- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
haha evet bana da aynısını söylediler çok hoş, güldüm baya..
evet mail attım da içeriğine bakıcam sonra dönecekler bana, kızmışlardır :44: hem ortalığı velveleye ver, gelmemiş nası bakım yapcam şimdi diye hem de içeriğine bakmadan yanlışlık yap
du bakalım gönderirler belkim bakarsın da
evet ben de ilk yıkamada başarılıydım zannediyorum. önler - yanlar - arkalar... dipleri bitirdikten sonra bir de uzun olduğu için uçlar.. uğraştırıcı ama sağlıklı olacaksa değer.. :131:
hmm iyi fikirmiş bu, benim sonraki listem kabarıyor gitgide
Onlar bizim gibi bir sürü kişiyle ilgilendikleri için böyle tepkilere alışkınlardır
O saç yıkama işi zaten çok uzun sürüyor,benim saçlarım belimde yıka yıka bitmiyor
Onlar için canım yeşil çay sabunu işe yarayabilir...Yeşil çay ciltteki kızarıklara iyi geliyor bir ara ben maskesini kullanmıştım ve gayet iyiydi...
Canım ya tam üstüne bastın aslında
Yeşil çayı buz küpü halinde kullanıyordum bir haftadır falan,bu kızarıklar da yeni çıktı,yeşil çaydan olamaz herhalde:44:
Hemen gelmiş senin siparişin keşke benimde gelse kulağım kapıda bekliyorum bende şuan
Canım vücut için %15lik az gelmiş olabilir birde ne çok az ne de çok fazla sürülmeli. Benim bacaklarımda yaklaşık 4-5 senelik batık izleri var şuan 5. uygulamayı yaptım ve şişem yeni bitti. Baya hafifledi benim izlerim birkaç uygulama sonra kaybolacağını düşünüyorum artık.
sen anladığım kadarıyla yüzüne yapıcaksın uygulamayı ondan dolayı ağustosta da ben tehlikeli olacağını düşünüyorum çünkü güneş hala çok etkili oluyor yeni lekelere merhaba demek zorunda kalırsın. yüzeysel bir soyulma olmuyor yani pul pul deri atma gibi değil, güneşte çok durduğumuzda acılı bir yanma çeşidi vardır ya sonradan uzun uzun soyulur özellikler omuzlarımız tca'da bende aynı o şekilde bir soyulma yapıyor umarım anlatabilmişimdir. Ama deriyi biz hiç ellemiyoruz bn o hatayı çünkü bir kere yaptım pesbembe derimi gördüm minicikde ton farkı oldu orda Düzenli kremini sürersen cildine kahverengi kabuk kabuk olmaz kalkan deri kremle nemlendiriliceği için ölüde olsa çok kararmıyor. Ama tabi yine sen bilirsin :26:
Birde heryere eşit bir şekilde sürmek çok önemli ben birkaç videoda görmüştüm bazı yerlere fazla sürenlerde de ton farkı olmuştu, ondan dolayı çok dikkat etmek gerekiyor.
Yüzümde kullanmadığım için tam da emin olamıyorum aslında ama aynı şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum. Yine birşey takılırsa sorabilirsin
Canım bende sivilce problemi pek olmadığı için bu konuda birşey diyemiyorum malesef yanlış bilgilendirmek istemem. Ama lekeler için iyi geldiğini söyleyebilirim. Ben pirinç kepeği yağı kullanıyorum onun yanında destekleyici oluyor gibi geliyor bana nar sabunu.
Anladım canım,deneyelim bakalım hiç olmadı güneş lekeme iyi gelir