Doa Kozmetik Ürünleri

Çirkin olduğunu sanmıyorum ama kremi bu mevsimde kullanırsan oldukça çirkinleşeceğinden eminim Evden çıkmasan da lütfen bu mevsimde kullanma canım, eylül ekim gibi başla kreme...
medacassol kullan bir süre, o biraz toparlar kışa kadar..

Islatmadan önce şampuan uygularsan daha kolay arındığını göreceksin

ben de yağ bakımından sonra nasıl arındıracağım diyordum. bakalım deneyelim görelim

benim ürünlerim de geldi, herkesinki hediyeli hediyeli gelir, benimki eksik geldi hem dökülme hem uzama için yağ istemiştim, sadece bakım yağı yazan bi kutu geldi,diğeri yok.
mail attım hemen, sağolsun özcan bey espriyle karışık cevapladı. paketleme yapan arkadaş aşık aşık dolaşıyormuş bu sıralar seninkindeki yanlışlıklar da bundan kaynaklı olabilir gönderecekler ama benim kafam karıştı tekrar mail attım sabah.. gelen bakım yağı kutusu iki yağda da aynı.. sanırım içeriğine bakıp söylemem gerekiyordu. artık akşam bakıp tekrar mail atacağım.. onu gönderirken bir iki parfüm düşüverse kutuya keşke

bu da güzel haber, sanki uzun durunca daha etkili gibi geliyor insana.. deneyeceğim şu bakım yağları krizini çözeyim de inş

Kızlar konu ilerlediği için yeni okuyacak arkadaşların gözünden kaçmaması için tekrar etmek istedim, solid parfümü duştan sonra koltuk altınıza yedirin deodorantlara elveda dersiniz benim gibi

bu çok iyi bir fikir, ben sipariş verirken yoktu stokta,ben verdim geldiler bir dahaki siparişte doldurcam parfümleri

bu arada keçi sütü ve süt-bal sabunları çok hoşuma gitti. yüzümü yıkadım, yumuşacık oldu.
yosun sabununa da başladım, kokusu çok hoşuma gitti. selülit için banyodayken kullanıyorum.
bundan sonraki siparişlerde de sabun doldurcam sanırım.

NAR SABUNU diyordu bi arkadaş ama, cilt icin mi acaba? nasıl kullanıyorsunuz?

Ben nar sabununu yüzüm için kullanıyorum çok memnunum açıkcası, cildimi çok güzel partlattı ve çok iyi temizleyici.

Benim ürünlerimde eksikti ama hediyeside vardı
Bende mail attığımda kargolayan arkadaşın halil sezai fanı olduğunu ondan böyle olduğunu söylemişlerdi çok gülmüştüm
İçeriklerine bakıp biran önce mail at tekrar yanlış birşey gelmesin..Belki bu mesajını görüp parfümde koyarlar

pixim ben geçen gün doa dan tca 15 aldım ama sonbaharı bekliyorum. bununla ilgili senden bilgi almak istiyorum. ilk geldği gün meraktan kolumdaki 5 6 yanık izi üzerinde denedim ama galiba çok az sürdüm hiç etki etmedi. evlendiğim ilk zamanlar tecrübesizlikten sürekli elimi kolumu yakardım fırında. 2 3 senelik izler tca nın faydası olur mu acaba onlara?
öğretmenim ben malum eylül 1 de işbaşı var ve dönem içnde rapor veya izin almamız çok problem oluyor. bazen acaba diyorum tatil dönüşü ağpustosta tca 15 i yüzümde denesem mi? benim ev kuzey cephe hiç güneş almıyor. 50f güneş koruyucu ile (innova-lancome) korusam yeni lekelere yelken açar mıyım acaba?
yada ekim gibi yapsam bu kahverengilikler oluşuyor mu öyle okula gidebilirmiyim ki. böyle yüzeysel bir soyulma olursa giderim diyorum ama öle kahve kabuk kabuk soyulursa dışarı çıkamam.
benim tca daki amacım elmacık kemiklerimin üzerinde 10 15 tane küçük küçük kahve güneş lekeleri var ve bunlar geçmişe dayanıyor 4 5 yıllık bi geçmişleri var. sanırım birkç seans yapmam lazım ama ben öle kıpkırmızı dolaşamam zaten sarı pembe bi tenim var. amacım yılda 1 2 defa yapıp hafif kırışıklıkları gidermek. lekeleri de aradan çıkarsak fena olmaz hani. ama geçmeseler de sorun değil. cildim yenilensin sağlıklı, genç ve bakımlı dursun yeter

kızlar size gıcık olabilir miyim
sizin yüzünüzden kendimi pinti hissetmeye başladım
şampuanı az dökün az dökün dediniz dedinz ben de bayağı az kullanmışı msaçlarım olduğu gibi kalmış
bugün yıkadım iyice, boolca döktüm bi güzel temizlendi
ama bi hata yaptım çalkalamayı unuttum kullanmadan önce. her neyse işte şimdi saçalrım tertemiz kepeksiz

Ben nar sabununu yüzüm için kullanıyorum çok memnunum açıkcası, cildimi çok güzel partlattı ve çok iyi temizleyici.

Pixim nar sabunu bende kullanmak istiyorum yüzüme.
Kızarıklıklar çıktı yüzümde sivilce gibi işe yararmı acaba?

