Doa Kozmetik Ürünleri

aaa nasıl yani yağlı saclar için oaln şampuanı , normal kozmetik sampuanlardan biriyle sacınıızı yıkadıktan sonra krem niyetine mi kullanıyorsunuz ?

Yok öyle değil tabiki, saç bakım yağı ve eski nesil 250 grmlık olan saç kremı varya onu karıstırıyoruz o karısımdan bahsettım.

Çok pardon sızın mesajınızı yanıtlamısım yanlıs olmus elanor24 arkadas bu karısımı sormustu nasıl kullanılacagını onun mesajını alıntılarken sızınkını almısım yanlıslık olmus özur dılerım

Son düzenleme:

Canım ama şampuan bu etkiyi yaratmaz ki..Allah allah..Bir kaç kere daha yıka bakalım, şampuanı iyice duruladıktan sonra saç kremi de kullan...
Kepek olayına ben de takıldım..O yüzden net bişey söyleyemiyorum, alerjik bir reaksiyon olabilir..Bir kaç kere daha yıka bakalım ne olacak durum..
Şampuanı iyice çalkalıyorsun kullanmadan dimi?

Canım benim lekelerim şöyle, elmacık kemiklerimde çilimsi gibiler..sağ tarafta 4-5 tane, sol tarafta da 1-2 tane..burnumun üstünde de var bir kaç tane ama çok belirgin değil..Ama dümdüz de değil..Ben biraz takıntılı olduğum için uğraşıyorum..Onlar geçmedikçe daha çok inat ettim

kışın exipigment kullandım..2 kere dermaroller yaptım, ardından pirinç kepeği+evigen karışımını sürdüm..
Daha anca açılma var gibi..

O kremin adı neydi? Bir de sen bu açılmayı buğday yağına mı bağlıyorsun? Ben onu almadım hiç, memnunsan bir denemek isterim ben de:26:

Son düzenleme:

Senınkılere leke bıle denmez o halde, bahsettıgım krem sıs leke kremı ama çıl gıbıyse lekelerın bence hıc kullanmana bıle gerek yok. Exipigmentı ben de kullandım zaten doktora gıdınce lekeler ıcın ılk verdıgı kremlerden gercı ben bır çok çesıt leke kremı kullandım hep bır mucadele halındeyım yanı.

Buğday yağını daha önceden kullanmıstım o zamanlar pek netıce almamıstım dıye hatırlıyorum şişenin dıbınde bıraz kalmıs gecenlerde elıme gectı pirinç kepeğı yağıyla karıstırayım dedım, ben bu açılmayı bu karısıma baglıyorum çunku bu karısımı kullanmaya basladıgımdan berı fark edıyorum açılmayı ondan önce hıcbır etkı gormuyordum, tabı ara ara ozon yagını da kullanıyorum ama pirinç kepeği buğday yağı karısımının etkısının daha cok oldugunu dusunuyorum, gözlemledıgım kadarı ile ozon yagı daha çok cilde gergınlık verıyor toparlıyor.

O zaman kesinlikle buğday yağı isticem doadan canım sağol valla...
Satışta yok ama temin ederler safını..
Az da olsa geçmek bilmediler
Denizden sonra hiç havlu falan kullanmazdım ben..yüzüme sürerdim vazelin veya bebe yağı, artık ne varsa..Daha iyi yanayım diye..Ondan bu lekeler..Seneler öncesinden yani..Allahtan yüzüm yama yama olmamış, şimdi düşünüyorum da..Hangi akla hizmet yapmışım

Bir de o bahsettiğin kremi ben de biliyorum, ama tüm sayfaları okuyamamıştım o dönem, güvenememiştim acaba reklam falan mı diye..
Sen kullandığına göre güvenebilirim, fakat bana neden önermezsin?

yaaa muhabbete balıklama dalıyorum ama neyse expigmenti bende kullandım gayet etkili birşey... ama yazın kullanmamakta fayda var tatlım

Son düzenleme:

Evet orada de bırısı baslık altında önermıs bu kremı ben de kullanmıstım sonra cok memnun kaldıgımdan ben de yazıp yorumlarda bulunmustum hatta bırılerı gelıp reklam yapıyorsunuz demıstı aynı buradakı gıbı, aslında cidden reklam işine mi girsek para var mı acaba o işte barı suçlanmamızı bır nedenı olur
Ben o kremı ılk kullanmaya basladıgımda çevremdekıler cıldıme bakıp nasıl oldu lekelerın tamamen gectı ne kadar guzel oldu cıldın dıyıp duruyorlardı hatta cildinde lekesı olan tanıdıklarına arkadaslarına o kremden aldırdılar, bazıları memnun kalmıs bazıları sonuc alamamıs.

