Doa Kozmetik Ürünleri

Ben yokken gelmiş cicilerim :)) haftasonu bi düğüne katıldım saç baş yaptırdık haliyle 2 gün boyunca maşa üstüne maşa saçımda bi kutu sprey bi de ertesi gün okulda sunumum var erken ayrıldım düğünden sabah anca yetiştim okula sonra da bütün gün uyudum saçı yıkamadan gece de bir risk alıp doa şampuanla yıkayım dedim hani köpürmüyo diyosunuz ya zor arıtırım sandım spreyi 2. yıkamada köpürdü kremi de sürdüm çok beğendim ikisini de saçım şuan hacimli ve parlak şampuan benden tam not aldı arkadaşlar.ha bi de pedesaya BA-YIL-DIM

yorum yap yeri var mıydı dikkat etmedim e yaparız o zaman umarım şımarmıyordır doa
ben bb krem kullanmadım hiç.sanırım arkadaşlar onu fondoten niyetine kullanıyorlar,yoğun olduğu için kusurları kapatıyor herhalde.
senin kullandığın nemlendirici ne canım,güneş korumalıysa yaz aylarında iyi olur.

Yine 2 gün giremeyince bir sürü yorum yapılmış hepsini tek tek okudum

Kullandığım ürünlerin yorumunu yapmak istedim ben de, shea butter yağı mucize bişi gerçekten ben banyodan çıktıktan sonra direklerime, dizlerime, ellerime ve ayaklarıma sürdüm bir dahaki banyoya kadar yumuşacık gezdim
Duş jeli az köpürüyor gibi geldi bana ama hiç önemli değil çünkü en son kullandığım duş jelinden dolayı omuzlarımda çok büyük sivilceler çıkmıştı, karaüzüm duş jelini kullanmaya başladıktan sonra o sivilcelerim sönmeye hatta geçmeye başladı Hassas cilt arkadaşlarıma özellikle tavsiye edebilirim yani.
İşyerinde adres açılmadığı için bir türlü sipariş veremedim akşamları da unutuyorum en kısa zamanda tekrar sipariş vericem şampuan ve katı parfümlerini çok merak ediyorum, haa bir de hediye gönderdikleri maske gerçekten muhteşem Sevdik seni Doa

Bb krem renkli nemlendirici gibi güneş koruma faktörlu jasmin bb krem cok mu yoğun bilmiyorum kadın bence cok uygulamis olabilir mesela şimdi ben garnier kullanıyorum cok uygun fiyata aldim 15 liraya. Cok sürünce cok az sürünce az kapatıyor benim yüzümde en sıkıntı ettiğim şey kırmızı yanaklarım o kırmızılk icin iyi geliyor bana. Bir de geçen suratımi sinekler ısırdı. Kocaman kocaman oldu yüzüm bak mesela onu kapatmadı. Akşam yurda gelip yüzümu temizliyorum pamuk kremin rengi ile doluyo. Bir nevi fondoten de diyebilirız. Ama fondoten kullansa idik. Önce nemlendirici sonra güneş kremi sonra fondoten kullanırdim ama bu sadece tek ürünle herşey bitiyor. Güzel pürüzsüz bir görünüm veriyor. Ama bu kutu bitince yine alır miyim bilmem bir de her gün kullanma yi düşünmüyorm özel günler icin kullanırım yüzüm cok kırmızı olunca birisi ile buluşunca falan

stila kullanıyorum canım ben, pek kapatıcılığı yok hafif renk veriyor cilde, üstünede çok az pudra geçiyorum alnıma falan parlamasın diye. bana bb ondan dolayı yoğun geldi sanırım.

garnier'i ordaki bayan önermedi hiç onu denememiştim, ama jasmini sürünce yüzüme fondoten sürmüş gibi oldu ben daha hafif birşey bekliyordum ondan dolayı, birde fazla uyguladı sanırım. kendi ceplerinden çıkmıyor tabi sürüyorda sürüyorlar

stila kullanıyorum canım ben, pek kapatıcılığı yok hafif renk veriyor cilde, üstünede çok az pudra geçiyorum alnıma falan parlamasın diye. bana bb ondan dolayı yoğun geldi sanırım.

