*sabunları nasıl da abartmışım amaat kestaneli annemin varisler için,süt bal, keçi sütü,defne benim için yüzümü yıkarım bunlarla diye düşünüyorum. yosun da banyoda kalça kısmını yıkarken, selülitlerim diyet sonrası azaldıı iyicem kaybolsun diye... yüzümü yıkamada kullanabileceğim tavsiye sabunlarınız var mı, diğer siparişi kafamda oluşturmaya başladım bile :52
ayy bu ne yaa, iyice çirkin bişey olmuşlar...
tatlım ben o förmülü uyguluyorum zaten işe de yarıyo hani
Gördünüz mü kızlar bütün solid parfumler yarı yarıya indirime girmiş gözlerim parladı aniden
Gördünüz mü kızlar bütün solid parfumler yarı yarıya indirime girmiş gözlerim parladı aniden
Sayende bende gördüm şimdi:)Benimde gözlerim parlamaya başladı
Süper olmuş bu beeee..Hepsini deneyeceğim
Selam doa'canlarben de ilk siparişimi yarına bekliyorum, sipariş formunda öyle yazıyor. Hadi bakalım, hayrını göreyim inşallah
SAÇ KREMİ 250ml
MELİSA KREMİ
AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU
KEÇİ SÜTÜ SABUNU
YOSUN SABUNU
DEFNE SABUNU
Süt Bal Sabunu
Dökülen Saçlarİçin Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı
Saç Uzamasına Yardımcı Saç Bakım Yağı
Dökülen Saçlar İçin Saç Bakım Yağı
işte gelecekler listem... ben sipariş vermişim,katı parfümler satışa çıkmış herhalde,çok üzüldümbir dahaki sefere artık napalım... var mı en çok tavsiye edilen parfüm ?
*Ben size birkaç soru sorabilir miyim, yukarıdaki listede bulunan saç kremi ile dökülen saçlar için bakım yağını karışıtrımışsınız ya, farklı bir şişeye mi alıyorsunuz, bakım yağı 150ml, şişe 250 mllik.. acaba karıştrınca taşacak mı, şimdiden öğreneyim de gelince hemen yapayım
*şampuanı köpürtememekten şikayet eden yeni kullanıcılar vardı okuduklarımda, zannediyorum ben de yaşıcam o sorunu... çünkü bazı zaman eczaneden aldığım bir şampuanla (ki doktor tavsiye etmişti bi baktım SLS var içinde) köpürmeyen saçımı kaç kez yıkadığımı biliyorum,hastalık işte
merak ettiğim bi konu var, hazırladığımız krem-yağ karışımını her banyoda kullanabilir miyiz yoksa aralıklı mı kullanmak gerekiyor, kaç günde?
*haftada bir saç uzaması için bakım yağını kullansam, bu şampuanla yağı arıtmada bir problem yaşamam değil mi?:26:
*sabunları nasıl da abartmışım amaat kestaneli annemin varisler için,süt bal, keçi sütü,defne benim için yüzümü yıkarım bunlarla diye düşünüyorum. yosun da banyoda kalça kısmını yıkarken, selülitlerim diyet sonrası azaldıı iyicem kaybolsun diye... yüzümü yıkamada kullanabileceğim tavsiye sabunlarınız var mı, diğer siparişi kafamda oluşturmaya başladım bile
"doa"l günler dilerim hepimizeeee
kızlar babalar gününde sipariş veren var mıydı? o mütevazi ahşap kutucuk ve traş losyonu gelmemiş de
abim bugün şampuanı kullndı , kendisi sağolsun dove dan başkasını kullanamaz - ki ben de -. cok beğendi saçları parlatıyo dedi .(olmayan saçını)
Kızlar bu keratinli olan saç kremi hangisiydi sitede??
daha yeni mi verdin siparişi annem sen
varis sabunundan ben de aldım anneme ama iki üç sefer kullandı bıraktı kenara, düzenli kullanır inşallah annen.
sabunlarımı bir görsen, sıra sıra bir yıl yetecek kadar sabun almışım sanırım, babalar günü indirimini kaçırdığıma çok üzüldüm beyaz saç kreminden almak istiyordum çünkü kısmet değilmiş demek ki.
%10 laktik asit aldım bakalım etkisi ne olacak bununla etkiyi çok yavaş görecekmişim ama mangal eti gibi surattansa aheste aheste toparlanan surat daha cazip geldi zaten mevsim uygun değil tca ya.
ozon yağı pirinç yağı ve güneş kremi desteğiyle bakalım neler olacak.
pirinç yağına annem ve teyzelerim bayılıyorlar bu arada şahane etkileri oldu hepsinde kısa zamanda.
solid parfümlerin hepsini attım sepete kokularını yazarım burada tek tek, hanımeli kokusu da 10 güne kadar çıkacakmış inşallah.
daha yeni mi verdin siparişi annem sen
varis sabunundan ben de aldım anneme ama iki üç sefer kullandı bıraktı kenara, düzenli kullanır inşallah annen.
sabunlarımı bir görsen, sıra sıra bir yıl yetecek kadar sabun almışım sanırım, babalar günü indirimini kaçırdığıma çok üzüldüm beyaz saç kreminden almak istiyordum çünkü kısmet değilmiş demek ki.
%10 laktik asit aldım bakalım etkisi ne olacak bununla etkiyi çok yavaş görecekmişim ama mangal eti gibi surattansa aheste aheste toparlanan surat daha cazip geldi zaten mevsim uygun değil tca ya.
ozon yağı pirinç yağı ve güneş kremi desteğiyle bakalım neler olacak.
pirinç yağına annem ve teyzelerim bayılıyorlar bu arada şahane etkileri oldu hepsinde kısa zamanda.
solid parfümlerin hepsini attım sepete kokularını yazarım burada tek tek, hanımeli kokusu da 10 güne kadar çıkacakmış inşallah.
Cumartesi pazar kürü olarak listemde kendileri
ne diyeyim yarasınşaka bi yana ben saçlarıma bira da sürüyorum malum hem içeriden hem de dışarıdan beslemek lazım
Aynen öyle ben pek biracı değilim ama biralı maskem var
Ya votka saça pek iyi gelmez sanırım içten yararına devam etsin o
hahhhaahhhaaaa içten beslesede yetersanırım suna dumankayanın kitaplarından birinde yüz için votkalı bi tarif vardı ama hatırlayamadım
birayı birkaç saat dinlendirdikten sonra saçıma sürüyorum güzel bi maske bir kaç kez yap belki beğenirsin
Kızlar setlerimin içinden uygulama broşürleri çıkmadı. Nasıl kullanacağım kullanmış olan var mı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?