Neden sana önermıyorum, önermıyorum degıl aslında ama şöyle; bu kremın soyucu beyazlatıcı etkısı var ve ilk baslarda soyulmaya basladıgında cildi hassaslastırıyor senınkıler leke degılmıs tam çil gıbıymıs hanı tercıh eder mısın böyle bır kremı bılmem, gerçi sipariş verırken eczacıya soyucu etkısı çok olsun ya da beyazlatıcı etkısı cok olsun dıye belırtebılıyorsun ve ya eczacı kısının cıldındekı lekeye gore karısımı hazırlayabılıyor. Ben gecen ay yıne arayıp kremı hazırlayan eczacıyla konustum " ben bu kremı daha önceden kullandıgım ıcın cıldımın alıstıgını ve soyucu özellıgını azaltıp yaz ıcın kullanabılecegım bır krem hazırlayabılecegını" soyledı ama ben yıne de yaz mevsımınde kullanmaya cesaret edemedım. Bir de insan önerıde bulunurken bıraz tereddut edıyor hanı bana ıyı gelen bır baskasına ıyı gelmeyebılıyor, cıldı hassas oluyor baska bırsey oluyor bir başkasında işe yaramadıgında insan bu defa suçlu gıbı hıssedıyor kendını. İşte böyleeee..

yaaa muhabbete balıklama dalıyorum ama neyse expigmenti bende kullandım gayet etkili birşey... ama yazın kullanmamakta fayda var tatlım

Dal şekerim dal
Yok canım bıraktım zaten mayıs başında..Şu an pirinç kepeği+nar kull nıyorum

Cilt konularında ben de tereddüt ediyorum tavsiyede bulunmakta..En basit örnek, ufacık bir alerjik reaksiyon oluşsa suçlu sen olursun...
Canım ben o kremi önümüzdeki kışa deneyeceğim, soyuculuğunu az isterim ilk etapta...Mesela tcaya da ondan dolayı cesaret edemiyorum, değer mi bu kadarcık şey için diyorum..Ama yoğun lekelerim olsa hiç tereddüt etmezdim heralde..Lady laktik asiti bir kullansın bakalım, o da aklımda..
Ama seninkiler neden tekrar ediyor acaba? Cildin yenileniyor ama lekeler yazın geri geliyor, acaba koruyucuyu yeterli kullanamıyor musun?:26:

Dal şekerim dal
Yok canım bıraktım zaten mayıs başında..Şu an pirinç kepeği+nar kull nıyorum

iyi yapmışsın tatlım :) şimdi ben soyucu bir krem kullanmaya başladım (tretin) şu yaz aylarında kullanılması doğru değil sanırım ama doktor verdi kremi bende gözümü kararttım kullanıyorum arkadaş şu yağ olayını bi ben sevemedim nasıl işe yarıyor mu peki...

Son düzenleme:

Bilemiyorum sanırım cildim leke oluşumuna karşı çok hassas lekeler gitseler de bir müddet sonra yeniden oluşuyorlar. Yaz kış kullanıyorum ben koruyucuyu 50 faktör daylong onu da bir doktor önermişti birkaç yıldır bu markayı kullanıyorum ama bu yıl değiştirecektim solante pigmenta almayı dusunuyordum ben de ama ablam hedıye almıs bır tane daha daylongdan artık yıne ona devam. Sen almıssın sanırım solante, hem solenta pigmentanın lekelerı tedavı edıcı özellıgı de varmıs sen kullan bakalım bize de yorumunu yaparsın memnun kalacak mısın.

Ay o doktorun diplomasına ben
Tatlım sen yine karartma gözünü boşver, eylül gibi başla ona, kullanma şu 2-3 ay...

