Aynen. Bacaklarım çorak topraklar gibi görüntüsü abartısız. Vücut losyonları da hoş ama onları kokusu için kullanıyorum daha çok. Asıl iyi gelen melisa kremi sanki
hafif hoş bir çiçek gibi sanki.güzel bir kokusu varMelisa kremi nasıl kokuyo kızlar...
cuma gelir sanırımArkadaşlar kaç günde geliyor acaba kargo???Ben dün verdim sipariş.Sabırsızlıkla bekliyorum da
Melisa kremi nasıl kokuyo kızlar...
cuma gelir sanırım
Yapma ya 5 gün demi geliyor kargo???:26:
cuma gelir sanırım
benim son siparişlerim 2 gün sonra gelmişti ama önceki 5-6 günde falan geldi
Uykulu uykulu sürdüm iste sonra da çektim battaniye yi üzerim e uyudum artık daha ısırmadı beni ama krem sayesinde mi bilmiyorum az önce gül suyu aldim rosense. Kapağı açıp kokladım of O neydi öyle cok kötü kokuyor
ben de bidahaki siparişimde vücut losyonu alıcam onları da merak ediyorum en güzel kokulusu hangisi?
papatya alıyım o zaman.bir de çilek kokusunu çok severim ben ama o nasıl bilen var mı acaba??Ben papatyalıyla kayısılıyı kullandım. İkisi de çok güzeldi, papatyalıyı daha çok beğendim
Arkadaşlar kaç günde geliyor acaba kargo???Ben dün verdim sipariş.Sabırsızlıkla bekliyorum da
Benim bir kereye mahsus geç gelmişti. En son siparişim 2 günde geldi ki ben Vanda yaşıyorum uzaklık epey fazla
papatya alıyım o zaman.bir de çilek kokusunu çok severim ben ama o nasıl bilen var mı acaba??
hmm anladım alıp bi deniyim o zman :) fiyatlar o kadar uygun ki herşeyi alasım geliyorçilek kokusu çok yoğun ilk sürdüğümde rahatsız oluyorum ama biraz zaman geçince güzel oluyor
papatya alıyım o zaman.bir de çilek kokusunu çok severim ben ama o nasıl bilen var mı acaba??
Arkadaşlar bir de geçmiş sayfalarda BB krem den bahsediliyor.Ondan da almak istiyorum.Acaba hangi markayı önerirsiniz bana???
Ben garnier sevmemistm çünkü cok az kullanmıştim şimdi yüzüme . Ama şimdi bol bol kullandım cok güzel oldu. İçeriği diğerlerine göre daha iyi. Gratisde ki balm var onu mu alsam diye gidip geliyordum ki oda arkadaşımin dediği gibi biraz daha cok sürdüm şimdi cok memnunm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?