- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Mesela ben yağlı saçlar için olan şampuandan kullanıyorum,saçımdaki yağlanmada açıkçası azalma olmadı ama
doadan da vazgeçmicem,daha ilk şişeyi kullanıyorum ve içinde zararlı kimyasalların olmaması beni cezbediyor.şimdi yağlanmamı azaltmadı diye cıngar çıkaramam burda hangi şampuanda bu mucize oluyor ki.
sabunlarından çok memnunum ama.cildimi kurutmuyor pul pul yapmıyor.
melisa kremini ve solid parfümleri de seviyorum.
yağlarım da gelsin bakalım neler olacak :) ah bir de sınavımı atlatim iyi geçsin süper olacak
Ben de pirinç kepeği yağına buğday yağını karıştırdım kızlar bir aydır sadece pirinç kepeği yağını kullanıyordum pek etkisini görememiştim 10 gün oldu ikisini karıştırıp kullanalı daha çok etkısını gordum geçen gunde nar çiçeği yagım geldı ondan da bir kaç damla karıstırdım bakalım sonuç nasıl olacak.
Fakat kirpiklerimde bariz uzama gürleşme var hint yağı sayesinde yuppiiii
Canım saçların çok yağlıysa, acaba 4-5 damla çam terebentin damlatsan mı? Yağlanmaya baya iyi gelir çam terebentin..Gerçi bunu önerirken de çekine çekine öneriyorum ama yine de aklında bulunsun..Bir kaç damlayı geçmezsen belki biraz iyi gelebilir..
kızlar ben 2.defa yıkadım saçlarımı. inanılmaz yağlı ve kepekli duruyo ve dökülmeler başladı :2: hani belki dedim gecen defa durulamadım mı böyle oldu bu defa fazlasıyla duruladım. 2 kez yıkadım yine.cünkü ben hep 2 kez yıkarım . ama cok ağırlaşmış durumda. yumuşacıktı saclarım , şimdi parmaklarım takılıyor. kaç yıkamada düzelir? hatta yiğenm dedi teyze saçların yağlanşım ve kepeklenmiş. oysa o gelmeden yıkamıştım
Dökülen saçlar için saç bakım yağı-krem karışımını nasıl uygulamam daha etkili olur?
Saçımı şampuanladıktan sonra yine şampuanlarmış gibi saç diplerine ve saçın tamamına uygulayıp,tarayıp hiç bekletmeden hemen durulasam mı yada
daha önce burada bir arkadaşımızda yazmıştı saçı ıslatıp karışımı saça sürüp (dipler dahil)30-45 dk. kadar bekletip sonra şampuanlasak mı daha etkil olur?
Cevabınızı bekliyorum kızlar.
kızlar ben 2.defa yıkadım saçlarımı. inanılmaz yağlı ve kepekli duruyo ve dökülmeler başladı :2: hani belki dedim gecen defa durulamadım mı böyle oldu bu defa fazlasıyla duruladım. 2 kez yıkadım yine.cünkü ben hep 2 kez yıkarım . ama cok ağırlaşmış durumda. yumuşacıktı saclarım , şimdi parmaklarım takılıyor. kaç yıkamada düzelir? hatta yiğenm dedi teyze saçların yağlanşım ve kepeklenmiş. oysa o gelmeden yıkamıştım
kullanan arkadaşlar laktik asiti ne için ve nasıl kullanıyorsunuz acaba?evde kullanıma uygunmu??
bunun haricinde doanın ürünlerinden genel olarak memnunum.
hmmm merak ettim nasıl kullanılıyor acaba?inşallah bir kullanan çıkar:)
yarın büyük ihtimal geliyor benim laktik asitim kullanınca bilgilendireceğim sizide.
Şampuan bu sonuçları yaratmaz..Bunları epey açıkladık burada... Bir yerde hata yapıyorsun ama nerde? Şampuanı tam olarak nasıl kullandığını yazar mısın?
şampuan değişiminde saç dökülmesi problemi yaşanıyor evet ama kepek problemi ilginç geldi bana. Kullanım şeklinize dikkat edin ve 1-2 kere daha uygulayın baktınız problemler devam ediyor kullanımı bırakın bence. Belki içeriğindeki herhangi bir maddeye karşı hassasiyetiniz vardır bilmiyorsunuzdur.
ilk yıkamada elime biraz alıyordum az lıp önce önüü sonra az daha alıp yanları az daha alıp arkasını yıkadım.
2.yıkamada diren senin dediğin gibi kafama şişeyle az az sıktım birkac bölgeye. sonra normal yıkayıp epeyi duruladım. ben de anlamadım neden böyel oldum. normalde pek hassaslığım yoktur
yarın büyük ihtimal geliyor benim laktik asitim kullanınca bilgilendireceğim sizide.
Şampuana başlamadan önce veya şimdi kullandığın sprey, jöle gibi ürünler var mıydı? Veya yoğun içerikli silikonlu maskeler
Saçta birikir bazen kalıntılar ve bahsettiğin gibi yıkansa da yağlı gözükür
Eğer böyle bir durum varsa sülfatsız şampuana geçmeden önce karbonatla veya derin temizlik ürünleriyle arındırmak iyi olabilir
Lekelerinde açılma mı oldu? Buğday yağını ben de biliyorum ama hiç kullanmamıştım:26:
Ben her ıkı sekılde de kullanıyorum saçıma maske gıbı uygulayıp sabaha kadar beklettım gecen gun mesela, sız de maske gıbı uygulayıp ıstedıgınız kadar bekletebılırsınız ayrıca duşta şampuandan sonra da normal krem yerıne kullanıyorum ama çok az çünkü yag karısımı oldugundan çok kullanıldıgında yaglı kalıyor saç ılk kullandıgımda çok kullanmısım, yaglı kaldıgı ıcın sacımı ıkıncıye yıkamak zorunda kalmıstım , şimdi artık krem gıbı kullandıgımda çok az kullanıyorum yaglı falan da kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?