Doa Kozmetik Ürünleri

Bu arada melissa solid parfümü soran arkadaşlar, melissanın kokusu çok ağır...Benim doa ürünlerinden sevemediğim tek ürün..
Keşke hiç yapmasalar onu

Hımmm bende guzeldır dıye ıkı tane sıparıs verıyordum sonradan vaz gectım lımondan ıkı tane melısadan bır tane verdım ıyı etmısım o zaman.

Kakao yagı mı yok dıyorlardı burada bazı arkadaslar, yaglarda kakao yagı var yenı mı eklendı acaba ıhtıyacı olan arkadaslar bır goz atsın yağlara.

Buzdolabında muhafaza edebilirsin..

güncel bilgi paylaşımı süper
50 lik iyi olmuş ben denemek istiyordum bu yağı ama 100 ml yi bitiremem diye almıyordum

Hem nasıl bitirirsin hindistan cevizini, yok öyle güzel bir yağ

Mail atayım bari doaya, 100 mli bitiremem diye hindistan cevizi almayan garnete 50 mli bitirince başka satmayın diye

Son düzenleme:

Ay çok fena o melissa Belki de ben sevemedim, sen seversin belli olmaz..
Kakao var, hem de eskisinden çok güzel bir yağ olmuş aldığım haberlere göre..

Diren kakao yağını bronzlaşmak için alsam mı ne dersin?
Bende havuç yağı vardı çok güzel bronzlaştırıyordu ama kakao daha iyiymiş sanırım

Hem nasıl bitirirsin hindistan cevizini, yok öyle güzel bir yağ

Mail atayım bari doaya, 100 mli bitiremem diye almayan garnete 50 mlden fazla satmayın diye

duuuuurrrrr yapmaaaaa
şaka bi yana evde o kadar çok ürün var ki neyi ne zaman kullanacağımı şaşırdım baktım işin içinden çıkamıyorum son kullanma tarihlerine göre sıraladım tarihlere göre kullanmaya başladım ayrıca bu bakış açımada ağlasam mı gülsem mi bilemedim :44::44:

Son düzenleme:
Diren kakao yağını bronzlaşmak için alsam mı ne dersin?
Bende havuç yağı vardı çok güzel bronzlaştırıyordu ama kakao daha iyiymiş sanırım

Evet canım bronzlaşmak için çok ideal olur..

Bende de ürün durumu öyle canım...Her şeyden almışım, neyi nasıl kullanacağımı şaşırıyorum bazen..

Arada bir uğraşasım geliyor senle

Kızlar bu shea butter yağında koku nasıl alıyorsunuz anlamadım
Bende hem küçüğü hemde büyüğü var ve ben bu yağa bittim.sürekli dudaklarım için bol bol kullanıyorum ama koku falan aldığım yok
Bu arada alnımda birkaç senedir bir çizik gibi ufak bir iz vardı.Arada gözüme takılıp duruyordu.Shea butter'ın çiziklere,izlere iyi geldiğini okumuştum bende 1 haftadır oraya bol bol sürüp duruyorum ve o iz çok çok hafifledi.nerdeyse zar zor görüyorum..Aklınızda bulunsun yara izlerine,ciziklere ,kesiklere falan kullanıp deneyimleyebilirsiniz...

Evet canım, afrikada asıl kullanım yaralarmış zaten...

Canım bende senin gibi düşünüyordum kokmuyor hiç diye ama geniş bir bölgeye sürdüğünde (ben mesela tüm bacağıma sürüyorum) kokuyu o zaman farkedebiliyorsun yoksa dudakta veya dirseklere sürüldüğünde pek anlaşılmıyor.

Burda kokuyo yazıldıkça 2 dir kutuları açıp açıp kokluyom..ama koku yok
Hayır burnumda iyi koku alır..
Dediğin gibi belki geniş bölgelerde kullandım mı çıkıyor koku sanırım..
ama müthiş bir şey bu...

Son düzenleme:
Selamlar
Ben boş plastik bir kutuya önce kremi boşalttım..azar azar karıştırarak yağı ilave ettim...Her banyoda şampuandan sonra kullanıyorum..Ben gayet memnunum umarım sende memnun kalırsın..

kızlar ben yağdan ve kremden biraz kullandıktan sonra karıştırdım ikisini karıştırıken homojen bi karışım olması için robot kullandım. sonra sedanurun anlattığı gibi yıkadım ve kullanıp duruladım ama kuruduğunda çok yağlı kaldı sabah bi daha yıkamak zorunda kaldım ama çok iyi sonuç aldım sadece yağı kullandığımda saçım çok kuruyodu. daha sonra acaba çok kullandımda mı yağlı kaldı die daha az kullanıp denedim yine yağlı kaldı 2 saatte su akıttıp arıtabilmek için beceremedim bi türlü. sonra çare bulamayıp özcan beyi aradım sordum yok öyle değil kullanımı dedi. şöyleymiş. saçı ıslatıp yıkamadan 30-45 dk önce diplere sürüp beklicez. sonra normal yıkama yapacağız. ben en son keratinli saç kremi kullanıp bitiriyorum. dün de yaptım aynısını şimdi hiç dökülmem yok kurtuldum inşallah ve saçlarım harika

Süpersin canım..Bende artık öyle kullanayım..:)Gerçi bende yağlı kalmıyor ama bu daha iyiymiş..
Bana 2sini karıştırıp kullan dediklerinden ben krem gibi kullanıyordumbilemedim

Ha bu arada bende buğün keratinli kremi almak istiyordum ama krem var nasıl olucak diyordum:))

Son düzenleme:

canım ben karıştırıken içine 15 ml ye yakın argan yağıda koydum çok güzel oldu. beklerken saç diplerim öyle ferahladı ki. etkiside belli zaten.

canım ben karıştırıken içine 15 ml ye yakın argan yağıda koydum çok güzel oldu. beklerken saç diplerim öyle ferahladı ki. etkiside belli zaten.

Tatlım hemen gidip saçlarımı ıslatıp uyguladım..:)Bu gece yıkayayım dedim...Argan yağım var elimde ondan da koyayım..bir daha ki ne arganlıda olsun:))zaten argan yağını hep birşeylere karıştırıp kullanıyorum evde:)sagol canım önerin için...

Arkadaşıma nane sabunu hedıye etmıstım çok terlıyor duşta kullansın dıye, bu sabun çok guzelmış cok begendıgım dedı, gerçi hala ben kullanamadım nane sabununu alıp alıp arkadaşlarıma hediye ettim ben de çok merak ediyorum banyodakı etkısını.

Annem de bugun saçlarıma bakıp bu bakım denen şey işe yarıyormuş, eskiden saçların cansız ölü gıbı dururdu şimdi ne guzel duruyor dedı

sedanurun önerdıgı karısım gerçekten harıka oldu şimdi yine saçıma maske olarak uyguladım sabah yıkayacagım, ah bır de bu yağların yıkarken temızleme zorlugu olmasa ama o kadarına da katlanacagız artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…