Doa Kozmetik Ürünleri

Eğer bu şampuan devam etmezse kadınları toplar linç girişiminde bulunurum diye tehdit ettim ben

Bende çok beğendim ya şampuanı, eski sülfatsız şampuanım halt etmiş resmen yanında
dün bir arkadaşım dediki naptın sen saçına daha parlak hemen söyledim alışveriş yapıcak o da

Aynen öyle..Ben uzun zamandır kullanmıyorum market şampuanı, fazla köpürmesi haricinde pek hatırlamıyorum ama yarattığı hissi batsın. Basıyorlar içine kimyasalı. Doa bu haliyle tüm şampuanları sollamış.

bu bahsettiğiniz yeni nesil şampuanları köpürüyorsa ben de alıcam
bir de şu an indirimdeki duş jelleri nasıl acaba?

Çok memnun kalacaksın.

Notuna ne yazmışlar öyle
Hem de iğrenç bir el yazısıyla
Kolyeni ben de çok beğendim.

Ben çok beğendim kokusunu, ama çilekli losyonu beğenmedim..papatyalı çok güzelmiş..

Bir de şu melisa solid parfümü kaldırsınlar yaa
Bol bol japon kirazı yapsınlar

Son düzenleme:
Bende çok beğendim ya şampuanı, eski sülfatsız şampuanım halt etmiş resmen yanında
dün bir arkadaşım dediki naptın sen saçına daha parlak hemen söyledim alışveriş yapıcak o da

Ya ben delirmiş gibi devamlı yazıyorum ama hak veriyorsunuz bana dimi?
Dün akşam yıkadım ve saçıma hiç bir şey sürmedim, yumuşacık ve pırıl pırıl..Altın bulmuş gibiyim resmen..
Sen hangisini kullanıyordun canım?

duş jeline cesaret edemedim temiz hissemedim gitti kendimi jellerle
beyaz hacı şakire sevdalıyım ama telefondaki beyfendi bilmiş gibi zararını anlattı uzun uzun ne yapacağımı şaşırdım :44:
bal jojoba demişsin de göremedim ben onları içeriklerde de?

Ben yazdım bak, bb kremler %50 indirime girmiş watsonsta..3 tane aldım ben
Gerçekten bb krem çıkarsalar ne güzel olur ya..
ben de aldım işte
bu kıştan beri bb kremle dolaşıyorum jasmine e alternatif bulurum diye bu yaka denen devasa avm de kozmetikçilerden birine sordum bb krem indirimli fiyatı 176 liraymış
elime sürdüm dolaşırken uçtu gitti, doğaüstü doğallığından mütevellit olsa gerek fiyatı
doa duysun sesimizi bb krem de isteriz!!
telefonda 3-4 ay yetecek kadar toplu alış yapıyoruz ama bu aralar bir şey oldu bütün ürünler tükendi dedi, kadınlar kulübünden dolayı olabilir o dedim

Valla benim gittiğim watsonsta bolca vardı, fiyatı da 12'ye inmiş
Çok sevdim ben de bb kremleri gerçekten.

O 178 liralık olanı kendileri kullansın bolca. İnsanları nasıl kazaklasınlar diye bakıyorlar.

Bu arada şampuan ve saç kremlerinin fotoğrafları yok canım, krem tek çeşit görünüyor sitede ama 3 çeşit yanılmıyorsam, mail atıp öğren istersen.

Son düzenleme:

12 liraya mı düşmüş
alıp yedekleyim hemen
ne zamana kadar kampanya haberiniz var mı kızlar

kuzu şampanın üstünde yazıyo
sitede içerik yazmıyo sanırım
ben de içeriğine bakmadan
işlem görmüş yıpranmışı görünce aldım

kızlar melisa kremi yüze sürülüyor mu ? ayrıca shea butter güneş yanığına iyi gelirmi pancar gibi olmuş suratım

12 liraya mı düşmüş
alıp yedekleyim hemen
ne zamana kadar kampanya haberiniz var mı kızlar

Canım ben cuma günü aldım..Heralde hala devam ediyordur..Daha alacaktım da bir de bozulur falan
Ben de şok geçirdim fiyatı görünce, neredeyse tüm ürünler yarı yarıya indirimde..temizleme jelleri, tonikler, makyaj ürünleri v.s..
Gidin bir kurcalayın =)

kızlar melisa kremi yüze sürülüyor mu ? ayrıca shea butter güneş yanığına iyi gelirmi pancar gibi olmuş suratım

ben melissa kremini nemlendirici olarak kullanıyorum
aslında aleo vera çok iyi gelir yanıklara varsa kullan

yarın fırsatım olursa bi bakayım madem

şampuandan sipariş edicem de kızlar şu yağlı,kuru,boyalı vs resmi olmayan saç bakım şampuanı yazanlar bunlar yeni dedikleriniz dimi?

duştan çıktım şimdi papatyalı duş jelinin kokusunu pek beğenmedim ama zaten sadece duşta kokuyor duş jelleri yumuşacık yaptı tenimi.Yeni nesil seride yağlı şampuan vardı hediyelerimin içinde kıvamı sulu yani diğeri gibi sulandırmaya gerek yok ve çok güzel köpürüyor üstünede saç kreminden kullandım böyle giderse krem bana 5 yıkama kadar yeticek çünkü saçlarım çok uzun nasıl gelcekler saçıma tarayıp yıkayınca söylüycem kil sabunuylada iyice yıkadım yüzüm nemlendiricim birazdan yani banyom doayla doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…