ama böyle sivilce izleriyle dolaşmak çok zoruma gidiyotamam cildim bebek gibi değildi ama bu kadar kötüde değildi yaa resmen çirkinleştim bir an önce düzelmesi lazım... güneş batmadan evden çıkmıyorum okulda bitti 1-2 ay böyle idare edebilirsem herşey çok güzel olacak :44::44:
peki öyle olsun
kedideki keyfe bak yaa
Islatmadan önce şampuan uygularsan daha kolay arındığını göreceksin
Yepyeni ürünlerim geldiiiii
Lilyum solid çok güzel kokuyor kızlar almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum hafif bir koku.
Limon çiçeği de istemiştim ama yanlış gelmiş ıhlamur ve hiçte sevmem kendisini
Nane sabunu çok övüldü burda onu sipariş verdim ama onun yerine de nar geldi
Ufak tefek hatalar olması çok normal yetişemiyorlar yoğunluktan.
Neyseki hemen asıl ürünlerimi yollayacak doa
Birde melisa kremi yollamışlar onada bayılldımmmmm.
Ben dün gece öyle yaptım bu karısımı akşamdan sacıma surdum sabaha kadar durdu bu sabah yıkadım, ama dün aksam doaya maıl attıp sordum sabaha kadar bekletsem saçımda zararlı olur mu dıye, zararı olmyacagını bekletebılecegımı ancak yıkarken su değmeden şampuanlamamı bu şekilde yagın daha kolay arınacagını söyledıler.
Kızlar konu ilerlediği için yeni okuyacak arkadaşların gözünden kaçmaması için tekrar etmek istedim, solid parfümü duştan sonra koltuk altınıza yedirin deodorantlara elveda dersiniz benim gibi
bu arada keçi sütü ve süt-bal sabunları çok hoşuma gitti. yüzümü yıkadım, yumuşacık oldu.
yosun sabununa da başladım, kokusu çok hoşuma gitti. selülit için banyodayken kullanıyorum.
bundan sonraki siparişlerde de sabun doldurcam sanırım.
NAR SABUNU diyordu bi arkadaş ama, cilt icin mi acaba? nasıl kullanıyorsunuz?
ben de yağ bakımından sonra nasıl arındıracağım diyordum. bakalım deneyelim görelim
benim ürünlerim de geldi, herkesinki hediyeli hediyeli gelir, benimki eksik geldihem dökülme hem uzama için yağ istemiştim, sadece bakım yağı yazan bi kutu geldi,diğeri yok.
mail attım hemen, sağolsun özcan bey espriyle karışık cevapladı. paketleme yapan arkadaş aşık aşık dolaşıyormuş bu sıralarseninkindeki yanlışlıklar da bundan kaynaklı olabilir gönderecekler ama benim kafam karıştı tekrar mail attım sabah.. gelen bakım yağı kutusu iki yağda da aynı.. sanırım içeriğine bakıp söylemem gerekiyordu. artık akşam bakıp tekrar mail atacağım.. onu gönderirken bir iki parfüm düşüverse kutuya keşke
bu da güzel haber, sanki uzun durunca daha etkili gibi geliyor insana.. deneyeceğim şu bakım yağları krizini çözeyim de inş
bu çok iyi bir fikir, ben sipariş verirken yoktu stokta,ben verdim geldilerbir dahaki siparişte doldurcam parfümleri
Ben laktik asiti birazcık kafamda oturtmaya başladım ilk saf olarak minik bir bölgede deniyeceğim ama tabi tonik ve başka planlar bende de mevcut, yarın gelirse akşam ilk birkaç deneyimi yazıcam buraya muhakkak. Hemen sonuç almayı beklemiyorum ama ilk gözlemlerimi yazarım size. Zaten kullandığımda tca'dan farkını da muhakkak gözlemlerim çünkü onu sürdüğümde yanma ve kızarıklık oluyor hemen 2 dk zor dayanıyorum yıkamadan ki bu his bacağımdaki kalın deri de oluyor bakalım laktik asitte böyle şeyler olucak mı merakla bekliyorum. Gelsede kullansam ya çok sabırsızım
Ben nar sabununu yüzüm için kullanıyorum çok memnunum açıkcası, cildimi çok güzel partlattı ve çok iyi temizleyici.
