Doa Kozmetik Ürünleri

şampuandan sipariş edicem de kızlar şu yağlı,kuru,boyalı vs resmi olmayan saç bakım şampuanı yazanlar bunlar yeni dedikleriniz dimi?

evet canım
ben yıpranmış işlem görmüş saçlar için olanı aldım
saçlarım ışıl ışıl
çok fazla parlıyo reklam filmlerindeki hatunlar gibi oldum
elimi saçımdan alamıyorum yumuşacık

Canım bu bb krem nedir ? çok merak ettim mucizevi bir ürün mü? :))

Saç kremi mi 5 yıkama yetecek? Ama baya büyük:26: Benim de saçlarım belime kadardır neredeyse, en fazla ceviz büyüklüğünde kullandım, zaten etkisi maske gibi..
Benim şampuanın kıvamı eski nesile göre daha yoğun, normal olanıydı benimkisi, demek yağlı saçlar için olanı daha sulu..

Kızlar bişey sorcam, benim hindistan cevizi yağım su gibi olmuş, erimiş Odada duruyordu, havalar ısındı ondan mı eridi ki?
Buzdolabında falan mı saklamam gerekir?

Canım bu bb krem nedir ? çok merak ettim mucizevi bir ürün mü? :))

Ben de daha yeni keşfettim canım, renkli nemlendirici. Ama kapatıcılığı çok iyi. Yani benim cildimi pürüzsüz yaptı, elmacık kemiklerimde hafif çilimsi güneş lekelerim vardır 3-5 tane, onları falan kapattı. İnternetten bir araştır istersen, bunu keşfedenler fondoteni falan bırakıyor..

Missha en çok önerilen marka, ama watsonsunkilerin missha dan hiç bir farkı olmadığı söyleniyor kullananlar tarafından.

Canım melisayı ve feslegeni yüzünüze sürmeyin .içeriğine bakarsan silikon var .
sürdüm bile yumuşacık yaptı tühh sheabutter sürerim artık

eski saç kremi ama bu blmiyorum ben bol bol sürüyorum bi gıdım yetmiyor bana

bb krem dediğiniz nedir acaba

Canım bunu güneş koruma faktörlü ve çok işlevli bir gündüz kremi gibi düşün. Ama renkli. Sürüldüğünde cilt tonunu düzenliyor ve kusursuzlaştırıyor.
Ben fondoten kullanmam ama pudra kullanırdım, bununla hiç bir şey sürmeme gerek kalmıyor. Tabi çok kusurlu ciltler için yetmez..Onlar da makyaj altına baz olarak kullanabilir. Ben de yakın bir zamanda yine buradan öğrendim bunu. Asyalı kadınların vazgeçilmeziymiş bu kremler.

sürdüm bile yumuşacık yaptı tühh sheabutter sürerim artık

eski saç kremi ama bu blmiyorum ben bol bol sürüyorum bi gıdım yetmiyor bana

Hıım tamam şimdi oldu, eski kremi evet küçük..
Ama kıvamı çok katı canım onun, ben kıyamıyorum onu kullanmaya, bakımlarıma baz olarak kullanıyorum.

Son düzenleme:

Canım şimdi baktımda içeriğinde sanırım talk var yani güneş ışıgını kıran ve kapatıcılığı sağlayan pıiğment toz madde dispersiyon ile baz maddeyle karışıyor. kapatıcılıgından anladım bende sebamedin 50 faktörlük hassas ciltler için güneş kremi var aynı böyle yapıyor cildimi fondöten sürülmüş gibi.
bu arada watsondaki aldıgınız jamınlı bb kremler kore urunu ve ıcınde paraben varmıs.ayrıca şimdi içeriğine baktım çok zararlı maddeler var ben ce sürmeyin cildinize bunları.ben bile yazın sadece dışarı çıkarken sürüyorum (güneşin altında çok duracagım zaman sadece).ürün kimin elinde varsa içerik kısmının resmini koyarsa herkes bakar.

Kızlar bişey sorcam, benim hindistan cevizi yağım su gibi olmuş, erimiş Odada duruyordu, havalar ısındı ondan mı eridi ki?
Buzdolabında falan mı saklamam gerekir?

Canım belli sıcaklığın altında erir o normal... Yazın hep sıvı olacak, katı kullanmak istiyorsan buzdolabında saklamalısın. Sıvı da kullanabilirim diyorsan farketmez. Ben tahta dolabın içinde tutuyorum güneş almayan bir yerde

Hadi ya:26:
Ama herkes çok memnundu bu üründen, hatta ben de pudra sürmem artık makyaj yaptığımda diye seviniyordum:26:

Tamam canım, buzdolabında saklayayım ben onu.

Bu arada ben değişikliklere çok açık bir insan değilim, hiçbir konuda. Şampuanın değiştiğini yorumlarınızdan okuyunca adeta üzüldüm. Ben eskisinden memnundum. Köpürmeyen ve kokusuz olandan:2:

Etkisini okuyunca heyecanlandım ama daha fazla köpürdüğünü ve koku eklendiğini okuyunca eskisini istedim yine

Son düzenleme:
Ben fesleğen ve melisa kremlerini yüzüme sürüyorum hep, hatta nişanlım yüz traşından sonra kullanıyor nemlendirici olarak. Ve çok memnunduk.. Silikonu neden koymuşlar içineee, çıkarsalar ya
Çok üzgünüm

................................
içinde yok yok bütün zararlı maddeler var dioksit,hidroksit olarak yazan maddeler toz beyaz pudra kıvamında kimyasallardır örtücülüğü bunlar saglıyor .silikonun ve paraben in envayi çeşiti var bu kremde buyrun kendiniz bakın...
ayrıca 3 yıl bozulmasını önleyecek kadar koruyucu var yazık cildinize kızlar ya ..

Son düzenleme:
Silikonu gördüm ben de evet, ama el çatlaklarıma çok iyi geliyor. Bir başka krem de bu kadar iyi gelmiyor

Zaten dimeticone sonlarda, yani diğer maddelere göre az. Ben de likit parafini çıkarmalarını istiyorum, ama yine de memnunum kremden

Doa yetkilileri çok biliyorsan kendin yap diyecekler, ne deseler haklılar:18:

Ben de boğa burcu olarak değişikliklerden hiç hazetmem canım, ama buna bayıldım ya..Cidden çok başarılı. Saçlarım hala yumuşacık ve parlak, 24 saat geçti neredeyse üzerinden.

Pööff hevesim kursağımda kaldı
Ama yine de bir fondotenden daha zararlı değildir dimi?:26:

Kızlar ayak setini kullanan var mı? Yüzmeye gittiğim vakit ayak tırnaklarıma mantar bulaşmıştı. Zaman zaman kurtuluyorum fakat tamamen gitmiyor galiba. Ne zaman havalar ısınsa hemen başlıyor. Tıbbi ilaçlar kullandım geçici olarak fayda ediyor fakat asla tamamen gitmedi, ortamını bulunca ortaya çıkıyor

Benim gibi sorunu olan var mı. Ayak setinde çay ağacı yağı gördüm, iyi gelir gibi sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…