Evet canım ben daylong kullanmıştım..Daha yeni aldım pigmenta..Bi kullanalım bakalım bir kaç ay, sonucu bildiririm mutlaka

Ay o doktorun diplomasına ben
Tatlım sen yine karartma gözünü boşver, eylül gibi başla ona, kullanma şu 2-3 ay...

ama böyle sivilce izleriyle dolaşmak çok zoruma gidiyo tamam cildim bebek gibi değildi ama bu kadar kötüde değildi yaa resmen çirkinleştim bir an önce düzelmesi lazım... güneş batmadan evden çıkmıyorum okulda bitti 1-2 ay böyle idare edebilirsem herşey çok güzel olacak :44::44:

kullanan arkadaşlar laktik asiti ne için ve nasıl kullanıyorsunuz acaba?evde kullanıma uygunmu??
bunun haricinde doanın ürünlerinden genel olarak memnunum.

yarın büyük ihtimal geliyor benim laktik asitim kullanınca bilgilendireceğim sizide.

Eveeeeet gelsin artık şu laktik asit yahu çok merak ediyorum alacağım sonuçları

Canım o doktorunun numarasını ver bana onu evire çevire dövmek istiyorum ultraviyole ışınlarının en dik geldiği mevsimde nasıl verir sana soyucu kremi
Evde dahi olsan, 50+ faktör kullansan da yine kullanılmamalı, cilt hassas durumda ve var olan lekeler koyulaşır yeni lekeye çok müsaitleşir cildin ekimde kullanırsın lütfen kullanma
Cildi yüzeysel soymak başka cilde soyucu krem ilaç kullandığında alt katmanlara kadar işliyor az sabredin şu laktik asit gelsin halledeceğim ben bu lekelerinizi

cildiyeci arkadasım senede bir TCA kullanıyor, sürdükten sonra yüzü bir kaç gün soyuluyor ama nasıl bir soyulma, alttan da bebek poposu gibi bir cilt
ben bu sene yaptırıcam ama yazın bitmesini bekl iyorum
benim amacım alnımdaki kırısıkları hafifletmek, cünkü onlarda cok ise yarar dedi
yine bir arkadasımın yüzü yanmıştı ve yüzünde belirgin bir yanık izi vardı, tca yaptırdı gözlrime inanamadım

verdi valla yaa bende leke yok da sivilcenin kızarıklığı var ben bu şekilde dolaşamam etrafta tatlım laktik asidi bu mevsimde kullanmak doğru olur mu acaba:44::44:sonbaharı mı beklesen :44::44:

Laktik asit bol miktarda yoğurtta da bulunur lekeler için yoğurt içine bir kaç damla limon damlatarak ta kür yaparak şimdilik idare edebilirsiniz arkadaşlar... Bilginize

verdi valla yaa bende leke yok da sivilcenin kızarıklığı var ben bu şekilde dolaşamam etrafta tatlım laktik asidi bu mevsimde kullanmak doğru olur mu acaba:44::44:sonbaharı mı beklesen :44::44:

Canım hemde cildini çok ciddi kızartacak o krem, laktik asiti tonik ve birkaç başka şekilde planlıyorum az sabırlı ol yahuu

Laktik asit bol miktarda yoğurtta da bulunur lekeler için yoğurt içine bir kaç damla limon damlatarak ta kür yaparak şimdilik idare edebilirsiniz arkadaşlar... Bilginize

Teşekkür ederim ben yanı zamanda gıda teknikeri olduğum için kimya bilgim yüksektir, saf laktik asitle ilgili çok başka planlarım var

beklemek çok zor ama ne gibi planlar onlar merak ediyorum ama ben

Ben laktik asiti birazcık kafamda oturtmaya başladım ilk saf olarak minik bir bölgede deniyeceğim ama tabi tonik ve başka planlar bende de mevcut, yarın gelirse akşam ilk birkaç deneyimi yazıcam buraya muhakkak. Hemen sonuç almayı beklemiyorum ama ilk gözlemlerimi yazarım size. Zaten kullandığımda tca'dan farkını da muhakkak gözlemlerim çünkü onu sürdüğümde yanma ve kızarıklık oluyor hemen 2 dk zor dayanıyorum yıkamadan ki bu his bacağımdaki kalın deri de oluyor bakalım laktik asitte böyle şeyler olucak mı merakla bekliyorum. Gelsede kullansam ya çok sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…