Doa Kozmetik Ürünleri

Aynen. Bacaklarım çorak topraklar gibi görüntüsü abartısız. Vücut losyonları da hoş ama onları kokusu için kullanıyorum daha çok. Asıl iyi gelen melisa kremi sanki

ben de bidahaki siparişimde vücut losyonu alıcam onları da merak ediyorum en güzel kokulusu hangisi?

he ya rosense gülsuyu kokudunda bir cinslik var ekşi ekşi kokuyor ama zamanla azalıyor o ekşi koku ya da burun alışıyor bilemedim ben gül birlik markayı pek sevmiştim ama bulamadım onu tekrar

Benim gül suyu rosense ama altinda küçük gülbirlik yazıyor. Bu arada dermokil kil aldim o ne ya kaya gibi kullanan var mi nasıl ezipde macun yaptınız tortulu gibi içinde küçük taneler kaldı öyle sürdüm yüzüme parmaklarm kıpkırmızı oldu

Arkadaşlar bir de geçmiş sayfalarda BB krem den bahsediliyor.Ondan da almak istiyorum.Acaba hangi markayı önerirsiniz bana???

Ben garnier sevmemistm çünkü cok az kullanmıştim şimdi yüzüme . Ama şimdi bol bol kullandım cok güzel oldu. İçeriği diğerlerine göre daha iyi. Gratisde ki balm var onu mu alsam diye gidip geliyordum ki oda arkadaşımin dediği gibi biraz daha cok sürdüm şimdi cok memnunm

Teşekkürler canım mesajın için.Şuan watsonda indirim varmış garnier BB de.İyi bari alıp denerim...

Kızlar siz bu bb kremi ne için kullanıyorsunuz? Geçen gün watsonsda denedim jasmindi sanırım çok yoğun geldi bana:26:
Ben günlük kullanım için güneş korumalı renkli nemlendirici kullanıyorum yine ama sanki bu bb krem fazla renkli gibiydi bana mı öyle geldi yoksa çalışan yüzüme çok mu uyguladı ben anlamadım. Maske gibi oldu benim yüzümde :26:
birde kızlar acaba doadan aldıklarımızla ilgili fayda görmeye başlayınca acaba sitelerine de mi yorum yapsakki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…