kızlar size gıcık olabilir miyim
sizin yüzünüzden kendimi pinti hissetmeye başladım
şampuanı az dökün az dökün dediniz dedinz ben de bayağı az kullanmışı msaçlarım olduğu gibi kalmış
bugün yıkadım iyice, boolca döktüm bi güzel temizlendi
ama bi hata yaptım çalkalamayı unuttum kullanmadan önce. her neyse işte şimdi saçalrım tertemiz kepeksiz
kızlar size gıcık olabilir miyim
sizin yüzünüzden kendimi pinti hissetmeye başladım
şampuanı az dökün az dökün dediniz dedinz ben de bayağı az kullanmışı msaçlarım olduğu gibi kalmış
bugün yıkadım iyice, boolca döktüm bi güzel temizlendi
ama bi hata yaptım çalkalamayı unuttum kullanmadan önce. her neyse işte şimdi saçalrım tertemiz kepeksiz
Pixim nar sabunu bende kullanmak istiyorum yüzüme.
Kızarıklıklar çıktı yüzümde sivilce gibi işe yararmı acaba?
Benim ürünlerimde eksikti ama hediyeside vardı
Bende mail attığımda kargolayan arkadaşın halil sezai fanı olduğunu ondan böyle olduğunu söylemişlerdi çok gülmüştüm
İçeriklerine bakıp biran önce mail at tekrar yanlış birşey gelmesin..Belki bu mesajını görüp parfümde koyarlar
Saçlar uzun olunca az şampuan yetmiyor malesef
Onlar için canım yeşil çay sabunu işe yarayabilir...Yeşil çay ciltteki kızarıklara iyi geliyor bir ara ben maskesini kullanmıştım ve gayet iyiydi...
Hemen gelmiş senin siparişin keşke benimde gelse kulağım kapıda bekliyorum bende şuanpixim ben geçen gün doa dan tca 15 aldım ama sonbaharı bekliyorum. bununla ilgili senden bilgi almak istiyorum. ilk geldği gün meraktan kolumdaki 5 6 yanık izi üzerinde denedim ama galiba çok az sürdüm hiç etki etmedi. evlendiğim ilk zamanlar tecrübesizlikten sürekli elimi kolumu yakardım fırında. 2 3 senelik izler tca nın faydası olur mu acaba onlara?
öğretmenim ben malum eylül 1 de işbaşı var ve dönem içnde rapor veya izin almamız çok problem oluyor. bazen acaba diyorum tatil dönüşü ağpustosta tca 15 i yüzümde denesem mi? benim ev kuzey cephe hiç güneş almıyor. 50f güneş koruyucu ile (innova-lancome) korusam yeni lekelere yelken açar mıyım acaba?
yada ekim gibi yapsam bu kahverengilikler oluşuyor mu öyle okula gidebilirmiyim ki. böyle yüzeysel bir soyulma olursa giderim diyorum ama öle kahve kabuk kabuk soyulursa dışarı çıkamam.
benim tca daki amacım elmacık kemiklerimin üzerinde 10 15 tane küçük küçük kahve güneş lekeleri var ve bunlar geçmişe dayanıyor 4 5 yıllık bi geçmişleri var. sanırım birkç seans yapmam lazım ama ben öle kıpkırmızı dolaşamam zaten sarı pembe bi tenim var. amacım yılda 1 2 defa yapıp hafif kırışıklıkları gidermek. lekeleri de aradan çıkarsak fena olmaz hani. ama geçmeseler de sorun değil. cildim yenilensin sağlıklı, genç ve bakımlı dursun yeter
Pixim nar sabunu bende kullanmak istiyorum yüzüme.
Kızarıklıklar çıktı yüzümde sivilce gibi işe yararmı acaba?
kızlar su melisa kremi cok kuru ciltler için yüze sürülür mü sizce? ablam gördü bayıldı , yüzüm için tam aradığım krem dedi yağlı yağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?