Doa Kozmetik Ürünleri

Onlar bizim gibi bir sürü kişiyle ilgilendikleri için böyle tepkilere alışkınlardır
O saç yıkama işi zaten çok uzun sürüyor,benim saçlarım belimde yıka yıka bitmiyor

Onlar için canım yeşil çay sabunu işe yarayabilir...Yeşil çay ciltteki kızarıklara iyi geliyor bir ara ben maskesini kullanmıştım ve gayet iyiydi...

Canım ya tam üstüne bastın aslında
Yeşil çayı buz küpü halinde kullanıyordum bir haftadır falan,bu kızarıklar da yeni çıktı,yeşil çaydan olamaz herhalde:44:

Anladım canım,deneyelim bakalım hiç olmadı güneş lekeme iyi gelir

Diren hindistan cevizi yağı da aldım sen kullandıgını memnun oldugunu yazmıstın daha önce ben de saçlarımda kullanmak istiyorum sen nasıl kullanıyorsun saçlarına kuruyken mi sürüyorsun ıslattıp mı? Doanın sitesıne baktım kuruyken uygulayın yazıyor.

Kıskandım kedinin bakımını Çok tatlı bu ya

Yakındır benimkini de sıkıştırıp bu hale sokmam

Tca ya gerek yok diye düşündüm, laktik asit bekliyorum o da tca türevi ama çok daha hafifi az sabırlı olun yarın gelir denemelerimi yapayım paylaşacağım

Yaklaşık 1-2 çay kaşığı kadarını elimde eritip saçım kuruyken saç diplerine ve boylarına uygulayıp örüp yatıyorum sabah yıkıyorum mis mis yumuşacık oluyor
Yine elinde az miktar eritip saç uçlarına serum mantığıyla da uygulayabilirsin

dün lady de kullanma dedi gözümü karartmıştım ama madem siz öyle diyorsunuz kullanmayı erteleyeyim :) artık 2-3 ay full makyaj dolaşırım hiç de sevmem ama yapacak birşey yok söz dinliyorum

Kıskandım kedinin bakımını Çok tatlı bu ya
bende çok kıskandım hayat ona güzel :31:

anladığım kadarıyla senin için tca ya gerek yok ama içinde kalmasın git bi uzmanla konuş bakalım ne diyecek sana :44:

Aman güzelim ciddi problem olmadıkça ciltte tca ya gerek yok ki tca başlıklarında lekelenenleri çok okuduk kötü sonuçlar almanıza üzülürüm en doğru şekilde çözeceğiz

arkadaslar bütün sampuanlar mı çalkalanarak kullanılıyor, yoksa benim egzemam olduğunu söylemiştim, içine bişey mi koydular, lütfen önce calkalayın diye not düşmüşler

arkadaslar bütün sampuanlar mı çalkalanarak kullanılıyor, yoksa benim egzemam olduğunu söylemiştim, içine bişey mi koydular, lütfen önce calkalayın diye not düşmüşler

Evet kullanmadan önce çalkalamalısınız içeriğinde silikon vs olmadığı için ayrışma yapabiliyor

Saniyorum canim yeşil çaydan olsun.. Bır ara benim cildimde kizariklar vardı sivilcelerden kalan.. Bır cilt bakım uzmanına gitmiştim meşhur bır bayan tv ye falan cikiyor o bana kendisinin yapmış olduğu doğal bır yeşil çay maskesi vermişti bu cildini yatıştırır kizarikliklari geçiririr demişti hakikaten geçirmişti. O yüzden sabun ise yariyacagini düşünüyorum ..

kızlar bir yerde okumuştum tca yı sürdükten sonra suyla yıkadıktan sonra etkisi devam ediyomuş hani malum sitede tcayla bir krem yolluyorlar o krem etkisinin geçmesini sağlıyomuş biz o kremi nerden bulucaz ?

tatlım o meşhur krem bepanthene krem. yani içerik olarak aynı yada su yerine sodayla tca'yı nötrleştirebiliyorsun. ama ben suyla temizleyip bepanthene krem sürdüm hep.

Bu arada bugün kargoya gittim niye teslim yapmıyorsunuz diye kızıcaktım ki kargo yoktu, özcan beyi aradım bugün vericeklermiş kargoya yarın sabah elimde

bendeki nar sabunu bittti bitecek sanırım iki ayı geçti kullanmaya başlayalı, cildimde duruluk var ciddi anlamda bir de çok düzenli güneş kremi kullanmıyorum, türbanlı olduğumdan dolayı da güneşe çıktığımda yandığımı teletabi şeklinde yanan yüzümden hemencik anlıyorum fakat bu yıl ya güneşin beni yakası yok ya da nar sabunu ve diğer ürünler bir şekilde etki ediyor. tabi placebo etkisi olması da muhtemel.

Ben hem nemli hem kuru saça serum gibi kullanıyorum canım..(Serum gibi kullanacaksan miktarını fazla abartmamak lazım ama..)Ve gerçekten çok memnunum...Diplere de sürülebiliyor hindistan cevizi..Bakımlarının içine koyabilirsin..

dün lady de kullanma dedi gözümü karartmıştım ama madem siz öyle diyorsunuz kullanmayı erteleyeyim :) artık 2-3 ay full makyaj dolaşırım hiç de sevmem ama yapacak birşey yok söz dinliyorum

Aaa şaşırık seni, korkuttun bizi dün..Temmuz ayında tretin kullanacak, bi süre küsüyorum seninle canım istedi

Son düzenleme:

Hay allahım ya
Az kullan dediysek nokta kadar demedik ki şekerim
Bazı arkadaşlar köpürmüyor diye şişenin yarısını boşaltıyorlar, onun için fazla kullanmayın dedik

Umarım yarar saçlarına

Bu arada bugün kargoya gittim niye teslim yapmıyorsunuz diye kızıcaktım ki kargo yoktu, özcan beyi aradım bugün vericeklermiş kargoya yarın sabah elimde

ben de bugün bekliyordum ama gelmedi kargom,yarın dışarı çıkıcam o zaman gelir kesin ben de deli olurum takip numarasının olmaması çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…