyorum kızlar ya:44: Yani benim saç yapım kalın telli ve uçları hayli kurudur. Benim saçları yumuşacık yapıyorsa başka saçları pamuk gibi yapması gerekir:44:
Saç kremi kullanıyor musun?
Çünkü yeni nesil kremi saç kremi değil, resmen bakım maskesi etkisinde..Eller saçtan kayıp gidiyor..Mümkün değil yani sertleşmesi.

arkadaşlar selam:)
benim saçlarımın dipleri yağlı, uçları kuru. saç diplerimde hep beyaz bir tabaka var gibi (kafamı kaşıdığım zaman tırnağıma geliyo :/ ) dökülme problemim zaman zaman oluyor ama çok aşırı değil, genellikle yağlandığında dökülüyor.

bu durumda hangi şampuanı kullanmalıyım sizce? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)

Aynı benim saç tipim, bana normal saçlar için olanı çok iyi geldi canım..Hatta okudun mu bilemiyorum, yıkamasam 1 ay gider o saç..5 gün test ettim onayladım :1: Zerre yağlanma olmadı, yumuşaklık tabii ki şahane..saç kremini de mutlaka al.
Ayrıca kylie nin dediği gibi, hindistan cevizi yağının saçtaki etkisi anlatılmaz, yaşanır.

Saçınızı parça parça yıkayacaksınız. Market şampuanını kullandığınız gibi kullandığınız için arıtamıyormuşsunuz gibi geliyor.
Şampuandan bir tık alın ön bölümünü yıkayın, sonra orta bölümü, sonra yanlar, sonra arkalar v.s..Sülfatsız şampuanın doğru kullanım şekli budur.

İçinde deterjan olmadığı için köpürmüyor. Varsın kullanımı biraz daha zor olsun, köpürmesin. Ondan zarar gelmez.

Temiz hissetmemek piskolojk olabilir bende de ilk zamanlarda öyle oluyordu ama doa dan önce kullandıım şampuanlar da köpürmeyen cinsdendı o yüzden doa kullanmaya başladığım zaman öyle pisım falan diye düşünmedim.

Psikolojik değil, doğru kullanamıyor.

Sabunlar şahane..Harika..Muhteşem..

Aynı sabunları kullanıyoruz seninle..ben süt bal sabununu göz altı morluklarım için almıştım..kil sabununu da lekelerim için..Aynı senin gibi kullanıyorum..Normal bir sabun zamanla cildi kurutur..Bunlar benim cildime o kadar iyi geldi ki anlatamam..Hiç bir şekilde nemlendirici kullanmama gerek kalmıyor, yumuşacık oluyor. Ciltten cilde farklılık gösterebiliyor demekki.. Nemlendirici için de pirinç kepeği çok doğru tercih.

kükürt sabununu daha çok akneli cilde sahip olanlar kullanıyor sanırım. ama aklık paklık vermesi süper olmuş :9::9:

aslında kil sabunu güzelmiş maskesini yapana kadar sabununu kullanmak daha mantıklı gibi (tabi ara ara kullanmak lazım bence) :1: bende leke için doktorumun verdiği kremi kullanıyorum daha önceden lekelerim için herhangi bir yağ kullanmadım. bu konuda cahilim yani :43: yüzüne yağı öylece sürüp geçiyor musun yoksa nemlendirici ile seyreltip öyle mi kullanıyorsun tatlım :44: bir kaç arkadaşım yüzlerine yağ sürdükleri zaman gözeneklerinin genişlediğini iddaa etmişlerdi... denemedim bilmiyorum sen bu konuda ne diyeceksin?

Yağı yeterli şekilde alıp kullanacaksın..zaten 5-10 dk içerisinde emiyor cilt. Doktorun ne verdi bilemiyorum, muhtemelen o ürünü gece kullanıyorsun. pirinç kepeğini sabah yüzünü yıkadıktan sonra uygulayabilirsin.
Güneş koruyucu krem kullanman şart. Yoksa daha fazla lekelenirsin, aman dikkat.
Leke tedavisinde 1-2 seneyi gözden çıkaracaksın bu arada canım..Uzun bir süreçtir leke tedavisi..Hiç bırakmadan kullandığın ürünlere devam etmen gerekiyor. Tabi koruyucu kreminle beraber.

Son düzenleme:
Back