ayyy biri bana yardımcı olsun lütfen sadece rastgele 3 sayfa okudum ve gördüm ki herkes bu markadan memnun.ben ilk defa duyuyorum.nerden alıyoruz nasıl temin ediyoruz bir bilgi lütfen.
benim şuan yüz temizleme jeline ihtiyacım var kendim vichy kullanıyorum fakat geçenlerde nuxenin eşantiyonlarından kullandım ve beğendim.ondan almayı düşünüyordum fakat burayı okuyunca tereddüt ettim.ne yapayım şimdi ben nüxeden dahamı iyidir bu ürün öyle ise hangi ürünnü almalıyım tavsiye edermisiniz?eşim içinde kepek vee saç dökülme sorununa karşılık vichy şampuan kullanıyorduk etkisinide gördük.bu markada bu şikayetlere yönelik ürün kullanıpta memnun kalanınız varmı?
eşim için traş losyonu tavsiyenizide istiyorum.argan yağından temin edeceğim birde japon kirazı parfümünü herkes övmüş onuda deneyeyim.vücut losyonu ne var birde şöyle buram buram kokan yine tavsiye ederseniz memnun olurum.
ama neolur önce bu üürünü nasıl temin edeceğimi yazarmısınız?
ayyy biri bana yardımcı olsun lütfen sadece rastgele 3 sayfa okudum ve gördüm ki herkes bu markadan memnun.ben ilk defa duyuyorum.nerden alıyoruz nasıl temin ediyoruz bir bilgi lütfen.
benim şuan yüz temizleme jeline ihtiyacım var kendim vichy kullanıyorum fakat geçenlerde nuxenin eşantiyonlarından kullandım ve beğendim.ondan almayı düşünüyordum fakat burayı okuyunca tereddüt ettim.ne yapayım şimdi ben nüxeden dahamı iyidir bu ürün öyle ise hangi ürünnü almalıyım tavsiye edermisiniz?eşim içinde kepek vee saç dökülme sorununa karşılık vichy şampuan kullanıyorduk etkisinide gördük.bu markada bu şikayetlere yönelik ürün kullanıpta memnun kalanınız varmı?
eşim için traş losyonu tavsiyenizide istiyorum.argan yağından temin edeceğim birde japon kirazı parfümünü herkes övmüş onuda deneyeyim.vücut losyonu ne var birde şöyle buram buram kokan yine tavsiye ederseniz memnun olurum.
ama neolur önce bu üürünü nasıl temin edeceğimi yazarmısınız?
hmmm
siteye hemen baktımda ne alacam şaşırdım şimdi
sabunları yüz temizleme jelleri gibimi oluyor
ayrıca ya ben görme engelli olduğum için pek net üzerinden alışveriş yapma taraftarı değilim.bunllarında satış temsilcileri yokmu ya
solid parfüm parfüm adımı canım yazarsanız memnun olurum.
yani benim o sitedeki ürünleri incelemem 1 günüm demek ve evdedee netim yok ihtiyacım olan ürünlerde tavsiye ederseniz sevinirim.vichy den daha mı iyi ya şaşırdım açıkçası fiyatlarıda pek uygunmuş kırışık için bir ürün kullanan varmı birde lekeler için?
hmmm
siteye hemen baktımda ne alacam şaşırdım şimdi
sabunları yüz temizleme jelleri gibimi oluyor
ayrıca ya ben görme engelli olduğum için pek net üzerinden alışveriş yapma taraftarı değilim.bunllarında satış temsilcileri yokmu ya
solid parfüm parfüm adımı canım yazarsanız memnun olurum.
yani benim o sitedeki ürünleri incelemem 1 günüm demek ve evdedee netim yok ihtiyacım olan ürünlerde tavsiye ederseniz sevinirim.vichy den daha mı iyi ya şaşırdım açıkçası fiyatlarıda pek uygunmuş kırışık için bir ürün kullanan varmı birde lekeler için?
Çok afedersiniz ama görme engelliyseniz buraya nasıl yazıyor siteyi nasıl inceliyorsunuz:44:
Görme engellıler rahatlıkla bılgısayar kullanıyor nette dolasabılıyor lady, ekran okuma proğramları var ve yazmak ıcın de özel klavye.
ilk yıkadığımda benim de öyle olmuştu şimdi diğer şampuanlardan daha güzel temizliyor.ben 5-6 parçaya ayırıp yıkıyorum 1 kez yıkamak yetiyorben saçlarımı yıkadımama yağlı gibi oldu kepeklendi değişik oldu böyle elimi sürünce yağlymş gibi. bakınca da öyle. oysa tam tarifi gibi yaptım. az aldım 3 kısımda yıkadım 2 kez yıkadım iyice duruladım
ilk yıkadığımda benim de öyle olmuştu şimdi diğer şampuanlardan daha güzel temizliyor.ben 5-6 parçaya ayırıp yıkıyorum 1 kez yıkamak yetiyor
rica ederim canımümit ettiğim cevap buydu ohh neyse bari :) sağol canım
ben saçlarımı yıkadımama yağlı gibi oldu kepeklendi değişik oldu böyle elimi sürünce yağlymş gibi. bakınca da öyle. oysa tam tarifi gibi yaptım. az aldım 3 kısımda yıkadım 2 kez yıkadım iyice duruladım
sorma datlum yaa yeni verdim, yani geçenlerde verdim,yarına gelir yazıyo.. insallah bakalım....
ooff parfümlerden istiyordum alsam mı ki, hesap kesim tarihine kadar şu indirim kalsa süper olacak.. ben de atardım sepete :) koku kokudur
bu laktik asit ne için yaa, tca olayı gibi mi hani ben araştırıyordum malum.. şu pirinç yağının etkisi ne ki annen-teyzen bile beğendi?? bu ozon yağı- pirinç yağı ve laktik asit 3lüsünün kullanımını anlat bana bi ara tamam mı :13:
50 ml hindistan cevizi yağı çıkmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?