- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
kızlar melisa kremi yüze sürülüyor mu ? ayrıca shea butter güneş yanığına iyi gelirmi pancar gibi olmuş suratım
şampuandan sipariş edicem de kızlar şu yağlı,kuru,boyalı vs resmi olmayan saç bakım şampuanı yazanlar bunlar yeni dedikleriniz dimi?
Valla benim gittiğim watsonsta bolca vardı, fiyatı da 12'ye inmiş
Çok sevdim ben de bb kremleri gerçekten.
O 178 liralık olanı kendileri kullansın bolca. İnsanları nasıl kazaklasınlar diye bakıyorlar.
Bu arada şampuan ve saç kremlerinin fotoğrafları yok canım, krem tek çeşit görünüyor sitede ama 3 çeşit yanılmıyorsam, mail atıp öğren istersen.
kızlar melisa kremi yüze sürülüyor mu ? ayrıca shea butter güneş yanığına iyi gelirmi pancar gibi olmuş suratım
duştan çıktım şimdi papatyalı duş jelinin kokusunu pek beğenmedim ama zaten sadece duşta kokuyor duş jelleri yumuşacık yaptı tenimi.Yeni nesil seride yağlı şampuan vardı hediyelerimin içinde kıvamı sulu yani diğeri gibi sulandırmaya gerek yok ve çok güzel köpürüyor üstünede saç kreminden kullandım böyle giderse krem bana 5 yıkama kadar yeticek çünkü saçlarım çok uzun nasıl gelcekler saçıma tarayıp yıkayınca söylüycem kil sabunuylada iyice yıkadım yüzüm nemlendiricim birazdan yani banyom doayla doldu
Canım bu bb krem nedir ? çok merak ettim mucizevi bir ürün mü? :))
Ben yazdım bak, bb kremler %50 indirime girmiş watsonsta..3 tane aldım ben
Gerçekten bb krem çıkarsalar ne güzel olur ya..
sürdüm bile yumuşacık yaptı tühh sheabutter sürerim artıkCanım melisayı ve feslegeni yüzünüze sürmeyin .içeriğine bakarsan silikon var .
Saç kremi mi 5 yıkama yetecek? Ama baya büyük:26: Benim de saçlarım belime kadardır neredeyse, en fazla ceviz büyüklüğünde kullandım, zaten etkisi maske gibi..
Benim şampuanın kıvamı eski nesile göre daha yoğun, normal olanıydı benimkisi, demek yağlı saçlar için olanı daha sulu..
Kızlar bişey sorcam, benim hindistan cevizi yağım su gibi olmuş, erimişOdada duruyordu, havalar ısındı ondan mı eridi ki?
Buzdolabında falan mı saklamam gerekir?
bb krem dediğiniz nedir acaba
sürdüm bile yumuşacık yaptı tühh sheabutter sürerim artık
eski saç kremi ama bu blmiyorum ben bol bol sürüyorum bi gıdım yetmiyor bana
Ben de daha yeni keşfettim canım, renkli nemlendirici. Ama kapatıcılığı çok iyi. Yani benim cildimi pürüzsüz yaptı, elmacık kemiklerimde hafif çilimsi güneş lekelerim vardır 3-5 tane, onları falan kapattı. İnternetten bir araştır istersen, bunu keşfedenler fondoteni falan bırakıyor..
Missha en çok önerilen marka, ama watsonsunkilerin missha dan hiç bir farkı olmadığı söyleniyor kullananlar tarafından.
Kızlar bişey sorcam, benim hindistan cevizi yağım su gibi olmuş, erimişOdada duruyordu, havalar ısındı ondan mı eridi ki?
Buzdolabında falan mı saklamam gerekir?
Canım şimdi baktımda içeriğinde sanırım talk var yani güneş ışıgını kıran ve kapatıcılığı sağlayan pıiğment toz madde dispersiyon ile baz maddeyle karışıyor. kapatıcılıgından anladım bende sebamedin 50 faktörlük hassas ciltler için güneş kremi var aynı böyle yapıyor cildimi fondöten sürülmüş gibi.
bu arada watsondaki aldıgınız jamınlı bb kremler kore urunu ve ıcınde paraben varmıs.ayrıca şimdi içeriğine baktım çok zararlı maddeler var ben ce sürmeyin cildinize bunları.ben bile yazın sadece dışarı çıkarken sürüyorum (güneşin altında çok duracagım zaman sadece).ürün kimin elinde varsa içerik kısmının resmini koyarsa herkes bakar.
Canım belli sıcaklığın altında erir o normal... Yazın hep sıvı olacak, katı kullanmak istiyorsan buzdolabında saklamalısın. Sıvı da kullanabilirim diyorsan farketmez. Ben tahta dolabın içinde tutuyorum güneş almayan bir yerde
Bu arada ben değişikliklere çok açık bir insan değilim, hiçbir konuda. Şampuanın değiştiğini yorumlarınızdan okuyunca adeta üzüldüm. Ben eskisinden memnundum. Köpürmeyen ve kokusuz olandan:2:
Etkisini okuyunca heyecanlandım ama daha fazla köpürdüğünü ve koku eklendiğini okuyunca eskisini istedim yine
Eki Görüntüle 414909 ................................
içinde yok yok bütün zararlı maddeler var dioksit,hidroksit olarak yazan maddeler toz beyaz pudra kıvamında kimyasallardır örtücülüğü bunlar saglıyor .silikonun envayi çeşiti var bu kremde buyrun kendiniz bakın...
ayrıca 3 yıl bozulmasını önleyecek kadar koruyucu var yazık cildinize kızlar ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?