ilk defa duydum,Türkiyede satışı var mı canım bu stilanın,sitesine baktım da yabancı

ilk defa duydum,Türkiyede satışı var mı canım bu stilanın,sitesine baktım da yabancı

tatlım ben internetten aldım, bir tane sitede indirime girmişti o zaman, kargo kuponumda vardı o zaman 15tl gibi bir fiyata gelmişti bana hatta yanında far hediyeside vardı ama göndermediler falan hala telafi etmek için sözde hediye çeki vericekler bekliyorum
satılan yerler vardır belki ama bende bilmiyorum hiç:26:

Kızlar.. Bu selülit ve bölgesel sıkılaşma seti'nden kullanan var mı?
Nedir, nasıldır almak istiyorum ama işe yararmı merak ediyorum.

tamam canım tşk ederim :) biraz pahalı bir markaymış azıcık bakındım da

Genelde garnierin hic bir ürününün önerildiginı görmedim ha gerçekten su roll on şeklinde ki ürünlerini bende sevmiyorum. Bu bb krem konusunda da diğerlerinin içeriği almış başını gidiyordu fiyatları da öyle zaten. Garnierle balm arasında kaldım ki garnier açık ara farkla cok daha ucuzdu denemek istedim ki ben zidaya dan aldim internet den cok ucuza geldi. Nedense watson süvari nereye gitsem garnier yerden yere vuruluyor . Herkes kendi standindan ürün vermek istiyor. Dün kalem almaya gittim akmayan kalem istiyorum dedim beyu satan kadın bundan daha iyisi kesinlikle yok diyor cecile sordum en iyi kalem cecile dir diyo. :-D sonuç olarak yurt da bir tane yarım beyu durdugu icin yine cecile aldim. Bu arada sizin bildiğiniz hemen kuruyan ve akmayan kalem var mi :-(

Kızlar doa dışındaki yorumlarımızı başka bir yerde yapsak ürünlerle ilgili bir yorum geldi diye bakıyorum başka birşeyden bahsetmiş oluyosunuz

Kızlar doa dışındaki yorumlarımızı başka bir yerde yapsak ürünlerle ilgili bir yorum geldi diye bakıyorum başka birşeyden bahsetmiş oluyosunuz

kesinlikle katılıyorum ama ekleme yapmadan da geçemeyeceğim bir şeyi sorarken de daha önceki sayfalarda olup olmadığına bakın lütfen sayfaları okumaya üşeniyorsanız da google dan konu adını sormak istediğiniz şeyi aratın yoksa sorun çünkü sayfa sayısı devamlı artıyor tekrarlar yüzünden sayfalar dolusu aynı şey olduğunda kimse bir şey okumaz oluyor. bb kremle alakalı konu var zaten forumda.

Sabırsızlıkla kargomu bekliyorum
Saçlarımın dökülmesinden manyak oldum çıktım.2 senedir kullanmadığım nerdeyse hiç birşey kalmadı ama sonuç hep hüsran oldu.
Doa ürünlerinden okuduğum yorumlar itibariyle memnun kalacağıma inanıyorum..
Hemen kullanıp yorumlarımı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum

Doa şampuan kullandığımdan beri saçlarım hiç dökülmüyor. Önceden banyodayken birsürü dökülür bide tararken resmen bir avuç elime gelirdi. Şimdi banyoda hiç dökülmüyor tararken de sadece 3-4 tel
Teşekkürler Doa

İnanmıyorum ciddi misin?
Ay İnşallah benimde dökülme durur doa şampuan ile..Benim şuan yıkarken avuş avuş tararken avuç avuç tam 2 senedir durduramadım bir türlü.Allahtan saçlarım gürde kel kalmadım

evet dökülen saçlar için şampuandan aldım bu kadar umutlu değildim ama süperrrr

Kızlar birde birşey sorsam.Bu yağlardan hangisi gözeneklere iyi gelir acaba..Bir kız arkadaşım başı dertte gözenekleriyle.Body shopta bir ürün okumuştum iyi diye.Al dedim.Almış Kullanmış 1 kutu bitti hiç değişiklik yok diyor.Gözenekleri genişlemiş.Diyorum varsa iyi gelecek bir sabun yada yağ gibi bir ürün hediye alayım istiyorum.Bu arada ben ilk siparişim gelmeden 2 ciyi vericem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…