Kızlar siz bu bb kremi ne için kullanıyorsunuz? Geçen gün watsonsda denedim jasmindi sanırım çok yoğun geldi bana:26:
Ben günlük kullanım için güneş korumalı renkli nemlendirici kullanıyorum yine ama sanki bu bb krem fazla renkli gibiydi bana mı öyle geldi yoksa çalışan yüzüme çok mu uyguladı ben anlamadım. Maske gibi oldu benim yüzümde :26:
birde kızlar acaba doadan aldıklarımızla ilgili fayda görmeye başlayınca acaba sitelerine de mi yorum yapsakki:26:
stila kullanıyorum canım ben, pek kapatıcılığı yok hafif renk veriyor cilde, üstünede çok az pudra geçiyorum alnıma falan parlamasın diye. bana bb ondan dolayı yoğun geldi sanırım.yorum yap yeri var mıydı dikkat etmedim e yaparız o zamanumarım şımarmıyordır doa
ben bb krem kullanmadım hiç.sanırım arkadaşlar onu fondoten niyetine kullanıyorlar,yoğun olduğu için kusurları kapatıyor herhalde.
senin kullandığın nemlendirici ne canım,güneş korumalıysa yaz aylarında iyi olur.
Bb krem renkli nemlendirici gibi güneş koruma faktörlu jasmin bb krem cok mu yoğun bilmiyorum kadın bence cok uygulamis olabilir mesela şimdi ben garnier kullanıyorum cok uygun fiyata aldim 15 liraya. Cok sürünce cok az sürünce az kapatıyorbenim yüzümde en sıkıntı ettiğim şey kırmızı yanaklarım o kırmızılk icin iyi geliyor bana. Bir de geçen suratımi sinekler ısırdı. Kocaman kocaman oldu yüzüm bak mesela onu kapatmadı. Akşam yurda gelip yüzümu temizliyorum pamuk kremin rengi ile doluyo. Bir nevi fondoten de diyebilirız. Ama fondoten kullansa idik. Önce nemlendirici sonra güneş kremi sonra fondoten kullanırdim ama bu sadece tek ürünle herşey bitiyor. Güzel pürüzsüz bir görünüm veriyor. Ama bu kutu bitince yine alır miyim bilmem bir de her gün kullanma yi düşünmüyorm özel günler icin kullanırım yüzüm cok kırmızı olunca birisi ile buluşunca falan
stila kullanıyorum canım ben, pek kapatıcılığı yok hafif renk veriyor cilde, üstünede çok az pudra geçiyorum alnıma falan parlamasın diye. bana bb ondan dolayı yoğun geldi sanırım.
ilk defa duydum,Türkiyede satışı var mı canım bu stilanın,sitesine baktım da yabancı
tatlım ben internetten aldım, bir tane sitede indirime girmişti o zaman, kargo kuponumda vardı o zaman 15tl gibi bir fiyata gelmişti bana hatta yanında far hediyeside vardı ama göndermediler falan hala telafi etmek için sözde hediye çeki vericekler bekliyorum
satılan yerler vardır belki ama bende bilmiyorum hiç:26:
tamam canım tşk ederim :) biraz pahalı bir markaymış azıcık bakındım da
Kızlar doa dışındaki yorumlarımızı başka bir yerde yapsak ürünlerle ilgili bir yorum geldi diye bakıyorum başka birşeyden bahsetmiş oluyosunuz
Kızlar doa dışındaki yorumlarımızı başka bir yerde yapsak ürünlerle ilgili bir yorum geldi diye bakıyorum başka birşeyden bahsetmiş oluyosunuz
Doa şampuan kullandığımdan beri saçlarım hiç dökülmüyor. Önceden banyodayken birsürü dökülür bide tararken resmen bir avuç elime gelirdi. Şimdi banyoda hiç dökülmüyor tararken de sadece 3-4 tel
Teşekkürler Doa
İnanmıyorum ciddi misin?
Ay İnşallah benimde dökülme durur doa şampuan ile..Benim şuan yıkarken avuş avuş tararken avuç avuçtam 2 senedir durduramadım bir türlü.Allahtan saçlarım gürde kel kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?