• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

ayyy biri bana yardımcı olsun lütfen sadece rastgele 3 sayfa okudum ve gördüm ki herkes bu markadan memnun.ben ilk defa duyuyorum.nerden alıyoruz nasıl temin ediyoruz bir bilgi lütfen.
benim şuan yüz temizleme jeline ihtiyacım var kendim vichy kullanıyorum fakat geçenlerde nuxenin eşantiyonlarından kullandım ve beğendim.ondan almayı düşünüyordum fakat burayı okuyunca tereddüt ettim.ne yapayım şimdi ben nüxeden dahamı iyidir bu ürün öyle ise hangi ürünnü almalıyım tavsiye edermisiniz?eşim içinde kepek vee saç dökülme sorununa karşılık vichy şampuan kullanıyorduk etkisinide gördük.bu markada bu şikayetlere yönelik ürün kullanıpta memnun kalanınız varmı?
eşim için traş losyonu tavsiyenizide istiyorum.argan yağından temin edeceğim birde japon kirazı parfümünü herkes övmüş onuda deneyeyim.vücut losyonu ne var birde şöyle buram buram kokan yine tavsiye ederseniz memnun olurum.
ama neolur önce bu üürünü nasıl temin edeceğimi yazarmısınız?

ayyy biri bana yardımcı olsun lütfen sadece rastgele 3 sayfa okudum ve gördüm ki herkes bu markadan memnun.ben ilk defa duyuyorum.nerden alıyoruz nasıl temin ediyoruz bir bilgi lütfen.
benim şuan yüz temizleme jeline ihtiyacım var kendim vichy kullanıyorum fakat geçenlerde nuxenin eşantiyonlarından kullandım ve beğendim.ondan almayı düşünüyordum fakat burayı okuyunca tereddüt ettim.ne yapayım şimdi ben nüxeden dahamı iyidir bu ürün öyle ise hangi ürünnü almalıyım tavsiye edermisiniz?eşim içinde kepek vee saç dökülme sorununa karşılık vichy şampuan kullanıyorduk etkisinide gördük.bu markada bu şikayetlere yönelik ürün kullanıpta memnun kalanınız varmı?
eşim için traş losyonu tavsiyenizide istiyorum.argan yağından temin edeceğim birde japon kirazı parfümünü herkes övmüş onuda deneyeyim.vücut losyonu ne var birde şöyle buram buram kokan yine tavsiye ederseniz memnun olurum.

tatlım hemen google ye doa kozmetık yaz ılk cıkan sekmeye tıkla sitede olan ürünleri incele resımlerine tıkla içeriklerine bak bi sorun olursa gel ben burdayım cevaplarım

doakozmetik yazarsan arama motoruna web sitesi çıkar canım.
yüz temizleme jellleri yok,ama sabunlara bakabilirsin eğer tercih ediyorsan.
saç dökülmesine karşı şampuan var eşin onu kullanabilir belki.traş losyonu da yok,sanırım onu bir ara hediye göndericeklerdi.
solid parfümlerini deneyebilirsin bir de.

hmmm
siteye hemen baktımda ne alacam şaşırdım şimdi
sabunları yüz temizleme jelleri gibimi oluyor
ayrıca ya ben görme engelli olduğum için pek net üzerinden alışveriş yapma taraftarı değilim.bunllarında satış temsilcileri yokmu ya
solid parfüm parfüm adımı canım yazarsanız memnun olurum.
yani benim o sitedeki ürünleri incelemem 1 günüm demek ve evdedee netim yok ihtiyacım olan ürünlerde tavsiye ederseniz sevinirim.vichy den daha mı iyi ya şaşırdım açıkçası fiyatlarıda pek uygunmuş kırışık için bir ürün kullanan varmı birde lekeler için?

hmmm
ayrıca ya ben görme engelli olduğum için pek net üzerinden alışveriş yapma taraftarı değilim.bunllarında satış temsilcileri yokmu ya
yani benim o sitedeki ürünleri incelemem 1 günüm demek ve evdedee netim yok ihtiyacım olan ürünlerde tavsiye ederseniz sevinirim.vichy den daha mı iyi ya şaşırdım açıkçası fiyatlarıda pek uygunmuş kırışık için bir ürün kullanan varmı birde lekeler için?