Saçlar uzun olunca az şampuan yetmiyor malesef

Şu şampuanı çalkalama olayı yok mu..hep yıkadıktan sonra aklıma geliyor

haha evet bana da aynısını söylediler çok hoş, güldüm baya..
evet mail attım da içeriğine bakıcam sonra dönecekler bana, kızmışlardır :44: hem ortalığı velveleye ver, gelmemiş nası bakım yapcam şimdi diye hem de içeriğine bakmadan yanlışlık yap
du bakalım gönderirler belkim bakarsın da

Saçlar uzun olunca az şampuan yetmiyor malesef

evet ben de ilk yıkamada başarılıydım zannediyorum. önler - yanlar - arkalar... dipleri bitirdikten sonra bir de uzun olduğu için uçlar.. uğraştırıcı ama sağlıklı olacaksa değer.. :131:

Onlar için canım yeşil çay sabunu işe yarayabilir...Yeşil çay ciltteki kızarıklara iyi geliyor bir ara ben maskesini kullanmıştım ve gayet iyiydi...

hmm iyi fikirmiş bu, benim sonraki listem kabarıyor gitgide

Hemen gelmiş senin siparişin keşke benimde gelse kulağım kapıda bekliyorum bende şuan
Canım vücut için %15lik az gelmiş olabilir birde ne çok az ne de çok fazla sürülmeli. Benim bacaklarımda yaklaşık 4-5 senelik batık izleri var şuan 5. uygulamayı yaptım ve şişem yeni bitti. Baya hafifledi benim izlerim birkaç uygulama sonra kaybolacağını düşünüyorum artık.
sen anladığım kadarıyla yüzüne yapıcaksın uygulamayı ondan dolayı ağustosta da ben tehlikeli olacağını düşünüyorum çünkü güneş hala çok etkili oluyor yeni lekelere merhaba demek zorunda kalırsın. yüzeysel bir soyulma olmuyor yani pul pul deri atma gibi değil, güneşte çok durduğumuzda acılı bir yanma çeşidi vardır ya sonradan uzun uzun soyulur özellikler omuzlarımız tca'da bende aynı o şekilde bir soyulma yapıyor umarım anlatabilmişimdir. Ama deriyi biz hiç ellemiyoruz bn o hatayı çünkü bir kere yaptım pesbembe derimi gördüm minicikde ton farkı oldu orda Düzenli kremini sürersen cildine kahverengi kabuk kabuk olmaz kalkan deri kremle nemlendiriliceği için ölüde olsa çok kararmıyor. Ama tabi yine sen bilirsin :26:
Birde heryere eşit bir şekilde sürmek çok önemli ben birkaç videoda görmüştüm bazı yerlere fazla sürenlerde de ton farkı olmuştu, ondan dolayı çok dikkat etmek gerekiyor.
Yüzümde kullanmadığım için tam da emin olamıyorum aslında ama aynı şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum. Yine birşey takılırsa sorabilirsin

Pixim nar sabunu bende kullanmak istiyorum yüzüme.
Kızarıklıklar çıktı yüzümde sivilce gibi işe yararmı acaba?

Canım bende sivilce problemi pek olmadığı için bu konuda birşey diyemiyorum malesef yanlış bilgilendirmek istemem. Ama lekeler için iyi geldiğini söyleyebilirim. Ben pirinç kepeği yağı kullanıyorum onun yanında destekleyici oluyor gibi geliyor bana nar sabunu.

Kızlar yenı kargom geldı aslında iki kargom da bugun gelır dıye beklıyordum ama bırı geldı.
Lilium Solid Parfümüm de geldı kokusu hakkında hemen sizlere yorum yapayım, lilyumun çok hoş ağır olmayan bir kokusu var ben çok beğendim daha önce katı parfumlerden sadece pedasayı denemıstım pedasanın kokusu bana biraz ağır gelmıstı pek bana göre degıldı ama lılyum ileride yenıden tercıh edecegım katı parfumler lısteme gırdııııııı

Diğer çeşitlerdeki katı parfum siparısımı cuma vermıstım onlar da bu hafta gelır, deneyıp deneyıp yorumlarımı yaparım

kızlar su melisa kremi cok kuru ciltler için yüze sürülür mü sizce? ablam gördü bayıldı , yüzüm için tam aradığım krem dedi yağlı yağlı

kızlar su melisa kremi cok kuru ciltler için yüze sürülür mü sizce? ablam gördü bayıldı , yüzüm için tam aradığım krem dedi yağlı yağlı

Ben kullanmıyorum yuz ıcın ama daha önce burada baska arkadaslar yazmıstı yuz ıcın kullanıp memnun olan da varmıs hatta ıcıne bırkac damla argan yagı katınca guzel oluyormus ben de feslegene kattım argan yagı ama dedıgım gıbı ben yuz ıcın kullanmıyorum.

kızlar bir yerde okumuştum tca yı sürdükten sonra suyla yıkadıktan sonra etkisi devam ediyomuş hani malum sitede tcayla bir krem yolluyorlar o krem etkisinin geçmesini sağlıyomuş biz o kremi nerden bulucaz ?

kızlar ıkı gun gırmesem muhakkak bı yenılık oluyor.ya bu tca yı duymustum daha once ama tam olarak hengı sorulara ıyı geldıgını bılmıyorum.benım leke cil falan yok ama ton farklılıkları ve bır solgunluk var cıldımde.acaba canlanması ve renk butunlugu ıcın kullansam sacmalamısmı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…