Doa Kozmetik Ürünleri

Ben kendime saç bakım yağı aldim doa dan. Uzatma yağı aldım üc defa yaptim cok hoşuma gitti.

ben de pirinç kepeği yağına kavuştum nihayet
ilk izlenimim argan yağına benzediği yönünde
yağ gibi vıcık vıcık bi histen ziyade
cilt tarafından serum misali hemen emiliyo
beğendim ben
argan yağının pabucunu çok kolay dama atabilir

bu hindistan cevizi yağı tam bi mucize
aşığım kendisine kokusuna her bişeyine
shea butter ve hindistan cevizi yağını karıştırıp
komple saçıma sürüyorum ben
sonuç harika yumuşacık ışıl ışıl saçlar

Ben de doa nin hint yağı argan yağı pirinç kepeği yağı saç uzatıcı yağı saç dökülmesi yağı ve shea butter ı var. Sizce hindistan cevizi de alayım mi tam olarak ne ise yarıyo.

Ben de doa nin hint yağı argan yağı pirinç kepeği yağı saç uzatıcı yağı saç dökülmesi yağı ve shea butter ı var. Sizce hindistan cevizi de alayım mi tam olarak ne ise yarıyo.

hindistan cevizi yağı katı bi yağ
ben sıcak kaseye koyup eritiyorum ya da fön makinasını tutuyorum
saçları kesinlikle besliyo ve uzamasına yardımcı
benim saçlarım çok hızlı uzar ben hindistan cevizine bağlıyorum bunu
meyvesini de çok severek yerim
ayrıca ben diplere de sürüyorum ama en çok boy ve uçlara
sonra streçle ve havluyla sarıp sabah yıkıyorum
onun verdiği parlaklık ve yumuşaklığı hiç bişey veremez

Son düzenleme:
Hindistan cevizi yağı kısa zincirli yağ asitlerinden oluştuğu için saça ve cilde derinlemesine işleyebiliyor.

Kullandığımız birçok yağ saç ve cildin üzerinde kalıyor ve tabaka oluşturuyor. Bu şekilde saçı ve cildi koruyorlar ama yapısına işlemiyorlar.
Hindistan cevizi yağı ise saçın yapısını bile değiştirebiliyor. Kuru ve şekle girmeyen saçları yumuşak hale getiriyor. Fakat saç kremiyle kullanıldığı taktirde diğer yağlara benzer şekilde yine yüzeyde kalıyor

Saçı veya cildi temizledikten sonra ekstra birşey sürmeden kullanmak gerekiyor. İlk önce saç yağlı gibi olabilir, ben topuz yapıyorum. Ertesi gün hiç yağlı olmuyor ve saç gerçekten yumuşak oluyor

Saçını boyayanlar ise, boyadan önce sadece bu yağla bakım yaparak peroksitten gelen zararı önlüyorlar. (Amonyaklı boya olmaması şartıyla)

ben bazen gecelerı yuzumede sruyorum hındıstan cevızı yagı nı.ama gercekten sactakı etkısıne bende hayraınım.tabı mavıkscum verdıgın bılgıden haberdar degıldım yanı derınlemesıne ısledıgınden bunuda ogrendım hepten hosma gıttı sagol canım.ama benn surup bekletıp yıkıyorm o sekıldede saca ıslıyormudur acaba?bırde konyla alakasız ama goz altlarım o kadar nemsızkı hafıften kırısıklıklar basladı ve cok korkuyorum acaba bır yag surebılırmıyım ya da ne kullanmalıyım etkılı bısey bılıyosanız yazı hayrınıza kızlar ya

Arkadaşlar az önce doa yetkilisiyle konustum yarın ciddi bir indirim olcakmış bilginize :)

Bayanlar sivilcelerim için önerebilceğiniz bi ürünü var mı ?
Ben kullandım,memnunum dediğiniz bi ürün
Yoksa arayıp sorsam mı?

yeni ürünler eklenmiş
duş jellerini gördüm
güvenle kullanacağım bi duş jeli buldum sonunda

bu ara da hepimizin işçi emek ve özgürlük bayramı kutlu olsun kızlar

Nee duş jelımi cikti nerde ya az önce siparis verdim nasıl görmedim ya olamaz bende istiyorum

Aaa simdi gördüm ama sls içeriyormus salyangoz kremi ne ise yarıyor acaba onu da simdi gördüm

Nee duş jelımi cikti nerde ya az önce siparis verdim nasıl görmedim ya olamaz bende istiyorum

ben de yeni gördüm valla
kampanyalı ürünlerde
fiyatları da gayet ucuz
ilk maaşla alıcam denicem ben de
şampuanlarında seçenekleri artmış
kuru saçlar yağlı yıpranmış saçlar için olanı falan çıkmış
kremlerinin de öyle

Bi sürü şey çıkmış yeni hepsinden alasım geldi şimdi :)) indirim ne kadar sürecek acaba :44:

Bende cok merak ediyorum indirim ne zaman a kadar. Cok güzel şeyler çıkmış ama ben siparis verdikten sonra siteye koydular kısmetim değilmis. Şampuanlar da 400 ml bir tane ben bir tane arkadaşım istedi aldım.

Bende cok merak ediyorum indirim ne zaman a kadar. Cok güzel şeyler çıkmış ama ben siparis verdikten sonra siteye koydular kısmetim değilmis. Şampuanlar da 400 ml bir tane ben bir tane arkadaşım istedi aldım.

Canım bugün mü verdin siparişi eğer bugunse kargolar bugun calısmıyor arayıp ekleme yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…