Doa'nın sitesinden iletişim bilgilerine ulasıp yardım ıstedıgınız konularda maılle ya da telefon ederek ulasırsanız kendılerıne bılgı vereceklerdır sıze, ellerınden geldıgınce yardımcı olmaya çalışıyorlar.

hmmm

Çok afedersiniz ama görme engelliyseniz buraya nasıl yazıyor siteyi nasıl inceliyorsunuz:44:

ben saçlarımı yıkadım :( ama yağlı gibi oldu kepeklendi değişik oldu böyle elimi sürünce yağlymş gibi. bakınca da öyle. oysa tam tarifi gibi yaptım. az aldım 3 kısımda yıkadım 2 kez yıkadım iyice duruladım :43:

ben saçlarımı yıkadım :( ama yağlı gibi oldu kepeklendi değişik oldu böyle elimi sürünce yağlymş gibi. bakınca da öyle. oysa tam tarifi gibi yaptım. az aldım 3 kısımda yıkadım 2 kez yıkadım iyice duruladım :43:
ilk yıkadığımda benim de öyle olmuştu şimdi diğer şampuanlardan daha güzel temizliyor.ben 5-6 parçaya ayırıp yıkıyorum 1 kez yıkamak yetiyor

Alışacaksın merak etme:34:

Hatta şimdi şampuanların şişesi daha müsait, al eline şampuanı, kafanın belirli 5-6 bölgesine ufak ufak sık..

Sonra bir güzel masaj yap, mümkün değil bu şekilde yağlı kalması..ihtiyaç duyarsan normal avcuna alıp yine şampuanlayabilirsin 2. defa..

Bu arada melissa solid parfümü soran arkadaşlar, melissanın kokusu çok ağır...Benim doa ürünlerinden sevemediğim tek ürün..
Keşke hiç yapmasalar onu:37:

sorma datlum yaa yeni verdim, yani geçenlerde verdim,yarına gelir yazıyo.. insallah bakalım....
ooff parfümlerden istiyordum alsam mı ki, hesap kesim tarihine kadar şu indirim kalsa süper olacak.. ben de atardım sepete :) koku kokudur :32:
bu laktik asit ne için yaa, tca olayı gibi mi hani ben araştırıyordum malum.. şu pirinç yağının etkisi ne ki annen-teyzen bile beğendi?? bu ozon yağı- pirinç yağı ve laktik asit 3lüsünün kullanımını anlat bana bi ara tamam mı :13::52::52:

laktik asit sakin sakin peeling yapacak %20 den sonrasının etkisi yoğunmuş zaten aslında net olarak karşılaştırma şu şekildeki açıklamalarında oldu sanırım, tca nın bir ayda yaptığını laksit asitin %40 lığı 3 ayda yapar dedi Özcan Bey.
ama benim cildimi biliyorsun eritretin, benzalin ikilisiyle güneş yanığı olmuştu yüzümde cesaret edemedim yüksek oranda asit kullanmaya, tca düşündüğünü araştırdığını biliyorum ama yaz mevsiminde tca yüz için kullanamazsın zaten şekerparem, laktik asitle başla istersen kışa kadar toparladığı kadar artık istediğin sonucu alamazsan tca denersin.
annem ve iki teyzem kullanıyorlar annemin güneş lekeleri açıldı pembe beyaz oldu yüzü, hafiften toparlanma da var teyzemler daha yeni kullanmaya başlamışlar ama nemlendirmesinden çok memnun kalmış hepsi.

anladım sağoln kızlar. bu tca falan o işlere hiç cesaretim yok :18:
ben kükürt ve kil sabunu aldım. kükürt sabunu inanılmaz soydu yüzümü. şimdi aynaya bakıyorum burnumun üzerinde çiller oluşmuş sanki iki günde. şok oldum . doa ya bağlamak istemiyoru mcok sevdim doa yı cünkü. 1 haftadır dove kullanıyordum sabun. iki gündür kil ve kükürt. bide krem sürüyorum ama yine kel kel duruyor. cildim yağlı oysa ki :43:

püüh ben sipariş vermiştim sonra katı parfümler stoğa girmiş.
shea yağı, hindistan cevizi yağı, kil sabunu, kükürt sabunu ve ardıç sabunu aldım.
hindistan cevizi yağım sıvı hâlde malesef evde oda sıcaklığını bulamıyoruz gelirken epey orayı burayı batırmış. shea yağının kokusunu hiç öyle beklemiyordum çok çirkin kokuyor ya. sanki 100 çeşit yemek yapılmış gibi bir yağ kokusu var. kil sabunuyla yıkadım yüzümü ilk kez bugün çok germedi cildimi. bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.?

Back